Paysafe - χαράτσι - αβγά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Paysafe - χαράτσι - αβγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Ιούλ 2018, 13:57

omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 13:52
Εικόνα
Αυτά μου λες ;
Δεν είμαι παρά ένα εργατάκι του ΠΑΜΕ με το πηλοφόρι και το μυστρί που παίζει στοίχημα.
Ή και ένα πακιστανάκι πάλι του ΠΑΜΕ που αγοράζει χρόνο ομιλίας για να μιλάει με τη μαμά του.
Μπράβο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 24 Ιούλ 2018, 14:16

wooded glade έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 13:47
Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι αν γράφεις σε ένα πχόρουμ αυτά συμβαίνουν.
Εδώ γίνεται μέλος ο κάθε δον παντρέλωφ και κάτω από οποιοδήποτε θέμα πετιέται και λέει τα αυτιστικά του, χωρίς να φταίει το πχόρουμ, η πλειονότητα των μελών ή ακόμα και το πολιτικό προφίλ του πχόρουμ.
τα μεγαλωμενα εχουν φοβερη αξια αν αναλογιστει κανεις ποιος τα γραφει :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 24 Ιούλ 2018, 14:39

Αν έψαχναν λεφτά απ' τον ηλεκτρονικό τζόγο ας έφτιαχναν έναν τίμιο ΟΠΑΠ εδώ και χρόνια και να μην είχαν το 1,50 στο 1,05

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Ιούλ 2018, 14:47

independent_44 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:39
Αν έψαχναν λεφτά απ' τον ηλεκτρονικό τζόγο ας έφτιαχναν έναν τίμιο ΟΠΑΠ εδώ και χρόνια και να μην είχαν το 1,50 στο 1,05
Ευχαριστώ πολύ.
Από τότε που ο βασιλικός κήπος ήτανε γλάστρα συμβαίνει αυτό, αλλά δυστυχώς είμαστε βλήματα.
Το άκρον άωτον βλημάτων ήταν το καλοκαίρι του 2009.
Ο Καραμανλής -των τελευταίων ημερών- πήγε να βάλει φόρο 10%.
Οι πράκτορες αντέδρασαν και κήρυξαν απεργία.
Τη μέρα της απεργίας το 98% των πρακτορείων έμεινε κλειστό αλλά ένα πρακτορείο στην Ομόνοια έμεινε ανοικτό, γιατί αυτό δεν το λειτουργούσε ιδιώτης πράκτορας αλλά η ίδια η εταιρεία άμεσα (υπήρχαν κάποτε τέσσερα τέτοια, το 2009 ήταν το τελευταίο του είδους που είχε μείνει).
Πάω λοιπόν εκεί να δω τι γίνεται και σκεφτόμουνα στο δρόμο κάτσε να μην πω τίποτα γιατί αν είναι τίποτα μουτζαχεντίν κυβερνητικοί εκεί πέρα θα φάω και κάνα ξύλο. Φτάνω και βλέπω ότι είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο ! Απεργία οι πράκτορες, αλλά τα κατ' εξοχήν θιγόμενα θύματα πήγαν να παίξουν ! Πλησιάζω πιό κοντά και βλέπω ότι δεν υπήρχε θέμα μουτζαχεντίν, γνωστές φάτσες οι περισσότεροι. Τους λέω λοιπόν "τι γίνεται ;" και δεν είχαν ιδέα ! Βγαίνει ένας και μου λέει "να κοίτα, οι πράκτορες ... τσακώθηκαν μεταξύ τους". Ήμαρτον !

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 24 Ιούλ 2018, 14:59

wooded glade έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:47
independent_44 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:39
Ευχαριστώ πολύ.
Από τότε που ο βασιλικός κήπος ήτανε γλάστρα συμβαίνει αυτό, αλλά δυστυχώς είμαστε βλήματα.
Το άκρον άωτον βλημάτων ήταν το καλοκαίρι του 2009.
Ο Καραμανλής -των τελευταίων ημερών- πήγε να βάλει φόρο 10%.
Οι πράκτορες αντέδρασαν και κήρυξαν απεργία.
Τη μέρα της απεργίας το 98% των πρακτορείων έμεινε κλειστό αλλά ένα πρακτορείο στην Ομόνοια έμεινε ανοικτό, γιατί αυτό δεν το λειτουργούσε ιδιώτης πράκτορας αλλά η ίδια η εταιρεία άμεσα (υπήρχαν κάποτε τέσσερα τέτοια, το 2009 ήταν το τελευταίο του είδους που είχε μείνει).
Πάω λοιπόν εκεί να δω τι γίνεται και σκεφτόμουνα στο δρόμο κάτσε να μην πω τίποτα γιατί αν είναι τίποτα μουτζαχεντίν κυβερνητικοί εκεί πέρα θα φάω και κάνα ξύλο. Φτάνω και βλέπω ότι είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο ! Απεργία οι πράκτορες, αλλά τα κατ' εξοχήν θιγόμενα θύματα πήγαν να παίξουν ! Πλησιάζω πιό κοντά και βλέπω ότι δεν υπήρχε θέμα μουτζαχεντίν, γνωστές φάτσες οι περισσότεροι. Τους λέω λοιπόν "τι γίνεται ;" και δεν είχαν ιδέα ! Βγαίνει ένας και μου λέει "να κοίτα, οι πράκτορες ... τσακώθηκαν μεταξύ τους". Ήμαρτον !
Απίστευτα πράγματα...

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 24 Ιούλ 2018, 15:01

omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 12:45
George_V έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 12:40
Ρε σεις καταλαβαινετε τι γραφει ο Γουντυ?

Γιατι εγω το διαβαζω με καθε πιθανη γωνια και δεν βγαζω κανενα απολυτως νοημα. Αυτα που λεει ο θειος μου με το Αλτσχαιμερ εχουν περισσοτερη λογικη και συνοχη.

το νημα εχει σχεση με αλτζχαιμερ παντως γιατι αν σε ενα χρονο ξεχασει να αγορασει μια paysafe θα πληρωσει 65 ευρω και γιαυτο του φταιει το κκε!

Εικόνα

Μια χαρα τα γραφει
Επαιρνες την πεισειφ και εαν αργουσες να ξαναπαρεις δεν πληρωνες. Τωρα πληρωνεις γιατι; Επειδη αργησες

Ειναι οπως αυτο που κανανε με τα καρτοκινητα
Εαν δεν αγορασεις καρτα τερμα ο αριθμός σου

Μα αμα θελω κινητο μονο για να με καλουν; Γιατι να παρω
Αντε να παρω....βαλαν κι οριο δλ

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 24 Ιούλ 2018, 15:09

παμε παλι,
το προστιμο αν καθυστερησεις και δεν κανεις καμια συναλλαγη για εναν ολοκληρο χρονο δεν ειναι ουτε 65 ουτε 60 ευρω,
αλλα 5 κι ενω θα εχεις ΗΔΗ ειδοποιηθει προηγουμενως ωστε αν θες να κανεις ακυρωση

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 24 Ιούλ 2018, 15:11

Θεωρώ κι εγώ απαράδεκτη την πολιτική της paysafe αν και πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι είναι εντελώς δωρεάν η χρήση - όπως κι εσύ έγραψες.

Δεν κατάλαβα όμως πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Τσακαλώτος επέβαλλε αυτή την πολιτική.

Επίσης τί σχέση έχει το ΚΚΕ και η ΧΑ με το συγκεκριμένο θέμα;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Ιούλ 2018, 15:16

omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:09
παμε παλι,
το προστιμο αν καθυστερησεις και δεν κανεις καμια συναλλαγη για εναν ολοκληρο χρονο δεν ειναι ουτε 65 ουτε 60 ευρω,
αλλα 5 κι ενω θα εχεις ΗΔΗ ειδοποιηθει προηγουμενως ωστε αν θες να κανεις ακυρωση
5 το μήνα είναι, σε ένα χρόνο 60.
Πρακτικά μου απαγορεύουν να κάνω χρήση αν δεν το πληρώσω.
Ποιός σου είπε εσένα ότι κάθε μέρα παρά μέρα αγοράζω paysafe (είμαι κουβάς αλλά όχι και τόσο κουβάς :smt005: ).
Αλλά με ποιό δικαίωμα ;
Εσύ αγόρι μου πουλάς σφυρίχτρες τριλιλί. Ένα ευρώ η μία. Αγοράζω εγώ.
Μετά θες 1.50 ευρώ η κάθε σφυρίχτρα επειδή ανέβηκε ο τιμάριθμος ; Έστω 1.50 ευρώ.
Αλλά πρόστιμο από που κι ως που δικαιούσαι να μου επιβάλεις ;;;
Μόνο ένας Σίνης πιτυοκάμπτης το έκανε κάποτε αυτό.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 24 Ιούλ 2018, 15:23

wooded glade έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:16
omg kai 3 lol έγραψε:
παμε παλι,
Ποιός σου είπε εσένα ότι κάθε μέρα παρά μέρα αγοράζω paysafe (είμαι κουβάς αλλά όχι και τόσο κουβάς :smt005: ).
Αλλά με ποιό δικαίωμα ;
Μετά θες 1.50 ευρώ η κάθε σφυρίχτρα επειδή ανέβηκε ο τιμάριθμος ; Έστω 1.50 ευρώ.

το προστιμο ισχυει μετα το περας των 12 μηνων, τον 13ο συνεχομενο μηνα απραγιας κι ενω θα εχεις ηδη ειδοποιηση, τοτε θα πληρωσεις 5 ευρω το καταλαβες τωρα;

αν παρολαυτα εσυ εισαι ηλιθιος και θες να κατσεις για αλλον εναν επιπλεον χρονο τοτε και μονο τοτε θα πληρωσεις 60 ευρω

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Ιούλ 2018, 15:25

Spiros252 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:11
Θεωρώ κι εγώ απαράδεκτη την πολιτική της paysafe αν και πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι είναι εντελώς δωρεάν η χρήση - όπως κι εσύ έγραψες.

Δεν κατάλαβα όμως πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Τσακαλώτος επέβαλλε αυτή την πολιτική.

Επίσης τί σχέση έχει το ΚΚΕ και η ΧΑ με το συγκεκριμένο θέμα;
Δεν είναι δωρεάν - σου φαίνεται.
Ας πάρουμε το στοίχημα. Εκεί που θα σου έδινε μία απόδοση 2.23, στην κάνει 2.21, για να βγουν τα έξοδα της paysafe.
Υπήρχε και ένας κάποτε που έκανε άμεση κράτηση στον πελάτη και κατέθετες δλδ. 20 ευρώ στον στοιχηματικό λογαριασμό και εμφανιζόντουσαν 19, αλλά ήταν η εξαίρεση αυτός.
Το ίδιο και η Amazon, αν δέχεται η Amazon. Η τιμή του βιβλίου που αγοράζεις είναι 19.99 ευρώ - θα ήταν 19.49 ευρώ.

Ο Τσακαλώτος είπε βέβαια να γίνει site paysafe.gr και να πρέπει να γράφεται ο κάθε χρήστης της κάρτας.
Μετά τι άλλο έκανε δεν ξέρω.
Οπωσδήποτε έκανε τη δουλειά του -να περιορίσει το εν δυνάμει ξέπλυμα χρήματος- αλλά στη συνέχεια είπε "άστα τα πελατάκια να τα κλέβουνε - ζμπτς".

Το ΚΚΕ και η ΧΑ μας τα ζαλίζουν επί παντός επιστητού, ειδικά με τις μη άριες φυλές που ... απειλούν να μας αλλάξουν το αίμα αλλά εκεί που ο λαός έχει πραγματικά προβλήματα το ράβουν με φερμουάρ ζάμα (πάγιο σύστημα και των δύο).
Οι σούπερ ψεύτες και απατεώνες μεταξύ σούπερ ψευτών και απατεώνων.
Τα άλλα κόμματα είναι κι αυτά διαπλοκικά βέβαια.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Ιούλ 2018, 15:26

omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:23
wooded glade έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:
παμε παλι,
Αλλά με ποιό δικαίωμα ;

το προστιμο ισχυει μετα το περας των 12 μηνων, τον 13ο συνεχομενο μηνα απραγιας κι ενω θα εχεις ηδη ειδοποιηση, τοτε θα πληρωσεις 5 ευρω το καταλαβες τωρα;

αν παρολαυτα εσυ εισαι ηλιθιος και θες να κατσεις για αλλον εναν επιπλεον χρονο τοτε και μονο τοτε θα πληρωσεις 60 ευρω
Θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας όποτε μου χρειάζεται. Γιατί είμαι ηλίθιος ;
Υπάρχει άλλη παρόμοια ;

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 24 Ιούλ 2018, 15:28

wooded glade έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:26
omg kai 3 lol έγραψε:
wooded glade έγραψε:

Αλλά με ποιό δικαίωμα ;

Υπάρχει άλλη παρόμοια ;

στους ορους χρησης αναφερει οτι μπορεις να κανεις διακοπη ή παυση της υπηρεσιας οποτε θελεις κι αυτο εγινε μετα απο παρεμβαση Κουτσουμπα και υπογραφης Τσικελωτου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 24 Ιούλ 2018, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 24 Ιούλ 2018, 15:29

omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:28
wooded glade έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:

Υπάρχει άλλη παρόμοια ;

στους ορους χρησης μπορεις να κανεις διακοπη ή παυση της υπηρεσιας οποτε θελεις κι αυτο εγινε με παρεμβαση Κουτσουμπα και υπογραφη Τσικελωτου!
Είσαι και βλάκας.
Είπα θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας κάποια στιγμή για να αγοράσω μία σφυρίχτρα τριλιλί από το Ταμ Τουμ.
Ποιά διακοπή και πράσινα άλογα ;;;

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 24 Ιούλ 2018, 15:34

wooded glade έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:29
omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:28
wooded glade έγραψε:

Υπάρχει άλλη παρόμοια ;

στους ορους χρησης μπορεις να κανεις διακοπη ή παυση της υπηρεσιας οποτε θελεις κι αυτο εγινε με παρεμβαση Κουτσουμπα και υπογραφη Τσικελωτου!
Είσαι και βλάκας.
Είπα θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας κάποια στιγμή για να αγοράσω μία σφυρίχτρα τριλιλί από το Ταμ Τουμ.
Ποιά διακοπή και πράσινα άλογα ;;;

διακοπη θα γινει ετσι κι αλλιως οταν μαζι με τη σφυριχτρα τριλιλι απτο ταμτουμ θα ερθει και ο λευκος ζουρλομανδυας απο το δαφνι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών