Απι οτι εχω ενημερωθει πεφτουν γερα πακετα στις Ρωσιδες και οι διακοπες δεν ειναι τοσο απροσιτες... Πανε οι εποχες που με ενα εξοχικο και κερασμα γαλακτομπουρεκο ειχες οσες ηθελες. Τι ωραια να ειχα ενα παλιο εξοχικο πριν 20 χρονια καπου σε ενα νησι του Ιονιου...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:09περασμενα μεγαλεια αυτα για ορισμενους
ζειτε σε εποχες δεκαετιας 90
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 19 Ιούλ 2018, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωρίζω - σιγουρα κ εσύ -δεκάδες περιπτώσεις που παντρευτηκαν Ρωσσίδες που γνωρισαν με διαφορους τρόπους και έκαναν οικογένεια και παιδια .Ερμής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:44Εχω γνωστό που όταν παντρεύτηκε ήταν σα τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, μετά απο 6-7 χρόνια γάμου τον είδα πέρσι, έχει κάνει σώμα γυμναστηριακού επιπέδου, τίγκα στο τατου, μούσι, μαλλί Μυκονιάτικο, ντύσιμο κάργα κλαρίνου, αντίθετα η γυναίκα του απο μια εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν, μοιάζει με 15 χρόνια μεγαλύτερη απο αυτόν.Αγις έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:36
Το ζει το μεγαλύτερο τμημα του αντρικού πληθυσμου της χώρας. Φοβισμένοι και ατολμοι να ζησουν .
Το μεγαλείο μιας πραγματικά ωραίας γυναικας - θεάς ειναι οτι τους απελευθερώνει - το εχω δει να συμβαίνει - και να έχουν πλεον μετρο συγκρισης . Η ψυχολογια τους αλλάζει δραματικά.
Τις προτιμουν για διαφορους λόγους -τι να κάνουμε ;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γνωρίζω αρκετούς. Απειροελάχιστες οι πιθανότητες να μην είναι κατακαημένοι όμως.Αγις έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:50Γνωρίζω - σιγουρα κ εσύ -δεκάδες περιπτώσεις που παντρευτηκαν Ρωσσίδες που γνωρισαν με διαφορους τρόπους και έκαναν οικογένεια και παιδια .Ερμής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:44Εχω γνωστό που όταν παντρεύτηκε ήταν σα τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, μετά απο 6-7 χρόνια γάμου τον είδα πέρσι, έχει κάνει σώμα γυμναστηριακού επιπέδου, τίγκα στο τατου, μούσι, μαλλί Μυκονιάτικο, ντύσιμο κάργα κλαρίνου, αντίθετα η γυναίκα του απο μια εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν, μοιάζει με 15 χρόνια μεγαλύτερη απο αυτόν.Αγις έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:36
Το ζει το μεγαλύτερο τμημα του αντρικού πληθυσμου της χώρας. Φοβισμένοι και ατολμοι να ζησουν .
Το μεγαλείο μιας πραγματικά ωραίας γυναικας - θεάς ειναι οτι τους απελευθερώνει - το εχω δει να συμβαίνει - και να έχουν πλεον μετρο συγκρισης . Η ψυχολογια τους αλλάζει δραματικά.
Τις προτιμουν για διαφορους λόγους -τι να κάνουμε ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτοι που γνωριζω μια χαρά περνανε - δοκιμασαν και απολαμβάνουν τουρτα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κοιμησου Αγγελουδι μου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:49Απι οτι εχω ενημερωθει πεφτουν γερα πακετα στις Ρωσιδες και οι διακοπες δεν ειναι τοσο απροσιτες... Πανε οι εποχες που με ενα εξοχικο και κερασμα γαλακτομπουρεκο ειχες οσες ηθελες. Τι ωραια να ειχα ενα παλιο εξοχικο πριν 20 χρονια καπου σε ενα νησι του Ιονιου...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 13:09περασμενα μεγαλεια αυτα για ορισμενους
ζειτε σε εποχες δεκαετιας 90
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μωρε και εγω αυτοί που γνωρίζω μια χαρά περνάνε. Άλλο αυτό όμως και άλλο οτι είναι κατακαημένοι που αν δεν υπήρχαν τα ανατολικά μπλοκ θα ήταν μόνοι, καημένοι και μπιχλιάρηδες.
Μη συγχέεις ανόμια πράγματα Αγι μου. Απο οτι βλέπω στο κατακαημένοι συμφωνείς όμως.
Μα δεν έχω καμία σχέση με αυτά όπως τα περιγράφεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιούλ 2018, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν μπορω να γράψω - θα το μεταμφιέσω πολύ αλλα ισως να γνωρίζεις και να καταλάβεις για μια περίπτωση που ανηκει στους ''κατακαημένους ''
Εξαιρετικός χαρακτήρας κ ανθρωπος - μουσικός +αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από νεαρος - με ενα μικρό σωματικό προβλημα αλλα διακριτό εύκολα στο μάτι . Δεν τον πλησίαζε -ηθελε καμία ελληνίδα - ποτέ και ας τα έιχε ολα .
Εκανε οικογένεια με ωραια και νεαρή Ρωσσίδα κ ζουν καλά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν ειναι θεμα προσοχης νομιζω.
Εγω δεν προσεχω ιδιαιτερα και ολοι νομιζουν οτι ειμαι τουλαχιστον 5 χρονια μικροτερος απο την πραγματικη μου ηλικια.
Το ιδιο συμβαινει με ολους σχεδον τους φιλους μου.Μονο ενας δειχνει παραπανω απο την ηλικια του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
οχι δε τη γνωρίζω την περίπτωση και με βάση αυτά που λες δεν εινα ικατακαημένος. Άλλους εννοώ με τη λέξη "κατακαημένοι".Αγις έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 14:03Δεν μπορω να γράψω - θα το μεταμφιέσω πολύ αλλα ισως να γνωρίζεις και να καταλάβεις για μια περίπτωση που ανηκει στους ''κατακαημένους ''
Εξαιρετικός χαρακτήρας κ ανθρωπος - μουσικός +αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από νεαρος - με ενα μικρό σωματικό προβλημα αλλα διακριτό εύκολα στο μάτι . Δεν τον πλησίαζε -ηθελε καμία ελληνίδα - ποτέ και ας τα έιχε ολα .
Εκανε οικογένεια με ωραια και νεαρή Ρωσσίδα κ ζουν καλά.
Εχει αλλα δεν παιζει ρολο αυτο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon