Δεν φταίει αυτός. Φταίει η αστυνοομία που είναι χαλαρή. Αν τον έπιαναν στα διόδια του έκοβαν ένα τριακοσάρι για την άσκοπη μετακίνηση και ένα χιλιάρικο για ό,τι άλλο μη νόμιμο είχε ενώ ταυτόχρονα του έσπαγαν και τα δόντια έτσι και αντιδρούσε τότε και δεν θα μιλούσε και τα περιοριστικά μέτρα θα τηρούσε και δεν θα είχαμε 3000 την ημέρα κρούσματα μετά από 25 ημέρες καραντίνας...
Κούλης yolo
-
Re: Κούλης yolo
-
Είμαι σίγουρος ότι και ο Πλακιωτάκης και ο Πατούλης τις ίδιες μαλακίες έκαναν για αυτό και νόσησαν και κινδυνεύουν να πεθάνουν. Όχι τίποτε άλλο αλλά θα μας φορτώσουν και την κηδεία τους δημοσία δαπάνη...
Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστούν τα μέτρα με τόση αυστηρότητα θα έπρεπε ήδη οι Κουτσούμπας, Βαρουφάκης και Τσίπρας να έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για την παράνομη πορεία στην επέτειο του πολυτεχνείου.Arisvilla έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:30Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.
Οι πολιτικοί που παραιτήθηκαν σε άλλες χώρες είχαν πάρει μέρος σε πάρτυ με ναρκωτικά, δεν πήγανε βόλτα για ποδήλατο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 02 Δεκ 2020, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλλον σε παίρνει για αυτό παρεξηγήθηκεςHector Buas έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:26Ρίξε πάνω σου καμμιά ζακέτα. ¨Εχει ψυχράνει ο καιρός...nyxtovios έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 00:37Guybrush Threepwood έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:19Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.
Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.
Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.
Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.
Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.
Τέλος πάντων.
Βάρκιζα τέλος.

Hector Buas έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:24Βαστάτε Τούρκοι το λαγό να κατουρήσει ο σκύλος.Guybrush Threepwood έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:19Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.
Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.
Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.
Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.
Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.
Τέλος πάντων.
Βάρκιζα τέλος.
Αρματωθείτε λοιπόν σύντροφοι...
Φωνάξτε και κανέναν έμπειρο στα στρατιωτικά...
...να σας δώσει τα φώτα του για τον στρατηγικό σχεδιασμό...

ναι αυτό να πεις.Arisvilla έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:33Οκ αν εγώ κυκλοφορήσω στο δρόμο χωρίς μάσκα πάω για σωματική άθληση 50 χιλιόμετρα μακριά, συναντηθώ με 6 άτομα χωρίς μάσκα και φωτογραφηθώ μαζί τους και με σταματήσει ένας αστυνομικός θα του πω μην μου βάζεις πρόστιμο ήταν ένα απλό επικοινωνιακό φάουλ σαν του Κούλη happy traveller.gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:26Σοβαρά και αντικειμενικά απαγορεύεται να βρεθείς τόσο μακριά απο το σπίτι σου για σωματική άθληση, αλλά επίσης σοβαρά και αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία καραντίνα ούτε για τον Μητσοτάκη, ούτε για τον Τσίπρα ούτε για κανέναν αρχηγό κόμματος.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:55Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.
Ευχαριστώ.
Ο Μητσοτάκης έκανε φάουλ που φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, ωστόσο πρόκειται για ενα επικοινωνιακό φάουλ χωρίς κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα.
Είναι ίσης σημασίας με το οτι ο Τσίπρας μπέρδευε την Λέσβο με την Μυτιλήνη, δηλαδή για να ασχοληθεί ο βαξεβάνης και το τουίτερ καμιά βδομάδα και μετά να ξεχαστεί.
Αντε να φτάσει και τις 30 σελίδες στο φόρουμ.
- Υδράργυρος
Δεν είναι θέμα αυστηρότητας.gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:49Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστούν τα μέτρα με τόση αυστηρότητα θα έπρεπε ήδη οι Κουτσούμπας, Βαρουφάκης και Τσίπρας να έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για την παράνομη πορεία στην επέτειο του πολυτεχνείου.Arisvilla έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:30Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.
Το θέμα είναι ότι ρίχνει στους άλλους το βάρος της ατομικής ευθύνης και βλέπουμε ότι ο ίδιος δεν την τηρεί.
Επομένως γιατί κλαίγονται νυχθημερόν για τον κόσμο που δεν τηρεί τα μέτρα;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Και αντίστοιχα πριν απο ένα μήνα κάποιοι κατέβαζαν κόσμο στο κέντρο της αθήνας για να διαδηλώσει στην επέτειο του Πολυτεχνείου.nrg έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 14:02Δεν είναι θέμα αυστηρότητας.gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:49Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστούν τα μέτρα με τόση αυστηρότητα θα έπρεπε ήδη οι Κουτσούμπας, Βαρουφάκης και Τσίπρας να έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για την παράνομη πορεία στην επέτειο του πολυτεχνείου.Arisvilla έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:30Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.
Το θέμα είναι ότι ρίχνει στους άλλους το βάρος της ατομικής ευθύνης και βλέπουμε ότι ο ίδιος δεν την τηρεί.
Επομένως γιατί κλαίγονται νυχθημερόν για τον κόσμο που δεν τηρεί τα μέτρα;
Επομένος γιατί γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα του ντοκουμέντο για μια βόλτα με ποδήλατο;
θα σου πω εγώ γιατί.....για επικοινωνιακούς και αντιπολιτευτικούς λόγους.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:49Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστούν τα μέτρα με τόση αυστηρότητα θα έπρεπε ήδη οι Κουτσούμπας, Βαρουφάκης και Τσίπρας να έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για την παράνομη πορεία στην επέτειο του πολυτεχνείου.Arisvilla έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:30Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.
Δεν πήγανε;
Διερευνάται.Gewponos90 έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 14:18gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:49Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστούν τα μέτρα με τόση αυστηρότητα θα έπρεπε ήδη οι Κουτσούμπας, Βαρουφάκης και Τσίπρας να έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για την παράνομη πορεία στην επέτειο του πολυτεχνείου.Arisvilla έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:30Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.
Δεν πήγανε;
Πάλι ξεφτιλίζεστε δεξιοί τενεκέδες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Πάω πολύ συχνά για windsurf στην αλλη ακρη του νομού. Η απάντηση είναι οτι πρακτικά έχει να κάνει με το σε ποιον θα πέσεις. Αυτό μου είπε και η ίδια η αστυνομία οταν τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω. Εγω δε θα σε έγραφα μου λέει αλλα δεν μπορώ να σου εγγυηθω για κάθε συνάδελφο. Γνωστό μου τον γύρισαν πίσω, χωρίς να τον γράψουν όμως, επειδή του είπαν ότι διασχίζει πολλούς δήμους για εκει που πάει κ δεν μπορούν να τον αφήσουν.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:55Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.
Ευχαριστώ.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 14:10Και αντίστοιχα πριν απο ένα μήνα κάποιοι κατέβαζαν κόσμο στο κέντρο της αθήνας για να διαδηλώσει στην επέτειο του Πολυτεχνείου.
Επομένος γιατί γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα του ντοκουμέντο για μια βόλτα με ποδήλατο;
θα σου πω εγώ γιατί.....για επικοινωνιακούς και αντιπολιτευτικούς λόγους.
Λάθος. Μόνο το ΚΚ κατέβασε για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέβασε κανέναν και ο Βαρουφάκης βγήκε μόνος του με μερικούς βουλευτές. Αλλά η μπάλα τους πήρε και τους 3 για ...... επικοινωνιακούς λογους
- Obi Wan Iakobi
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-