Δημοκρατικός έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 18:01Την άλλη φορά που tha τα ξύσεις, να γράψεις την υπόθεσή σου στο Lancet αντί του phorum.com.gr

Δεν σου είπα εγώ, κάτι τέτοιο θα ήταν.....
Δημοκρατικός έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 18:01Την άλλη φορά που tha τα ξύσεις, να γράψεις την υπόθεσή σου στο Lancet αντί του phorum.com.gr
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ωραίο ψεκασμενο σενάριο, είσαι εκκολαπτόμενος σεναριογράφος. Το 30% πού το βρήκες;Prepon έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 17:27Μα για αυτό είπα ότι είμαστε τυχεροί που οι ελίτ μας δεν είναι τόσο κουτοπόνηροι , όσο εγώ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 16:49Αν όλοι σκεφτούν με αυτόν τον κουτοπόνηρο τρόπο, την έχουμε πατήσει όλοι.Prepon έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 16:12
Επειδή υπάρχει η έννοια της ανοσίας αγέλης, σύμφωνα με τη θεωρία των παιγνίων το συμφέρον σου είναι να πείσεις όλους τους άλλους να κάνουν το εμβόλιο και εσύ να μην το κάνεις.
Έτσι γλυτώνεις από τις παρενέργειες ενώ ταυτόχρονα η ανοσία της αγέλης σε προστατεύει από την ασθένεια.
Ευτυχώς που οι ελίτ μας είναι καλές ψυχές και δεν θα κατέφευγαν ποτέ σε τέτοιες πρακτικές.
Οπότε θα κάνω το εμβόλιο και για να προστατευτώ και για να συμβάλω στο στόχο της ανοσίας της αγέλης.
Φαντάσου πχ το παρακάτω σενάριο.
-Πληθυσμός της γης εκατό άτομα.
Κορονοιος, θάνατος κατά 1%
Άρα αν κολλήσουμε όλοι, εγώ εχω πιθανότητα να πεθάνω 1%.
-Εμβόλιο κατά κορονοιου
Θάνατος ως παρενέργεια του εμβολίου 30%
Δλδ από τους 100 που θα το κάνουν θα ψοφήσουν οι 30
- Λέω ότι δεν έχει παρενέργειες, βάζω όλους τους υπόλοιπους να το κάνουν και εγώ δεν κάνω τιποτα. Για εμένα οι πιθανότητες να πεθάνω από κορονοιο από 1% έγιναν τώρα 0%.
Απλά ψόφησαν και 30 άτομα από την πλεμπα.
Μπρρρ μακάβριο.
Δόξα τω θεώ να λέμε που αυτοί που μας κυβερνούν είναι ψυχουλες
Ξέχασα ότι μιλάω με γαύρο ,σορυ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 19:40Ωραίο ψεκασμενο σενάριο, είσαι εκκολαπτόμενος σεναριογράφος. Το 30% πού το βρήκες;Prepon έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 17:27Μα για αυτό είπα ότι είμαστε τυχεροί που οι ελίτ μας δεν είναι τόσο κουτοπόνηροι , όσο εγώ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 16:49
Αν όλοι σκεφτούν με αυτόν τον κουτοπόνηρο τρόπο, την έχουμε πατήσει όλοι.
Οπότε θα κάνω το εμβόλιο και για να προστατευτώ και για να συμβάλω στο στόχο της ανοσίας της αγέλης.
-Εμβόλιο κατά κορονοιου
- Λέω ότι δεν έχει παρενέργειες, βάζω όλους τους υπόλοιπους να το κάνουν και εγώ δεν κάνω τιποτα. Για εμένα οι πιθανότητες να πεθάνω από κορονοιο από 1% έγιναν τώρα 0%.
Μπρρρ μακάβριο.
Τι μας κρύβουν; Διαδώστε!
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ε αφού όλα τα ποσοστά είναι ίδια, να καταργήσουμε τους αριθμούς, δε βαριέσαι.Prepon έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 19:53Ξέχασα ότι μιλάω με γαύρο ,σορυ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 19:40Ωραίο ψεκασμενο σενάριο, είσαι εκκολαπτόμενος σεναριογράφος. Το 30% πού το βρήκες;Prepon έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 17:27
Μα για αυτό είπα ότι είμαστε τυχεροί που οι ελίτ μας δεν είναι τόσο κουτοπόνηροι , όσο εγώ.
-Εμβόλιο κατά κορονοιου
Μπρρρ μακάβριο.
Καντο 25%, καντο 2,5 ή κάντο 0,025%
Δεν ενδιαφέρει το ακριβές νούμερο, παράδειγμα ειναι
Εσύ ζητάς να καταργήσουμε το μεταφορικό λόγο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 19:57Ε αφού όλα τα ποσοστά είναι ίδια, να καταργήσουμε τους αριθμούς, δε βαριέσαι.Prepon έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 19:53Ξέχασα ότι μιλάω με γαύρο ,σορυ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 19:40
Ωραίο ψεκασμενο σενάριο, είσαι εκκολαπτόμενος σεναριογράφος. Το 30% πού το βρήκες;
Καντο 25%, καντο 2,5 ή κάντο 0,025%
Δεν ενδιαφέρει το ακριβές νούμερο, παράδειγμα ειναι
Πόσα αντιγριπικά έγιναν φέτος;ethereal έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 15:46Θα ξαναγράψω κάτι, πολύ συνοπτικά και σύμφωνα με τις επιθυμίες του άγρυπνου συντονισμού, ώστε να μην ξανασβηστεί.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 15:29
Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το εμβόλιο από αυτό του ιού της γρίπης; Τι παρενέργειες έχει το εμβόλιο της γρίπης;
Φίλος έκανε το φθινόπωρο, για πρώτη φορά στη ζωή του, το αντιγριπικό εμβόλιο. Μέση ηλικία, κανένα γνωστό υποκείμενο, καλή φυσική κατάσταση.
Σε 2-3 μέρες αρχίζει να μην αισθάνεται διαδοχικά τμήματα των μελών του, ολόκληρα τα μέλη του και σε μία εβδομάδα στεκόταν ΜΟΝΟ υποβασταζόμενος.
Διάγνωση, πέρα από κάθε αμφιβολία. Σύνδρομο Guillain-Barré (GBS). Δεν είχε προηγηθεί ούτε κάποια λοίμωξη, ούτε φυσικά κάποια χειρουργική επέμβαση. Αυτοάνοση διαταραχή με αμφίβολη έκβαση όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία του "άτυχου".
Ο εν λόγω, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, τυγχάνει αδελφός κυβερνητικού στελέχους στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας αυτήν την περίοδο.
Σε ελαχιστες περιπτωσεις χαλασμενα εμβολια δλδ εμβολια στα οποια απο λαθος εισηχθηκε μη απενεργοποιημενος ιος προκαλουν σοβαροτατες παρενεργειες ή θανατο. Αυτος ο κινδυνος δεν υφισταται στα mRNA εμβολια καθως δεν εμπεριεχουν ολοκληρο τον ιο. Βεβαια αυτο δεν θα το πει κανενας ηλιθιος.Chainis έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 14:55Λοιπόν εγώ μπορώ να καταθέσω ένα τέτοιο σοβαρό περιστατικο.
Όταν ημουν πιτσιρικάς, περίπου 12χρονο, ένας νεαρός από το χωριό μου από εμβόλιο στον στρατό (πιθανόν πολυομυελιίτιδας, δεν θυμάμαι σίγουρα) έπαθε εγκεφαλική βλάβη και έμεινε ανάπηρος ενώ πριν ήταν υγειέστατος. .
Αυτο δεν απετέλεσε κίνητρο να αρνηθεί κανένας από όσους το έμαθαν τα εμβόλια και τα παιδικά και του στρατού μετά.
Κάποια στιγμή κάποιος έκανε ένα εμβόλιο κι από τότε δεν μπορεί να αντικρίζει βελόνες.Βακχυλίδης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 14:14Επειδη διαβαζω συνεχως οτι πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι με το τι παρενεργειες θα εμφανισουν μακροχρονια τα εμβολια για τον covid , οποιος γνωριζει ας μας παραθεσει καποιες μακροχρονιες παρενεργειες που εμφανισαν αλλα εμβολια στο παρελθον.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Από αυτά που κάνουμε ή από αυτά που έχουν απορριφθεί ανά τις δεκαετίες λόγω παρενεργειών ή/και χαμηλής αποτελεσματικότητας;Βακχυλίδης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 14:14Επειδη διαβαζω συνεχως οτι πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι με το τι παρενεργειες θα εμφανισουν μακροχρονια τα εμβολια για τον covid , οποιος γνωριζει ας μας παραθεσει καποιες μακροχρονιες παρενεργειες που εμφανισαν αλλα εμβολια στο παρελθον.
Ευχαριστω εκ των προτερων
hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 02:18
Από αυτά που κάνουμε ή από αυτά που έχουν απορριφθεί ανά τις δεκαετίες λόγω παρενεργειών ή/και χαμηλής αποτελεσματικότητας;
Και πόσα κρούσματα και θανάτους από κορωνοϊό να δεις.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 02:02Πόσα αντιγριπικά έγιναν φέτος;ethereal έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 15:46Θα ξαναγράψω κάτι, πολύ συνοπτικά και σύμφωνα με τις επιθυμίες του άγρυπνου συντονισμού, ώστε να μην ξανασβηστεί.Πρετεντέρης έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 15:29
Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το εμβόλιο από αυτό του ιού της γρίπης; Τι παρενέργειες έχει το εμβόλιο της γρίπης;
Φίλος έκανε το φθινόπωρο, για πρώτη φορά στη ζωή του, το αντιγριπικό εμβόλιο. Μέση ηλικία, κανένα γνωστό υποκείμενο, καλή φυσική κατάσταση.
Σε 2-3 μέρες αρχίζει να μην αισθάνεται διαδοχικά τμήματα των μελών του, ολόκληρα τα μέλη του και σε μία εβδομάδα στεκόταν ΜΟΝΟ υποβασταζόμενος.
Διάγνωση, πέρα από κάθε αμφιβολία. Σύνδρομο Guillain-Barré (GBS). Δεν είχε προηγηθεί ούτε κάποια λοίμωξη, ούτε φυσικά κάποια χειρουργική επέμβαση. Αυτοάνοση διαταραχή με αμφίβολη έκβαση όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία του "άτυχου".
Ο εν λόγω, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, τυγχάνει αδελφός κυβερνητικού στελέχους στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας αυτήν την περίοδο.
Κι εγώ πρώτη φορά το έκανα αρχές Δεκεμβρίου. Δεν έπαθα τίποτα.
Νon4me έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 17:14Δημοκρατικός έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 14:20Θυμάσαι κανέναν στο στρατό να λέει εγώ δεν κάνω, τα εμβόλια σκοτώνουν! και να αρνείται
2 η 3 μας παταγαν εμας στο κεντρο την πρωτη μερα (πεζικο αρχες 2000) που πηγα
( οχι δε θυμαμαι ακριβως )
http://www.ellinikos-stratos.com/thitei ... taseis.aspΤι εμβόλια γίνονται στο στρατό;
Τα εμβόλια που γίνονται στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είναι:
Αντιτετανικό εμβόλιο: Σε τρείς δόσεις για τους ανεμβολίαστους ή σε μία δόση αναμνηστική για τους εμβολιασθέντες.
Αντιμηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο: Μετά την εμφάνιση αυξημένου αριθμού κρουσμάτων μηννιγίτιδος των τελευταίων ετών, κυρίως τύπου C, εφαρμόσθηκε το Αντιμηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο από το 1997, σε εφ' άπαξ δόση με άριστη αποτελεσματικότητα και χωρίς ουσιαστικές παρενέργειες.
Αντιφυματικό εμβόλιο B.C.G.: Λόγω έξαρσης κρουσμάτων φυματίωσης και φυματιώδους πλευρίτιδος στις Ένοπλες Δυνάμεις που παρατηρήθηκαν περί το 1980, μεταξύ των άλλων μέτρων, καθιερώθηκε ο αντιφυματικός εμβολιασμός στους έχοντες αρνητική φυματινοαντίδραση Mantoux. Μετά την σταθεροποίηση των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα, ο εμβολιασμός διακόπηκε στο Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία το 1997, ενώ συνεχίζεται στο Στρατό Ξηράς λόγω ειδικών συνθηκών διαβίωσης και συνθέσεως του πληθυσμού των στρατευσίμων. Η φυματίωση βρίσκεται υπό στενή επιτήρηση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η έγκαιρη ανίχνευση των περιπτώσεων από την κατάταξη μέχρι την απόλυση, η καλή θεραπεία και συμμόρφωση των ασθενών ανεξάρτητα από την αναβολή κατάταξης, ο έλεγχος του περιβάλλοντος του ασθενούς και η έγκαιρη χορήγηση χημειοπροφύλαξης σε μολυνθέντες, χωρίς αυτό να αποτελεί αιτία αναβολής κατάταξης, ολοκληρώνουν το φάσμα του πλήρους ελέγχου της νόσου.
Εμβόλιο ηπατίτιδας Β: Το εμβόλιο ηπατίτιδας Β εκτελείται μόνον σε ειδικές ομάδες στρατευσίμων ήτοι των υγειονομικών ειδικοτήτων και στους κουρείς.