Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 18 Ιούλ 2018, 11:35

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:12
nik_killthemall έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:52
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:41
Παντού υπάρχει πρόπερτι ταξ, δεν είναι κάτι πρωτοφανές ο ενφιά
Ναι αλλά υπάρχει ανταποδοτικότητα και αντίκρυσμα σε υπηρεσίες, δεν ρίχνονται σε μαύρο πάτο της τιμημένης σύνταξο-εφάπαξ του 55αρη συνταξιούχου που ακόμα και το 2018 απολαμβάνει την υψηλότερη κατά μέσο όρο σύνταξη ΓΗΡΑΤΟΣ απόλες τις υπόλοιπες μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες !
Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό. Πλην όμως η ορθή στάση είναι να απαιτείς (και να επιδιώκεις) την εξομάλυνση των στρεβλώσεων, όχι να αρνείσαι κάθε φορολόγηση. Διαφορετικά θα γίνομε σομαλία
Καμία αντίρρηση ΣΕ ! προπερτι ταξ σε μια, μη χρεοκοπημένη οικονομία για να ενισχυθούν στη πράξη σε ποιότητα και ποσότητα οι υπηρεσίες του κράτους προς του πολίτες που αυτό υπηρετεί ! Μαζί σου 1000% !

Αλλά προπερτι ταξ σε χρεοκοπημένη οικονομία με > 20% ανεργία για να εξυπηρετηθούν οι ταγμένες συντάξεις του παρελθόντος, ΟΧΙ !

ΠΡΩΤΑ η οικονομία άρρει τη χρεοκοπία, άρρει την ανεργία, άρρει και τις χοντροστρεβλωσάρες και ΑΦΟΥ γίνουν αυτά έρχεσαι και βάζεις και προπερτι ταξ !
ΔΕΝ βάζεις πριν απολα τ'άλλα προπερτι ταξ, ε και μετά σιγά σιγά προσπαθείς να άρρεις τις στρεβλωσάρες, ωχ μωραδερφέ μου ε να μειώσεις και λίγο την ανεργία και το εφαπαξακι μωρε να το κόβαμε κλπ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ θα κάνεις τπτ από αυτά και το προπερτι ταξ θα τα ταξαρει κανονικα ...

Και βέβαια το προπερτι ταξ υπάρχει παντού, αλλά το παντού δεν είναι χρεοκοπημένο ελλαδομπουρδισταν.

Εκει έγκειται η ενστασις ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 18 Ιούλ 2018, 11:41

Μα δεν είναι διαφορετικές οικονομικές μονάδες (στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) αυτοί που εισπράττουν συντάξεις και αυτοί που κατέχουν ακίνητα.

Στόχος του Έλληνα ιστορικά ήταν να πάρει συνταξάρα όσο το δυνατόν νωρίτερα και τον όποιο πλούτο του να τον μετατρέψει σε ακίνητα ώστε τα παιδιά του να είναι εισοδηματίες.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 18 Ιούλ 2018, 11:48

αληθές αυτό που λες, αλλά αν λάβεις υπόψη σου πως γυρω στα 6,5 εκ. είναι ιδιοκτήτες τουλάχιστον ενός ακινήτου και πως 2,6 εκ. είναι ΟΛΟΙ οι συνταξιούχοι (ακόμα και αυτοί που παίρνουν συντάξεις πείνας και όχι μόνο γήρατος, αναπηρείας, χηρείας κλπ) τότε περισσεύουν σχεδόν 4 εκ. που δεν είναι ταυτόχρονα και συνταξιούχοι και ιδιοκτήτες ακινήτων ενφιοπληκτοι, αλλά μόνο το δεύτερο !

(Στη πραγματικότητα είναι περισσότεροι από 4εκ. αφού ένα μεγάλο μέρος συνταξιούχων και μάλιστα οι χαμηλοσυνταξιούχοι πιθανότατα δεν έχει ακίνητο και ζει στο ενοίκιο)

Βέβαια αυτή η πραγματικότητα είναι σε διαδικασία αλλαγής πετυχαίνοντας τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τον στόχο του ενφια πράγμα που δείχνει πως η πρωτεραιότητα που σημειώνω πιο πάνω είναι η σωστή !

Η συγκεκριμένη οικονομική πολιτική είναι εξίσου πετυχημένη με την κουμουνιστική κατάργηση της ατομικής και μεταβιβαζόμενης ιδιοκτησίας :
Σύμφωνα με στοιχεία φορέων της αγοράς ακινήτων, υπολογίζεται ότι το 2017 οι αποποιήσεις κληρονομιών ξεπέρασαν τις 135.000, είτε λόγω αδυναμίας των κληρονόμων να πληρώσουν τον φόρο κληρονομιάς είτε επειδή εκτιμούν ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν μελλοντικά στο κόστος κατοχής του ακινήτου, π.χ. λόγω υψηλού ΕΝΦΙΑ και συμπληρωματικού φόρου.
Πηγή:ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

https://meaculpa.gr/oikonomia/7155-sto- ... lironomias
Και όλοι ξέρουμε πόσο επιτυχημένα και κερδοφόρα εκμεταλλεύεται το ελ κράτος τα ακίνητα που περιέρχονται στην ιδιοκτησία του :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 18 Ιούλ 2018, 11:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 18 Ιούλ 2018, 11:51

Ασέβαστος έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:35
foscilis έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:23

Το τελικό κέρδος υπόκειται εκ νέου σε φόρο 20% + εισφορά αλληλεγγύης + ΕΦΚΑ (ως ατομικό εισόδημα του μετόχου από ελεύθερο επάγγελμα, εφόσον έχει πάνω από 3% των μετοχών).
αν ο μετοχος ειναι εργαζομενος ως μισθωτος σε αλλη επιχειρηση, (οπως ειναι οι περισσοτεροι ιδιοκτητες ακινητων) δεν πληρωνει εφκα.
Ένας παραπάνω λόγος οι σπιτονοικοκυραίοι να επιλέξουν ΙΚΕ αντί να ταλαιπωρούνται φορολογούμενοι ως ιδιοκτήτες κατοικιών, προφανώς για την ψυχή της κακομοίρας της μάνας τους.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Ιούλ 2018, 11:53

Ναι συμφωνώ να μην υπάρχει πρόπερτι ταξ, αλλα αντίστοιχα θα πρέπει να καταργηθεί η προκαταβολή φόρου, το τέλος επιτηδεύματος, ο φόρος μερισμάτων κλπ κλπ κλπ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιούλ 2018, 11:55

Ερμής έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:39

Προφανώς και είναι έτσι(παρόλο που ο Μηχανικός παραπάνω είπε μια ακόμη χαζομάρα) αλλά καα τη γνώμη σου τι πρέπει να γίνει; Να μη πληρώνουν τίποτα;
να πληρωνουν φορο εισοδηματος για το εισοδημα που εχουν. σαν εισοδημα απο ενοικια. δεν υπαρχει κανενας λογος να τους υποχρεωσεις στην πολυπλοκοτητα εναρξης επιχειρησης για κατι κερματα που κονομανε. αν κονομανε χοντρα, θα το κανουν μονοι τους, αν δεν το κανουν σε κακο θα τους βγει.

και φυσικα, ελεγχους. μονο αυτο μπορει να εχει αποτελεσμα, ελεγχους σε καθε εσοδο, καθε πολιτη, απο οπου κι αν προερχεται. και τριπλους ελεγχους στους ελεγκτες.

και κρεμασμα στο μεσιανο καταρτι στους ελεγκτες των ελεγκτων (τους κυβερνωντες) γιατι απο κει ξεκινα η βρωμα. :011:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Ιούλ 2018, 12:10

Συμφωνώ.
Οπότε συμφωνείς να καταργηθεί και η προκαταβολή φόρου, εφόσον δεν είναι απο εισόδημα.
Και ο φόρος μερισμάτων μιας και πρόκειται ήδη για φορολογημένο ποσό.
Και το τέλος επιτηδεύματος, αν το καλοσκεφτείς, ένας ΈΝΦΙΑ είναι και αυτός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιούλ 2018, 12:33

Ερμής έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:10
Συμφωνώ.
Οπότε συμφωνείς να καταργηθεί και η προκαταβολή φόρου, εφόσον δεν είναι απο εισόδημα.
Και ο φόρος μερισμάτων μιας και πρόκειται ήδη για φορολογημένο ποσό.
Και το τέλος επιτηδεύματος, αν το καλοσκεφτείς, ένας ΈΝΦΙΑ είναι και αυτός.
εννοειται, ναι σε ολα, τα εχω πει ηδη πολλες φορες.

επισης η φορολογια πρεπει να ειναι ιδια, για ολους τους πολιτες, απο οπου κι αν αντλουν τα εισοδηματα τους. ειναι παρανοικο 2 ανθρωποι με το ιδιο εισοδημα να πληρωνουν διαφορετικο φορο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 18 Ιούλ 2018, 20:40

Heritage86 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 20:46
Juno έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 19:43
gassim έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 14:38
.....
Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που τα εκμεταλλεύονται μέσω διαδικτύου είναι πάρα πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις παροχές και με το πόσο ανταποκρίνεται η περιγραφή σε αυτό που προσφέρουν, καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και μια αρνητική κριτική αρκεί για να σε καταποντίσει.
Τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας τους υπολογίζει κανείς;
Που πρέπει να ανέχονται πάρτι κάθε μέρα γιατί ο ξένος έρχεται για άντε μία εβδομάδα, αλλά είναι σε διακοπές και θα κάνει και τη φασαρία του στο μπαλκόνι μεταμεσονύκτια μια που αυτός δεν θα ξυπνήσει χαράματα για να πάει στη δουλειά;
Που ανεβαίνουν τα κοινόχρηστα πχ άντε βάλε-βγάλε βαλίτσες στο ασανσέρ κάθε 4-5 μέρες; Δεν είναι ίδια η συντήρηση.

Μπορεί ο airbnbάκιας να είναι ιδιοκτήτης του διαμερίσματός του, αλλά είναι συνιδιοκτήτης στην πολυκατοικία.

Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να βγάζει έτσι λεφτά ο διπλανός μου, αν όμως οι τουρίστες μας δημιουργούσαν πρόβλημα, θα υπήρχε θέμα. Και μιλάμε για κανονικό σαμποτάζ.
Ας πρόσεχε ο μπαμπάς και η μαμά όταν το δίνανε για αντιπαροχή.Easy come,easy go.
Α τι ωραία κοτσάνα είναι αυτή!
Καλά το πήγαινες και με δυνατά επιχειρήματα και συμφωνούσα μαζί σου, αλλά τώρα ή βγάζεις απωθημένο που δεν έχεις σπίτι όπως είπες και ούτε θα αποκτήσεις ή έχει δίκιο Ερμής ότι μας δουλεύεις.
Μάλλον το δεύτερο. Τόση λύσσα υπέρ του airbnb δεν εξηγείται, τα μαζεύεις από εκεί.

Μάθε λοιπόν από κάποια ψύχραιμη που δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα στην πολυκατοικία ούτε της κάνουν παράπονα σχετικά οι ενοικιαστές (στους γονείς μου δηλαδή) ότι ο γείτονας έχει τρόπους να υπερασπιστεί τη θέση του.

-Καταγγελία για οτιδήποτε διαταράσσει την ζωή στο κτίριο, φασαρία, προβλήματα στους κοινόχρηστους χώρους κλπ

-Αστυνομία όταν τα airbnbάκια κάνουν θόρυβο τις ώρες κοινής ησυχίας.
Συνήθως αυτοί που αφήνουν λεφτά, έρχονται από ευνομούμενες χώρες και όταν βλέπουν αστυνομία να τους κάνει παρατήρηση ε τους έχεις χαλάσει τις διακοπές.

-Συντήρηση ανελκυστήρα (και οτιδήποτε άλλου σπάει τα νεύρα του πελάτη αν δεν λειτουργεί) κάθε μα κάθε καλοκαιρινή σαιζόν και να παίρνει μέρες υπό την αιγίδα του εκάστοτε διαχειριστή.

Αυτά είναι τα νόμιμα. Τώρα κάτι χαζομάρες που είδα στο web, από το να τους κλείνεις το αυτοκίνητο όπως παρκάρεις μέχρι αμπούλα βρόμας είναι μικροπρέπειες.

- Α, αν παρκάρουν παράνομα, εννοείται γερανός. Και χωρίς αυτοκίνητο και με πρόστιμο.
Έρχεται και για ιδιωτικά parking, απλώς πρέπει να τον πληρώσεις. Ή τουλάχιστον έτσι ίσχυες μία φορά που το είχα κάνει παλιά για ένα ζώον που πάρκαρε στη θέση μου επειδή δεν είχα αυτοκίνητο.
Νομίζω πως μπορεί όλη η πολυκατοικία να πληρώσει μία φορά γερανό.

Αυτά βέβαια αν δημιουργείται πρόβλημα, όπως είπα και στην παράθεση που έκανες, αν απλώς ο άλλος βγάζει λεφτά δεν με αφορά. Αν μου σπάει τα νεύρα για να βγάλει λεφτά, υπάρχει πρόβλημα που θα γίνει και δικό του. :003:

Και για να απαντήσω και στην κοτσάνα, πιο πιθανό είναι να δώσουν διαμερίσματα αυτοί που έδωσαν το οικόπεδο αντιπαροχή, γιατί έχουν και πολλά διαμερίσματα. Ενώ οι υπόλοιποι έχουν αυτό που μένουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 18 Ιούλ 2018, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 18 Ιούλ 2018, 20:42

Juno έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:40
Heritage86 έγραψε:
Juno έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 19:43

Τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας τους υπολογίζει κανείς;
Που πρέπει να ανέχονται πάρτι κάθε μέρα γιατί ο ξένος έρχεται για άντε μία εβδομάδα, αλλά είναι σε διακοπές και θα κάνει και τη φασαρία του στο μπαλκόνι μεταμεσονύκτια μια που αυτός δεν θα ξυπνήσει χαράματα για να πάει στη δουλειά;
Που ανεβαίνουν τα κοινόχρηστα πχ άντε βάλε-βγάλε βαλίτσες στο ασανσέρ κάθε 4-5 μέρες; Δεν είναι ίδια η συντήρηση.

Μπορεί ο airbnbάκιας να είναι ιδιοκτήτης του διαμερίσματός του, αλλά είναι συνιδιοκτήτης στην πολυκατοικία.

Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να βγάζει έτσι λεφτά ο διπλανός μου, αν όμως οι τουρίστες μας δημιουργούσαν πρόβλημα, θα υπήρχε θέμα. Και μιλάμε για κανονικό σαμποτάζ.
Ας πρόσεχε ο μπαμπάς και η μαμά όταν το δίνανε για αντιπαροχή.Easy come,easy go.
Καλά το πήγαινες και με δυνατά επιχειρήματα και συμφωνούσα μαζί σου, αλλά τώρα ή βγάζεις απωθημένο που δεν έχεις σπίτι όπως είπες και ούτε θα αποκτήσεις ή έχει δίκιο Ερμής ότι μας δουλεύεις.
Μάλλον το δεύτερο. Τόση λύσσα υπέρ του airbnb δεν εξηγείται, τα μαζεύεις από εκεί.

Μάθε λοιπόν από κάποια ψύχραιμη που δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα στην πολυκατοικία ούτε της κάνουν παράπονα σχετικά οι ενοικιαστές (στους γονείς μου δηλαδή) ότι ο γείτονας έχει τρόπους να υπερασπιστεί τη θέση του.

-Καταγγελία για οτιδήποτε διαταράσσει την ζωή στο κτίριο, φασαρία, προβλήματα στους κοινόχρηστους χώρους κλπ

Συνήθως αυτοί που αφήνουν λεφτά, έρχονται από ευνομούμενες χώρες και όταν βλέπουν αστυνομία να τους κάνει παρατήρηση ε τους έχεις χαλάσει τις διακοπές.

-Συντήρηση ανελκυστήρα (και οτιδήποτε άλλου σπάει τα νεύρα του πελάτη αν δεν λειτουργεί) κάθε μα κάθε καλοκαιρινή σαιζόν και να παίρνει μέρες υπό την αιγίδα του εκάστοτε διαχειριστή.

Αυτά είναι τα νόμιμα. τώρα κάτι χαζομάρες που είδα στο web, από το να τους κλείνεις το αυτοκίνητο όπως παρκάρεις μέχρι αμπούλα βρόμας είναι μικροπρέπειες.

- Α, αν παρκάρουν παράνομα εννοείται γερανός. Και χωρίς αυτοκίνητο και με πρόστιμο.

Αυτά βέβαια αν δημιουργείται πρόβλημα, όπως είπα και στην παράθεση που έκανες, αν απλώς ο άλλος βγάζει λεφτά δεν με αφορά. Αν μου σπάει τα νεύρα για να βγάλει λεφτά, υπάρχει πρόβλημα που θα γίνει και δικό του. :003:

Και για να απαντήσω και στην κοτσάνα, πιο πιθανό είναι να δώσουν διαμερίσματα αυτοί που έδωσαν το οικόπεδο αντιπαροχή, γιατί έχουν και πολλά διαμερίσματα. Ενώ οι υπόλοιποι έχουν αυτό που μένουν.
Δεν έχω ακίνητο στην ιδιοκτησία μου,δεν είμαι ραντιέρης γης.Όπως είπα,easy come easy go.Όταν οι βολεμένοι γονείς δίναν το οικόπεδο για αντιπαροχή ας τα σκέφτονταν αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heritage86 την 19 Ιούλ 2018, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 18 Ιούλ 2018, 20:49

Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:42
Juno έγραψε:
Heritage86 έγραψε:

Αυτά είναι τα νόμιμα. τώρα κάτι χαζομάρες που είδα στο web, από το να τους κλείνεις το αυτοκίνητο όπως παρκάρεις μέχρι αμπούλα βρώμας είναι μικροπρέπειες.

- Α, αν παρκάρουν παράνομα εννοείται γερανός. Και χωρίς αυτοκίνητο και με πρόστιμο.

Έχω περιστασιακά πόρους από τριτογενή τομέα υπηρεσιών που σχετίζεται με χρηματοοικονομικά και επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών.Δεν έχω ακίνητο στην ιδιοκτησία μου,δεν είμαι ραντιέρης γης.Όπως είπα,easy come easy go.Όταν οι βολεμένοι γονείς δίναν το οικόπεδο για αντιπαροχή ας τα σκέφτονταν αυτά.
Και ο airbnbάκιας να σκεφτεί όλα τα παραπάνω αν αποφασίσει να του κάνει πόλεμο η πολυκατοικία. :003:
Ψάχνοντας για προβλήματα που δημιουργεί τέτοια "επιχείρηση", πραγματικά όποιος το έκανε στην πολυκατοικία μου, θα είχε φοβερό θέμα.
Όπως λες easy come easy go ... στα δικαστήρια.

Άμστερνταμ: Πρόστιμο-«φωτιά» σε ιδιοκτήτη που νοίκιαζε ακίνητο στην Airbnb

Οι πόλεις αντεπιτίθενται στην Airbnb: Από τη Βαρκελώνη στη Βενετία και τα Χανιά, οι κάτοικοι θέλουν τις γειτονιές τους πίσω
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 18 Ιούλ 2018, 20:52

Juno έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:49
Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:42
Juno έγραψε:

Αυτά είναι τα νόμιμα. τώρα κάτι χαζομάρες που είδα στο web, από το να τους κλείνεις το αυτοκίνητο όπως παρκάρεις μέχρι αμπούλα βρώμας είναι μικροπρέπειες.

Έχω περιστασιακά πόρους από τριτογενή τομέα υπηρεσιών που σχετίζεται με χρηματοοικονομικά και επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών.Δεν έχω ακίνητο στην ιδιοκτησία μου,δεν είμαι ραντιέρης γης.Όπως είπα,easy come easy go.Όταν οι βολεμένοι γονείς δίναν το οικόπεδο για αντιπαροχή ας τα σκέφτονταν αυτά.
Και ο airbnbάκιας να σκεφτεί όλα τα παραπάνω αν αποφασίσει να του κάνει πόλεμο η πολυκατοικία. :003:
Ψάχνοντας για προβλήματα που δημιουργεί τέτοια "επιχείρηση", πραγματικά όποιος το έκανε στην πολυκατοικία μου, θα είχε φοβερό θέμα.
Όπως λες easy come easy go ... στα δικαστήρια.

Άμστερνταμ: Πρόστιμο-«φωτιά» σε ιδιοκτήτη που νοίκιαζε ακίνητο στην Airbnb

Οι πόλεις αντεπιτίθενται στην Airbnb: Από τη Βαρκελώνη στη Βενετία και τα Χανιά, οι κάτοικοι θέλουν τις γειτονιές τους πίσω
Οκ άσε με στην ησυχία μου.Το πολύ πολύ δε θα συμφωνείς μαζί μου,ενώ αρχικά είχες όλη την καλή διάθεση να το κάνεις γιατί έβρισκες σωστά όσα έγραφα.Θα ζήσω και έτσι,πίστεψέ με.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 18 Ιούλ 2018, 20:56

Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:52

Οκ άσε με στην ησυχία μου.Το πολύ πολύ δε θα συμφωνείς μαζί μου,ενώ αρχικά είχες όλη την καλή διάθεση να το κάνεις γιατί έβρισκες σωστά όσα έγραφα.Θα ζήσω και έτσι,πίστεψέ με.
Ναι. Μέχρι το σημείο "ας μην το έδιναν αντιπαροχή, δεν τα έλεγες άσχημα. Βέβαια υπάρχει πάντα κι η άλλη πλευρά, των μονίμων κατοίκων που ενοχλούνται από τους τουρίστες, αλλά μπορεί να γίνει αξιοπρεπής συζήτηση.
Το "ας μην το έδιναν αντιπαροχή" τα χάλασε όλα. Άσε που οι aibnbbάκηδες έχουν και σπίτι να μείνουν και σπίτια να ενοικιάσουν άρα μάλλον αυτοί έδωσαν αντιπαροχή.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 18 Ιούλ 2018, 20:58

Σαχλαμάρες είναι αυτά που λέτε για γονείς, οικοπεδούχους και τα σχετικά.
Η πολυκατοικία έχει κανονισμό που λέει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται.
Ο κανονισμός μπορεί να γίνει όσο αυστηρός θέλει αυτός που έδωσε το οικόπεδο για αντιπαροχή σε συνεννόηση ή διαπραγμάτευση με τον εργολάβο.

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 18 Ιούλ 2018, 21:26

Juno έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:56
Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:52

Ναι. Μέχρι το σημείο "ας μην το έδιναν αντιπαροχή, δεν τα έλεγες άσχημα. Βέβαια υπάρχει πάντα κι η άλλη πλευρά, των μονίμων κατοίκων που ενοχλούνται από τους τουρίστες, αλλά μπορεί να γίνει αξιοπρεπής συζήτηση.
Το "ας μην το έδιναν αντιπαροχή" τα χάλασε όλα. Άσε που οι aibnbbάκηδες έχουν και σπίτι να μείνουν και σπίτια να ενοικιάσουν άρα μάλλον αυτοί έδωσαν αντιπαροχή.
Πληροφοριακά σου απάντησα,αλλά μου σβήσαν τη δημοσίευση.Δε θα σου απαντήσω σε άλλη.Καλή τύχη σε ότι κάνεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών