οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Ιούλ 2018, 11:50

Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:49
sys3x έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:41
Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:57

Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.
χερ σκέψου απλά ότι η διαφορά που έχεις με τον γουντ είναι μεγαλύτερη από την συνολική ηλικία σου, αυτό μπορεί να βοηθήσει κάπως.
Αυτό λίγο πολύ,σημαίνει ότι επειδή είμαι νεότερος είμαι και ηλιθιότερος από το γουντ;Ή σημαίνει ότι αυτός σα γερομπαμπαλής,πιστεύει περισσότερο στη σχέση σεξουαλικότητας-χρήματος;
Αν είναι το πρώτο,εγώ δεν το ασπάζομαι.Στην Ασία μεγάλοι στρατηλάτες ήταν νέοι που διέτασσαν γέρους.
Αν είναι το δεύτερο,άντε να το δεχτώ κάπως,αλλά και πάλι δε θεωρώ ότι είναι απόλυτο.
Το δεύτερο, πόσο απόλυτο είναι φαίνεται, δες το.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 18 Ιούλ 2018, 11:51

Πάντως ένα στέκι που δεν ήξερα ήταν ο "Άδωνις" που λέει και το τραγούδι.
Χτες συζήταγα με κάποιον για Νέα Σμύρνη και μου λέει "πως, δεν ξέρεις τον Άδωνι που λέει και το τραγούδι ;".
Εγώ το θεωρούσα ποιητικό εύρημα του συνθέτη ή το τοποθετούσα κάπου στο Κολωνάκι αυτό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 11:52

Oλα εξαρτώνται από τις ανάγκες των γυναικών - και είναι διαφορετικές στα 20 χρονια στα 30 και στα 40 - οπως και οι επιλογές τους. Ετσι ένας με χαρακτηριστικά επιθυμητά στα 22 είναι εκτός επιλογών στα 30 τους και στην αναζήτηση γαμβρού. :003:
Αλλο τυπο αντρα χρειάζονται στις διαφορετικές φάσεις της ζωης τους - η συνδυασμό , γιατί μπορει παράδειγμα να βρέθηκε ο ελεγχόμενος κουβαλητης πατέρας των παιδιών της αλλα το σεξουαλικό το καλυπτει άλλος η αλλοι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 18 Ιούλ 2018, 11:59

wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:51
Χτες συζήταγα με κάποιον για Νέα Σμύρνη και μου λέει "πως, δεν ξέρεις τον Άδωνι που λέει και το τραγούδι ;".
Εγώ το θεωρούσα ποιητικό εύρημα του συνθέτη ή το τοποθετούσα κάπου στο Κολωνάκι αυτό.
Για πες μας λοιπόν γερομπαμπαλή γουντ,έχεις να επιδείξεις τίποτα αξιόλογο στον ερωτικό στίβο μάχης ή όχι;Γιατί συνήθως αυτοί που λένε για γυναίκες και λεφτά συνήθως είναι μπακαλιάροι που καταλήγουν σε εξαθλιωμένες του ανατολικού μπλοκ ή ασχημούλες,γηρασμένες και πάει λέγοντας.Επίσης αν δεν κατάφερες να έχεις και λεφτά,η ερωτική σου αποτυχία προέρχεται από την οικονομική σου αδυναμία και κατ'επέκταση την αποτυχία σου να ανέβεις την κοινωνική ιεραρχία.Σ'αυτή την περίπτωση όμως,το πρόβλημα είναι το οικονομικό και όχι οι γυναίκες.
Εγώ πιστεύω ότι αν έπεφταν στα χέρια 2 μύρια ευρώ και σου παραχωρούσα το ένα έστω και για λίγες ημέρες,πάλι οι δεξιότητές σου με τις κυρίες θα παρέμεναν ίδιες και τα αποτελέσματα θα ήταν πενιχρά.Παρά τον κοινωνικό προγραμματισμό και τις ψεύτικες ανάγκες,η γυναίκα δε μπορεί να κρύψει τις ανάγκες που είναι γραμμένες στο γενετικό της κώδικα από τον ίδιο το δημιουργό,που να κτυπιέσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heritage86 την 18 Ιούλ 2018, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 12:09

Οι ανάγκες γραμμένες στον γενετικό κώδικα , ποιές ειναι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 18 Ιούλ 2018, 12:17

Ωραιος ο συντροφος Χεριτατζ πολυ μου αρεσουν αυτα που λεει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2018, 12:18

Αγις έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:09
Μάλλον εννοεί τη δημιουργία υγιών και δυνατών απογόνων.
Σε δεύτερη φάση, την ασφάλεια τους.

Στην παλαιολιθική εποχή το πρώτο ήταν πάντα προϋπόθεση για το δεύτερο.
Στη σύγχρονη, όχι.

Οπότε, προκύπτουν συνδυασμοί που αφορούν σε ένα ή περισσότερα πρόσωπα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 18 Ιούλ 2018, 12:19

Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:59
wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:51
Για πες μας λοιπόν γερομπαμπαλή γουντ,έχεις να επιδείξεις τίποτα αξιόλογο στον ερωτικό στίβο μάχης ή όχι;Γιατί συνήθως αυτοί που λένε για γυναίκες και λεφτά συνήθως είναι μπακαλιάροι που καταλήγουν σε εξαθλιωμένες του ανατολικού μπλοκ ή ασχημούλες,γηρασμένες και πάει λέγοντας.Επίσης αν δεν κατάφερες να έχεις και λεφτά,η ερωτική σου αποτυχία προέρχεται από την οικονομική σου αδυναμία και κατ'επέκταση την αποτυχία σου να ανέβεις την κοινωνική ιεραρχία.Σ'αυτή την περίπτωση όμως,το πρόβλημα είναι το οικονομικό και όχι οι γυναίκες.
Εγώ πιστεύω ότι αν έπεφταν στα χέρια 2 μύρια ευρώ και σου παραχωρούσα το ένα έστω και για λίγες ημέρες,πάλι οι δεξιότητές σου με τις κυρίες θα παρέμεναν ίδιες και τα αποτελέσματα θα ήταν πενιχρά.Παρά τον κοινωνικό προγραμματισμό και τις ψεύτικες ανάγκες,η γυναίκα δε μπορεί να κρύψει τις ανάγκες που είναι γραμμένες στο γενετικό της κώδικα από τον ίδο το δημιουργό,που να κτυπιέσαι.
Μιλάμε λοιπόν για ηλικία 18-27, εμφάνιση Λέϊντυ Ντι ας πούμε.
Είμαστε σύμφωνοι ;
Μίλφια άστα - αναφερόμεθα μάλιστα σε πρόσφατο συμβάν αλλαχού.
Και λες να μην είμαι εγώ ούτε λεφτάς, ούτε οι θείοι μου να μου προορίζουν κάνα-δυό ουρανοξύστες στη διαθήκη τους, ούτε να είμαι τοπικό κομματικό στέλεχος που όσο νάναι κάτι μετράει, ούτε τίποτα.
Επίσης να μην είμαι απατεώνας που θα προσποιηθεί ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω επιτυχώς.
Καλά, έμπαινε.

* δέχομαι βέβαια και ότι το καλό σπρέχεν ζι ντοϋτς πάντα βοηθάει - είμαι γνωστός συγγραφεύς διατριβών επ' αυτού

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 18 Ιούλ 2018, 12:21

Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:36
wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:28
Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:21

Κατά τη γνώμη μου ναι.
Μπορεί να γίνει και το άλλο,να σε έχει εσένα για άρμεγμα,και να κάνει παράλληλα γενετήσια πράξη με κάποιον σαν εμένα ή ομοϊδεάτη μου.Η σεξουαλικότητα δεν έχει να κάνει με το χρήμα.
Εγώ μίλησα για πολυπαραμετρικότητα του συστήματος.
Εξ άλλου αν βασίλευε η ξεραϊλα παντού δεν θα υπήρχε ούτε Μύκονος, ούτε Κέρκυρα, ούτε Σαιν Τροπέζ, ούτε τίποτα.
Αλλά λαίμαι τώρα η Λωζάννη και η Κοζάνη μεταξύ επωχουμένων επ' αστράβης και μη.
Τα λεφτά παίζουν ρόλο σε οποιαδήποτε κοινωνική σχέση επειδή ζούμε σε εκχρηματισμένη κοινωνία.Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και βιολογικά ορισμένο όμως,αυτό λέω και ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν και άλλες ανάγκες που καλύπτεις μέσω από μια ερωτική σχέση πέραν του οικομικού-βιοποριστικού.Αν ισχύει η θεωρία σου,τότε όλοι οι φτωχοί παντρεύονται/έχουν σχέση με άσχημες και όλοι οι πλούσιοι έχουν βιολογικά άριστες δίπλα τους.Αυτό δεν επαληθεύεται όμως,ρίξε μια ματιά στους συγγενείς,γνωστούς,φίλους και πες μου τι ισχύει.
Πολλές όμορφες γυναίκες έχουν νταραβέρια με μη-πλούσιους,πως θα το κάνουμε τώρα;
Αν εισαι κατω απο 35, πανω απο 1.85 υψος, με πλουσια μαλλια, ομορφο προσωπο και γυμνασμενο σωμα , τοτε εισαι ελκυστικος.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 12:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:18
Αγις έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:09
Μάλλον εννοεί τη δημιουργία υγιών και δυνατών απογόνων.
Σε δεύτερη φάση, την ασφάλεια τους.

Στην παλαιολιθική εποχή το πρώτο ήταν πάντα προϋπόθεση για το δεύτερο.
Στη σύγχρονη, όχι.

Οπότε, προκύπτουν συνδυασμοί που αφορούν σε ένα ή περισσότερα πρόσωπα. :lol:
Ετσι :003:
Θα είχε ενδιαφέρον ένα πειραμα - εξασφάλιση δια βίου οικονομική (πλουσιοπάροχη) + εργασίας- επαγγέλματος με κοινωνικό στάτους +χαιλίκι- και μεγάλες απολαβές- σε διαφορετικές χώρες - 1000 γυναικών από κάθε μία στα 25 χρόνια τους και καταγραφή των επιλογών τους σε εραστές - συντρόφους - πατέρες των παιδιών τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 18 Ιούλ 2018, 12:33

Εννοείται ότι τα λεφτά παίζουν ρόλο για τις γυναίκες και το σεξ. Τα λεφτά κοιτάνε οι γυναίκες. Έτσι μου έχουν πει μέχρι τώρα όσοι έχω μιλήσει επί του θέματος.
Ο παλαιός των ημερών...

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 18 Ιούλ 2018, 12:36

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:33
Εννοείται ότι τα λεφτά παίζουν ρόλο για τις γυναίκες και το σεξ. Τα λεφτά κοιτάνε οι γυναίκες. Έτσι μου έχουν πει μέχρι τώρα όσοι έχω μιλήσει επί του θέματος.
κοιτάνε και διορισμούς, εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο, πολλά κοιτάνε

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 12:38

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:33
Το χρήμα την ποσοτητά του και την διαθεσιμοτητα του το εξετάζουν διαφορετικά ανάλογα τις καταστάσεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 18 Ιούλ 2018, 12:40

Εγώ πάντως δεν το θεωρώ και τόσο πολύ ελάττωμα να κοιτάνε για λεφτά, κτλπ.
Το θανάσιμο ελάττωμα -που θα πάνε στην κόλαση- είναι η κοροϊδία και τα συριζομουσαντένια που μας γράφουν μερικές.
Σαφώς δε δεν διαχωρίζω. Και οι άντρες που συμπεριφέρονται ομοίως, θα πάνε στην κόλαση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών