ίσως η DB5 στο σβαρτσβαλντ να μην είναι τόσο κακή ιδέα τελικά
Κούλης yolo
- Μαυροβασίλης
Re: Κούλης yolo
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εγώ περίμενα να της πει <<δώσε Γκάζι μωρη ανάπηρη>>
-
- Phorum.gr user: Gewponos90

further reading:
DeKoulis et Les Trois Μπουsquetaires
απλά δείτε δηλώσεις μπουμπούκου/μπογδάνου/μπάμπη

[Γαλαjée intensifié]
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
λείπει η Γαλή και έχετε ξεσαλώσει. 

- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη παρούσα κατάσταση. Άλλοι σκούζουν.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 21:53Κυάλια.Belisarius έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 21:23Με τα κιάλια την έχεις δει τη Πάρνηθα ή ούτε καν;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 21:09
Ο μόνος λόγος που υποστηρίζεις παράνομες πράξεις είναι ότι σε αυτές υπέπεσε ο αρχηγός τους κόμματος. Μόνο κομματόσκυλα και κομπλεξικοί δεν έχουν πρόβλημα με αυτές τις παράνομες πράξεις.
Ας μιλήσουμε για την εφαρμογή του νόμου και όχι για το τι έχω δει εγώ. Εκτός αν είσαι κομπλεξικός και δεν μπορείς. Τότε είναι δικό σου το πρόβλημα και δεν έχω πτυχίο ψυχολόγου για να σε βοηθήσω...
Όπως έγραψα σαφώς και πρέπει να υπάρχει νομιμότητα αλλά επίσης οι νόμοι πρέπει να είναι σωστοί και να αντανακλούν τη πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για το εντούρο και τα μηχανοκίνητα και τα extreme sports γενικότερα. Αν δε σε νοιάζει μία και μου προτάσεις το τι λέει ο νόμος χωρίς διάθεση για μέση λύση τότε δε με νοιάζει και μένα δέκα και προτάσσω τη πραγματικότητα.
Η πραγματικότητα λέει πως παίρνω το ΚΤΜ μου και κάνω σούζες στη Πάρνηθα όποτε μου καυλώσει και κάτσε εσύ εδώ, με πτυχίο ή χωρίς, να αναρωτιέσαι για το ποιος έχει πρόβλημα. Επίσης η πραγματικότητα (μάλλον) λέει (δεν το έχω διασταυρώσει) πως ελάφια πεθαίνουν από τα πατατάκια που δίνουν οι περιπατητές.
Ας οριστεί λοιπόν η καρδία του δρυμού που θα είναι απόλυτα προστατευμένη και μία δεύτερη ζώνη που θα προβλέπει δραστηριότητες που θα γίνονται με προδιαγραφές και έλεγχο. Ας δούμε που όντως δημιουργούν πρόβλημα τα μηχανάκια χωρίς υποκρισίες περί σπασμένων κλαδιών και ηχορύπανσης ώστε να απαγορέψουμε την είσοδο αλλά ταυτόχρονα ας δούμε που μπορεί ο κόσμος να χαρεί το μηχανάκι και να αθληθεί. Το ίδιο και με τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Χτες π.χ. συμπωματικά συζητούσα με κάτι πιτσιρικάδες στον Υμηττό. Είχαν φτιάξει μονοπάτια για ποδήλατα και είχαν και αυτοί πρόβλημα γιατί ήταν παράνομα. Μπορεί να έχουν φτιάξει 30 μονοπάτια. Ας δούμε αν μπορούμε να κρατήσουμε τα 10, να τα νομιμοποιήσουμε και να κάνουμε το δάσος καλύτερο απ' ότι ήταν. Δεν ενοχλούν κανένα τα παιδιά, ούτε το δάσος. Θέλουμε περισσότερα παιδιά εκεί, όχι λιγότερα.
υ.γ. Μια και το έφερε η κουβέντα, θυμήθηκα επίσης εκδήλωση για τη διάσωση της Ρεματιάς (μάλλον για κάποιο σημείο που πέρνα η Αττική Οδός) και του εργοστασίου Δουζένη στο Χαλάνδρι. Κάποιος άρχισε και κατηγορούσε, πάλι εντελώς εκτός θέματος, τα μότοκρος στη Πάρνηθα, ενώ λίγο πριν, ο βασικός ομιλητής διηγούνταν με νοσταλγία, πως έθαβε μέχρι τη μέση ζωντανές γάτες, όταν ήταν μικρός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 03 Δεκ 2020, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belisarius
Θεωρία είναι (δεν διαφωνώ επί της αρχής βέβαια). Η πράξη άλλα δείχνει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 21:56Δεν είναι θεωρία. Είναι ο νόμος, βάσει του οποίου διοικείται ένα κράτος. Οι νόμοι δεν είναι υποκειμενικοί ώστε να μου λες τι σου αρέσει και τί όχι. Είναι καθολικοί και θαα πρέπει να εφαρμόζονται από όλους. Όσο πιο πολύ εφαρμόζονται τόσο πιο προηγμένο κράτος είσαι. Τόσο απλά.
-
Όχι. Αν η πράξη δείχνει άλλα τότε είναι αποτυχία της κυβέρνησης, της Βουλής και της δικαστικής εξουσίας. Αλλά πάλι θα δεις κομματόσκυλα και όχι την αποτυχία τουςBelisarius έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 00:24Θεωρία είναι (δεν διαφωνώ επί της αρχής βέβαια). Η πράξη άλλα δείχνει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 21:56Δεν είναι θεωρία. Είναι ο νόμος, βάσει του οποίου διοικείται ένα κράτος. Οι νόμοι δεν είναι υποκειμενικοί ώστε να μου λες τι σου αρέσει και τί όχι. Είναι καθολικοί και θαα πρέπει να εφαρμόζονται από όλους. Όσο πιο πολύ εφαρμόζονται τόσο πιο προηγμένο κράτος είσαι. Τόσο απλά.
...
-
Ευχαριστημένος μπορεί να είναι και ένας ναρκομανής ή ένας κλέφτης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παρούσα κατάσταση είναι καλή. Αν η παρούσα κατάσταση ήταν καλή δεν θα είχαμε ούτε το τεράστιο υγειονομικό πρόβλημα, ούτε το οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια. Γενικά, δεν θα ήμασταν οι τελευταίοι της ΕΕ...Belisarius έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 00:21Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη παρούσα κατάσταση. Άλλοι σκούζουν.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 21:53Κυάλια.
Ας μιλήσουμε για την εφαρμογή του νόμου και όχι για το τι έχω δει εγώ. Εκτός αν είσαι κομπλεξικός και δεν μπορείς. Τότε είναι δικό σου το πρόβλημα και δεν έχω πτυχίο ψυχολόγου για να σε βοηθήσω...
Όπως έγραψα σαφώς και πρέπει να υπάρχει νομιμότητα αλλά επίσης οι νόμοι πρέπει να είναι σωστοί και να αντανακλούν τη πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για το εντούρο και τα μηχανοκίνητα και τα extreme sports γενικότερα. Αν δε σε νοιάζει μία και μου προτάσεις το τι λέει ο νόμος χωρίς διάθεση για μέση λύση τότε δε με νοιάζει και μένα δέκα και προτάσσω τη πραγματικότητα.
Η πραγματικότητα λέει πως παίρνω το ΚΤΜ μου και κάνω σούζες στη Πάρνηθα όποτε μου καυλώσει και κάτσε εσύ εδώ, με πτυχίο ή χωρίς, να αναρωτιέσαι για το ποιος έχει πρόβλημα.
Μα δεν υπάρχει σύγκριση του ενός με του άλλου.gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 14:10Και αντίστοιχα πριν απο ένα μήνα κάποιοι κατέβαζαν κόσμο στο κέντρο της αθήνας για να διαδηλώσει στην επέτειο του Πολυτεχνείου.
Επομένος γιατί γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα του ντοκουμέντο για μια βόλτα με ποδήλατο;
θα σου πω εγώ γιατί.....για επικοινωνιακούς και αντιπολιτευτικούς λόγους.
Ούτε το ένα είναι δικαιολογία για το άλλο.
Δεν χρειάζεται να επεκταθώ, για το προφανές.
Αν λοιπόν οι κυβερνώντες βλέπουν πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα και για αυτό δεν πέφτουν τα κρούσματα, ας κοιτάξουν πρώτα τι κάνουν οι ίδιοι.
Και τέλος υπάρχει και το ηθικό κομμάτι σύμφωνα με το οποίο έχουμε ένα Μάτι την ημέρα και τα νοσοκομεία στο και πέντε και ο πρωθυπουργός βολτάρει με τις ώρες και φωτογραφίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Belisarius
Ναι να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε τα πράγματα. Διευκρινίζω για μία ακόμη φορά, δεν προσπερνώ εύκολα το τι ορίζει ο νόμος. Ο νόμος όμως μπορεί να είναι υπερβολικός και λάθος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 00:38Ευχαριστημένος μπορεί να είναι και ένας ναρκομανής ή ένας κλέφτης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παρούσα κατάσταση είναι καλή. Αν η παρούσα κατάσταση ήταν καλή δεν θα είχαμε ούτε το τεράστιο υγειονομικό πρόβλημα, ούτε το οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια. Γενικά, δεν θα ήμασταν οι τελευταίοι της ΕΕ...
-
Ο νόμος που είναι σε ισχύ θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Αλίμονο αν ο καθένας αποφάσιζε ποιους νόμους θα τηρήσει και ποιους όχι. Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά τα απλά δεν έχει νόημα να το κουράζουμε...Belisarius έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 00:58Ναι να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε τα πράγματα. Διευκρινίζω για μία ακόμη φορά, δεν προσπερνώ εύκολα το τι ορίζει ο νόμος. Ο νόμος όμως μπορεί να είναι υπερβολικός και λάθος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 00:38Ευχαριστημένος μπορεί να είναι και ένας ναρκομανής ή ένας κλέφτης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παρούσα κατάσταση είναι καλή. Αν η παρούσα κατάσταση ήταν καλή δεν θα είχαμε ούτε το τεράστιο υγειονομικό πρόβλημα, ούτε το οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια. Γενικά, δεν θα ήμασταν οι τελευταίοι της ΕΕ...
'Οταν ένας νόμος είναι άδικος όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση έχεις να κάνεις κάτι γι αυτό.
Άντε τώρα να το καταλάβει αυτό το χεσμένο γιουσουφάκι των Βαλκανίων.
«Ο Νόμος πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα», σιγα μη χέσω, ρε Ιαβέρη.
Καλα λέει ο 6@ς, ο Κούλης (απρόσμενα) δειχνει στοιχεία ηγέτη. Πήξτε.
-
Το ότι τα ίδια σκέφτονται τα περισσότερα γιουσουφάκια στη χώρα και έχεις καταντ ο τελευταίος στην ΕΕ, σε αντίθεση με κάτι άλλες χώρες που οι πολίτες τους τηρούν απαρέγκλιτα τους νόμους θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Αλλά δεν ξέρουν αυτοί. Τα γιουσουφάκια - ξερόλες σαν εσένα ξέρουν. . Για αυτό θα σε τσιμπουκώνει κάθε Ευρωπαίος και μη. Επειδή το αξίζεις...Imperium έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 01:14'Οταν ένας νόμος είναι άδικος όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση έχεις να κάνεις κάτι γι αυτό.
Το ότι τον άδικο τον νόμο οι ίδιοι τον έγραψαν και τον ψήφησαν, δεν σου λέει τίποτα;Imperium έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 01:14'Οταν ένας νόμος είναι άδικος όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση έχεις να κάνεις κάτι γι αυτό.
Δηλαδή φτιάχνουμε ένα νόμο άδικο (κοινώς γραμμένο στο πόδι) και μετά όποιος γουστάρει τον παραβιάζει...
Μιλάμε για πολλαπλά αριστεία...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές