Μα εμείς δεν ζούσαμε την εποχή που παντρεύονταν στα 12 και πεθαίνανε στα 35. Αυτές πηδιόσαντε καλά καλά χωρίς περίοδο και εσύ ζητάς εμείς να περιμένουμε τον "ένα".Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:27Καρχιες.....Naida έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:22Χωρίς καμία διάθεση για προσβολή στον prepon, και εγώ ακριβώς αυτό σκέφτηκα. Ότι έχει θέμα μεγέθους και δεν θέλει να υπάρχει σύγκριση. Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοώ τον prepon, για αυτό και τον ρωτάω για επεξήγηση.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:20
Εγώ, πάντως, αν φίλος μου μου έλεγε τέτοιο πράγμα (συγγνώμη πρέπον, δεν αναφέρομαι σε σένα), θα έλεγα ότι έχει μικρό πουλί και φοβάται τη σύγκριση και θα του πρότεινα να πάει με καμιά έμπειρη, να μάθει τα κόλπα, να ρεφάρει το μικρό πουλί. Ξαναλέω, δεν κάνω πλάκα ούτε έχω διάθεση να προσβάλλω, λέω πώς θα το έβλεπα εγώ, αν δικός μου άνθρωπος μου έκανε στα σοβαρά τέτοια συζήτηση.
Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια έτσι ζούσε ο πλανήτης.
Όλοι μικροτσουτσουνοι;
By the way, οι αραπαδες προτιμούν παρθένες συζύγους περισσότερο από τους λευκούς πλέον.
Σας λέει κάτι;
Απιστία η οχι; βοήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Απιστία η οχι; βοήθεια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε καλά και κάποτε οι γυναίκες δεν ψήφιζαν, δεν πήγαιναν σχολείο κτλ ε δεν ισχύουν πλέον. Εγώ ξεκαθάρισα δεν υπονοώ κάτι προς για εσένα απλά αυτό θα μου πέρναγε από το μυαλό.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:27Καρχιες.....Naida έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:22Χωρίς καμία διάθεση για προσβολή στον prepon, και εγώ ακριβώς αυτό σκέφτηκα. Ότι έχει θέμα μεγέθους και δεν θέλει να υπάρχει σύγκριση. Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοώ τον prepon, για αυτό και τον ρωτάω για επεξήγηση.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:20
Εγώ, πάντως, αν φίλος μου μου έλεγε τέτοιο πράγμα (συγγνώμη πρέπον, δεν αναφέρομαι σε σένα), θα έλεγα ότι έχει μικρό πουλί και φοβάται τη σύγκριση και θα του πρότεινα να πάει με καμιά έμπειρη, να μάθει τα κόλπα, να ρεφάρει το μικρό πουλί. Ξαναλέω, δεν κάνω πλάκα ούτε έχω διάθεση να προσβάλλω, λέω πώς θα το έβλεπα εγώ, αν δικός μου άνθρωπος μου έκανε στα σοβαρά τέτοια συζήτηση.
Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια έτσι ζούσε ο πλανήτης.
Όλοι μικροτσουτσουνοι;
By the way, οι αραπαδες προτιμούν παρθένες συζύγους περισσότερο από τους λευκούς πλέον.
Σας λέει κάτι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Paris έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:15Σιγά ,,,Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:05Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:45
Στο είπα, για να μη σε νοιάζει. Μην έχεις στο μυαλό σου την "παρθενία", διότι μετά από ένα σημείο θα τρως δούλεμα. Όχι εσύ ειδικά, ο καθένας. Έχε στο μυαλό σου το άτομο απέναντί σου να είναι σωστό. Το ότι κάποια είχε μία σχέση και τελείωσε δεν την διαφοροποιεί από κάποια που δεν είχε καμία σχέση. Ειδικά στις ηλικίες μας, εγώ θα ΤΡΟΜΑΖΑ, αν έπεφτα σε γυναίκα παρθένα.
Η παρθενιά ήταν εφιάλτης. Μόνο όταν ήμασταν 10χρονα μέχρι 13χρονα πιστεύαμε ότι είναι πιο ωραία η αίσθηση του γαμησιού με παρθένα. Κάπως η φαντασία μας έφτιαχνε ότι η πέτσα θα τρίβει πιο πολύ τον πούτσο; Κάτι τέτοιο.
Η μαύρη αλήθεια είναι ότι δύσκολα κάθονται οι παρθένες γιατί όπως είναι φυσικό φοβούνται. να έχεις εσύ καύλες και ένταση να σκίσεις και να βλέπεις ένα πρόσωπο με γκριμάτσα επιφυλακτικότητας και φόβου. Σου πέφτει ρε μαλάκα. Εκτός αν είσαι ζώον κι η άλλη πονάει αλλά εσύ, ότι αισθάνεσαι το αισθάνεται όλος ο κόσμος. (Δεν φταίει. πέντε γαμημένα συνοπτικά ασκέρια σου προσδίνουν αυτισμό. Δεν είναι κάτι. μόνο που δεν είσαι ο τύπος με συναίσθηση.)
Εύκολα φτιάχνονται και είναι έτοιμες για όλα αν ασχοληθείς σωστα για λίγο.
Μια περίπτωση ηταν δύσκολη μόνο αλλα τριαντάριζε.
Εγώ το αντιμετώπιζα τη δεκαετία του '80 και οι ηλικίες ήταν κάτω από 20.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ψυχικά συμβαίνει. Γιατι δεν εχει το απόθεμα αγάπης που χρειάζεται για να αντέξει να μεγαλώσει παιδιά (όχι δυϊκός αριθμός). Το έχει εξαντλήσει στις σχέσεις.Naida έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:27Εχμ είπαμε να αφήσουμε απεξω τις παρομοιώσεις. Αν μου χρησιμοποιείς σκυλιά, γουρούνια και κότες ε όσο να 'ναι ξαναχρησιμοποιεις παρομοιώσεις. Εκτός κι αν πράγματι εννοείς ότι πηδουσε ζώα σε φάση κτηνοβασίας. Αν δεν το χρησιμοποιείς έτσι, θα ήθελα να το ξανά σκεφτείς και να μου απαντήσεις τι συμβαίνει στο σώμα μιας γυναίκας ή και ψυχικά αν θες, αν πάει με 10 άντρες πριν από σένα και θα επηρεάσει την σχέση σας.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:22Καλά, θα κάνω παρομοιώσεις με άνθρωπο να την καταλάβεις.
Εσένα δλδ ΠΡΑΚΤΙΚΑ που θα σε ενοχλούσε αν ο σύζυγός σου πριν σε γνωρίζει πηδιοταν καθημερινά με σκυλιά και γουρούνια;
Από τη στιγμή που μετά τη γνωριμία σας δεν ξαναγαμουσε κότες, δε βλέπω τον πρακτικό εκείνο λόγο που θα σε εμπόδιζε να παντρευτείς τον συγκεκριμένο άνδρα.
Αυτό ισχυρίζεσαι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Winston Smith
Καλά και για χιλιάδες χρόνια η δουλεία θεωρούνταν κάτι φυσιολογικό και ηθικό. Αυτό δεν είναι επιχείρημα υπέρ της. Δοκίμασε ορθολογικά επιχειρήματα για να στηρίξεις το γιατί έχει αξία η γυναικεία παρθενία και όχι η ανδρική, πέρα από το ότι "γίνεται από πάντα", καθώς δεν είναι ορθολογικό επιχείρημα.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:16Ισχύει μόνο για τις γυναίκες.Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:20
Υποθέτω επίσης ότι η παρομοίωση των γυναικών με σκυλιά ισχύει και για τους άντρες και ότι ένας άντρας που έχει μαγαριστεί χάνει την αξία του. Ή μήπως η παρομοίωση με τα σκυλιά ισχύει μόνο για τις γυναίκες;
Τι ακούμε εν έτει 2021.
Τόσες χιλιάδες χρονια ανθρώπινης ιστορίας, τόσοι πολιτισμοί ανεξάρτητοι μεταξύ τους και ποτέ δεν άκουσα για την αξία της ανδρικής παρθενίας .
Δεν ξέρω, ίσως υπάρχουν τίποτα περίεργοι Ζουλού ή Εσκιμώοι που να θέλουν τον άντρα παρθένο, τη γυναίκα χιλιοπαρμενη και το σκυλί δανεικό από τον γείτονα.
Αλλά εγώ ειλικρινά , δεν το έχω υπόψη μου.
Σωστό.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:28Γιατί δεν αντέχει μόνη της; Αφού δεν τους βρίσκει στα καπάκια. Επίσης, γιατί θα πρέπει να γουστάρει να είναι μόνη της; Γιατί δηλαδή είναι καλύτερο κάποιος να είναι ελεύθερος από το να είναι σε σχέση ή με φακμπάντι ή με ό,τι; Καλύτερος είναι αυτός που εκπληρώνει τα θέλω του και δεν έχει απωθημένα. Αν της γυναίκας σου τα θέλω ήταν να παντρευτεί τον πρωτο να κάνει παιδιά κλπ και να ζήσουν μαζί για πάντα και το έκανε ήταν τέλεια, αν τα θέλω ήταν να σπουδάσει, να γυρίσει τον κόσμο, να δουλέψει και να παντρευτεί κλπ αργότερα, αλλά τελικά πχ παντρεύτηκε αμέσως, δεν είναι τέλεια, αν τα θέλω της ήταν να χαρεί το σεξ και την ελευθερία και πήγε και παντρεύτηκε, πάλι δεν είναι τέλεια. Το "τέλεια" είναι "το τέλεια για εμένα" και δεν είναι το ίδιο για όλους.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:24Εγώ βλέπω.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:21
Δέκα άντρες μέχρι τα 30 με ενεργή σεξουαλική ζωή από τα 18 σημαίνει πχ 3 με 2-3 χρόνια σχέση και οι υπόλοιποι του τριμήνου-εξαμήνου που στράβωναν. Δεν βλέπω κάτι παράλογο.
Το πιο παράλογο , δεν αντέχει να είναι μόνη της.
Άντε να παντρευτείς τετοια γυναίκα και να σκοτωθείς .
Στο πρώτο τρίμηνο θα μπασει μαλακα στο σπίτι με τα παιδιά μου.
Τέλεια λοιπόν για εμένα είναι αν πάθω κάτι η γυναίκα μου να μη θέλει να χαρεί τις ομορφιές του σεξ ή να έχει φακ μπάντι αλλά να κάτσει να μεγαλώσει τα παιδιά μου. Τέτοια γυναίκα είναι για εμένα τέλεια.
Αν φυσικά δεν είχα σκοπό να κάνω παιδια, ίσως είχα άλλες απόψεις. Ίσως έκανα περισσότερο φοκους στις απολαύσεις από ότι στην εξασφάλιση των απογόνων.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Winston Smith
Αυτές είναι οι ανασφάλειες φίλε, εύθραυστη αυτοπεποίθηση όχι πραγματική. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αδύναμη και εύθραυστη όταν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των υπόλοιπων αρσενικών για το τι κάνεις στη ζωή σου. Ανασφάλειες δεν έχεις όταν δεν σε επηρεάζει η γνώμη των υπόλοιπων. Επίσης το να σε νοιάζει η γνώμη των υπόλοιπων αρσενικών είναι λιγότερο στρέιτ από το να μη σε νοιάζει.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:29Έχεις γνωρίσει παιδί γυναίκας που έχει πάρει όλο το χωριό/ τη μισή κωμόπολη;Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:27Επίσης η συλλογιστική του ότι η κοπέλα δεν είναι παρθένα και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άβολα ή τέλος πάντων δεν θέλω να ξέρω με πόσους έχει πάει πριν γιατί μπορεί να μη μ'αρέσει αυτό που θα ακούσω δηλώνει τρελές ανασφάλειες μασκαρεμένες σαν επιφανειακός ανδρισμός
Αν όχι να σου γνωρίσω το φίλο μου τον Ν.Σ.
Όταν θα πηγαίνετε μαζί στο καφέ και οι άντρες θα αλλάζουν ξαφνικά θέμα συζήτησης, εκείνος θα αισθάνεται άσχημα. Τότε να του πεις ότι απλά έχει ανασφάλειες, είμαι σίγουρος θα νοιώσει πολύ καλύτερα.
Υπάρχει βέβαια και η λύση των σύγχρονων πόλεων.
Εκεί που όλα κρύβονται και θα μπορεί να ζει σε ένα ψέμμα.
Επίσης συνεχίζεις και φέρνεις ακραία παραδείγματα για να δημιουργήσεις συναισθήματα. Μεταξύ της παρθένας και της μισής κωμόπολης υπάρχουν οι 3-4-5 πρώην της κοπέλας. Αισθάνεσαι άβολα με αυτούς, αισθάνεσαι ότι απειλείται το είναι σου με κάποιο τρόπο; Ποιος είναι ο αριθμός που δεν απειλείται ο ανδρισμός σου;
- Cecily Anne
Γιατί, όμως θεωρείς ότι αν έκανε σχέση με κάποιον, θα γινόταν κακή μάνα;Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:37Σωστό.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:28Γιατί δεν αντέχει μόνη της; Αφού δεν τους βρίσκει στα καπάκια. Επίσης, γιατί θα πρέπει να γουστάρει να είναι μόνη της; Γιατί δηλαδή είναι καλύτερο κάποιος να είναι ελεύθερος από το να είναι σε σχέση ή με φακμπάντι ή με ό,τι; Καλύτερος είναι αυτός που εκπληρώνει τα θέλω του και δεν έχει απωθημένα. Αν της γυναίκας σου τα θέλω ήταν να παντρευτεί τον πρωτο να κάνει παιδιά κλπ και να ζήσουν μαζί για πάντα και το έκανε ήταν τέλεια, αν τα θέλω ήταν να σπουδάσει, να γυρίσει τον κόσμο, να δουλέψει και να παντρευτεί κλπ αργότερα, αλλά τελικά πχ παντρεύτηκε αμέσως, δεν είναι τέλεια, αν τα θέλω της ήταν να χαρεί το σεξ και την ελευθερία και πήγε και παντρεύτηκε, πάλι δεν είναι τέλεια. Το "τέλεια" είναι "το τέλεια για εμένα" και δεν είναι το ίδιο για όλους.
Τέλεια λοιπόν για εμένα είναι αν πάθω κάτι η γυναίκα μου να μη θέλει να χαρεί τις ομορφιές του σεξ ή να έχει φακ μπάντι αλλά να κάτσει να μεγαλώσει τα παιδιά μου. Τέτοια γυναίκα είναι για εμένα τέλεια.
Αν φυσικά δεν είχα σκοπό να κάνω παιδια, ίσως είχα άλλες απόψεις. Ίσως έκανα περισσότερο φοκους στις απολαύσεις από ότι στην εξασφάλιση των απογόνων.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:30
Έτσι το εννοούσα.
Θα έκανες σχέση με κάποιον πρώην κτηνοβατη;
Που θα σε επηρεαζε πρακτικά;
Ή, αστον τον κτηνοβατη γιατί θα πιαστείς πάλι από κάπου για να μην απαντήσεις
Θα έκανε σχέση με άνδρα που γουσταρε μέχρι να σε γνωρίσει να κοιλιεται στη λάσπη γρυλιζοντας φορώντας γυναικεία εσώρουχα;
Πρακτικά δε θα σε ενοχλούσε κάπου το παρελθόν του.
Σίγουρα θα μπορούσες όμως να εξάγεις συμπεράσματα για την προσωπικότητα του. Έτσι δεν είναι;
Ε, αυτή είναι η απάντηση
Αν κάποιος πριν από μένα γούσταρε να κυλιεται στις λάσπες με γυναικεία εσώρουχα δεν μου κάνει κάποια αίσθηση από τη στιγμή που θα τον γούσταρα και πλέον δεν το έχει βίτσιο. Αλλά και πάλι αυτό που μου φέρνεις παράδειγμα είναι. Δεν θέλω να μου απαντήσεις με παράδειγμα. Θέλω να μου πεις αυτό που σε ρωτάω ξεκάθαρα του στυλ "αν η γυναίκα έχει πάει με 10 πριν από μένα της συμβαίνει αυτό και αυτό στο σώμα ή ψυχικά και θα έχει αντίκτυπο αυτό κι αυτό σε μένα"
Αν δεν έχεις απάντηση, δεν υπάρχει θέμα. Το καταχωρώ στο μυαλό μου σαν προσωπικό σου βίτσιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
Αυτό. Γυναίκα από 25 και πάνω που δεν έχει κάνει καμία σχέση, μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα και δεν είναι να μπλέξεις.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:45Στο είπα, για να μη σε νοιάζει. Μην έχεις στο μυαλό σου την "παρθενία", διότι μετά από ένα σημείο θα τρως δούλεμα. Όχι εσύ ειδικά, ο καθένας. Έχε στο μυαλό σου το άτομο απέναντί σου να είναι σωστό. Το ότι κάποια είχε μία σχέση και τελείωσε δεν την διαφοροποιεί από κάποια που δεν είχε καμία σχέση. Ειδικά στις ηλικίες μας, εγώ θα ΤΡΟΜΑΖΑ, αν έπεφτα σε γυναίκα παρθένα.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:43Καλά, αυτό εννοείται.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:38
Σκέψου ειλικρινά, γιατί μπορώ να σκεφτώ κάπου 10.000 τρόπους να σε εξαπατήσει μία.
Εδώ όμως δεν συζητάμε αν υπάρχουν άνθρωποι που εξαπατούν. Υπάρχουν.
Και μετά το γάμο ακόμη μπορεί να με απατάει κάθε μέρα μια γυναίκα. Το θέμα δεν είναι αν μπορεί. Μποτει. Το θέμα είναι αν εμένα θα πρέπει να με νοιάζει
1ον)Τι σχέση έχει το σεξ με την αγάπη;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:35Ψυχικά συμβαίνει. Γιατι δεν εχει το απόθεμα αγάπης που χρειάζεται για να αντέξει να μεγαλώσει παιδιά (όχι δυϊκός αριθμός). Το έχει εξαντλήσει στις σχέσεις.Naida έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:27Εχμ είπαμε να αφήσουμε απεξω τις παρομοιώσεις. Αν μου χρησιμοποιείς σκυλιά, γουρούνια και κότες ε όσο να 'ναι ξαναχρησιμοποιεις παρομοιώσεις. Εκτός κι αν πράγματι εννοείς ότι πηδουσε ζώα σε φάση κτηνοβασίας. Αν δεν το χρησιμοποιείς έτσι, θα ήθελα να το ξανά σκεφτείς και να μου απαντήσεις τι συμβαίνει στο σώμα μιας γυναίκας ή και ψυχικά αν θες, αν πάει με 10 άντρες πριν από σένα και θα επηρεάσει την σχέση σας.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:22
Καλά, θα κάνω παρομοιώσεις με άνθρωπο να την καταλάβεις.
Εσένα δλδ ΠΡΑΚΤΙΚΑ που θα σε ενοχλούσε αν ο σύζυγός σου πριν σε γνωρίζει πηδιοταν καθημερινά με σκυλιά και γουρούνια;
Από τη στιγμή που μετά τη γνωριμία σας δεν ξαναγαμουσε κότες, δε βλέπω τον πρακτικό εκείνο λόγο που θα σε εμπόδιζε να παντρευτείς τον συγκεκριμένο άνδρα.
Αυτό ισχυρίζεσαι;
2ον)μια γυναίκα που θα κάνει 3 παιδιά, θα αγαπάει λιγότερο το 3ο;
3ον)εξαντλείται η αγάπη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
1. Εσύ πως είσαι από αυτοπεποίθηση;Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:38Αυτές είναι οι ανασφάλειες φίλε, εύθραυστη αυτοπεποίθηση όχι πραγματική. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αδύναμη και εύθραυστη όταν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των υπόλοιπων αρσενικών για το τι κάνεις στη ζωή σου. Ανασφάλειες δεν έχεις όταν δεν σε επηρεάζει η γνώμη των υπόλοιπων. Επίσης το να σε νοιάζει η γνώμη των υπόλοιπων αρσενικών είναι λιγότερο στρέιτ από το να μη σε νοιάζει.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:29Έχεις γνωρίσει παιδί γυναίκας που έχει πάρει όλο το χωριό/ τη μισή κωμόπολη;Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:27Επίσης η συλλογιστική του ότι η κοπέλα δεν είναι παρθένα και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άβολα ή τέλος πάντων δεν θέλω να ξέρω με πόσους έχει πάει πριν γιατί μπορεί να μη μ'αρέσει αυτό που θα ακούσω δηλώνει τρελές ανασφάλειες μασκαρεμένες σαν επιφανειακός ανδρισμός
Αν όχι να σου γνωρίσω το φίλο μου τον Ν.Σ.
Όταν θα πηγαίνετε μαζί στο καφέ και οι άντρες θα αλλάζουν ξαφνικά θέμα συζήτησης, εκείνος θα αισθάνεται άσχημα. Τότε να του πεις ότι απλά έχει ανασφάλειες, είμαι σίγουρος θα νοιώσει πολύ καλύτερα.
Υπάρχει βέβαια και η λύση των σύγχρονων πόλεων.
Εκεί που όλα κρύβονται και θα μπορεί να ζει σε ένα ψέμμα.
Επίσης συνεχίζεις και φέρνεις ακραία παραδείγματα για να δημιουργήσεις συναισθήματα. Μεταξύ της παρθένας και της μισής κωμόπολης υπάρχουν οι 3-4-5 πρώην της κοπέλας. Αισθάνεσαι άβολα με αυτούς, αισθάνεσαι ότι απειλείται το είναι σου με κάποιο τρόπο; Ποιος είναι ο αριθμός που δεν απειλείται ο ανδρισμός σου;
2. Διαφέρει το 5 από το 7? Από το 9? Από το 19,?
Πόσο να το αφήσουμε για να είσαι ικανοποιημένος; Μόνο , να χαρείς, δεν μπορώ τις γκρι απαντησεις
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Cecily Anne
Και πάλι ας βάλλουμε και έναν αστερίσκο και εδώ, διότι όντως μπορεί να υπάρξει κάποια που για δικούς της ιδεοληπτικούς, θρησκευτικούς ή ό,τι άλλο λόγους περιμένει τον πρίγκηπα και δεν έχει εμφανιστεί ως τα 25 (που στατιστικά δηλαδή συμβαίνει να μην έχεις στα 25 βρει τον "ένα").Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:40Αυτό. Γυναίκα από 25 και πάνω που δεν έχει κάνει καμία σχέση, μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα και δεν είναι να μπλέξεις.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:45Στο είπα, για να μη σε νοιάζει. Μην έχεις στο μυαλό σου την "παρθενία", διότι μετά από ένα σημείο θα τρως δούλεμα. Όχι εσύ ειδικά, ο καθένας. Έχε στο μυαλό σου το άτομο απέναντί σου να είναι σωστό. Το ότι κάποια είχε μία σχέση και τελείωσε δεν την διαφοροποιεί από κάποια που δεν είχε καμία σχέση. Ειδικά στις ηλικίες μας, εγώ θα ΤΡΟΜΑΖΑ, αν έπεφτα σε γυναίκα παρθένα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για να μην το κουράζετε. Έχει γίνει στατιστική μελέτη στις ΗΠΑ (μπορειτε να το βρείτε με ένα απλό γκουγκλαρισμα) όπου δείχνει ότι οι γυναίκες που δεν χωρίζουν εύκολα, με δική τους πρωτοβουλία, ειναι οσες παντρεύονται την πρώτη τους σχεση. Το γράφημα κανει μετά μια βαθιά κοιλιά, όπου δείχνει ότι όσες ειχαν δυο, τρεις, τέσσερις, χωρίζουν κατα 50%. Η καμπυλη ανεβαίνει ξανά καπως μετά τα διψήφια νούμερα, αλλα δεν πιάνει σε καμια το πικ της 0-πρωην.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Διαμαντάκι το νήμα, το παρακολουθώ με ποπκορν.
Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ, αλλά ο Prepon τα λέει καλά.
Εύγε, νέε μου!
Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ, αλλά ο Prepon τα λέει καλά.
Εύγε, νέε μου!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Απρ 2025, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-