Κούλης yolo

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Κούλης yolo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 02 Δεκ 2020, 13:38

waldorf έγραψε:
01 Δεκ 2020, 14:12
under έγραψε:
01 Δεκ 2020, 14:06

Εμεις εχουμε.Εσυ μου ειπες οτι δεν μπορεις να πας στην Κινετα κι εγω σου ειπα οτι μπορεις.
Μας πρήζεις τα συκώτια με την ατομική ευθύνη και παράλληλα δίνεις συμβουλές για το πως να παρακάμψουμε τα μέτρα και να πάμε ΣΚ στο εξοχικό.
Μιά χαρά σε βρίσκω.
Δεν φταίει αυτός. Φταίει η αστυνοομία που είναι χαλαρή. Αν τον έπιαναν στα διόδια του έκοβαν ένα τριακοσάρι για την άσκοπη μετακίνηση και ένα χιλιάρικο για ό,τι άλλο μη νόμιμο είχε ενώ ταυτόχρονα του έσπαγαν και τα δόντια έτσι και αντιδρούσε τότε και δεν θα μιλούσε και τα περιοριστικά μέτρα θα τηρούσε και δεν θα είχαμε 3000 την ημέρα κρούσματα μετά από 25 ημέρες καραντίνας...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 02 Δεκ 2020, 13:43

Είμαι σίγουρος ότι και ο Πλακιωτάκης και ο Πατούλης τις ίδιες μαλακίες έκαναν για αυτό και νόσησαν και κινδυνεύουν να πεθάνουν. Όχι τίποτε άλλο αλλά θα μας φορτώσουν και την κηδεία τους δημοσία δαπάνη...

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Δεκ 2020, 13:49

Arisvilla έγραψε:
02 Δεκ 2020, 13:30
Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.
Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστούν τα μέτρα με τόση αυστηρότητα θα έπρεπε ήδη οι Κουτσούμπας, Βαρουφάκης και Τσίπρας να έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για την παράνομη πορεία στην επέτειο του πολυτεχνείου.

Οι πολιτικοί που παραιτήθηκαν σε άλλες χώρες είχαν πάρει μέρος σε πάρτυ με ναρκωτικά, δεν πήγανε βόλτα για ποδήλατο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 02 Δεκ 2020, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 02 Δεκ 2020, 13:53

Hector Buas έγραψε:
02 Δεκ 2020, 12:26
nyxtovios έγραψε:
02 Δεκ 2020, 00:37
Guybrush Threepwood έγραψε:
01 Δεκ 2020, 12:19
Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.

Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.

Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.

Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.

Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.

Τέλος πάντων.

Βάρκιζα τέλος.
:goodpost:
Ρίξε πάνω σου καμμιά ζακέτα. ¨Εχει ψυχράνει ο καιρός...

Εικόνα
Μάλλον σε παίρνει για αυτό παρεξηγήθηκες

:e045:

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 02 Δεκ 2020, 13:54

Hector Buas έγραψε:
02 Δεκ 2020, 12:24
Guybrush Threepwood έγραψε:
01 Δεκ 2020, 12:19
Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.

Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.

Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.

Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.

Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.

Τέλος πάντων.

Βάρκιζα τέλος.
Βαστάτε Τούρκοι το λαγό να κατουρήσει ο σκύλος.

Αρματωθείτε λοιπόν σύντροφοι...

Εικόνα

Φωνάξτε και κανέναν έμπειρο στα στρατιωτικά...

Εικόνα

...να σας δώσει τα φώτα του για τον στρατηγικό σχεδιασμό...
Εικόνα

:giggle:

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Δεκ 2020, 13:55

Arisvilla έγραψε:
02 Δεκ 2020, 13:33
gassim έγραψε:
02 Δεκ 2020, 13:26
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
02 Δεκ 2020, 12:55
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ :smt005: ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.

Ευχαριστώ.
Σοβαρά και αντικειμενικά απαγορεύεται να βρεθείς τόσο μακριά απο το σπίτι σου για σωματική άθληση, αλλά επίσης σοβαρά και αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία καραντίνα ούτε για τον Μητσοτάκη, ούτε για τον Τσίπρα ούτε για κανέναν αρχηγό κόμματος.
Ο Μητσοτάκης έκανε φάουλ που φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, ωστόσο πρόκειται για ενα επικοινωνιακό φάουλ χωρίς κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα.
Είναι ίσης σημασίας με το οτι ο Τσίπρας μπέρδευε την Λέσβο με την Μυτιλήνη, δηλαδή για να ασχοληθεί ο βαξεβάνης και το τουίτερ καμιά βδομάδα και μετά να ξεχαστεί.
Αντε να φτάσει και τις 30 σελίδες στο φόρουμ.
Οκ αν εγώ κυκλοφορήσω στο δρόμο χωρίς μάσκα πάω για σωματική άθληση 50 χιλιόμετρα μακριά, συναντηθώ με 6 άτομα χωρίς μάσκα και φωτογραφηθώ μαζί τους και με σταματήσει ένας αστυνομικός θα του πω μην μου βάζεις πρόστιμο ήταν ένα απλό επικοινωνιακό φάουλ σαν του Κούλη happy traveller.
ναι αυτό να πεις.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 02 Δεκ 2020, 13:56

nyxtovios έγραψε:
02 Δεκ 2020, 13:54

Εικόνα

:giggle:
Στον καθένα μπορεί να συμβεί

Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg » 02 Δεκ 2020, 14:02

gassim έγραψε:
02 Δεκ 2020, 13:49
Arisvilla έγραψε:
Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.
Αν αποφασίζαμε να εφαρμοστούν τα μέτρα με τόση αυστηρότητα θα έπρεπε ήδη οι Κουτσούμπας, Βαρουφάκης και Τσίπρας να έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για την παράνομη πορεία στην επέτειο του πολυτεχνείου.
Δεν είναι θέμα αυστηρότητας.
Το θέμα είναι ότι ρίχνει στους άλλους το βάρος της ατομικής ευθύνης και βλέπουμε ότι ο ίδιος δεν την τηρεί.

Επομένως γιατί κλαίγονται νυχθημερόν για τον κόσμο που δεν τηρεί τα μέτρα;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Δεκ 2020, 14:10

nrg έγραψε:
02 Δεκ 2020, 14:02
gassim έγραψε:
Arisvilla έγραψε:
Το θέμα είναι ότι ρίχνει στους άλλους το βάρος της ατομικής ευθύνης και βλέπουμε ότι ο ίδιος δεν την τηρεί.

Και αντίστοιχα πριν απο ένα μήνα κάποιοι κατέβαζαν κόσμο στο κέντρο της αθήνας για να διαδηλώσει στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Επομένος γιατί γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα του ντοκουμέντο για μια βόλτα με ποδήλατο;

θα σου πω εγώ γιατί.....για επικοινωνιακούς και αντιπολιτευτικούς λόγους.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 02 Δεκ 2020, 14:18

gassim έγραψε:
Arisvilla έγραψε:

Δεν πήγανε;
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Δεκ 2020, 14:24

Gewponos90 έγραψε:
02 Δεκ 2020, 14:18
gassim έγραψε:
Arisvilla έγραψε:

Δεν πήγανε;
Διερευνάται.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 02 Δεκ 2020, 14:28

Πάλι ξεφτιλίζεστε δεξιοί τενεκέδες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 02 Δεκ 2020, 14:31

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
02 Δεκ 2020, 12:55
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ :smt005: ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.

Ευχαριστώ.
Πάω πολύ συχνά για windsurf στην αλλη ακρη του νομού. Η απάντηση είναι οτι πρακτικά έχει να κάνει με το σε ποιον θα πέσεις. Αυτό μου είπε και η ίδια η αστυνομία οταν τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω. Εγω δε θα σε έγραφα μου λέει αλλα δεν μπορώ να σου εγγυηθω για κάθε συνάδελφο. Γνωστό μου τον γύρισαν πίσω, χωρίς να τον γράψουν όμως, επειδή του είπαν ότι διασχίζει πολλούς δήμους για εκει που πάει κ δεν μπορούν να τον αφήσουν.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 02 Δεκ 2020, 14:35

gassim έγραψε:
02 Δεκ 2020, 14:10
nrg έγραψε:
02 Δεκ 2020, 14:02
gassim έγραψε:

Και αντίστοιχα πριν απο ένα μήνα κάποιοι κατέβαζαν κόσμο στο κέντρο της αθήνας για να διαδηλώσει στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Επομένος γιατί γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα του ντοκουμέντο για μια βόλτα με ποδήλατο;

θα σου πω εγώ γιατί.....για επικοινωνιακούς και αντιπολιτευτικούς λόγους.

Λάθος. Μόνο το ΚΚ κατέβασε για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέβασε κανέναν και ο Βαρουφάκης βγήκε μόνος του με μερικούς βουλευτές. Αλλά η μπάλα τους πήρε και τους 3 για ...... επικοινωνιακούς λογους
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 02 Δεκ 2020, 14:39

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Δεκ 2020, 14:31

Πάω πολύ συχνά για windsurf στην αλλη ακρη του νομού.
Gulf Shores?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών