Αυτά μου λες ;
Δεν είμαι παρά ένα εργατάκι του ΠΑΜΕ με το πηλοφόρι και το μυστρί που παίζει στοίχημα.
Ή και ένα πακιστανάκι πάλι του ΠΑΜΕ που αγοράζει χρόνο ομιλίας για να μιλάει με τη μαμά του.
Μπράβο.
Αυτά μου λες ;
τα μεγαλωμενα εχουν φοβερη αξια αν αναλογιστει κανεις ποιος τα γραφειwooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 13:47Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι αν γράφεις σε ένα πχόρουμ αυτά συμβαίνουν.
Εδώ γίνεται μέλος ο κάθε δον παντρέλωφ και κάτω από οποιοδήποτε θέμα πετιέται και λέει τα αυτιστικά του, χωρίς να φταίει το πχόρουμ, η πλειονότητα των μελών ή ακόμα και το πολιτικό προφίλ του πχόρουμ.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ευχαριστώ πολύ.independent_44 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:39Αν έψαχναν λεφτά απ' τον ηλεκτρονικό τζόγο ας έφτιαχναν έναν τίμιο ΟΠΑΠ εδώ και χρόνια και να μην είχαν το 1,50 στο 1,05
Απίστευτα πράγματα...wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:47Ευχαριστώ πολύ.independent_44 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:39Αν έψαχναν λεφτά απ' τον ηλεκτρονικό τζόγο ας έφτιαχναν έναν τίμιο ΟΠΑΠ εδώ και χρόνια και να μην είχαν το 1,50 στο 1,05
Από τότε που ο βασιλικός κήπος ήτανε γλάστρα συμβαίνει αυτό, αλλά δυστυχώς είμαστε βλήματα.
Το άκρον άωτον βλημάτων ήταν το καλοκαίρι του 2009.
Ο Καραμανλής -των τελευταίων ημερών- πήγε να βάλει φόρο 10%.
Οι πράκτορες αντέδρασαν και κήρυξαν απεργία.
Τη μέρα της απεργίας το 98% των πρακτορείων έμεινε κλειστό αλλά ένα πρακτορείο στην Ομόνοια έμεινε ανοικτό, γιατί αυτό δεν το λειτουργούσε ιδιώτης πράκτορας αλλά η ίδια η εταιρεία άμεσα (υπήρχαν κάποτε τέσσερα τέτοια, το 2009 ήταν το τελευταίο του είδους που είχε μείνει).
Πάω λοιπόν εκεί να δω τι γίνεται και σκεφτόμουνα στο δρόμο κάτσε να μην πω τίποτα γιατί αν είναι τίποτα μουτζαχεντίν κυβερνητικοί εκεί πέρα θα φάω και κάνα ξύλο. Φτάνω και βλέπω ότι είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο ! Απεργία οι πράκτορες, αλλά τα κατ' εξοχήν θιγόμενα θύματα πήγαν να παίξουν ! Πλησιάζω πιό κοντά και βλέπω ότι δεν υπήρχε θέμα μουτζαχεντίν, γνωστές φάτσες οι περισσότεροι. Τους λέω λοιπόν "τι γίνεται ;" και δεν είχαν ιδέα ! Βγαίνει ένας και μου λέει "να κοίτα, οι πράκτορες ... τσακώθηκαν μεταξύ τους". Ήμαρτον !
omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 12:45
το νημα εχει σχεση με αλτζχαιμερ παντως γιατι αν σε ενα χρονο ξεχασει να αγορασει μια paysafe θα πληρωσει 65 ευρω και γιαυτο του φταιει το κκε!
5 το μήνα είναι, σε ένα χρόνο 60.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:09παμε παλι,
το προστιμο αν καθυστερησεις και δεν κανεις καμια συναλλαγη για εναν ολοκληρο χρονο δεν ειναι ουτε 65 ουτε 60 ευρω,
αλλα 5 κι ενω θα εχεις ΗΔΗ ειδοποιηθει προηγουμενως ωστε αν θες να κανεις ακυρωση
wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:165 το μήνα είναι, σε ένα χρόνο 60.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:09παμε παλι,
το προστιμο αν καθυστερησεις και δεν κανεις καμια συναλλαγη για εναν ολοκληρο χρονο δεν ειναι ουτε 65 ουτε 60 ευρω,
αλλα 5 κι ενω θα εχεις ΗΔΗ ειδοποιηθει προηγουμενως ωστε αν θες να κανεις ακυρωση
Πρακτικά μου απαγορεύουν να κάνω χρήση αν δεν το πληρώσω.
Ποιός σου είπε εσένα ότι κάθε μέρα παρά μέρα αγοράζω paysafe (είμαι κουβάς αλλά όχι και τόσο κουβάς).
Αλλά με ποιό δικαίωμα ;
Εσύ αγόρι μου πουλάς σφυρίχτρες τριλιλί. Ένα ευρώ η μία. Αγοράζω εγώ.
Μετά θες 1.50 ευρώ η κάθε σφυρίχτρα επειδή ανέβηκε ο τιμάριθμος ; Έστω 1.50 ευρώ.
Αλλά πρόστιμο από που κι ως που δικαιούσαι να μου επιβάλεις ;;;
Μόνο ένας Σίνης πιτυοκάμπτης το έκανε κάποτε αυτό.
Δεν είναι δωρεάν - σου φαίνεται.Spiros252 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:11Θεωρώ κι εγώ απαράδεκτη την πολιτική της paysafe αν και πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι είναι εντελώς δωρεάν η χρήση - όπως κι εσύ έγραψες.
Δεν κατάλαβα όμως πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Τσακαλώτος επέβαλλε αυτή την πολιτική.
Επίσης τί σχέση έχει το ΚΚΕ και η ΧΑ με το συγκεκριμένο θέμα;
Θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας όποτε μου χρειάζεται. Γιατί είμαι ηλίθιος ;omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:23wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:165 το μήνα είναι, σε ένα χρόνο 60.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:09παμε παλι,
Ποιός σου είπε εσένα ότι κάθε μέρα παρά μέρα αγοράζω paysafe (είμαι κουβάς αλλά όχι και τόσο κουβάς).
Αλλά με ποιό δικαίωμα ;
Μετά θες 1.50 ευρώ η κάθε σφυρίχτρα επειδή ανέβηκε ο τιμάριθμος ; Έστω 1.50 ευρώ.
το προστιμο ισχυει μετα το περας των 12 μηνων, τον 13ο συνεχομενο μηνα απραγιας κι ενω θα εχεις ηδη ειδοποιηση, τοτε θα πληρωσεις 5 ευρω το καταλαβες τωρα;
αν παρολαυτα εσυ εισαι ηλιθιος και θες να κατσεις για αλλον εναν επιπλεον χρονο τοτε και μονο τοτε θα πληρωσεις 60 ευρω
wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:26Θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας όποτε μου χρειάζεται. Γιατί είμαι ηλίθιος ;omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:23wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:16
5 το μήνα είναι, σε ένα χρόνο 60.
Αλλά με ποιό δικαίωμα ;
το προστιμο ισχυει μετα το περας των 12 μηνων, τον 13ο συνεχομενο μηνα απραγιας κι ενω θα εχεις ηδη ειδοποιηση, τοτε θα πληρωσεις 5 ευρω το καταλαβες τωρα;
αν παρολαυτα εσυ εισαι ηλιθιος και θες να κατσεις για αλλον εναν επιπλεον χρονο τοτε και μονο τοτε θα πληρωσεις 60 ευρω
Υπάρχει άλλη παρόμοια ;
Είσαι και βλάκας.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:28wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:26Θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας όποτε μου χρειάζεται. Γιατί είμαι ηλίθιος ;omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:23
Υπάρχει άλλη παρόμοια ;
στους ορους χρησης μπορεις να κανεις διακοπη ή παυση της υπηρεσιας οποτε θελεις κι αυτο εγινε με παρεμβαση Κουτσουμπα και υπογραφη Τσικελωτου!
wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:29Είσαι και βλάκας.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:28wooded glade έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:26
Θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας όποτε μου χρειάζεται. Γιατί είμαι ηλίθιος ;
Υπάρχει άλλη παρόμοια ;
στους ορους χρησης μπορεις να κανεις διακοπη ή παυση της υπηρεσιας οποτε θελεις κι αυτο εγινε με παρεμβαση Κουτσουμπα και υπογραφη Τσικελωτου!
Είπα θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας κάποια στιγμή για να αγοράσω μία σφυρίχτρα τριλιλί από το Ταμ Τουμ.
Ποιά διακοπή και πράσινα άλογα ;;;