Καλέ, μην ταράζουμε κι άλλο το σύμπαν, ποιος ξέρει τι θα μας βρει με τον γουρλή!!!
Κούλης yolo
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Κούλης yolo
talaipwros έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 13:39Καλα, βλακεια του Κούλη ,τελος πάντων οι ζαιοι δεν δικαιούνται να ομιλουν
Επιτέλους κάποιος είπε βλακεία του Κούλη.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 14:24Τις προάλλες είχα πάει στους δικούς μου με το SMS 4-ούτε τρία χιλιόμετρα απόστασης- και με σταμάτησε έλεγχος κατά την επιστροφή. Αφού πήραν τα στοιχεία μου μου ζήτησαν να δουν το SMS και ειδικά την ώρα αποστολής. Είχα δεν είχα κλείσει δύο ώρες από την ώρα που το είχα στείλει και για λίγες στιγμές ανησύχησα μήπως με γράψουν. Τέλος πάντων, δεν με έγραψαν, όπως υπαγόρευε η λογική. Σκέψου, όμως ότι για να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ θα πρέπει να στείλω SMS για σωματική άσκηση.
Σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο θα τους πω ότι ξεκίνησα από τα Σπάτα για να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ; 50 χλμ μακριά από τον τόπο κατοικίας μου; Σοβαρά τώρα; Και δεν θα με γράψουν;
Μην κάνεις καμία μαλακία. Προφανώς και θα σε γράψουν και έχουν δίκιο. Τα μποτ λένε μαλακίες. Αλλιώς όλοι θα φορούσαμε μια φόρμα και θα πηγαίναμε όπου γουσταραμε
Μ' αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι με τις πίπες του κομμωτή και του κάθε κουλάκου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 14:24Τις προάλλες είχα πάει στους δικούς μου με το SMS 4-ούτε τρία χιλιόμετρα απόστασης- και με σταμάτησε έλεγχος κατά την επιστροφή. Αφού πήραν τα στοιχεία μου μου ζήτησαν να δουν το SMS και ειδικά την ώρα αποστολής. Είχα δεν είχα κλείσει δύο ώρες από την ώρα που το είχα στείλει και για λίγες στιγμές ανησύχησα μήπως με γράψουν. Τέλος πάντων, δεν με έγραψαν, όπως υπαγόρευε η λογική. Σκέψου, όμως ότι για να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ θα πρέπει να στείλω SMS για σωματική άσκηση.
Σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο θα τους πω ότι ξεκίνησα από τα Σπάτα για να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ; 50 χλμ μακριά από τον τόπο κατοικίας μου; Σοβαρά τώρα; Και δεν θα με γράψουν;
My Life had stood, a Loaded Gun
Gewponos90 έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 14:38talaipwros έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 13:39Καλα, βλακεια του Κούλη ,τελος πάντων οι ζαιοι δεν δικαιούνται να ομιλουν
Επιτέλους κάποιος είπε βλακεία του Κούλη.

Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο,
εγώ βλέπω εδώ και μια εβδομάδα την Ελλάδα στην δεύτερη θέση παγκοσμίως σε διπλασιαμό νεκρών...
Εννοείται δεν θα ακούσεις τίποτα στα κανάλια....

Από την αρχή της πανδημίας,
σε θανάτους ανά εκατομμύριο,
είμαστε στην 6η χειρότερη κατηγορία χωρών, από τις 7, παγκόσμια
https://ourworldindata.org/covid-deaths

Η αίσθηση όμως που καλλιεργείτε είναι, πως είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης, παράδειγμα προς μίμηση
Άρα, για επιδημία, νοσοκομεία άστο καλύτερα...
Για οικονομία, είναι το μόνο στοίχημα σας.
Ας δώσουμε χρήματα σε κανέναν μεγάλο περίπατο, δεν γαμιέται, λεφτά υπάρχουν
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-

Κοίτα σε παρακαλώ τα στατιστικά που ανεβάζεις. Είμαστε πρώτοι. Απλά το Λίχτενσταιν συνέχισε με μηδέν νεκρούς και 0/0 = άπειρο.
Τι ρωτάς κι εσύ τώρα βρε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν εισαι με ποδήλατο δεν σε γράφουν.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 14:24Τις προάλλες είχα πάει στους δικούς μου με το SMS 4-ούτε τρία χιλιόμετρα απόστασης- και με σταμάτησε έλεγχος κατά την επιστροφή. Αφού πήραν τα στοιχεία μου μου ζήτησαν να δουν το SMS και ειδικά την ώρα αποστολής. Είχα δεν είχα κλείσει δύο ώρες από την ώρα που το είχα στείλει και για λίγες στιγμές ανησύχησα μήπως με γράψουν. Τέλος πάντων, δεν με έγραψαν, όπως υπαγόρευε η λογική. Σκέψου, όμως ότι για να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ θα πρέπει να στείλω SMS για σωματική άσκηση.
- Απολλώνιος
Πήρα την αστυνομία και τους είπα αν επιτρέπεται να πάω Πάρνηθα ενώ μένω στην Παιανία. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται και ότι αν με πιάσουν θα μου βάλουν πρόστιμο. Μόνο γύρω από το σπίτι σου επιτρέπεται να κάνεις γυμναστική.
Μαλακιες σου ειπε, δεν υπαρχει πουθενα αυτο, αν σε γραψουν κανε ενσταση.Απολλώνιος έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 14:56Πήρα την αστυνομία και τους είπα αν επιτρέπεται να πάω Πάρνηθα ενώ μένω στην Παιανία. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται και ότι αν με πιάσουν θα μου βάλουν πρόστιμο. Μόνο γύρω από το σπίτι σου επιτρέπεται να κάνεις γυμναστική.
Ξαναπάρε και πες τους οτι εισαι πρωθυπουργός.Απολλώνιος έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 14:56Πήρα την αστυνομία και τους είπα αν επιτρέπεται να πάω Πάρνηθα ενώ μένω στην Παιανία. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται και ότι αν με πιάσουν θα μου βάλουν πρόστιμο. Μόνο γύρω από το σπίτι σου επιτρέπεται να κάνεις γυμναστική.
Εδώ έκραζαν τον κόσμο που πήγαινε στην παραλιακή και περπατούσε, γιατί δεν ήταν όλοι από κοντινές περιοχές. Σαφώς και ισχύει ότι ΑΝ το ερευνήσουν οι αστυνομικοί, σου κόβουν πρόστιμο.
Η δεύτερη καραντίνα είναι πολύ πιο χαλαρή απο την πρώτη, βασικά αν κυκλοφορήσεις λιγο δεν καταλαβαίνεις απο πουθενά οτι υπάρχει καραντίνα.
Μόλις γύρισα απο βόλτα 20 χλμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 03 Δεκ 2020, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Simply looking at the total or daily number of confirmed deaths does not allow us to understand or compare the speed at which the toll is rising.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 14:51
Κοίτα σε παρακαλώ τα στατιστικά που ανεβάζεις. Είμαστε πρώτοι. Απλά το Λίχτενσταιν συνέχισε με μηδέν νεκρούς και 0/0 = άπειρο.
The table here shows how long it has taken for the number of deaths to double in each country for which we have data.
Κοιτάνε απλά, πότε είχε κάθε χώρα τα μισά κρούσματα, και αφαιρούν τις μέρες
δλδη:
μέρες για διαπλασιασμό νεκρών = σημερινή ημέρα με Χ νεκρούς - ημέρα με Χ/2 νεκρούς (κατά προσέγγιση- η πιο κοντινή στο χ/2)
Έτσι, για Λιχνεσταιν
10 ημέρες προκύπτε 2/12 είχε 8 κρούσματα, πότε είχε 4 κρούσματα; 22/11 άρα χρόνος διπλασιασμού 10 ημέρες (η διαφορά 2/12 με 22//11 σε μέρες)
Για Ελλάδα
2/12, 2606 νεκροί
πότε ήταν οι μισοι (1303), ήταν κατά προσέγγιση στις 18/11 (1288) -- πόσες μέρες διαφορά, 14
Η Βουλγαρία, πριν 15 ημέρες, είχε περίπου τα μισά κρούσματα
και πάει λέγοντας
εννοείται οι ημέρες που θα απαιτείται να σμβεί διπλασιασμός, θα αυξηθούν, με την αύξηση των νεκρών,
άλλα τώρα "τρέχουμε" πολύ γρήγορα σε σχέση με άλλους.
(Και για τους άλλους, οι ημέρες θα αυξηθούν, όχι μόνο για εμάς)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 03 Δεκ 2020, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel