Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:59
wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:51
Πάντως ένα στέκι που δεν ήξερα ήταν ο "Άδωνις" που λέει και το τραγούδι.
Χτες συζήταγα με κάποιον για Νέα Σμύρνη και μου λέει "πως, δεν ξέρεις τον Άδωνι που λέει και το τραγούδι ;".
Εγώ το θεωρούσα ποιητικό εύρημα του συνθέτη ή το τοποθετούσα κάπου στο Κολωνάκι αυτό.
Για πες μας λοιπόν γερομπαμπαλή γουντ,έχεις να επιδείξεις τίποτα αξιόλογο στον ερωτικό στίβο μάχης ή όχι;Γιατί συνήθως αυτοί που λένε για γυναίκες και λεφτά συνήθως είναι μπακαλιάροι που καταλήγουν σε εξαθλιωμένες του ανατολικού μπλοκ ή ασχημούλες,γηρασμένες και πάει λέγοντας.Επίσης αν δεν κατάφερες να έχεις και λεφτά,η ερωτική σου αποτυχία προέρχεται από την οικονομική σου αδυναμία και κατ'επέκταση την αποτυχία σου να ανέβεις την κοινωνική ιεραρχία.Σ'αυτή την περίπτωση όμως,το πρόβλημα είναι το οικονομικό και όχι οι γυναίκες.
Εγώ πιστεύω ότι αν έπεφταν στα χέρια 2 μύρια ευρώ και σου παραχωρούσα το ένα έστω και για λίγες ημέρες,πάλι οι δεξιότητές σου με τις κυρίες θα παρέμεναν ίδιες και τα αποτελέσματα θα ήταν πενιχρά.Παρά τον κοινωνικό προγραμματισμό και τις ψεύτικες ανάγκες,η γυναίκα δε μπορεί να κρύψει τις ανάγκες που είναι γραμμένες στο γενετικό της κώδικα από τον ίδο το δημιουργό,που να κτυπιέσαι.
Μιλάμε λοιπόν για ηλικία 18-27, εμφάνιση Λέϊντυ Ντι ας πούμε.
Είμαστε σύμφωνοι ;
Μίλφια άστα - αναφερόμεθα μάλιστα σε πρόσφατο συμβάν αλλαχού.
Και λες να μην είμαι εγώ ούτε λεφτάς, ούτε οι θείοι μου να μου προορίζουν κάνα-δυό ουρανοξύστες στη διαθήκη τους, ούτε να είμαι τοπικό κομματικό στέλεχος που όσο νάναι κάτι μετράει, ούτε τίποτα.
Επίσης να μην είμαι απατεώνας που θα
προσποιηθεί ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω επιτυχώς.
Καλά, έμπαινε.
* δέχομαι βέβαια και ότι το καλό σπρέχεν ζι ντοϋτς πάντα βοηθάει - είμαι γνωστός συγγραφεύς διατριβών επ' αυτού