Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 09 Ιαν 2021, 14:46

Niki έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:42
Ας θυμηθούμε λίγα από τα τουιτ του Έξω απο δω.

Προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη.
Όμως μην ανησυχείτε δεν είμαι από αυτούς που την πατάνε από χαμένους.
Θα σας ενημερώνω.

Κερδίσαμε και προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη ξέρετε ότι εγώ θα συνεχίσω να σας ενημερώνω είμαι ο άνθρωπος σας.

Είχα συνάντηση με τους δικηγόρους το κόστος είναι μεγάλο ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε.
Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε την κλοπή της ψήφου σας.

Το μόνο που θέλαμε ήτανε να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά αυτό φυσικά σε κάποιους δεν άρεσε όμως εγώ θα συνεχίσω μαζί σας να αγωνίζομαι γιατί μου δείξατε την εμπιστοσύνη σας. :smt005:

Η μεγαλύτερη χειραγώγηση προβάτων. :blm:

Ο Κιμ μαθαίνει από τον Τραμπ.
Ο Κιμ δηλώνει γατάκι. :lol:

ο πρόεδρος μιλάει απευθείας στο λαό και οι διεφθαρμένες ελίτ του κόβουν τα καλώδια

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 09 Ιαν 2021, 14:46

NewModelArmy έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:31
talaipwros έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:21
Η νεκρη πραξικοπηματιας ηταν παρανοικη αντιβαξερ.
Καμια έκπληξη
In late December, the incoming vice-president, Kamala Harris, tweeted about her plans for the first hundred days of the Biden administration. She promised “to ensure Americans mask up, distribute 100M shots, and get students safely back to school”.

Among the thousands of responses was an angry tweet from a 35-year-old air force veteran in San Diego.

“No the fuck you will not!” Ashli Babbitt replied to Harris. “No masks, no you, no Biden the kid raper, no vaccines...sit your fraudulent ass down…we the ppl bitch!”

https://www.theguardian.com/us-news/202 ... acy-theory
Ναι αλλα ηταν αμερικανιδα καραβανου οποτε σπουδαια προσωπικοτητα που αξιζε τον σεβασμο μας.
ενω ο ποινικος Floyd αξιζε τον σεβασμο και το μπαχαλεμα ολης της Αμερικης ... ωραια το πατε το παραμυθι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 09 Ιαν 2021, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 09 Ιαν 2021, 14:47

likosmokeses έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:43
Πώς κατευνάζεις τον πατριωτισμό τώρα που θα τον χρειαστείς για να βομβαρδίσεις το Ιράν;
Δεν πρόκειται να γίνει αυτό.Τελείωσαν αυτές οι ιστορίες.Για να εμπλακεί η Αμερική σε πόλεμο πρέπει ο στόχος να κάνει κάτι χοντρό γιατί το εσωτερικό μέτωπο δεν υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 09 Ιαν 2021, 14:49

Γιατί σβήστηκε το ποστ μου;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 09 Ιαν 2021, 14:50

Ευκαιρία για την Γκερμάνιεν να γίνει κοσμοκράτειρα.
Το Αγγλίος μας έχει τελειώσει μετά από το μπρέξι, το Αμερικίος έχει προβλήματα με τους κουκουέδες τώρα.
Ένα κλικ πρέπει να κάνει η Άνγκελα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 09 Ιαν 2021, 14:51

dna replication έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:46
Niki έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:42
Ας θυμηθούμε λίγα από τα τουιτ του Έξω απο δω.

Προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη.
Όμως μην ανησυχείτε δεν είμαι από αυτούς που την πατάνε από χαμένους.
Θα σας ενημερώνω.

Κερδίσαμε και προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη ξέρετε ότι εγώ θα συνεχίσω να σας ενημερώνω είμαι ο άνθρωπος σας.

Είχα συνάντηση με τους δικηγόρους το κόστος είναι μεγάλο ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε.
Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε την κλοπή της ψήφου σας.

Το μόνο που θέλαμε ήτανε να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά αυτό φυσικά σε κάποιους δεν άρεσε όμως εγώ θα συνεχίσω μαζί σας να αγωνίζομαι γιατί μου δείξατε την εμπιστοσύνη σας. :smt005:

Η μεγαλύτερη χειραγώγηση προβάτων. :blm:

Ο Κιμ μαθαίνει από τον Τραμπ.
Ο Κιμ δηλώνει γατάκι. :lol:

ο πρόεδρος μιλάει απευθείας στο λαό και οι διεφθαρμένες ελίτ του κόβουν τα καλώδια
Μόνο δικτάτορες θέλουν να βγαίνουν στο κινητό του κόσμου κάθε 20 λεπτά και να του λένε ότι εγώ είμαι ο άνθρωπος σας.
Μόνο δικτάτορες θέλουν να χειραγωγούν τον κόσμο.
Οι Προέδροι μιλάνε με τα έργα και κάθε τόσο κάνουν και κανένα διάγγελμα.
Δεν γράφουν τουιτ για τον κορονοιό με συνταγή με χλωρίνη. :smt005:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 09 Ιαν 2021, 14:51

Dwarven Blacksmith έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:49
Γιατί σβήστηκε το ποστ μου;
Έλεγε εναντίον του Σύριζα ή ξέχασες να πατήσεις "υποβολή".

likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses » 09 Ιαν 2021, 14:52

πατησιωτης έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:47
Δεν πρόκειται να γίνει αυτό.Τελείωσαν αυτές οι ιστορίες.Για να εμπλακεί η Αμερική σε πόλεμο πρέπει ο στόχος να κάνει κάτι χοντρό γιατί το εσωτερικό μέτωπο δεν υπάρχει.
Ένα απο τα καλά του τραμπισμού.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 09 Ιαν 2021, 14:52

wooded glade έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:50
Το Αγγλίος μας έχει τελειώσει μετά από το μπρέξι, το Αμερικίος έχει προβλήματα με τους κουκουέδες τώρα.
το εκανε με τα Κινεζακια ...

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 09 Ιαν 2021, 14:56

nostromos έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:52
wooded glade έγραψε:
Καλά ...
Εγώ νομίζω ότι η Γκερμάνιεν πρέπει να κινηθεί στο πολιτισμικό επίπεδο.
Να δημιουργηθεί ένα Γερμανικό Χόλυγουντ, η Γερμανική γλώσσα να γίνει lingua franca, τα σέξυ Γερμανιδάκια να κατακλύσουν τη Μύκονο.
Τα όπλα και τα πυρομαχικά μπορεί να είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα αλλά προηγείται το σεξο-πολιτισμικό επίπεδο.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 09 Ιαν 2021, 14:56

nostromos έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:46
ενω ο ποινικος Floyd αξιζε τον σεβασμο και το μπαχαλεμα ολης της Αμερικης ... ωραια το πατε το παραμυθι
Αδελφέ δείξε κατανόηση. Όταν τέσσερα χρόνια αντιγράφεις ευλαβικά WaPo και τελικά η πραγματικότητα σοδομίζει τα γραφόμενα σου (από τις εκλογές του 2016 και το russian collusion μέχρι την αντικατάσταση της RBG), υπάρχουν κλινικές περιπτώσεις που θα πιστέψουν ότι η πραγματικότητα φταίει και όχι η WaPo. Θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε κάποιους (όχι σεσημασμένα τρολς όπως ο ΣΕ) αν πιστεύουν αυτά που γράφουν, αλλά πλέον έχω αρχίσει να φοβάμαι την απάντηση.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Ιαν 2021, 14:56

πατησιωτης έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:09
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:02
Δεν είναι απαραίτητο να υιοθετήσεις την ατζέντα των blm για να αποστασιοποιηθείς από και να καταδικάσεις την αθλιότητα του τραμπισμού
Εσύ δέχεσαι να καταδικάσεις την αθλιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος που υποκίνησε τις καταστροφές των BLM για να καταδικάσω εγω και την αθλιότητα των τραμπικών που μπήκαν στη βουλή;
Άσε καλύτερα.Ξέρω από τις καταστάσεις Ελλάδος ότι σε παρόμοιες καταστάσεις ελάχιστοι είναι οι αμερόληπτοι άνθρωποι που κρίνουν με τα ίδια μέτρα και σταθμά τις συγκρούσεις και δεν υπάρχει κανείς από αυτούς που να είναι "προοδευτικός" με όποια έννοια δίνεις σε αυτόν τον όρο.Διότι ο προοδευτικός εξ ορισμού πιστεύει ότι ο προοδευτικός σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Συνεχίζεται η εκτροπή σε ντροπιαστικές ατραπούς. Είναι διαλεκτικά ανέντιμη η σοφιστεία του αχυρανθρώπου των καφετιών σκτιβιστών σε αυτό το πλαίσιο, καθώς είναι γνωστό τοις πάσι ότι η αγέλη των ντεπλό - κινητοποιημένη από τον πορτοκαλή αρχιπίθηκο - ασχημονούσε με σκοπό να ζνταμαντήσει ντην γκλεμπζιά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker » 09 Ιαν 2021, 15:00

dna replication έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:39
Stalker έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:30
Κατά πάσα πιθανότητα ο υπεύθυνος για το αππ στορ της google το άνοιξε, είδε τα κατεβατά με τα μηνύματα υποστήριξης των πραξικοπηματιών και την περαιτέρω υποκίνησης σε βία και το σούταρε με συνοπτικές διαδικασίες.

τον τραμπ τον έκοψαν για να μην βρεθούν να μοιράζονται τυχόν νομικές ευθύνες από τα τελευταία γεγονότα, όχι επειδή είναι αγνοί υποστηρικτές του φιλελεύθεροδημοκρατισμού, τα ίδια κοράκια με τους άλλους που προσπαθούν να τα κονομήσουν
δυστοπία
"...από τους ψεκοφασίστες παρίες των σόσιαλ" λέει αυτό που έκοψες.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 09 Ιαν 2021, 15:01

wooded glade έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:56
nostromos έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:52
wooded glade έγραψε:
Καλά ...
Εγώ νομίζω ότι η Γκερμάνιεν πρέπει να κινηθεί στο πολιτισμικό επίπεδο.
Να δημιουργηθεί ένα Γερμανικό Χόλυγουντ, η Γερμανική γλώσσα να γίνει lingua franca, τα σέξυ Γερμανιδάκια να κατακλύσουν τη Μύκονο.
Τα όπλα και τα πυρομαχικά μπορεί να είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα αλλά προηγείται το σεξο-πολιτισμικό επίπεδο.
οι απογονοι της Σταζι εχουνε εμπειρια στον εκδημοκρατισμο
«Είμαστε έτοιμοι να συνεργασθούμε στενά με τις ΗΠΑ πάνω σ’ ένα κοινό Σχέδιο Μάρσαλ για τη δημοκρατία», πρόσθεσε.
https://www.defence-point.gr/news/germa ... dio-marsal

Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker » 09 Ιαν 2021, 15:02

aljawn έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:44
Stalker έγραψε:
09 Ιαν 2021, 14:08
aljawn έγραψε:
09 Ιαν 2021, 13:50
Καλά, έχουμε διαβάσει πίπες και πίπες στην πχορουμάρα, αλλά αυτά περί τραμπικού πραξικοπήματος νομίζω τερματίζουν άνετα το παραπχορουμόμετρο
Εσύ πως το λες όταν ο πρώην πρόεδρος στέλνει τους οπαδούς του να διακόψουν την επικύρωση του νυν και να τρομοκρατήσουν τους γερουσιαστές αποσκοπώντας σε ανατροπή του αποτελέσματος, κακιά στιγμή; Παρεξήγηση;

Το κράτος πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτό ή να περιμένει μέχρι να οργανωθούν καλά πρώτα;
Αδελφέ, αν θέλεις να βρεις ανατροπή του αποτελέσματος του κονκλάβιου των εκλεκτόρων, θα πρέπει να πας σχεδόν 200 χρόνια πίσω για να βρεις το ένα και μοναδικό παράδειγμα (το corrupt bargain), το οποίο βέβαια δεν ήταν δεδομένο, απλά οι εκλέκτορες του τρίτου, προσχώρησαν στον δεύτερο. H τελευταία φορά που faithless eclector ψήφισε τον άλλο υποψήφιο ήταν μόλις το 1796.

Από εκεί και πέρα, ελάχιστες πολιτείες πλέον επιτρέπουν faithless eclectors γενικά, και νομίζω καμία under duress.
cool non sequitur bro
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών