Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Ιούλ 2018, 22:47

Κουρουπλης στον ΑΝΤ1 μόλις.

"Δεν είναι πολλοί οι αγνοούμενοι", "αφήστε τον δήμαρχο Ραφήνας, δε ξέρει αυτος"

Αλητεία. Ακόμη και έτσι να ήταν. Αλητεία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιούλ 2018, 22:49

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:35
Ψάχνομαι για βενζιναντλία και ας μην την βάλω ποτέ μπρος!
πάρε ένα καλό μπαταρίας τρυπάνι να υπάρχει νομίζω, και ένα τέτοιο, είναι πολύ ωραίο.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... UTF8&psc=1

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιούλ 2018, 22:50

Ερμής έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:47
Κουρουπλης στον ΑΝΤ1 μόλις.
"Δεν είναι πολλοί οι αγνοούμενοι", "αφήστε τον δήμαρχο Ραφήνας, δε ξέρει αυτος"
Αλητεία. Ακόμη και έτσι να ήταν. Αλητεία.
Βάζουν μόνοι τους τα καρφιά στο φέρετρο τους! :011:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Ιούλ 2018, 22:51

Εκεινο που υποτιμα ο περισσοτερος κοσμος με τη φωτια ειναι οι αναθυμιασεις.
Νομιζουν οτι θα καθονται σε αποσταση με κανα βρεγμενο μαντηλι και θα ριχνουν ηρεμοι και ανενοχλητοι με την μανικα...
Η πλειοψηφια των θανατων απο φωτια ειναι λογω αναθυμιασεων.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 24 Ιούλ 2018, 22:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:40
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:36

Εγώ το ξέρω καλά το μέρος. Και ας μην ξεχνάμε, ότι είναι παραθαλάσσιο. Μ' αυτήν τη λογική, είναι απολύτως φυσικό να καίγεται και το οποιοδήποτε πράσινο προάστιο ή χωριό ή πόλη.
Περί ματιού, μίλησα και έμαθα ότι το περισσότερο είναι όντως εκτός σχεδίου. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που είναι αδιέξοδοι και/ ή που κινούνται παράλληλα με την ακτογραμμή, με την πρόσβαση να εμποδίζεται από κτίσματα. Οι άνθρωποι με τα αυτοκίνητα παγιδευτήκανε σε αυτό το χάος
Θα επαναλάβω ότι το ξέρω καλά το μέρος. Και είναι αυτονόητο, ότι όσοι έμεναν εκεί, ήξεραν τους δρόμους που οδηγούσαν στη θάλασσα, τουλάχιστον στη δική τους περιοχή. Αλλά δεν υπήρξε καμμία εντολή εκκένωσης από κανέναν, ούτε οδηγία να πάνε στη θάλασσα με τα πόδια, έστω προληπτικά. Η φωτιά ξεκίνησε στο Νταού Πεντέλης στις 5 και έφτασε στον Νέο Βουτζά (κοντά στο Μάτι) πολύ αργότερα. Τα περισσότερα αεροπλάνα είχαν πάει Κινέτα και δεν υπήρχε δύναμη για τη φωτιά που κατέβαινε. Ε, όταν έφτασε στο Μάτι, η φάση ήταν αστραπιαία. Και ήταν λογικό να υπάρξει πανικός, μποτιλιαρίσματα και να εγκλωβιστουν άνθρωποι σε σπίτια και αυτοκίνητα. Αν υπήρχε εντολή εκκένωσης νωρίτερα και προέτρεπαν τους κατοίκους να μην οδηγήσουν και τους προέτρεπαν να πάνε στις παραλίες με σαφείς οδηγίες, θα είχαν γλυτώσει οι περισσότεροι. Ο ίδιος ο δήμαρχος είπε, ότι δεν είχε αρμοδιότητα να δώσει τέτοια εντολή.
Φοβερός ο δήμαρχος, δεν μπορούσε να ειδοποιήσει τους ανθρώπους να είναι έστω υποψιασμένοι για το τι μπορεί να συμβεί.

Απλά το κωλοβαρουσαν κι αυτοί στον δήμο και δεν είχαν κανένα σχέδιο, φοβήθηκαν να πάρουν την ευθύνη αφού δεν υπήρχε σχεδιασμός, απλά πίστευαν ότι η φωτιά δεν θα φτάσει μέχρι εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fuerte την 24 Ιούλ 2018, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιούλ 2018, 22:53

enaon έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:49
Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:35
Ψάχνομαι για βενζιναντλία και ας μην την βάλω ποτέ μπρος!
πάρε ένα καλό μπαταρίας τρυπάνι να υπάρχει νομίζω, και ένα τέτοιο, είναι πολύ ωραίο.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... UTF8&psc=1
Ηλεκτρική αντλία μου προτείνεις; Ούτε με σφαίρες!
Εχτές το UPS στο pc είχε τρελαθεί με τα συνεχή μπιπ λόγω πτώσης τάσης!
Δεν θα κρεμάσω τα @@ μου στην ΔΕΗ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 24 Ιούλ 2018, 22:57

τι λέει μωρε ο παπαρας ο τζύπριος...........
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 24 Ιούλ 2018, 22:57

Daje έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:51
Νομιζουν οτι θα καθονται σε αποσταση με κανα βρεγμενο μαντηλι και θα ριχνουν ηρεμοι και ανενοχλητοι με την μανικα...
Σωστος! Γι'αυτο καλο θα ηταν ατομα που εχουν αναλαβει την πυροπροστασια τους μονοι τους οπως ο nandros, να αγορασουν και μια πυριμαχη στολη με μασκα και μπουκαλα οξυγονου για να διαφυγουν ευκολα οταν παραστει η αναγκη.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 24 Ιούλ 2018, 22:57

Beria έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:30
Λουπακη, Σκουρλέτης, Πρωτοσαλτε, Αμβρόσιος

Ο πάτος της γης
:078:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιούλ 2018, 23:00

Daje έγραψε:
γενικά η φωτιά δεν παίζεται, γενικά το περιβάλλον είναι ανυπόφορο. Εγώ έχω καταφέρει και έχω βάλει φωτιά στο σπίτι μου απο εκείνες που βλέπουμε στις ταινίες, με πυροσβεστική να ρίχνει από το μπαλκόνι κλπ, καλή φωτιά. Οι τοίχοι ήταν πολύ ζεστοί, δεν μπορούσες να δεις τίποτα, αλλά ένα ενδιαφέρον που θυμήθηκα τώρα είναι οτι πράγματι στο μισό μέτρο και κάτω δεν υπήρχε καπνός, μέχρι εκεί έμοιαζε φρεσκοβαμμένο, απο εκεί και πάνω ήταν σαν αλυκές, είχε ανοίξει και η μπογιά.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιούλ 2018, 23:01

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:53
Ηλεκτρική αντλία μου προτείνεις; Ούτε με σφαίρες!
Εχτές το UPS στο pc είχε τρελαθεί με τα συνεχή μπιπ λόγω πτώσης τάσης!
Δεν θα κρεμάσω τα @@ μου στην ΔΕΗ!
.
μηχανικό ειναι, μπαίνει στο τρυπάνι σου, αν είναι ηλεκτρικό το τρυπάνι σου είναι φορητή ουσιαστικά. Τεσπα, πάρτην, ειναι πάμφθηνη και πολύ χρήσιμη.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 24 Ιούλ 2018, 23:02

paul25 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:57
Daje έγραψε:
Σωστος! Γι'αυτο καλο θα ηταν ατομα που εχουν αναλαβει την πυροπροστασια τους μονοι τους οπως ο nandros, να αγορασουν και μια πυριμαχη στολη με μασκα και μπουκαλα οξυγονου για να διαφυγουν ευκολα οταν παραστει η αναγκη.
Σε λιγο θα του πειτε να παρει και κανενα πυροσβεστικο οχημα πακετο με κανενα καναντερ.Εαν δεν περιμενουμε η εαν δεν απαιτουμε απο το κρατος να ειναι ενταξει σε τετοιες περιπτωσεις ειναι σαν να ομολογουμε οτι οι φοροι μας πανε σε τσεπες μεγαλοαστων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 24 Ιούλ 2018, 23:03

bizeli έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:57
Beria έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:30
Λουπακη, Σκουρλέτης, Πρωτοσαλτε, Αμβρόσιος

Ο πάτος της γης
:078:
Καλα αυτος ειναι οντως εμετικος , μεχρι και ο Μητσοτακης το πρωι
(μετα δεν ξερω αν ειπε κατι αλλο) ελεγε οτι σημερα δεν ειναι μερα για
αποδοση ευθυνων και ειναι ωρα για ενοτητα κτλ
που λες ειναι αντιπολιτευση ξερογω μπορει και να ελεγε κατι παραπανω.
Αυτος απο εχθες το βραδυ ανοιγει το στομα του και :011:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιούλ 2018, 23:03

Fuerte έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 22:40
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:39

Περί ματιού, μίλησα και έμαθα ότι το περισσότερο είναι όντως εκτός σχεδίου. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που είναι αδιέξοδοι και/ ή που κινούνται παράλληλα με την ακτογραμμή, με την πρόσβαση να εμποδίζεται από κτίσματα. Οι άνθρωποι με τα αυτοκίνητα παγιδευτήκανε σε αυτό το χάος
Θα επαναλάβω ότι το ξέρω καλά το μέρος. Και είναι αυτονόητο, ότι όσοι έμεναν εκεί, ήξεραν τους δρόμους που οδηγούσαν στη θάλασσα, τουλάχιστον στη δική τους περιοχή. Αλλά δεν υπήρξε καμμία εντολή εκκένωσης από κανέναν, ούτε οδηγία να πάνε στη θάλασσα με τα πόδια, έστω προληπτικά. Η φωτιά ξεκίνησε στο Νταού Πεντέλης στις 5 και έφτασε στον Νέο Βουτζά (κοντά στο Μάτι) πολύ αργότερα. Τα περισσότερα αεροπλάνα είχαν πάει Κινέτα και δεν υπήρχε δύναμη για τη φωτιά που κατέβαινε. Ε, όταν έφτασε στο Μάτι, η φάση ήταν αστραπιαία. Και ήταν λογικό να υπάρξει πανικός, μποτιλιαρίσματα και να εγκλωβιστουν άνθρωποι σε σπίτια και αυτοκίνητα. Αν υπήρχε εντολή εκκένωσης νωρίτερα και προέτρεπαν τους κατοίκους να μην οδηγήσουν και τους προέτρεπαν να πάνε στις παραλίες με σαφείς οδηγίες, θα είχαν γλυτώσει οι περισσότεροι. Ο ίδιος ο δήμαρχος είπε, ότι δεν είχε αρμοδιότητα να δώσει τέτοια εντολή.
Φοβερός ο δήμαρχος, δεν μπορούσε να ειδοποιήσει τους ανθρώπους να είναι έστω υποψιασμένοι για το τι μπορεί να συμβεί.

Απλά το κωλοβαρουσαν κι αυτοί στον δήμο και δεν είχαν κανένα σχέδιο, φοβήθηκαν να πάρουν την ευθύνη αφού δεν υπήρχε σχεδιασμός, απλά πίστευαν ότι η φωτιά δεν θα φτάσει μέχρι εκεί.
Ναι, αλλά οι παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα και τα στρατιωτικά θέρετρα στο Ζούμπερι (που είναι κοντά στο Μάτι) είχαν εκκενωθεί πολύ πιο νωρίς για προληπτικούς λόγους. Και πολύ καλά έκαναν φυσικά. Αν περίμεναν άνωθεν εντολή από τον κάθε ανεύθυνο μαλάκα που παίζει με τις ζωές των ανθρώπων, θα είχαν καεί και αυτοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 24 Ιούλ 2018, 23:04

μετα το ΚΚΕU generator - τζυμπριοτ επίτροπο τώρα ακούμε τις γενικολογίες και τις παπαριές του τοσκα

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών