υπάρχουν και χειρότερα, γυναίκες πελάτισσες στο μπορντελό, τα ύστερα του κόσμου!
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιατί;Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:46Και οι δύο είναι κατακριτέοι, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά γενικά η γυναίκα είναι χειρότερη.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:31Η γυναίκα δε ξέρουμε αν εκβιάζεται ή είναι από επιλογή της. Το ρετάλι που πάει με αυτή τη γυναίκα με οικονομικά ανταλλάγματα, γιατί πάει;Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:27Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι επιλογή των γυναικών να βγαίνουν στο κλαρί ή που πηγαίνουν με κάποιον ηλικιωμένο για να περνάνε καλά.
Επειδή μιλάμε για νέες γυναίκες που έχουν αντοχές, όποια έχει ανάγκη μπορεί να βρει μια δουλειά όπως να καθαρίζει σκάλες στις πολυκατοικίες ή να μαζεύει φασολάκια στον κάμπο, όπως ξέρω να έκαναν κάποιες που δεν πούλησαν το κορμί τους.
Ποιόν θεωρείς χειρότερο, αυτόν που πάει σε μπουρδέλο ή την πουτάνα του μπουρδέλου;
Η πουτάνα του μπουρδέλου δε ξέρεις κάτω από ποιες συνθήκες είναι εκεί. Αυτός που πάει όμως στο μπουρδέλο δεν έχει δικαιολογία

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτες θελουν και μενουν με τον μπαρμπα ή ειναι καταναγκασμενες ;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:42ο μπάρμπας ΠΛΗΡΩΣΕ και τις πήρε σπίτι του. ΧΩΡΙΣΕ τη γυναίκα του και της πληρώνει διατροφή. οι κοπέλες ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΦΡΑΓΚΟ. τα λεφτά πήγαν στους νταβατζήδες.
ψιτ! βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Αν πεις το δευτερο να ξερεις οτι προκειται για ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι πελατες των οικων ανοχης ειναι αδιακαιολογητοι δες τι εγραψα παραπανω.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:53Γιατί;
Η πουτάνα του μπουρδέλου δε ξέρεις κάτω από ποιες συνθήκες είναι εκεί. Αυτός που πάει όμως στο μπουρδέλο δεν έχει δικαιολογία
plouf έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:50Λοιπον εγω καποτε στα 20 μου ειχα παει με κατι φιλους μου μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης-βεβαια εγω δεν εκανα κατι-και οι περισοτεροι που ηταν εκει ηταν κατι αληταμπουρες και κατι λιγα μπαρμπαδια.Ο αδερφος του φιλου μου εκεινη την ημερα πηγε με μια Τσεχα ιεροδουλη.Τωρα βεβαια ειναι παντρεμενος με παιδια.Αυτο που εχω καταλαβει με το φτωχο μου μυαλο ειναι οτι δεν ειναι κατα αναγκη λουζερς που δεν βρισκουν γυναικα αυτοι που πανε με ιεροδουλες αλλα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια κοινοι αληταμπουρες και καγκουρες που εχουν αναγαγει την μπουρδελοτσαρκα σε τροπο ζωης.Προκρινω λοιπον μοντελο Σουηδιας οπου υπαρχουν ειδικοι "σεξουαλικοι βοηθοι" συνεργαζομενοι με ψυχιατρους γι αυτους που εχουν δυσκολια στις σχεσεις με το αλλο φυλο και πληρη απαγορευση της πορνειας.Τοσο απλα.Οσο για τους ανωμαλους καθε ειδους στηριζω τον χημικο ευνουχισμο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
αυτές ΑΓΟΡΆΣΤΗΚΑΝ και ζούνε ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ σ' ένα σπίτι.under έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:56Αυτες θελουν και μενουν με τον μπαρμπα ή ειναι καταναγκασμενες ;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:42ο μπάρμπας ΠΛΗΡΩΣΕ και τις πήρε σπίτι του. ΧΩΡΙΣΕ τη γυναίκα του και της πληρώνει διατροφή. οι κοπέλες ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΦΡΑΓΚΟ. τα λεφτά πήγαν στους νταβατζήδες.
figure it out!
Φυσικά γιατί δυο νέες όμορφες γυναίκες ονειρευόταν πάντα να περάσουν τη ζωή τους με το να υπηρετούν και να τις πηδάει ένας γέρος που τις αγόρασε.Για τον μπάρμπα κουβέντα;under έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:56Αυτες θελουν και μενουν με τον μπαρμπα ή ειναι καταναγκασμενες ;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:42ο μπάρμπας ΠΛΗΡΩΣΕ και τις πήρε σπίτι του. ΧΩΡΙΣΕ τη γυναίκα του και της πληρώνει διατροφή. οι κοπέλες ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΦΡΑΓΚΟ. τα λεφτά πήγαν στους νταβατζήδες.

Νομίζω πραγματικά ότι θα έβρισκα ευκαιρία και θα τον σκότωνα αν ήμουν στη θέση κάποιας από τις δυο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ok.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 12:01
αυτές ΑΓΟΡΆΣΤΗΚΑΝ και ζούνε ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ σ' ένα σπίτι.
figure it out!
ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:14κάτι που γίνεται από 2 ανθρώπους τουλάχιστον κι έχει σαν αποτέλεσμα τεράστια ποσοστά ευεξίας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
αιωνία σου η μνήμη, αξιομνημόνευτη κι αξιομακάριστη.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 12:02
Φυσικά γιατί δυο νέες όμορφες γυναίκες ονειρευόταν πάντα να περάσουν τη ζωή τους με το να υπηρετούν και να τις πηδάει ένας γέρος που τις αγόρασε.Για τον μπάρμπα κουβέντα;
Νομίζω πραγματικά ότι θα έβρισκα ευκαιρία και θα τον σκότωνα αν ήμουν στη θέση κάποιας από τις δυο.
fuck yeah!
Σιγα τα αιματα ρε Ιουδηθ.Η ιστορια ειναι εξωφθαλμη παπαρια.Τοσο εξωφθαλμη που θεωρω υποτιμητικο να κατσω να εξηγησω το γιατι.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 12:02Φυσικά γιατί δυο νέες όμορφες γυναίκες ονειρευόταν πάντα να περάσουν τη ζωή τους με το να υπηρετούν και να τις πηδάει ένας γέρος που τις αγόρασε.Για τον μπάρμπα κουβέντα;
Έτσι κάνουν μερικές, όταν υπάρχει κομπόδεμα για να τον ξεφορτωθούν.
Αλλά μπορεί να μην είναι επιλογή τους, το κάνουν για να βοηθήσουν τους δικούς τους που έχουν ανάγκες.

Ωπα Ωπα.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 12:01αυτές ΑΓΟΡΆΣΤΗΚΑΝ και ζούνε ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ σ' ένα σπίτι.under έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:56Αυτες θελουν και μενουν με τον μπαρμπα ή ειναι καταναγκασμενες ;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:42
ο μπάρμπας ΠΛΗΡΩΣΕ και τις πήρε σπίτι του. ΧΩΡΙΣΕ τη γυναίκα του και της πληρώνει διατροφή. οι κοπέλες ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΦΡΑΓΚΟ. τα λεφτά πήγαν στους νταβατζήδες.
figure it out!
Έστω οτι είναι αγορασμένες απο νταβά, έστω οτι τις έχει κλεισμένες στο σπίτι παρά τη θέληση τους. Εσείς οι υπόλοιποι που γνωρίζετε τι έχετε κάνει; Κάποια καταγγελία, κάτι; Έχει παίξει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι μπασκινες ειναι μεσα σε ολα τα κολπα αν περιμενεις σωτηρια απο αυτους σωθηκες.
Έλα τώρα, αν γίνει επώνυμη καταγγελία είναι υποχρεωμένοι να το ψάξουν, το τι θα κάνουν μετά είναι άλλο θέμα, να το ψάξουν όμως είναι υποχρεωμένοι. Και μάλιστα αυτός που κάνει την καταγγελία έχει το δικαίωμα να πληροφορείται ποια είναι η εξέλιξη της έρευνας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Καθεσαι τωρα κι εσυ και απαντας με υπομονη στον καθε υστερικο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon