Προς το παρόν μάλλον εσύ τρολάρεις.Οπότε κατά δική σου δήλωση να το κοιτάξεις.
ΣΥΡΙΖΑ:Σωματα ενοπλων εργατων αντι Στρατου!
Re: ΣΥΡΙΖΑ:Σωματα ενοπλων εργατων αντι Στρατου!
Εγω καθολου.Παρεθεσα βιντεο που ο Τζημερος ξεβρακωνει τη παπαρια του Συριζα.Οπως σε αλλο ο Καρατζαφερης γελαει με το μαργαριταρι του Σκουρλετη περι συνδιοικησης με τους λαθρο.Εσυ μπερδευεις αυτον που επισημαινει την παπαρια με αυτον που την λεει.Προφανως γιατι δεν θες να την ακους.Γιαυτο σου λεω,η τρολαρεις η συμβαινει κατι αλλο.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις την διαφορά.Οπότε δεν έχει και νόημα η συζήτηση.
Οχι,εσυ συνεχιζεις να τρολαρεις.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Golden Age έγραψε: ↑16 Ιούλ 2018, 14:16ΖΤΕΟ, το ΚΚΕ είναι σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σε ζητήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ;
16/07/2018
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για να καταλάβουμε τι ρόλο παίζει το.,.. τιμημένο κουκουέ, έχει η θέση που πήρε για την αμερικανοκίνητη απέλαση των Ρώσσων διπλωματών.
Ποια ήταν αυτή; Στην περίπτωση των απελάσεων, δεν υπήρξε η συνήθης «ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ», άρα το… τιμημένο απόφυγε να πάρει θέση, υποβαθμίζοντας σκοπίμως ένα σοβαρότατο θέμα.
Ωστόσο, θέση αναγκάστηκε να πάρει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, εφόσον δέχθηκε σχετική ερώτηση από τον Real fm, στον οποίο έδωσε συνέντευξη. Ποια ήταν η θέση; Καμμία, λόγω… αγνοίας! «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ακριβή στοιχεία», δήλωσε κυνικά ο αρχικουκουές!
Και στη συνέχεια, το’ ριξε στο… τσάμικο, βάζοντας όλους μαζί, Ρώσσους, Αμερικανούς και Ευρωπαίους, στο ίδιο τσουβάλι του… ιμπεριαλισμού: «Κι όλοι αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους σε βάρος των λαών. Υπάρχουν ισχυροί ανταγωνισμοί, ισχυρές ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις…».
Γιατί άραγε το θεωρητικά σφόδρα αντιαμερικανικό ΚΚΕ αποφεύγει να καταγγείλει την πιο ωμή επέμβαση των Αμερικανών στην εξωτερική πολιτική του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, ενώ καταγγέλλει θορυβωδώς ακόμα και τις πιο ασήμαντες αμερικανικές επεμβάσεις, ακόμα κι όταν γίνονται στην άκρη της γης;
Μήπως γιατί στην πραγματικότητα είναι τυφλό όργανο του αμερικανισμού, με αντάλλαγμα την μη επέμβαση των Αμερικανών στις πολύ κερδοφόρες μπίζνες των κομματικών επιχειρήσεών του, σε Ελλάδα και εξωτερικό;
https://ethnikismos.net/2018/07/16/%CE% ... %BC%CE%B5/
Εγώ πάντως στα χειρότερά μου λέω και κάνω χειρότερες μαλακίες. Έχεις πέσει και φαίνεται. Κάτι θα σου συμβαίνει αυτόν τον καιρό ή περνάει κάποια φάση πτώσης ο οργανισμός σου. Πράγμα που δεν μας πέφτει λόγος (μη κοιτάς που εγώ είμαι αδιάκριτος, με ξέρεις).
Αλλά ρε συ δεν είναι ανάγκη να σώσεις καμιά εικόνα του κόμματος που αγαπάς ειδικά σε μας τους μαλάκες. Γράψε μας στ΄ αρχίδια σου ρε και μη λες τέτοια, δεν σε τιμούν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φόρα παρτίδα δίνει ο γελοίος Χαρδαλιάς απόρρητα στοιχεία των ενόπλων δυνάμεων
από Kauldron » 31 Ιούλ 2023, 10:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 2347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
02 Αύγ 2023, 00:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια κατηγορία αθλητριών του στίβου έχουν τα ωραιότερα σώματα;
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 10:53 » σε Αθλητικά - 92 Απαντήσεις
- 3568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
18 Σεπ 2023, 16:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση UNION μια ταινία για τη νίκη των εργατων της Amazon ενάντια στα αφεντικά
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Νοέμ 2024, 21:13 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 4 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 08:41
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
19 Ιούλ 2023, 10:55