Κούλης yolo
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Κούλης yolo
- Πρόεδρε φτάσαμε 2.300 νεκρούς
- Πούτσα μου Σωτήρη. Πάω για τσουρέκια και ποδηλατάδα με τα παιδιά. Α και που ΄σαι; Πες τους άλλους να κάτσουν μέσα μην κάνω τα πρόστιμα 3.000 ευρώ. Άντε με τα κωλόπαιδα
- Πούτσα μου Σωτήρη. Πάω για τσουρέκια και ποδηλατάδα με τα παιδιά. Α και που ΄σαι; Πες τους άλλους να κάτσουν μέσα μην κάνω τα πρόστιμα 3.000 ευρώ. Άντε με τα κωλόπαιδα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
απο το Κεφαλάρι κατέβηκαν και ανέβηκαν με τα ποδήλατα στην Πάρνηθα?
αυτοί πάνε χαμένοι ως πρωθυπουργικό ζεύγος, στο Τουρ ντε Φρανς να τους στειλουμε
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε πάω 1 φορά το χρόνο στα βουνά αλλά ακόμα και αν πήγαινα θα είχα την υποχρέωση να ζητώ την έξωση όσων κάνουν enduro από τουςBelisarius έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 18:14Δεν μπορώ πλέον να κάνω enduro. Ωστόσο η Πάρνηθα υπήρξε το 2ο σπίτι μου. Ήμουν εκεί καθημερινά σχεδόν και πολλές ώρες τα Σ/Κ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
του με τους εντουράδες. Θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου το enduro σε μέρη όπως η Πάρνηθα.
Γύρω στο 2008 η Πάρνηθα έγινε της μόδας και άρχισε να έρχεται ο κάθε απίθανος. Άτομα που πατούσαν στο βουνό 1 φορά το χρόνο άρχισαν να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα ότι τους ενοχλούν τα μηχανάκια. Εν τω μεταξύ τα τυπάκια που έρχονται με τα αμάξια τους, μην αναφερθώ στις βίλες που έχουν χτιστεί, έχουν γαμήσει εντελώς το βουνό. Τα μηχανάκια σας πείραξαν.
συγκεκριμένους χώρους. Δεν είναι μόνο η ηχορύπανση που προκαλούν, το εκάστοτε βουνό αποτελεί ένα χώρο όπου συγκεντρώνονται κομμάτια
της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας. Τα αμάξια ακολουθούν το προκαθορισμένο οδικό δίκτυο και παρκάρουν κατά μήκος αυτού. Βεβαιώς,
δε θέλω τις βίλες στο βουνό.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Aυτό είναι ένα σημαντικό θέμα που θα έπρεπε να απαντηθεί, είναι αλήθεια. Απλώς, λέω πως δε με ενοχλεί η ποδηλατάδα του αυτή καθαυτή.Golden Age έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 18:52Μα αυτός την επιβάλλει την καραντίνα!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
του με τους εντουράδες. Θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου το enduro σε μέρη όπως η Πάρνηθα.
Τί θα πει να ξανακάνει ποδηλατάδα; Ας καταργήσει την καραντίνα και ας κάνει όσες ποδηλατάδες θέλει.
Ή υπάρχει θέμα και πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί ή δεν υπάρχει, οπότε γιατί έχουμε τα μέτρα;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Βλέπεις αυτή την φωτό και καταλαβαίνεις γιατί η Μαρεβα τον είχε παρατήσει τόσα χρόνια και γύρισε τυχαία λίγο πριν βγει βουλευτής

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δεν ξέρω αν πέφτω έξω αλλά θυμάμαι πως στο τέλος της προηγούμενης καραντίνας, ο Μητσοτάκης υποδέχονταν τη ΠρωτοψάλτηThe Rebel έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 20:29[img]https://i.postimg.cc/brNj02YR/1286 ... .png[/img]ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
έξω από το Μαξίμου, παρέα με κάμποσους δημοσιογράφους,φωτογράφους και τον ανηψιό του. Ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε
αν η σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Ίσως να απαντάει και σε όσα μου γράφει ο Golden Age
- Dwarven Blacksmith
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Βασικά επικεντρωθηκα στο μπούστο της νύφης.Gewponos90 έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 23:17Βλέπεις αυτή την φωτό και καταλαβαίνεις γιατί η Μαρεβα τον είχε παρατήσει τόσα χρόνια και γύρισε τυχαία λίγο πριν βγει βουλευτής
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Υδράργυρος
Μα ηδη απαγορευεται. Και κανουν μεγαλη ζημια τα εντουρο. Θορυβος, διαβρωση, ενοχληση, ολα. Κακως φωτογραφιζεται με ατομα που παρανομουν και κανουν κατι τοσο επιζημιο σε ενα ταλαιπωρημενο εθνικο δρυμοΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
- Υδράργυρος
Βλεπεις λοιπον γιατι ο κουλης ειναι ανευθυνος;Awesomatic έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:08Άρχισαν ήδη στο τουιτερ να λένε "δεν θα μας απαγορεύσουν να διαδηλώσουμε στις 6 του μήνα αυτοί που πάνε για μοτο κρος στην Πάρνηθα". Λίγο πιο μαζεμένα παιδιά, καρφώνεστε
Γιατι την ωρα που το δευτερο κυμα της πανδημιας ειναι στην κορυφωση του, εξαντλουνται οι αντοχες της χωρας, και ο κοσμος με το στανιο πια πειστηκε και τηρει τα μετρα, εμφανιζεται ο πρωθυπουργος να δινει το λαθος μυνημα.
Για αυτο ειναι σοβαρο παραπτωμα αυτο που εκανε ο κουλης, αμφιβαλλω για την επαρκεια του
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντάξει, τι περιμένετε; Του έκαναν ένα γερό επικοινωνιακο ρεκτιφιέ και σταματησε εκείνα τα σπαστικά τικ και τους περίεργους μορφασμους. Αμα τον αφήνουν στην λασκα, λογικο ειναι να μαλακιζεται.
☦𓀢
☦𓀢
- Μαυροβασίλης
του έδωσες γενναία πίστωση χρόνου όμωςΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 00:14
Για αυτο ειναι σοβαρο παραπτωμα αυτο που εκανε ο κουλης, αμφιβαλλω για την επαρκεια του
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
enterprise-psi έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 09:41Καλά οι εντουραδες βγάζουν φωτογραφίες με Κούλη ; Αυτό πρέπει να πάει στο balls of steel

Guybrush Threepwood έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:19Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.
Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.
Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.
Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.
Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.
Τέλος πάντων.
Βάρκιζα τέλος.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές