Η αλήθεια είναι ότι αυτό μου το έχει κι'εμένα πεί ένας φίλος μου. Και εν πάσει περιπτώσει, υποθέτω ότι θα υπάρχουν οδηγίες χρήσεως.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 16:17Basically το σχήμα U πιάνει σαν δαγκάνα τη βαγκάνα, και δονεί και τον κόλπο και την κλιτ ταυτόχρονα. Επειδή αυτό που μπαίνει στον κόλπο πιάνει μόνο την πάνω μεριά, χωράει και ο άντρας, και μπορεί να του αρέσει.
Μιλάω ακαδημαϊκά.
Μου έδωσε όμως την αφορμή να θυμηθώ κάτι όχι και τόσο συναφές, αλλά παράλληλο: Ως γνωστόν, οι Βρυξέλλες είναι μεσόγεια πόλη. Εντούτοις, φημίζεται γιά τα θαλασσινά της. Πήγα λοιπόν κι'εγώ κάποτε να φάω στο Léon de Bruxelles σχεδόν επάνω στην Grand Place. Και τι να φάω; Σκέφτηκα paella. Μου έφεραν λοιπόν την και δίπλα μία κασετίνα με χειρουργικά εργαλεία. Μάντεψα σωστά ότι με αυτά έπρεπε να ανοίξω τα διάφορα θαλασσινά. Ωστόσο, δεν ήξερα ποιό θαλασσινό ανοίγει με ποιό εργαλείο. Η αλάνθαστη μέθοδος να παρατηρείς τους άλλους απέτυχε, καθώς όσοι ήταν κοντά έτρωγαν πολύ αργά και εγώ πεινούσα. Τελικώς, τα άνοιξα όλα με ένα εργαλείο, γιά να εισπράξω την καταφρονητική ματιά του γκαρσονιού. Στο τέλος, μου έφεραν και μία γαβάθα με νερό, στο χείλος τής οποίας είχαν περάσει μερικές φέτες λεμόνι. Ευτυχώς που δεν το ήπια. Ηταν σαπουνόνερο και έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου με αυτό.