Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 21:11Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα. Τι θα πει "ειναι λογικό να κρατάει τέτοιες φωτογραφίες;" Απαθανατίστηκε διπλα σε ένα αξιοθέατο. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον πήρε και όλον μεσα και στις 3 της οπες.

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 21:11Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα. Τι θα πει "ειναι λογικό να κρατάει τέτοιες φωτογραφίες;" Απαθανατίστηκε διπλα σε ένα αξιοθέατο. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον πήρε και όλον μεσα και στις 3 της οπες.
Τύπε, εγώ το θελα να γίνει έτσι, για να βλέπω και τα δικά της. Είχα και εγώ κωδικό fb. Όχι ότι την υποπτευόμουν βέβαια.
Όπως και να έγινε, δικέ μου, παρέδωσες την ατομικότητά, προσωπικότητά, ιδιωτική ζωή, τον εαυτό σου (όπως θες πες το), στην έτσι σου. Το θεωρώ μεγάλο λάθος, όχι επειδή είσαι άνδρας, αλλά σαν ένα ανεξάρτητο άτομο να το κάνεις αυτό, χάριν μιας σχέσεως.
Πως γίνεται να δίνεις τον κωδικό σου από τα σοσιαλ και να σου δώσει τον δικό της; δηλαδή ας πούμε με τι λογική; για να σε ελέγχει;
Μα είναι δυνατόν να δίνεις τους κωδικούς σου και να μπαίνει ο άλλος να διαβάζει τα μνμτα σου;
Δεν είχα έννοια αν με απατάει. Την εμπιστευόμουν απόλυτα. Περιέργεια είναι. Είμαι περίεργος άνθρωπος και κουτσομπόλης. Πολλά βράδια έμπαινα στο fb της και έβλεπα τι έστελνε επειδή βαριόμουν και μόνο. Εκείνη σπάνια ασχολούνταν με το δικό μου. Όταν κάτι δεν πήγαινε καλά τσακωνόμασταν (συνέχεια από ένα σημείο και μετά), οπότε δεν ήταν ότι θα έβλεπε κάτι γραμμένο για εκείνη για το οποίο είδη δεν θα είχαμε βριστεί. Άσε που σιγά μην έλεγα για την κοπέλα μου στον κάθε κακομοίρη. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο καθένας τι κάνω επειδή μπορεί να τυχαίνειFeindflug έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 17:12Null έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 14:08Όπως και να έγινε, δικέ μου, παρέδωσες την ατομικότητά, προσωπικότητά, ιδιωτική ζωή, τον εαυτό σου (όπως θες πες το), στην έτσι σου. Το θεωρώ μεγάλο λάθος, όχι επειδή είσαι άνδρας, αλλά σαν ένα ανεξάρτητο άτομο να το κάνεις αυτό, χάριν μιας σχέσεως.
Δηλαδή, αν είναι να έχεις συνέχεια έννοια αν σε απατάει, ποιος ο λόγος να είσαι μαζί της; Ή μήπως αξίζει αυτή η αμοιβαία παραχώρηση κλειδιών; Αν μού την έδωσε μια μέρα και έγραψα σε έναν φίλο μου στο Viber ότι Η Σούλα, δικέ μου, έτσι κι έτσι, με νευρίασε και δεν καταλαβαίνει ή χαζέψω κανέναν διαστημικό κώλο από μοντέλα και τέτοια, πρέπει να το ξέρει; Για να μην πω για πιο σοβαρά θέματα, οικογενειακά, οικονομικά κ.α.. Θεωρείς ότι πρέπει να τα ξέρουν όλα μεταξύ τους σε ένα ζευγάρι; Ιδίως, όταν πρόκειται για μια απλή σχέση; Όταν θα περάσουν 20 χρόνια γάμου, τί θα κάνεις; Θα κόψεις κανένα δαχτυλάκι σου ως δείγμα υποταγής;
Δεν νομίζω να γινόταν κιόλας
Που το ξέρεις, μπορεί να σου αρέσει η καταπάτηση του προσωπικού σου χώρου. You will never know until you try
Ε έχω πάρει μια γεύση