οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 13:49

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:09
Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:01
Μπείτε σε ενα απο τα σαιτ γνωριμιων της Ρωσσιας - μιληστε με τα κορίτσια (κουκλαρες) - βγείτε κάμερα να τα λέτε και προτεινετέ τους 2 εβδομάδες διακοπές στη χώρα μας , να δείτε αποτελέσματα.
Πρακτικα πράγματα .
Ναιδα έλα να ριξεις χολή ....
περασμενα μεγαλεια αυτα για ορισμενους

ζειτε σε εποχες δεκαετιας 90
Απι οτι εχω ενημερωθει πεφτουν γερα πακετα στις Ρωσιδες και οι διακοπες δεν ειναι τοσο απροσιτες... Πανε οι εποχες που με ενα εξοχικο και κερασμα γαλακτομπουρεκο ειχες οσες ηθελες. Τι ωραια να ειχα ενα παλιο εξοχικο πριν 20 χρονια καπου σε ενα νησι του Ιονιου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 19 Ιούλ 2018, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:50

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:44
Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:36

Το ζει το μεγαλύτερο τμημα του αντρικού πληθυσμου της χώρας. Φοβισμένοι και ατολμοι να ζησουν .
Το μεγαλείο μιας πραγματικά ωραίας γυναικας - θεάς ειναι οτι τους απελευθερώνει - το εχω δει να συμβαίνει - και να έχουν πλεον μετρο συγκρισης . Η ψυχολογια τους αλλάζει δραματικά.
Εχω γνωστό που όταν παντρεύτηκε ήταν σα τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, μετά απο 6-7 χρόνια γάμου τον είδα πέρσι, έχει κάνει σώμα γυμναστηριακού επιπέδου, τίγκα στο τατου, μούσι, μαλλί Μυκονιάτικο, ντύσιμο κάργα κλαρίνου, αντίθετα η γυναίκα του απο μια εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν, μοιάζει με 15 χρόνια μεγαλύτερη απο αυτόν.
Γνωρίζω - σιγουρα κ εσύ -δεκάδες περιπτώσεις που παντρευτηκαν Ρωσσίδες που γνωρισαν με διαφορους τρόπους και έκαναν οικογένεια και παιδια .
Τις προτιμουν για διαφορους λόγους -τι να κάνουμε ; :102:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 13:51

Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:50
Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:44
Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:36

Το ζει το μεγαλύτερο τμημα του αντρικού πληθυσμου της χώρας. Φοβισμένοι και ατολμοι να ζησουν .
Το μεγαλείο μιας πραγματικά ωραίας γυναικας - θεάς ειναι οτι τους απελευθερώνει - το εχω δει να συμβαίνει - και να έχουν πλεον μετρο συγκρισης . Η ψυχολογια τους αλλάζει δραματικά.
Εχω γνωστό που όταν παντρεύτηκε ήταν σα τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, μετά απο 6-7 χρόνια γάμου τον είδα πέρσι, έχει κάνει σώμα γυμναστηριακού επιπέδου, τίγκα στο τατου, μούσι, μαλλί Μυκονιάτικο, ντύσιμο κάργα κλαρίνου, αντίθετα η γυναίκα του απο μια εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν, μοιάζει με 15 χρόνια μεγαλύτερη απο αυτόν.
Γνωρίζω - σιγουρα κ εσύ -δεκάδες περιπτώσεις που παντρευτηκαν Ρωσσίδες που γνωρισαν με διαφορους τρόπους και έκαναν οικογένεια και παιδια .
Τις προτιμουν για διαφορους λόγους -τι να κάνουμε ; :102:
Γνωρίζω αρκετούς. Απειροελάχιστες οι πιθανότητες να μην είναι κατακαημένοι όμως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:53

Αυτοι που γνωριζω μια χαρά περνανε - δοκιμασαν και απολαμβάνουν τουρτα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:54

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:49
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:09
Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:01
Μπείτε σε ενα απο τα σαιτ γνωριμιων της Ρωσσιας - μιληστε με τα κορίτσια (κουκλαρες) - βγείτε κάμερα να τα λέτε και προτεινετέ τους 2 εβδομάδες διακοπές στη χώρα μας , να δείτε αποτελέσματα.
Πρακτικα πράγματα .
Ναιδα έλα να ριξεις χολή ....
περασμενα μεγαλεια αυτα για ορισμενους

ζειτε σε εποχες δεκαετιας 90
Απι οτι εχω ενημερωθει πεφτουν γερα πακετα στις Ρωσιδες και οι διακοπες δεν ειναι τοσο απροσιτες... Πανε οι εποχες που με ενα εξοχικο και κερασμα γαλακτομπουρεκο ειχες οσες ηθελες. Τι ωραια να ειχα ενα παλιο εξοχικο πριν 20 χρονια καπου σε ενα νησι του Ιονιου...
Κοιμησου Αγγελουδι μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 13:54

Μωρε και εγω αυτοί που γνωρίζω μια χαρά περνάνε. Άλλο αυτό όμως και άλλο οτι είναι κατακαημένοι που αν δεν υπήρχαν τα ανατολικά μπλοκ θα ήταν μόνοι, καημένοι και μπιχλιάρηδες.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 13:55

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:54
Μωρε και εγω αυτοί που γνωρίζω μια χαρά περνάνε. Άλλο αυτό όμως και άλλο οτι είναι κατακαημένοι που αν δεν υπήρχαν τα ανατολικά μπλοκ θα ήταν μόνοι, καημένοι και μπιχλιάρηδες.
Ακριβως.
Δεν χαιρεσαι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 13:56

Μη συγχέεις ανόμια πράγματα Αγι μου. Απο οτι βλέπω στο κατακαημένοι συμφωνείς όμως.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 14:03

Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:45

Η περιγραφή πηγαινε σε εσενα και τις πολλες αντιστοιχης φιλοσοφίας - χαιρομαι που τσιμπησες :smt005:
Στο επομενο κεφάλαιο θα μιλήσουμε για ελληνιδες παντρεμένες κ με παιδάκια και γιατί είναι η χαρά του μπήχτη. :wave:
Μα δεν έχω καμία σχέση με αυτά όπως τα περιγράφεις :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιούλ 2018, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιούλ 2018, 14:03

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:56
Μη συγχέεις ανόμια πράγματα Αγι μου. Απο οτι βλέπω στο κατακαημένοι συμφωνείς όμως.
Δεν μπορω να γράψω - θα το μεταμφιέσω πολύ αλλα ισως να γνωρίζεις και να καταλάβεις για μια περίπτωση που ανηκει στους ''κατακαημένους ''
Εξαιρετικός χαρακτήρας κ ανθρωπος - μουσικός +αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από νεαρος - με ενα μικρό σωματικό προβλημα αλλα διακριτό εύκολα στο μάτι . Δεν τον πλησίαζε -ηθελε καμία ελληνίδα - ποτέ και ας τα έιχε ολα .
Εκανε οικογένεια με ωραια και νεαρή Ρωσσίδα κ ζουν καλά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιούλ 2018, 14:04

Ερμής έγραψε:
όχι. Τα τελευταία χρόνια μπορώ να πώ οτι οι άντρες προσέχουν απο μια ηλικία και πάνω, παλιά ένα ζευγάρι ήταν συνομήλικοι και ο άντρας έδειχνε κωλόγερος.
Δεν ειναι θεμα προσοχης νομιζω.
Εγω δεν προσεχω ιδιαιτερα και ολοι νομιζουν οτι ειμαι τουλαχιστον 5 χρονια μικροτερος απο την πραγματικη μου ηλικια.
Το ιδιο συμβαινει με ολους σχεδον τους φιλους μου.Μονο ενας δειχνει παραπανω απο την ηλικια του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 14:06

under έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:04
Ερμής έγραψε:
όχι. Τα τελευταία χρόνια μπορώ να πώ οτι οι άντρες προσέχουν απο μια ηλικία και πάνω, παλιά ένα ζευγάρι ήταν συνομήλικοι και ο άντρας έδειχνε κωλόγερος.
Δεν ειναι θεμα προσοχης νομιζω.
Εγω δεν προσεχω ιδιαιτερα και ολοι νομιζουν οτι ειμαι τουλαχιστον 5 χρονια μικροτερος απο την πραγματικη μου ηλικια.
Το ιδιο συμβαινει με ολους σχεδον τους φιλους μου.Μονο ενας δειχνει παραπανω απο την ηλικια του.
Εχει φαλακρα;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 14:08

Αγις έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:03
Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 13:56
Δεν μπορω να γράψω - θα το μεταμφιέσω πολύ αλλα ισως να γνωρίζεις και να καταλάβεις για μια περίπτωση που ανηκει στους ''κατακαημένους ''
Εξαιρετικός χαρακτήρας κ ανθρωπος - μουσικός +αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από νεαρος - με ενα μικρό σωματικό προβλημα αλλα διακριτό εύκολα στο μάτι . Δεν τον πλησίαζε -ηθελε καμία ελληνίδα - ποτέ και ας τα έιχε ολα .
Εκανε οικογένεια με ωραια και νεαρή Ρωσσίδα κ ζουν καλά.
οχι δε τη γνωρίζω την περίπτωση και με βάση αυτά που λες δεν εινα ικατακαημένος. Άλλους εννοώ με τη λέξη "κατακαημένοι".

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιούλ 2018, 14:11

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:06
Εχει φαλακρα;
Εχει αλλα δεν παιζει ρολο αυτο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 14:13

under έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:11
Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:06
Εχει φαλακρα;
Εχει αλλα δεν παιζει ρολο αυτο.
Η καραφλα σου προσθετει 5 χρονια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα