Στην πιο ταιριαστή ηλικία για σχέση με 20χρονη, μικρός είμαι ακόμα 47
Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
- Sid Vicious
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Προχωράς στη δύση. Αποδέξου το και άσε τα 20χρονα μπουμπούκια στους αντίστοιχους.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 10:42Στην πιο ταιριαστή ηλικία για σχέση με 20χρονη, μικρός είμαι ακόμα 47
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
19 να πω την αλήθεια, το απόλυτο ταίριασμα.
Για την σχέση του Μακρόν με την Μπριτζιτ έχεις πάλι το ίδιο μισανθρωπο ρατσιστικο σκεπτικό συντηρητική μου φίλη;
Δεν προχωράω προς την Δύση, είμαι η Δύση, η Ευρώπη θα νικήσει.
Μην ταράζεται καλέ μου. Έτσι είναι η φύση. Τι να κάνει το 20χρονο με έναν 50χρονο μπάρμπα; μήπως έχει την όψη; τις αντοχές; το σκεπτικό κάποιου της ηλικίας της; οχι. Είναι θλιβερό να νομίζει ένας άντρας αυτής της ηλικίας ότι του πρέπει μια 19χρονη. Παρακαλώ να επανέλθεις στην πραγματική σου ηλικία.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:0019 να πω την αλήθεια, το απόλυτο ταίριασμα.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 10:52Προχωράς στη δύση. Αποδέξου το και άσε τα 20χρονα μπουμπούκια στους αντίστοιχους.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 10:42
Στην πιο ταιριαστή ηλικία για σχέση με 20χρονη, μικρός είμαι ακόμα 47
Για την σχέση του Μακρόν με την Μπριτζιτ έχεις πάλι το ίδιο μισανθρωπο ρατσιστικο σκεπτικό συντηρητική μου φίλη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Βασικά λες χαζομάρες, δεν έχω δει ποτέ γυναίκα όποιας ηλικίας με περισσότερη ενέργεια από μένα, είμαι αχρονος, Barba Speed και καλα να είμαστε και στα 90 πάλι με 20χρονη να είμαστε. Το ίδιο κάνει και ο συνομήλικος μου Di Caprio, στηρίζουμε.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:06Μην ταράζεται καλέ μου. Έτσι είναι η φύση. Τι να κάνει το 20χρονο με έναν 50χρονο μπάρμπα; μήπως έχει την όψη; τις αντοχές; το σκεπτικό κάποιου της ηλικίας της; οχι. Είναι θλιβερό να νομίζει ένας άντρας αυτής της ηλικίας ότι του πρέπει μια 19χρονη. Παρακαλώ να επανέλθεις στην πραγματική σου ηλικία.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:0019 να πω την αλήθεια, το απόλυτο ταίριασμα.
Και απάντησε παρακαλώ σε αυτό που σε ρώτησα, για την σχέση του Μακρόν με την Μπριτζιτ ποια είναι η γνώμη σου, σε διακατέχει πάλι το.ίδιο μισανθρωπο και ρατσιστικο σκεπτικό;
αδιαφορο.
οι ομορφοτερες γυναικες ειναι καπου αναμεσα στα 20-25. απολυτα λογικο να θες τετοιες ειτε εισαι 14 ειτε 104. το αν μπορεις να τις εχεις, η αν αυτο ειναι ηθικα σωστο ειναι αλλη κουβεντα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εδω υπαρχουν αλλες που τους αρεσει να τις πνιγουν, να τις μαστιγωνουν, η και να τις χεζουν. καθεμια με τα βιτσια της, δε μας πεφτει λογος.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:06
Μην ταράζεται καλέ μου. Έτσι είναι η φύση. Τι να κάνει το 20χρονο με έναν 50χρονο μπάρμπα; μήπως έχει την όψη; τις αντοχές; το σκεπτικό κάποιου της ηλικίας της; οχι. Είναι θλιβερό να νομίζει ένας άντρας αυτής της ηλικίας ότι του πρέπει μια 19χρονη. Παρακαλώ να επανέλθεις στην πραγματική σου ηλικία.
αμα η 20αρα θελει 50αρη, γουστο της

γενικως, αν οι συνουζιαζομενοι ειναι ενηλικοι και συναινουντες, οι υπολοιποι τουμπεκι.
Αν είσαι 50 και μοιάζεις 30-35 σε όλα σου κανένα θέμα δεν υπάρχει να κυνηγάς πιτσιρίκες.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:14Βασικά λες χαζομάρες, δεν έχω δει ποτέ γυναίκα όποιας ηλικίας με περισσότερη ενέργεια από μένα, είμαι αχρονος, Barba Speed και καλα να είμαστε και στα 90 πάλι με 20χρονη να είμαστε. Το ίδιο κάνει και ο συνομήλικος μου Di Caprio, στηρίζουμε.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:06Μην ταράζεται καλέ μου. Έτσι είναι η φύση. Τι να κάνει το 20χρονο με έναν 50χρονο μπάρμπα; μήπως έχει την όψη; τις αντοχές; το σκεπτικό κάποιου της ηλικίας της; οχι. Είναι θλιβερό να νομίζει ένας άντρας αυτής της ηλικίας ότι του πρέπει μια 19χρονη. Παρακαλώ να επανέλθεις στην πραγματική σου ηλικία.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:00
19 να πω την αλήθεια, το απόλυτο ταίριασμα.
Και απάντησε παρακαλώ σε αυτό που σε ρώτησα, για την σχέση του Μακρόν με την Μπριτζιτ ποια είναι η γνώμη σου, σε διακατέχει πάλι το.ίδιο μισανθρωπο και ρατσιστικο σκεπτικό;
Τι θέλεις να σου πω για τον μακρόν;
Η 20χρονη μπορεί να θέλει τον 65χρονο. Έχω μια φίλη που στα 27 της ηθελε έναν 64χρονο φίλο του πατέρα της, που έμοιαζε 64.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:19εδω υπαρχουν αλλες που τους αρεσει να τις πνιγουν, να τις μαστιγωνουν, η και να τις χεζουν. καθεμια με τα βιτσια της, δε μας πεφτει λογος.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:06
Μην ταράζεται καλέ μου. Έτσι είναι η φύση. Τι να κάνει το 20χρονο με έναν 50χρονο μπάρμπα; μήπως έχει την όψη; τις αντοχές; το σκεπτικό κάποιου της ηλικίας της; οχι. Είναι θλιβερό να νομίζει ένας άντρας αυτής της ηλικίας ότι του πρέπει μια 19χρονη. Παρακαλώ να επανέλθεις στην πραγματική σου ηλικία.
αμα η 20αρα θελει 50αρη, γουστο τηςλιγοτερο ανωμαλο απο τα παραπανω που εγραψα.
γενικως, αν οι συνουζιαζομενοι ειναι ενηλικοι και συναινουντες, οι υπολοιποι τουμπεκι.
Σαφώς και εκεί παίζει θέμα διαστροφής όπως αυτές που θέλουν να τις πνίγουν

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
λιγες-πολλες, αδιαφορο. οσες ειναι.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:30
Η 20χρονη μπορεί να θέλει τον 65χρονο. Έχω μια φίλη που στα 27 της ηθελε έναν 64χρονο φίλο του πατέρα της, που έμοιαζε 64.
Σαφώς και εκεί παίζει θέμα διαστροφής όπως αυτές που θέλουν να τις πνίγουνκτλ.Αλλά πόσες 20αρες να θέλουν 65αρηδες που μοιάζουν 65αρηδες; Χμ πιστεύω ελάχιστες. Εκτός κι αν ο άλλος είναι σούπερ γοητευτικός. Οπότε εννοείται πάμε πάσο. Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν άλλους τρόπους (οικονομικούς) και για αυτό λέω ο καθένας ως εκεί που αντέχει η μασελιτσα του.

οσο για τους οικονομικους λογους, παλι δε μας πεφτει λογος. προσωπικα θα κογιοναρω μονο οποιον μπαρμπα ξεγελιεται και νομιζει οτι τον θελουν για το κορμι του οι 20αρες, ενω του τα τρωνε. αν η συναλλαγη ειναι κατανοητη και απο τους 2, μπραβο τους. δεν κρινω.
ασχημα θα κρινω μονο το μερος του ζευγαριου που πιανεται κοροιδο. καποιες φορες μπορει να ειναι και η 20αρα που παει για την κονομα και καταληγει με 2 σαβουροπηδηματα και τα παπουτσια στο χερι.
Δεν σου πέφτει λόγος εσένα. Εμένα μου πέφτει.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:43λιγες-πολλες, αδιαφορο. οσες ειναι.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:30
Η 20χρονη μπορεί να θέλει τον 65χρονο. Έχω μια φίλη που στα 27 της ηθελε έναν 64χρονο φίλο του πατέρα της, που έμοιαζε 64.
Σαφώς και εκεί παίζει θέμα διαστροφής όπως αυτές που θέλουν να τις πνίγουνκτλ.Αλλά πόσες 20αρες να θέλουν 65αρηδες που μοιάζουν 65αρηδες; Χμ πιστεύω ελάχιστες. Εκτός κι αν ο άλλος είναι σούπερ γοητευτικός. Οπότε εννοείται πάμε πάσο. Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν άλλους τρόπους (οικονομικούς) και για αυτό λέω ο καθένας ως εκεί που αντέχει η μασελιτσα του.
οσο για τους οικονομικους λογους, παλι δε μας πεφτει λογος. προσωπικα θα κογιοναρω μονο οποιον μπαρμπα ξεγελιεται και νομιζει οτι τον θελουν για το κορμι του οι 20αρες, ενω του τα τρωνε. αν η συναλλαγη ειναι κατανοητη και απο τους 2, μπραβο τους. δεν κρινω.
ασχημα θα κρινω μονο το μερος του ζευγαριου που πιανεται κοροιδο. καποιες φορες μπορει να ειναι και η 20αρα που παει για την κονομα και καταληγει με 2 σαβουροπηδηματα και τα παπουτσια στο χερι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή αν έλκονταν από 18χρονο ή 20χρονο θα το έβλεπες καλύτερα;Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 17:09Εστιαζεις στο τι κάνει το 14χρονο μασκαρεμενο 16χρόνο. Εγώ εστιάζω στην 30χρονη. Θεωρείς φυσιολογικό ένας άνθρωπος 30+ να έλκεται από ένα 16χρονο έφηβο;stavmanr έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 16:20Κοίταξε.
Από τη στιγμή που αναγνωρίζουμε δικαίωμα ερωτικής αυτοδιάθεσης στον 16χρονο είναι προβληματικό να του βάζουμε όρια με ποιον θα πηγαίνει, πού και πότε.
Κι αντίστοιχα, από τη στιγμή που αναγνωρίζουμε στον 16χρονο το δικαίωμα στην ερωτική ζωή είναι παράλογο να λέμε στους άλλους αν θα έχουν ερωτική σχέση μαζί του ή όχι.
Γενικά, δηλαδή, είναι προβληματικό το συνολικό πλαίσιο.Το παιδί είναι παιδί σε πολλές καταστάσεις. Αλλά δεν του δίνουμε δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει στη ζωή του.Επίσης τι εννοείς να αναρωτηθούμε γιατί ένα παιδί από 14 δηλώνει 16; γιατί είναι παιδί. Τι σημαίνει πόσο υγιές είναι;
Εδώ, ένας 14χρονος έγραφε στο facebook ότι είναι 16χρονος. Το οποίο φυσικά έδινε "δικαίωμα" σε κάθε έναν να τον θεωρεί ως ερωτικά διαθέσιμο, δεδομένης της νομοθεσίας. Δηλαδή, οι γονείς του παιδιού άφησαν το παιδί τους να δηλώνει εμμέσως και μεταξύ των άλλων ερωτικά διαθέσιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Κι εκεί είναι το πρόβλημα.
Το να γράφει κανείς ότι οι γονείς του δεν φέρουν ευθύνη για το ζήτημα αυτό είναι λιγάκι παράλογο. Οι γονείς οφείλουν να ελέγχουν και να μεριμνούν για την ασφάλεια του παιδιού σε κάθε περίπτωση.
Η ελληνική νομοθεσία δέχεται ότι ο 16χρονος έχει δικαίωμα στην ερωτική του αυτοδιάθεση.
Το αν μου αρέσει δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι είναι μία νόμιμη ερωτική επαφή.
Πολλά δεν μου αρέσουν.
Πάλι για το 16χρονο μου λες;stavmanr έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 12:09Δηλαδή αν έλκονταν από 18χρονο ή 20χρονο θα το έβλεπες καλύτερα;Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 17:09Εστιαζεις στο τι κάνει το 14χρονο μασκαρεμενο 16χρόνο. Εγώ εστιάζω στην 30χρονη. Θεωρείς φυσιολογικό ένας άνθρωπος 30+ να έλκεται από ένα 16χρονο έφηβο;stavmanr έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 16:20
Κοίταξε.
Από τη στιγμή που αναγνωρίζουμε δικαίωμα ερωτικής αυτοδιάθεσης στον 16χρονο είναι προβληματικό να του βάζουμε όρια με ποιον θα πηγαίνει, πού και πότε.
Κι αντίστοιχα, από τη στιγμή που αναγνωρίζουμε στον 16χρονο το δικαίωμα στην ερωτική ζωή είναι παράλογο να λέμε στους άλλους αν θα έχουν ερωτική σχέση μαζί του ή όχι.
Γενικά, δηλαδή, είναι προβληματικό το συνολικό πλαίσιο.
Το παιδί είναι παιδί σε πολλές καταστάσεις. Αλλά δεν του δίνουμε δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει στη ζωή του.
Εδώ, ένας 14χρονος έγραφε στο facebook ότι είναι 16χρονος. Το οποίο φυσικά έδινε "δικαίωμα" σε κάθε έναν να τον θεωρεί ως ερωτικά διαθέσιμο, δεδομένης της νομοθεσίας. Δηλαδή, οι γονείς του παιδιού άφησαν το παιδί τους να δηλώνει εμμέσως και μεταξύ των άλλων ερωτικά διαθέσιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Κι εκεί είναι το πρόβλημα.
Το να γράφει κανείς ότι οι γονείς του δεν φέρουν ευθύνη για το ζήτημα αυτό είναι λιγάκι παράλογο. Οι γονείς οφείλουν να ελέγχουν και να μεριμνούν για την ασφάλεια του παιδιού σε κάθε περίπτωση.
Η ελληνική νομοθεσία δέχεται ότι ο 16χρονος έχει δικαίωμα στην ερωτική του αυτοδιάθεση.
Το αν μου αρέσει δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι είναι μία νόμιμη ερωτική επαφή.
Πολλά δεν μου αρέσουν.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το αν είναι "φυσιολογική" ή όχι δεν κρίνεται επί το παρόν από τα δικά σου ή τα δικά μου γούστα.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 12:23Πάλι για το 16χρονο μου λες;για το αν είναι φυσιολογική η θέση του ενήλικα θα απαντήσεις;
Από τη στιγμή που η ελληνική νομοθεσία αναγνωρίζει ελεύθερη ερωτική ζωή στον 16χρονο, κρίνει ως φυσιολογική τη σχέση του με οποιονδήποτε. Και φυσικά κρίνει ως φυσιολογική την έλξη του οποιουδήποτε προς αυτόν. Αλλιώς ο ίδιος ο 16χρονος δεν θα είχε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης (δηλαδή να διαλέγει με ποιον και πότε θα έχει ερωτικές σχέσεις).
Δεν θα βάλουμε κανέναν δραγάτη στην προσωπική ζωή του καθενός, όσο κι αν δεν συμφωνούμε με τα γούστα του ή τις επιλογές του.
Ότι πεις.stavmanr έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:02Το αν είναι "φυσιολογική" ή όχι δεν κρίνεται επί το παρόν από τα δικά σου ή τα δικά μου γούστα.
Από τη στιγμή που η ελληνική νομοθεσία αναγνωρίζει ελεύθερη ερωτική ζωή στον 16χρονο, κρίνει ως φυσιολογική τη σχέση του με οποιονδήποτε.
Δεν θα βάλουμε κανέναν δραγάτη στην προσωπική ζωή του καθενός, όσο κι αν δεν συμφωνούμε με τα γούστα του ή τις επιλογές του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...