Διαφημίστριες στο τηλέφωνο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διαφημίστριες στο τηλέφωνο
Αμ την καινούργια μόδα που σε παίρνουν τηλέφωνο (από κινητό ή από αριθμό που αρχίζει από 210+)και το κλείνουν κατευθείαν μόλις το σηκώσεις και περιμένουν να τους πάρεις εσύ για να σου κάνουν την προώθηση, πού την πάτε; Εγώ, επειδή ψάχνω δουλειά και στέλνω βιογραφικά και περιμένω απαντήσεις, δεν έχω την πολυτέλεια να αγνοήσω κάποιο από αυτά.
Χθες προσπάθησε μια κοπελίτσα να μου προωθήσει υπηρεσίες εταιρείας ηλεκτρισμού και της απάντησα "σίγουρα θέλω να αλλάξω την τωρινή εταιρεία ηλεκτρισμού μου, αλλά δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με μια εταιρεία που προωθεί τόσο ανέντιμα τις υπηρεσίες της. Δεν μου εμπνέετε καμία εμπιστοσύνη". Το είχα προβάρει γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά.
Χθες προσπάθησε μια κοπελίτσα να μου προωθήσει υπηρεσίες εταιρείας ηλεκτρισμού και της απάντησα "σίγουρα θέλω να αλλάξω την τωρινή εταιρεία ηλεκτρισμού μου, αλλά δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με μια εταιρεία που προωθεί τόσο ανέντιμα τις υπηρεσίες της. Δεν μου εμπνέετε καμία εμπιστοσύνη". Το είχα προβάρει γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά.
..μια ώρα αργότερα

Παραξενη υπο ποια εννοια?ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 11:19Δεν έτυχε. Κατά τα άλλα, δε μπορώ να σταθώ σε κάποιο επεισόδιο συγκεκριμένα. Όλη η δουλειά ήταν παράξενη.Daje έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:49Σου την επεσε καμια?ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:48Εις ότι αφορά το φλέρτ απαγαροεύεται δια ροπάλου. Οι οδηγίες που παίρνουν οι υπάλληλοι στα τηλεφωνικά κέντρα, είναι
να τελειώνουν γρήγορα κάθε συνδιάλεξη και να μη κάνουν προσωπικές συζητήσεις.
Πες μας καποιο παραξενο επεισοδιο.
Από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αγχωτικη? Παρακμιακη? Αισθησιακη? Διεστραμμενη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Γίνεται καθημερινά αυτό και δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα όταν παίρνουν μεσημέρι και ξυπνούν τους ηλικιωμένους που ξεκουράζονται.Βλήμα έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 11:23Αμ την καινούργια μόδα που σε παίρνουν τηλέφωνο (από κινητό ή από αριθμό που αρχίζει από 210+)και το κλείνουν κατευθείαν μόλις το σηκώσεις και περιμένουν να τους πάρεις εσύ για να σου κάνουν την προώθηση, πού την πάτε; Εγώ, επειδή ψάχνω δουλειά και στέλνω βιογραφικά και περιμένω απαντήσεις, δεν έχω την πολυτέλεια να αγνοήσω κάποιο από αυτά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αγχωτική σίγουρα γιατί έπρεπε να πετύχεις τους στόχους. Διεστραμμένη επίσης, γιατί έπρεπε να μιλάς συνεχώς στο τηλέφωνο για να πουλήσεις κάτι που ο εν δυνάμει πελάτης μπορεί να βρεί πλέον με δύο κλίκς(αυτό το στοιχείο τη κάνει και παρακμιακή βέβαια). Αισθησιακή? No fucking way που λένε και στο χωριό μου. Οι περισσότεροι συνάδελφοι χαρακτηρίζονταν με τη φράση «Παρ'τον ένα και χτύπα τον άλλο», οι δε πελάτες όσοι σου έδιναν σημασία ήταν προβληματικοί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.Daje έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 11:41Παραξενη υπο ποια εννοια?ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 11:19Δεν έτυχε. Κατά τα άλλα, δε μπορώ να σταθώ σε κάποιο επεισόδιο συγκεκριμένα. Όλη η δουλειά ήταν παράξενη.
Γι'αυτο σας λεω να ξεκαθαριζετε τη θεση σας εξαρχης.
- Αν ειναι αντρας, με την μια λες δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ, ευχαριστω και συνηθως τελειωνει εκει το θεμα (οι ανδρες θεωρουν οτι αυτο που λες, αυτο ακριβως εννοεις. Ειναι φυσιολογικα οντα).
- Αν ειναι γυναικα, κανεις αμεσως εξηγηση οτι για να συνεχισεις θελεις ραντεβου δια ζωσης.
Σε αυτο το σημειο ανοιγονται 2 υποπεριπτωσεις:
ι) Λεει οχι, οποτε τελειωνει η συνομιλια και δεν την αφησεις καν να σου πει περι τινος προκειται.
ιι) Λεει ναι, οποτε διαπραγματευεσαι το ειδος, την ποσοτητα και τον τροπο αποστολης αποδεικτικου στοιχειου οτι ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ.
Με ολο το σεβασμο, αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη επι του θεματος.
- Αν ειναι αντρας, με την μια λες δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ, ευχαριστω και συνηθως τελειωνει εκει το θεμα (οι ανδρες θεωρουν οτι αυτο που λες, αυτο ακριβως εννοεις. Ειναι φυσιολογικα οντα).
- Αν ειναι γυναικα, κανεις αμεσως εξηγηση οτι για να συνεχισεις θελεις ραντεβου δια ζωσης.
Σε αυτο το σημειο ανοιγονται 2 υποπεριπτωσεις:
ι) Λεει οχι, οποτε τελειωνει η συνομιλια και δεν την αφησεις καν να σου πει περι τινος προκειται.
ιι) Λεει ναι, οποτε διαπραγματευεσαι το ειδος, την ποσοτητα και τον τροπο αποστολης αποδεικτικου στοιχειου οτι ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ.
Με ολο το σεβασμο, αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη επι του θεματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 17 Δεκ 2020, 12:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δυσκολη δουλεια και ψυχοφθορα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 12:01Αγχωτική σίγουρα γιατί έπρεπε να πετύχεις τους στόχους. Διεστραμμένη επίσης, γιατί έπρεπε να μιλάς συνεχώς στο τηλέφωνο για να πουλήσεις κάτι που ο εν δυνάμει πελάτης μπορεί να βρεί πλέον με δύο κλίκς(αυτό το στοιχείο τη κάνει και παρακμιακή βέβαια). Αισθησιακή? No fucking way που λένε και στο χωριό μου. Οι περισσότεροι συνάδελφοι χαρακτηρίζονταν με τη φράση «Παρ'τον ένα και χτύπα τον άλλο», οι δε πελάτες όσοι σου έδιναν σημασία ήταν προβληματικοί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.Daje έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 11:41Παραξενη υπο ποια εννοια?ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 11:19
Δεν έτυχε. Κατά τα άλλα, δε μπορώ να σταθώ σε κάποιο επεισόδιο συγκεκριμένα. Όλη η δουλειά ήταν παράξενη.
- wooded glade
Είχα ένα φίλο που του άρεσε η μέθοδος.
Εγώ αυτό που του έλεγα ήταν "πρόσεξε γιατί μπερδεύεις τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες - λες - λες - λες, άλλο να κάνουμε τηλεπωλήσεις της Ρουμάνικης εγκυκλοπαίδειας Τσεαουσέσκου και άλλο να κάνουμε τηλεπωλήσεις ενός προϊόντος δικού μας".
Η εγκυκλοπαίδεια Τσεαουσέσκου δεν δυσφημίζεται επειδή ο πωλητής Μπάμπης αμολάνε το σκύλο να τον δαγκώσει. Εμείς όμως δυσφημιζόμαστε.
Εν πάσει περιπτώσει αυτό είναι ένα πρόβλημα των τηλεπωλητών.
Εμείς για τις μπούλαι συζητάμε.
Εγώ αυτό που του έλεγα ήταν "πρόσεξε γιατί μπερδεύεις τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες - λες - λες - λες, άλλο να κάνουμε τηλεπωλήσεις της Ρουμάνικης εγκυκλοπαίδειας Τσεαουσέσκου και άλλο να κάνουμε τηλεπωλήσεις ενός προϊόντος δικού μας".
Η εγκυκλοπαίδεια Τσεαουσέσκου δεν δυσφημίζεται επειδή ο πωλητής Μπάμπης αμολάνε το σκύλο να τον δαγκώσει. Εμείς όμως δυσφημιζόμαστε.
Εν πάσει περιπτώσει αυτό είναι ένα πρόβλημα των τηλεπωλητών.
Εμείς για τις μπούλαι συζητάμε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Ιαν 2024, 11:14