ειλικρινής απορία

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: ειλικρινής απορία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 17 Δεκ 2020, 16:34

Dwarven Blacksmith έγραψε:
17 Δεκ 2020, 16:17
Basically το σχήμα U πιάνει σαν δαγκάνα τη βαγκάνα, και δονεί και τον κόλπο και την κλιτ ταυτόχρονα. Επειδή αυτό που μπαίνει στον κόλπο πιάνει μόνο την πάνω μεριά, χωράει και ο άντρας, και μπορεί να του αρέσει.
Μιλάω ακαδημαϊκά.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό μου το έχει κι'εμένα πεί ένας φίλος μου. Και εν πάσει περιπτώσει, υποθέτω ότι θα υπάρχουν οδηγίες χρήσεως.

Μου έδωσε όμως την αφορμή να θυμηθώ κάτι όχι και τόσο συναφές, αλλά παράλληλο: Ως γνωστόν, οι Βρυξέλλες είναι μεσόγεια πόλη. Εντούτοις, φημίζεται γιά τα θαλασσινά της. Πήγα λοιπόν κι'εγώ κάποτε να φάω στο Léon de Bruxelles σχεδόν επάνω στην Grand Place. Και τι να φάω; Σκέφτηκα paella. Μου έφεραν λοιπόν την και δίπλα μία κασετίνα με χειρουργικά εργαλεία. Μάντεψα σωστά ότι με αυτά έπρεπε να ανοίξω τα διάφορα θαλασσινά. Ωστόσο, δεν ήξερα ποιό θαλασσινό ανοίγει με ποιό εργαλείο. Η αλάνθαστη μέθοδος να παρατηρείς τους άλλους απέτυχε, καθώς όσοι ήταν κοντά έτρωγαν πολύ αργά και εγώ πεινούσα. Τελικώς, τα άνοιξα όλα με ένα εργαλείο, γιά να εισπράξω την καταφρονητική ματιά του γκαρσονιού. Στο τέλος, μου έφεραν και μία γαβάθα με νερό, στο χείλος τής οποίας είχαν περάσει μερικές φέτες λεμόνι. Ευτυχώς που δεν το ήπια. Ηταν σαπουνόνερο και έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου με αυτό.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Δεκ 2020, 16:36

foscilis έγραψε:
17 Δεκ 2020, 16:30
Να ένα σοβαρό μηχάνημα που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη:

https://www.sexopolis.gr/love-machine

Οι ψόφιες ας πάρουνε δονητές μην τις πούμε χυδαίες.
Και ταυτόχρονα άμα θες βγάζεις το αποσπώμενο τεχνητό πέος και του προσαρτάς αυτό
SpoilerShow
Εικόνα
οπότε μετατρέπεται σε...
ε... σε ρομποτικό σκύλο-φύλακα;

Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan » 17 Δεκ 2020, 16:52

Leporello έγραψε:
17 Δεκ 2020, 16:34
Στο τέλος, μου έφεραν και μία γαβάθα με νερό, στο χείλος τής οποίας είχαν περάσει μερικές φέτες λεμόνι. Ευτυχώς που δεν το ήπια. Ηταν σαπουνόνερο και έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου με αυτό.
:lol:
Έχει συμβεί σε ξάδερφο του πατέρα μου στη Γερμανία. Του φέραν αρωματισμένο νερό σε εστιατόρειο για να πλύνει τα χέρια του και αυτός μη ξέροντας τι είναι σήκωσε τη γαβάθα και το ήπιε.
Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ (ίσως γιατί δεν πάω σε καλά εστιατόρεια) αλλά άνετα θα έκανα το ίδιο.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 17 Δεκ 2020, 17:09

Leporello έγραψε:
Dwarven Blacksmith έγραψε:
17 Δεκ 2020, 16:17
Basically το σχήμα U πιάνει σαν δαγκάνα τη βαγκάνα, και δονεί και τον κόλπο και την κλιτ ταυτόχρονα. Επειδή αυτό που μπαίνει στον κόλπο πιάνει μόνο την πάνω μεριά, χωράει και ο άντρας, και μπορεί να του αρέσει.
Μιλάω ακαδημαϊκά.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό μου το έχει κι'εμένα πεί ένας φίλος μου. Και εν πάσει περιπτώσει, υποθέτω ότι θα υπάρχουν οδηγίες χρήσεως.

Μου έδωσε όμως την αφορμή να θυμηθώ κάτι όχι και τόσο συναφές, αλλά παράλληλο: Ως γνωστόν, οι Βρυξέλλες είναι μεσόγεια πόλη. Εντούτοις, φημίζεται γιά τα θαλασσινά της. Πήγα λοιπόν κι'εγώ κάποτε να φάω στο Léon de Bruxelles σχεδόν επάνω στην Grand Place. Και τι να φάω; Σκέφτηκα paella. Μου έφεραν λοιπόν την και δίπλα μία κασετίνα με χειρουργικά εργαλεία. Μάντεψα σωστά ότι με αυτά έπρεπε να ανοίξω τα διάφορα θαλασσινά. Ωστόσο, δεν ήξερα ποιό θαλασσινό ανοίγει με ποιό εργαλείο. Η αλάνθαστη μέθοδος να παρατηρείς τους άλλους απέτυχε, καθώς όσοι ήταν κοντά έτρωγαν πολύ αργά και εγώ πεινούσα. Τελικώς, τα άνοιξα όλα με ένα εργαλείο, γιά να εισπράξω την καταφρονητική ματιά του γκαρσονιού. Στο τέλος, μου έφεραν και μία γαβάθα με νερό, στο χείλος τής οποίας είχαν περάσει μερικές φέτες λεμόνι. Ευτυχώς που δεν το ήπια. Ηταν σαπουνόνερο και έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου με αυτό.
Τον θυμάσαι τον Μύρτσο;

Όταν είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, τον πήγαν σε μια ψαροταβέρνα να φάει με τους γονεις του.
Η μάνα του με μαντήλι στο κεφάλι, τέτοια φάση.

Εκεί δούλευε φίλος μου.

Μου είπε πως η οικογένεια Μυρτσου ήπιαν τα μπωλάκια με το νερό και το λεμόνι. Χαρακτήρισαν μάλιστα εντελώς ανωστη τη σούπα στον φίλο μου.

Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, όταν μου έλεγε την ιστορία ούτε εγώ ήξερα ότι σου φέρνουν πιάτο για να πλύνεις τα χέρια.
Αλλά θέλω να πιστεύω θα ρωτούσα,δεν θα το έπινα.
Και μάλιστα όλο, με το κουτάλι , σαν τον Μύρτσο
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Δεκ 2020, 17:14

Για την γυναίκα είναι λογικά. Θα μπορούσε και για τον άντρα ίσως; ίσως να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πρωκτικα και στον άντρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 17 Δεκ 2020, 17:18

Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:14
Για την γυναίκα είναι λογικά. Θα μπορούσε και για τον άντρα ίσως; ίσως να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πρωκτικα και στον άντρα;

?

Γιαυτό υπάρχουν οι διπλοκέφαλοι..... :roll:

?
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Δεκ 2020, 17:20

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:18
Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:14

?

Γιαυτό υπάρχουν οι διπλοκέφαλοι..... :roll:

?
Για το συγκεκριμένο λέω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Δεκ 2020, 17:20

foscilis έγραψε:
17 Δεκ 2020, 16:04
Δηλαδή τι ακριβώς ας πούμε κουμπώνει στον καθένα;

https://www.sexopolis.gr/donhtes-sex-toys-gia-zeygaria
Σε σεξσοπ δεν υπάρχουν σοβαρά αντικείμενα για την ευχαρίστηση στρέιτ άντρα (πέραν μιας μαλακίας που θεωρείται προσομοίωση αιδοίου). Αυτό που δείχνεις ουσιαστικά εισέρχεται στον κόλπο και η πάνω πλευρά εφάπτεται της κλειτορίδας. Πχ αν η γυναίκα σου χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο το αντικείμενο κολπικά και έχετε πρωκτική επαφή, πρακτικά θα σε διεγείρει η δόνηση που θα προέρχεται από τον κόλπο, μιας και το μυϊκό τοίχωμα είναι ανατομικά αρκετά λεπτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 17 Δεκ 2020, 17:21

zoltan έγραψε:
17 Δεκ 2020, 16:52
Leporello έγραψε:
Στο τέλος, μου έφεραν και μία γαβάθα με νερό, στο χείλος τής οποίας είχαν περάσει μερικές φέτες λεμόνι. Ευτυχώς που δεν το ήπια. Ηταν σαπουνόνερο και έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου με αυτό.
:lol:
Έχει συμβεί σε ξάδερφο του πατέρα μου στη Γερμανία. Του φέραν αρωματισμένο νερό σε εστιατόρειο για να πλύνει τα χέρια του και αυτός μη ξέροντας τι είναι σήκωσε τη γαβάθα και το ήπιε. Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ (ίσως γιατί δεν πάω σε καλά εστιατόρεια) αλλά άνετα θα έκανα το ίδιο.
Από εσένα περίμενα να μου πείς τι υποτίθεται ότι κάνει το κάθε εργαλείο.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Δεκ 2020, 17:24

Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:20
foscilis έγραψε:

Σε σεξσοπ δεν υπάρχουν σοβαρά αντικείμενα για την ευχαρίστηση στρέιτ άντρα (πέραν μιας μαλακίας που θεωρείται προσομοίωση αιδοίου). Αυτό που δείχνεις ουσιαστικά εισέρχεται στον κόλπο και η πάνω πλευρά εφάπτεται της κλειτορίδας. Πχ αν η γυναίκα σου χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο το αντικείμενο κολπικά και έχετε πρωκτική επαφή, πρακτικά θα σε διεγείρει η δόνηση που θα προέρχεται από τον κόλπο, μιας και το μυϊκό τοίχωμα είναι ανατομικά αρκετά λεπτό.
Μπορεί να είναι ελαστικό και να ανοίγει και να χρησιμοποιείται και για πρωκτική χρήση από τον άνδρα και να μαγκωνει από κάτω και να δονεί. Δηλαδή να είναι αντικείμενο που χρησιμοποιείται και από τους δύο για αυτό να λέει για ζευγάρια.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Δεκ 2020, 17:26

Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:24
Cecily Anne έγραψε:
foscilis έγραψε:

Μπορεί να είναι ελαστικό και να ανοίγει και να χρησιμοποιείται και για πρωκτική χρήση από τον άνδρα και να μαγκωνει από κάτω και να δονεί. Δηλαδή να είναι αντικείμενο που χρησιμοποιείται και από τους δύο για αυτό να λέει για ζευγάρια.
Δεν έχει νόημα για τον άντρα διότι από πίσω τί θες να δονήσει, την ουρά του; Στον άντρα-γκέυ αρκεί ένας νορμάλ δονητής. Το U σχήμα αφορά το γυναικείο κόλπο. Επίσης έχει και ένα που μπορεί να κάνει χρήση κόλπου-πρωκτού, αν κρίνω από το ηλίθιο σχήμα του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Δεκ 2020, 17:30

Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:26
Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:24
Cecily Anne έγραψε:

Δεν έχει νόημα για τον άντρα διότι από πίσω τί θες να δονήσει, την ουρά του; Στον άντρα-γκέυ αρκεί ένας νορμάλ δονητής. Το U σχήμα αφορά το γυναικείο κόλπο.

Δεν εννοώ να πιάσει προς την ουρά, προς τα κάτω προς τα μπροστά. Αλλά πιθανόν να μην γίνεται.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Δεκ 2020, 17:31

Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:30

Δεν εννοώ να πιάσει προς την ουρά, προς τα κάτω προς τα μπροστά. Αλλά πιθανόν να μην γίνεται.
Το U πιάνει 2 σημεία. Προς τα μπροστά ανατομικά δεν μπορεί να πάει, προς τα πίσω και να πάει, δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα. Οι νευρικές απολήξεις που ενδιαφέρουν τον άνδρα είναι στον πρωκτό και στο περίνεο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Δεκ 2020, 17:33

Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:31
Naida έγραψε:

Το U πιάνει 2 σημεία. Προς τα μπροστά ανατομικά δεν μπορεί να πάει, προς τα πίσω και να πάει, δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα. Οι νευρικές απολήξεις που ενδιαφέρουν τον άνρδα είναι στον πρωκτό και στο περίνεο.
Γιατί δεν πάει προς τα μπροστά ανατομικά αν είναι ελαστικό και ανοίγει; :xena:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Δεκ 2020, 17:34

Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:33
Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:31
Naida έγραψε:

Το U πιάνει 2 σημεία. Προς τα μπροστά ανατομικά δεν μπορεί να πάει, προς τα πίσω και να πάει, δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα. Οι νευρικές απολήξεις που ενδιαφέρουν τον άνρδα είναι στον πρωκτό και στο περίνεο.
Γιατί δεν πάει προς τα μπροστά ανατομικά αν είναι ελαστικό και ανοίγει; :xena:
Γιατί ορισμένοι έχουν ακόμα αρχίδια. Όχι όλοι, αλλά τεσπα, όσοι είναι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών