Γελοιες, δήθεν γενετικες έρευνες

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Γελοιες, δήθεν γενετικες έρευνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 18 Ιούλ 2018, 23:27

Χαοτικός έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 23:23
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 22:24
Μπίστης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 22:23

Τουλάχιστον ο Γιώργης το κάνει γιά να μας σπάει τον πούτσο
Εσύ ...
για να σας σπάσει τα αρχίδια..να ολοκληρωθεί το σετ!
Κι οι εγχειρισμένες; :c040:
είναι μακρύς ο δρόμος για αυτές!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 18 Ιούλ 2018, 23:31

Πάντως εγώ το έχω ερευνήσει και ανταμείφθηκα. Βρήκα με ασφάλεια την καταγωγή μου και πηγάζει από την αρχαία Ελλάδα. Έχεις ακουστά κάποιον Περικλή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 19 Ιούλ 2018, 00:16

plouf έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 12:26
Ενα σωρο φυλες περασαν απο εδω που σφαξαν και γαμησανε ειμαστε η ρωμιωσυνη.Το μονο που εχει μεινει απο τα αρχαια χρονια ειναι καποια στοιχεια στην γλωσσα μας.
Όχι βέβαια. Οι Έλληνες δεν εξαφανίστηκαν στο διάβα της ιστορίας. Ήταν μάλιστα το κυρίαρχο στοιχείο στην περιοχή και σαν πληθυσμός και σαν πολιτισμός. Για αυτό και στο Βυζάντιο και στην τουρκοκρατία οι Ελλαδίτες μιλάγαν ως επι το πλείστον ελληνικά.
Αυτό που δεν θέλουν να παραδεχτούν οι εθνικιστές είναι πως είμαστε απόγονοι Ελλαδιτών και ελάχιστοι από μας μπορούν να αποδείξουν ότι ειναι απόγονοι Ελλήνων (ανεξαρτήτως του αν είναι). Πρόκειται κυρίως για απόγονους φαναριωτών, κοτζαμπάσηδων, επτανησίων καταγεγραμμένων σε κάποιο libro d'oro κλπ. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πάνε περα από τον προσπάππο τους. Μπορούμε να είμαστε πατριώτες, ο εθνικισμός είναι αστείο πράγμα στην περίπτωση της Ελλάδας.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 19 Ιούλ 2018, 14:45

mec_ έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 00:16
plouf έγραψε:
Ενα σωρο φυλες περασαν απο εδω που σφαξαν και γαμησανε ειμαστε η ρωμιωσυνη.Το μονο που εχει μεινει απο τα αρχαια χρονια ειναι καποια στοιχεια στην γλωσσα μας.
Όχι βέβαια. Οι Έλληνες δεν εξαφανίστηκαν στο διάβα της ιστορίας. Ήταν μάλιστα το κυρίαρχο στοιχείο στην περιοχή και σαν πληθυσμός και σαν πολιτισμός. Για αυτό και στο Βυζάντιο και στην τουρκοκρατία οι Ελλαδίτες μιλάγαν ως επι το πλείστον ελληνικά.
Αυτό που δεν θέλουν να παραδεχτούν οι εθνικιστές είναι πως είμαστε απόγονοι Ελλαδιτών και ελάχιστοι από μας μπορούν να αποδείξουν ότι ειναι απόγονοι Ελλήνων (ανεξαρτήτως του αν είναι). Πρόκειται κυρίως για απόγονους φαναριωτών, κοτζαμπάσηδων, επτανησίων καταγεγραμμένων σε κάποιο libro d'oro κλπ. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πάνε περα από τον προσπάππο τους. Μπορούμε να είμαστε πατριώτες, ο εθνικισμός είναι αστείο πράγμα στην περίπτωση της Ελλάδας.
Ο εθνικισμός είναι αρρώστια (όχι απλά αστείο) για όλους τους λαούς και όχι μόνο τους Έλληνες.
Είναι η άρρωστη μορφή του πατριωτισμού, αφού (ο εθνικισμός) θεωρεί το έθνος ανώτερο από τα άλλα, τα βλέπει με αντιπάθεια/μίσος και είναι η αρχή του ρατσισμού.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 19 Ιούλ 2018, 16:19

Nandros έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:45
mec_ έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 00:16
plouf έγραψε:
Ο εθνικισμός είναι αρρώστια (όχι απλά αστείο) για όλους τους λαούς και όχι μόνο τους Έλληνες.
Είναι η άρρωστη μορφή του πατριωτισμού, αφού (ο εθνικισμός) θεωρεί το έθνος ανώτερο από τα άλλα, τα βλέπει με αντιπάθεια/μίσος και είναι η αρχή του ρατσισμού.
.
Μα έχεις απόλυτο δίκιο. Ηθελα να τονίσω το αστείο της υποθέσεως, δηλαδή το να κουνάς εθνικιστικά σημαιάκια και να μην ξέρεις από πού κρατάει η σκούφια σου. Όταν σπούδαζα είχα συμφοιτητή με επώνυμο Γλογοβίτης. Επίσης εδώ στην Γαλλία ξέρω έναν Glogovic με καταγωγή από το Ζάγκρεμπ. Φαντάσου τώρα ο παλιός μου συμφοιτητής να έχει εξελιχθεί σε κανένα εθνίκι. :003:

Ή να είσαι εθνικιστής και το επώνυμό σου να τελειώνει σε -ογλου, -τζης και να μην έχεις κάνει τον κόπο να το αλλάξεις.
ΥΓ Στην περιπτωση της Ελλάδας είναι πιο αστείο, γιατί αποδεδειγμένα υπήρξε σταυροδρόμι λαών.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 19 Ιούλ 2018, 16:54

mec_ έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 16:19
Nandros έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:45
.
Μα έχεις απόλυτο δίκιο. Ηθελα να τονίσω το αστείο της υποθέσεως, δηλαδή το να κουνάς εθνικιστικά σημαιάκια και να μην ξέρεις από πού κρατάει η σκούφια σου. Όταν σπούδαζα είχα συμφοιτητή με επώνυμο Γλογοβίτης. Επίσης εδώ στην Γαλλία ξέρω έναν Glogovic με καταγωγή από το Ζάγκρεμπ. Φαντάσου τώρα ο παλιός μου συμφοιτητής να έχει εξελιχθεί σε κανένα εθνίκι. :003:

Ή να είσαι εθνικιστής και το επώνυμό σου να τελειώνει σε -ογλου, -τζης και να μην έχεις κάνει τον κόπο να το αλλάξεις.
ΥΓ Στην περιπτωση της Ελλάδας είναι πιο αστείο, γιατί αποδεδειγμένα υπήρξε σταυροδρόμι λαών.
Η δήλωση μου για την καταγωγή μου:
Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2018, 23:24
Προσωπικά, στα @@ μου για το πόση σχέση έχω με τους αρχαίους, με μια γιαγιά Αρμένισσα, παππού Μανιάτη με ρίζες κρητικές και τους άλλους δυο από Καλάβρυτα μεριά, που μπορεί/ίσως να είναι και απόγονοι αφομοιωμένων και εξελληνισμένων Μηλίγγων.
Εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, μορφώθηκα και γνωρίζω για το σόι μου μέχρι 3-4 γενιές πίσω, αυτή την χώρα έχω πατρίδα και αυτήν αγαπώ!
Επίσης αγαπώ και την Βραζιλία, όπου έζησα 5 χρόνια.

Για την χώρα και τους κατοίκους της: Modern Greeks’ DNA Similar to Mycenaeans and Minoans, Study Finds
Καταρρίπτεται η Φαλμεραϋερίτιδα.

Ο Ελληναραδισμός είναι για φτύσιμο!

Όσο για τους ανθ/μισέλληνες ελληνόφωνους προπαγανδιστές και πρακτόρια, που προσπαθούν διαρκώς και αδιαλύτως να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει σχέση αρχαίων/νέων Ελλήνων και με την εξίσου συνεχή εξύβριση/ υποτίμηση/ προσβολή της χώρας, λόγω ιδεοληπτικής κυρίως αριστερίλας και διεθνηστίτιδας, δεν πρέπει να τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Ιούλ 2018, 20:12

Σάν τό βαρβάτο τό Τραγί
π δέ τό κρατά η μάντρα
ο Αντρας κάνει τή Γεννιά
κι όχι η Γεννιά τον Αντρα ....

Ετσι λέει η Λαική Σοφία ...καί μάλλον σωστά μιλάει ....

Οταν θά μάθει ο μικρός Επιστήμων
ότι άλλο τό DNA ... άλλο ο Εγκέφαλος
καί η Μαλακία πού μάς δέρνει ....
υπάρχει μιά ελπίς διά τόν Γκρεκοπίθηκο ....

Δεκαετίες φωνάζει τό Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών
τό ανώτατο ίδρυμα στή χώρα .......

Οι Μαλακίες πού γράφουμε καί κάνουμε
είναι συνέπειες τού Εγκεφάλου μας όχι τού DNA ....

Τό Θέμα είναι υπέρ-σπουδαίο καί έχει νά κάνει μέ τήν Ευθύνη .....
Ο συνήθως Ανεύθυνος άνθρωπος δέν θέλει νά παραδεχτεί ότι
έχει Ευθύνη... γιά τά παιδιά του ...τή χώρα του .... γι αυτά πού σκέφτεται ...
καί τά ρίχνει στό DNA ....
Ετσι γεννήθηκε σού λέει τό παιδί ...δέ φταίω εγώ .....
Οπως καί στό Μύθο τής Γένεσης ...Δέν φταίω εγώ λέει ο Αδάμ ...η Εύα ... η Ευθύνη τελικά είναι το Πρόβλημα .... :c020:

Πού σαι ρέ Κωστόπουλε νά τούς ξεβλαχέψεις .....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Ιούλ 2018, 22:43

Juno έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 09:44
Να βάλεις και γαλάζιους φακούς επαφής Γιώργη μου (aka Διάδοχε Κιμ).
Όχι μισές δουλειές. Θα σε καταλάβουν οι Βησιγότθοι και θα σε πετάξουν έξω. :e040::a035:
Ο Λαγουδένιος και ο Διάδοχος περιμένουν
Εικόνα

το Τζέισον Αντιγόνη.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 19 Ιούλ 2018, 23:11

Φερτε μου μια ΜΙΑ (1) ερευνα, επιστημονικη ερευνα μια διατριβη η οποιοα εχει ασχοληθει με το θεμα και θα σωπασω μεχρι τοτε, ειστε μεσανατολιτες, το διαβατήριο λεει εε αλλα οι φατσες ισις.
το αιδιο της θειας σου το εχεις δει?

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Ιούλ 2018, 23:12

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 20:12
Σάν τό βαρβάτο τό Τραγί
π δέ τό κρατά η μάντρα
ο Αντρας κάνει τή Γεννιά
κι όχι η Γεννιά τον Αντρα ....

Ετσι λέει η Λαική Σοφία ...καί μάλλον σωστά μιλάει ....

Οταν θά μάθει ο μικρός Επιστήμων
ότι άλλο τό DNA ... άλλο ο Εγκέφαλος
καί η Μαλακία πού μάς δέρνει ....
υπάρχει μιά ελπίς διά τόν Γκρεκοπίθηκο ....

Δεκαετίες φωνάζει τό Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών
τό ανώτατο ίδρυμα στή χώρα .......

Οι Μαλακίες πού γράφουμε καί κάνουμε
είναι συνέπειες τού Εγκεφάλου μας όχι τού DNA ....

Τό Θέμα είναι υπέρ-σπουδαίο καί έχει νά κάνει μέ τήν Ευθύνη .....
Ο συνήθως Ανεύθυνος άνθρωπος δέν θέλει νά παραδεχτεί ότι
έχει Ευθύνη... γιά τά παιδιά του ...τή χώρα του .... γι αυτά πού σκέφτεται ...
καί τά ρίχνει στό DNA ....
Ετσι γεννήθηκε σού λέει τό παιδί ...δέ φταίω εγώ .....
Οπως καί στό Μύθο τής Γένεσης ...Δέν φταίω εγώ λέει ο Αδάμ ...η Εύα ... η Ευθύνη τελικά είναι το Πρόβλημα .... :c020:

Πού σαι ρέ Κωστόπουλε νά τούς ξεβλαχέψεις .....
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 19 Ιούλ 2018, 23:28

Μπίστης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:53
sharp έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:47

Ε, ρε καυμό κι εσύ. Γιατί λες είστε και όχι είμαστε; :D
'Εχει αποχωρήσει από το έθνος, δεν μπορεί να ανεχτεί την τριτοκοσμικότητά του, γι' αυτό κάνει παρέα μόνο με άραβες εκεί που βρίσκεται
Η μόνη σχέση που έχει με Γερμανούς είναι όταν του ζητάνε : Einen Kebab, bitte!
Το πιθανότερο είναι Σλαβομακεδόνας. Μπορεί και Μουσουλμάνος της Θράκης ή Τσάμης. :D

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 19 Ιούλ 2018, 23:39

mec_ έγραψε:

Το Γλογοβίτης σημαίνει ότι κάποιος πρόγονος του ήταν από την Γλόγοβα Γορτυνίας που σήμερα λέγεται Δρακοβούνι.

Δεν βλέπω πολύ καθαρά το αστείο του παραδείγματος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 20 Ιούλ 2018, 00:23

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 20 Ιούλ 2018, 02:01

Chainis έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 23:39
mec_ έγραψε:

Το Γλογοβίτης σημαίνει ότι κάποιος πρόγονος του ήταν από την Γλόγοβα Γορτυνίας που σήμερα λέγεται Δρακοβούνι.

Δεν βλέπω πολύ καθαρά το αστείο του παραδείγματος.
Και γιατί δεν λέγεται ακομα Γλόγοβα; Διότι, φίλτατε Χαίνη, είναι σλαβικό και σημαίνει στα σερβοκροατικα Γεράκια. Με την απελευθέρωση του γένους έγινε εξελληνισμός περιοχών για να δημιουργηθεί ελληνική εθνική ταυτότητα. Είναι αυτό που είπα πιο πάνω ότι είμαστε απόγονοι Ελλαδιτών, αλλά όχι σίγουρα όλοι ελληνικής καταγωγής. Ο τύπος αυτός αν θυμάμαι έλεγε ότι έμενε στην Πάτρα κι άρα πιθανότατα κατάγεται από αυτό το χωριό. Μπορεί να λέγεσαι Γλογοβίτης και να είσαι γνησιος πατριώτης, δεκτόν, αλλά θα καταντούσε αστείο να το παίζεις εθνίκι με τέτοιο όνομα, διότι έχεις σλάβικη καταγωγή. Πόσο μάλλον να το παίζεις κι απόγονος του Περικλή.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Ιούλ 2018, 02:28

παρομοιως εχω αγαπητο φιλο με επιθετο Πασπαλας και καταγωγη απο Στερεα Ελλαδα, καποια στιγμη που εψαξε το γενεαλογικο του δενδρο ανακαλυψε οτι προερχεται απο το σλαβικο "Πασπαλιε"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών