Εχμ, όχι: Υπογράμμισα το "τίποτα δεν σε κάνει πιο υπερήφανο ως άνδρα". Αν αυτό δε σου βγάζει μάτι, τότε δε φταίω εγώ, αλλά το Υ σου χρωμόσωμα.Winston Smith έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 17:27Υπονοεί ότι οι άνδρες είναι χαμηλής νοημοσύνης και οι γυναίκες υψηλής νοημοσύνης που μπορούν να χειραγωγούν εύκολα συναισθηματικά τους πρώτους με ψέμματα. Μη της δίνεις σημασία στη συγκεκριμένη χρήστρια.Πολίτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 17:17Εντάξει. Απλώς πραγματικά δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις ακριβώς.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 17:15Δεν υπονοώ κάτι, το υπογράμμισα κιόλας το σημείο που σχολίασα.
Απιστία η οχι; βοήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Απιστία η οχι; βοήθεια
Z
- Winston Smith
Εχμ, ναι: Από κάτω έγραψες: "Και μετά όταν λέω ότι τους περισσότερους άνδρες τους ξεγελάς με καθρεφτάκια και χάντρες, με λένε φεμιναζί.", το οποίο λέει αυτό που έγραψα (σε συνδιασμό και με ό,τι έχεις γράψει παλαιότερα περί του ότι είναι θεμιτό να χειραγωγούν οι γυναίκες τους άντρες συναισθηματικά).Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 17:31Εχμ, όχι: Υπογράμμισα το "τίποτα δεν σε κάνει πιο υπερήφανο ως άνδρα". Αν αυτό δε σου βγάζει μάτι, τότε δε φταίω εγώ, αλλά το Υ σου χρωμόσωμα.Winston Smith έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 17:27Υπονοεί ότι οι άνδρες είναι χαμηλής νοημοσύνης και οι γυναίκες υψηλής νοημοσύνης που μπορούν να χειραγωγούν εύκολα συναισθηματικά τους πρώτους με ψέμματα. Μη της δίνεις σημασία στη συγκεκριμένη χρήστρια.
Χειραγώγηση μπορεί να γίνει και στα 2 φύλα. Με διαφορετικό τρόπο ίσως αλλά μπορεί ο να συμβεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Διπλό..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αμαρτίας την 02 Ιαν 2021, 17:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μπράβο κυρία Νάιδα. Η φωνή της λογικής είσαι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
καλά, μπροστά στην Καραξυνίτσα και το σύστημα ζευγαρώματος του Prepon κερδίζει νόμπελ
Είμαι αλλά ποιος μ ακούει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εξέφρασα τη θέσημου, απλώς δεν ανέλυσα γιατί το βρίσκω περιττόPrepon έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 14:31Κοίτα δεν γινεται μόνο να κρίνεις.
Πριν απεφυγες όταν στο ζήτησα να τοποθετηθεις.
Το σωστό όμως είναι να καταθέσεις την άποψη σου ώστε να έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να την κρίνουμε.
Κατά εξαίρεση και για να μη φανεί ότι αποφεύγω την απάντηση, ΟΧΙ.
Οι γυναίκες δεν "αχρηστεύονται".
Απλά σταματούν να είναι ιδανικές υποψήφιες για σύζυγοι. Και αυτό μόνο για εμένα ή για ανθρώπους που σκέφτονται σαν εμένα.
Εδώ βλέπεις περιπτώσεις που ιερόδουλες παντρεύονται και κάνουν παιδιά, συνεπώς εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες κατηγορίες ανδρών.
Ύστερα δεν αχρηστεύεται όπως λες μια γυναίκα αν δεν παντρευτεί. Μπορεί να προσφέρει στην ανθρωπότητα και με άλλους τρόπους, όπως μας δείχνει η ιστορία από αρχαιοτάτων χρόνων
οκ, με κάλυψες, θενκς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Γιατί ρε μαλακισμένες δεν είστε ιδανικές; Άστο διάλο πια 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν σε έχει προδώσει και δεν έχεις αδικηθεί. Τον πίπωσε ενώ δεν ήσασταν μαζί. Αν σε ενοχλεί το γεγονός ότι η δικιά σου έχει εισπράξει ψωλές και πριν γνωρίσει εσένα, ψάξε για καμιά παρθένα.Stavrakis έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 15:02
Όλο αυτό άρχισε να με ενοχλεί όταν άρχισα και εγώ να την θέλω (όταν έγινε δεν με ένοιαζε καν) Εδώ και 1 μήνα όλο αυτό μου βγαίνει πολύ έντονα γιατί το σκέφτομαι συνέχεια...τσακωνόμαστε συχνά και όλα γενικά είναι πολύ άσχημα στην κατάσταση μας
Νιώθω ότι τότε με είχε προδώσει και ειχα αδικηθεί
Αν δεν μπορέσεις να βγάλεις το περιστατικό από το μυαλό σου στο επόμενο διάστημα και συνεχίσει να σε τρώει, χώρισε την, πριν μπεις σε μια τοξική κατάσταση που δεν οδηγει πουθενά.
Συνάπτουμε και διατηρούμε σχέσεις προκειμένου να νιώθουμε καλά. Αν αυτές μας οδηγούν στο να νιώθουμε σκατά, δεν έχει νόημα στη διατήρησή τους.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχει μπει ήδη σε τοξική κατάσταση.Namrail έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 22:03Δεν σε έχει προδώσει και δεν έχεις αδικηθεί. Τον πίπωσε ενώ δεν ήσασταν μαζί. Αν σε ενοχλεί το γεγονός ότι η δικιά σου έχει εισπράξει ψωλές και πριν γνωρίσει εσένα, ψάξε για καμιά παρθένα.Stavrakis έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 15:02
Όλο αυτό άρχισε να με ενοχλεί όταν άρχισα και εγώ να την θέλω (όταν έγινε δεν με ένοιαζε καν) Εδώ και 1 μήνα όλο αυτό μου βγαίνει πολύ έντονα γιατί το σκέφτομαι συνέχεια...τσακωνόμαστε συχνά και όλα γενικά είναι πολύ άσχημα στην κατάσταση μας
Νιώθω ότι τότε με είχε προδώσει και ειχα αδικηθεί
Αν δεν μπορέσεις να βγάλεις το περιστατικό από το μυαλό σου στο επόμενο διάστημα και συνεχίσει να σε τρώει, χώρισε την, πριν μπεις σε μια τοξική κατάσταση που δεν οδηγει πουθενά.
Συνάπτουμε και διατηρούμε σχέσεις προκειμένου να νιώθουμε καλά. Αν αυτές μας οδηγούν στο να νιώθουμε σκατά, δεν έχει νόημα στη διατήρησή τους.
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πέρυσι χώρισε φίλη μετά από 15 χρόνια γάμου η οποία είχε παντρευτεί στα 19 τον πρώτο της έρωτα που την άφησε έγκυο. Στα 15 χρόνια γάμου έφαγε ξύλο και κέρατο από έναν άντρα που ήταν της άποψης πως η γυναίκα δεν πρέπει να έχει άποψη και υπάρχει στον πλανήτη για να λέει ναι στον άντρα της. Μιλάμε για γυναίκα η οποία σπούδασε έχοντας το μωρό στο βυζί και γύριζε από την τράπεζα για να διαβάσει το παιδί της για την επόμενη μέρα. Την τελευταία φορά που έφαγε ξύλο κρατούσε το 9 μηνών μωρό της στην αγκαλιά της. Την έσωσε ο γείτονας που φώναξε την αστυνομία. Έδινε ευκαιρίες για τα παιδιά.Prepon έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 13:05Το table που έβαλα καταρρίπτει το μύθο ότι οι γυναίκες που παντρεύτηκαν παρθένες είναι περισσότερο δυστυχισμένες, όπως λανθασμένα υποννοησαν εδώ αρκετοί.
Αυτό που γράφω ισχύει ή όχι;
Γιατί αν ισχύει έχουμε δύο σιγουρακια
- οι παρθένες στατιστικά δεν χωρίζουν τόσο όσο οι άλλες, επομένως είναι καταλληλότερες για σύζυγοι.
- δεν είναι πιο δυστυχισμένες, επομένως το ότι δεν χωρίζουν δεν είναι επειδη κάνουν υπομονή αλλά επειδή πράγματι οι γάμοι τους είναι πιο ευτυχισμένοι.
Ξέρω κι άλλα αν θες.
Αυτό που λέει το table είναι πως η ευτυχία στον γάμο δεν έχει να κάνει με την παρθενιά. Αν ήταν έτσι τα ποσοστά θα ξέφευγαν πολύ, πράγμα που δεν ισχύει. Άλλωστε δεν ξέρεις πόσο πίστες είναι οι παρθένες σύζυγοι. Σίγουρα πάντως οι άντρες τους που τις παντρεύτηκαν παρθένες, ξέρω 4 περιστατικά σίγουρα, δεν τις σεβάστηκαν στο ελάχιστο. Ίσα - ίσα που τις έβλεπαν περισσότερο σαν αντικείμενα, όπως κι εσύ άλλωστε που δίνεις σε μια γυναίκα την ίδια αξία με ένα αυτοκίνητο. Παρθένα καινούριο αυτοκίνητο, μη παρθένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ενθουσιαστηκες ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Απρ 2025, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-