Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Gherschaagk » 21 Δεκ 2020, 16:55
Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:49
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:46
Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:44
Έτυχε, άλλες γίνονται

Ω, την έρμη.
Είχε και σκουλαρίκι στον αφαλό.
Κι εγώ κάποτε.
Πρέπει να δεις τί συμβαίνει μετά από δίδυμη κύηση.

Νταξ.
Τα παιδιά είναι χαρά μωρέ.
Ότι και να συμβεί πλέον φτιάχνει.
Έλεγε η δερματολόγος μου κάποτε για έναν μάλαξ που πήγε με την γυναίκα του που είχε γεννήσει πριν λίγο καιρό και την στόλιζε γιατί δεν ήταν όπως πριν την εγκυμοσύνη. Δλδ πιο ξεφτίλας πεθαίνεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 21 Δεκ 2020, 16:56
panos291 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:50
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:49
panos291 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:47
Για σένα θα ανοίξω αντιραγαδικο νήμα και θα περιγράφω την συγκίνηση μου όταν δεν βλέπω ραγάδες, δάκρυα χαράς κλπ.

Δεν θα σου κρατήσει κανένας κακία που δεν θα ανοίξεις νήμα.
Στάνταρ.
Εγώ την καλή πρόθεση την είχα πάντως, αλλά με αποπήρες.
Σώπα καημένε.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 21 Δεκ 2020, 16:57
vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:49
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:38
stella έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:37
Βλέπει μακριά. Γιορτές έρχονται, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καραντίνα, ραγάδες.
Αναπόφευκτα και η κυτταρίτιδα τον περιμένει μετά τη στροφή.
Δεν θα με ξενερώσει. Σίγουρα δεν θα με μετατρέψει σε Ντάτζε απο την υπερκαύλα (ΜΟΥΝΑΡΕΣ
τρέηντμαρκ) όπως ακριβώς συνέβη απρόσμενα με τις ραγάδες, αλλά δεν θα με ξενερώσει. Παντως ειναι γερό σκαρί η συγκεκριμένη, θα μου ειναι εκπληξη (οχι αρνητικη) αν πετάξει κυτταρίτιδα μελλοντικά.
Μπα γενετικό είναι, μην κοιτάς που λένε για λίπος και σφίξιμο και τέτοια, αυτά μικρό ρόλο παίζουν.

Vladimir, STOP!

-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 21 Δεκ 2020, 16:58
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:43
Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:41
H κοιλιά ξεχειλώνει λόγω του μωρού και γεμίζουν ραγάδα φουλ. ΠΟΛΛΗ ΡΑΓΑΔΑ.
Εγώ γιατί δεν έκανα;

Έτυχε, άλλες γίνονται

Αυτές που ειναι κοντά στη μπικινοπεριοχή της, μια χαρά καύλα ειναι.

Νομιζω οτι δεν ειναι μονιμη η
βλαβη, παντως. Περιπου ετσι ηταν και μια ξαδερφη μου καποτε, λιγο μετά τη γεννηση του ανεψιού μου. Της εξαφανιστηκαν εντελως πανω στο 8μηνο και χωρις γυμναστικες/διατροφες κτλ, απ'οσο ξερω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 21 Δεκ 2020, 17:00
vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:58
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:43
Εγώ γιατί δεν έκανα;

Έτυχε, άλλες γίνονται

[img]https://i.postimg.cc/Hng9qBCB/Scre ... .png[/img]
βλαβη, παντως. Περιπου ετσι ηταν και μια ξαδερφη μου καποτε, λιγο μετά τη γεννηση του ανεψιού μου. Της εξαφανιστηκαν εντελως πανω στο 8μηνο και χωρις γυμναστικες/διατροφες κτλ, απ'οσο ξερω.
Η ξαδέρφη σε παραμύθιασε. Οι ραγιάδες είναι ουλές και οι ουλές δεν εξαφανίζονται από μόνες τους.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 21 Δεκ 2020, 17:02
Όλο σκέφτομαι να κάνω
δίαιτα διατροφή βλέπω αυτά και άλλα, λέω δεν γαμιεται και παίρνω το γλυκάκι. Vantonare φιλικά στο λέω γαμιεσαι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
vantono
από vantono » 21 Δεκ 2020, 17:07
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:00
Έτυχε, άλλες γίνονται

Η ξαδέρφη σε παραμύθιασε. Οι ραγιάδες είναι ουλές και οι ουλές δεν εξαφανίζονται από μόνες τους.
Την είδα με τα ματια μου πριν ενα 4μηνο στην παραλία, και ειχε γεννησει περιπου τετοια εποχη πέρσι (Νοεμβρη η Δεκεμβρη). Μπορει να εκανε και πλαστικη και να μην το λεει, δεν ξερω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 21 Δεκ 2020, 17:09
vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:07
Την είδα με τα ματια μου πριν ενα 4μηνο στην παραλία, και ειχε γεννησει περιπου τετοια εποχη πέρσι (Νοεμβρη η Δεκεμβρη). Μπορει να εκανε και πλαστικη και να μην το λεει, δεν ξερω.
Όχι βρε συ. Υπάρχει μηχάνημα που τις εξαφανίζει.
-
vagabondo
από vagabondo » 21 Δεκ 2020, 17:09
Μπορείς να τους πεις και έτσι, ουλές, στην προσπάθεια απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό.

-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 21 Δεκ 2020, 17:09
Δεν εξαφανίζονται, απλά όπως επανερχεται το δέρμα συστέλλονται, ασπρίζουν (δεν είναι πια κόκκινες) και φαίνονται λιγότερο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 21 Δεκ 2020, 17:12
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:55
Τα παιδιά είναι χαρά μωρέ.
Ότι και να συμβεί πλέον φτιάχνει.
Έλεγε η δερματολόγος μου κάποτε για έναν μάλαξ που πήγε με την γυναίκα του που είχε γεννήσει πριν λίγο καιρό και την στόλιζε γιατί δεν ήταν όπως πριν την εγκυμοσύνη. Δλδ πιο ξεφτίλας πεθαίνεις.
Δεν ξέρω καμία να έχει παραπονεθεί επειδή έκανε ραγάδες στην εγκυμοσύνη, βασικά με το μωρό μες στη μέση, θα πρέπει να είσαι τελείως βούρλο να ασχολείσαι με ραγάδες, αν το επάγγελμά σου δεν επηρεάζεται από αυτές. Αν είσαι μοντέλο και διαφημίζεις μαγιώ, ναι, ΟΚ, λογικό να σε καίει, τώρα σε εμάς, χεστήκαμε. Το συζητάμε, επειδή συζητάμε σε ποιές περιπτώσεις γίνονται ραγάδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
vantono
από vantono » 21 Δεκ 2020, 17:14
Naida έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:02
Όλο σκέφτομαι να κάνω
δίαιτα διατροφή βλέπω αυτά και άλλα, λέω δεν γαμιεται και παίρνω το γλυκάκι. Vantonare φιλικά στο λέω γαμιεσαι

Φετίχ ειναι, μην ανησυχείς.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμεθα όλοι ετσι. Πέραν της μπαοκαρας του μασπολι που απλά συμφώνησε, και του μερακληδάτορος Νουλ που συμπληρωσε τον φετιχισμό που παρέθεσα βάζοντας και την κυτταρίτιδα στο τραπέζι, οι υπολοιποι που θα με διαβάσουν θα θελουν να με δείρουν που χαλάω την πιάτσα.

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 21 Δεκ 2020, 17:16
vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:14
Naida έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:02
Όλο σκέφτομαι να κάνω

Φετίχ ειναι, μην ανησυχείς.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμεθα όλοι ετσι. Πέραν της μπαοκαρας του μασπολι που απλά συμφώνησε, και του μερακληδάτορος Νουλ που συμπληρωσε τον φετιχισμό που παρέθεσα βάζοντας και την κυτταρίτιδα στο τραπέζι, οι υπολοιποι που θα με διαβάσουν θα θελουν να με δείρουν που χαλάω την πιάτσα.

Θα βάλουμε κόντρα τα κορμιά μας όλες οι γυναίκες να σας προστατευσουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
vantono
από vantono » 21 Δεκ 2020, 17:17
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:09
Μπορεί αυτό να εκανε οντως, γιατι το ειχε παρει πολύ κατάκαρδα, θυμαμαι. Σκεφτηκα να τη ρωτησω πως τις έδιωξε, εκεινη τη στιγμή που την ειδα, αλλα ψιλοντράπηκα να της ξύσω την πληγη.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 21 Δεκ 2020, 17:22
vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:17
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 17:09
Μπορεί αυτό να εκανε οντως, γιατι το ειχε παρει πολύ κατάκαρδα, θυμαμαι. Σκεφτηκα να τη ρωτησω πως τις έδιωξε, εκεινη τη στιγμή που την ειδα, αλλα ψιλοντράπηκα να της ξύσω την πληγη.
Υπάρχει αδιάβροχο μέικ απ.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.