Και που είναι το κακό κούτσουρο απελέκητο Naida να θέλεις να εξελιχθείς ως ον; Εσύ μάλλον κατάλαβες χρήματα αλλά εγώ δεν εννοούσα αυτό.Naida έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:29Puma έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:26Για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν τις εκτιμά αρκετά;
Αν και δε διάβασα όλα τα μηνύματα, μου έδωσε την αίσθηση όχι ότι δεν τις εκτιμά αλλά ότι δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε.
Όπως και να έχει, όμως, σαφώς πρέπει να εκτιμούμε τον άλλον, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.
Ελπίζω να σας καλυπτω και τους δύο.
Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Τι ακριβώς εννοείς με το να στοχεύει μια γυναίκα στην ανέλιξη της μεσω της σχέσης της καλέ μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ό,τι και να λένε οι γύρω, δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να κάνει κάτι. Θα πρέπει ο ίδιος να το πάρει απόφαση. Και αυτό δεν ισχύει μόνο με τα κιλά αλλά με τα πάντα. Έχω φίλο που είδε τον εαυτό του σε μια φωτογραφία όπου είχε πάρει πολλά κιλά και αμέσως κάτι έκανε κλικ μέσα του. Ξεκίνησε γυμναστήριο κ άρχισε να προσέχει τη διατροφή του. Απλά πράγματα, όχι κάτι φοβερό. Πλέον, όλο το σόι κάνει καθημερινώς τραπέζια με πολλές λιπαρές λιχουδιές και τις τιμούν όλοι εκτός από εκείνον. Περνούν (οι λιχουδιές) μπροστά του και του κλείνουν το ματάκι αλλά εκείνος βράχος. Ο οποίος είναι στυλάκι, βέβαια, πλέον.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:53Κοίτα πούμα, ειλικρινά θα στο πω και από προσωπική εμπειρία, διότι κι εγώ στην εφηβεία σαν κιοφτές είχα γίνει από το διάβασμα. Αν δεν θέλεις να τα χάσεις, ότι και να σου λένε οι γύρω σου, θα μπαίνει από το ένα αυτί και θα βγαίνει από το άλλο. Ο μόνος τρόπος να κάνεις δίαιτα είναι να το θες. Δεν υπάρχει υπέρβαρος που να μην έχει συναίσθηση των κιλών του. Άλλοι είναι καλά με αυτά, άλλοι όχι. Από τους όχι, πολλοί δεν είναι σε φάση να τα χάσουν. Αν μπουν σε φάση, θα τα χάσουν. Το ίδιο με τον συμφορουμίτη. Έχει επίγνωση της κατάστασης και απλά δεν γουστάρει να μπει σε διαδικασία. Όταν αποφασίσει και αν, θα μπει από μόνος του, ότι και να του λέμε εμείς, δεν έχει νόημα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι μόνος μέχρι τότε. Ας βρει μία κοπέλα που δεν την ενδιαφέρουν τα κιλά του.Puma έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:49
Όσον αφορά τα κιλά, δεν έχω καταλάβει αν δεν του αρέσουν επειδή δεν έχει την επιθυμητή ανταπόκριση από τις γυναίκες ή δεν του αρέσουν γενικώς. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει είτε να βρει ένα τρόπο να αποδεχτεί τον εαυτό του με τα κιλά που έχει είτε να ξεκινήσει πρόγραμμα γυμναστικής/διατροφής. Νέος είναι, ψηλός είναι... θα έχει θεαματικά αποτελέσματα όπως είπα και πριν.
Χοντρικά δέκα φορές. Δε μετράω.foscilis έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:53εννοείς ότι το έχεις κάνει με 10 άτομα ή ότι το έχεις κάνει 10 φορές;Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:03Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Αμα είσαι με ένα τύπο που είναι κουκλί. μπράτσα 6 pack ωραία μούρη αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις μαζί του είναι σεξ και να τον βλέπεις είσαι ικανοποιημένη; Αμα δεν σου προσφέρει τίποτα πνευματικά; Αν δε σε βοηθάει να γίνεις καλύτερη. Αν είναι τούβλο κοινώς;
- Cecily Anne
Άν σε ενδιαφέρει ένας ωραίος και είσαι σε ανάλογα κυβικά πνευματικού επιπέδου, στ'αρχίδια σου, αν είναι τούβλο, δεν το καταλαβαίνεις καν. Γι'αυτό σου έγραψα παραπάνω ότι καλό είναι τα στάνταρντς τα δικά μας να ανταποκρίνονται στα δικά τους.Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:03Αμα είσαι με ένα τύπο που είναι κουκλί. μπράτσα 6 pack ωραία μούρη αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις μαζί του είναι σεξ και να τον βλέπεις είσαι ικανοποιημένη; Αμα δεν σου προσφέρει τίποτα πνευματικά; Αν δε σε βοηθάει να γίνεις καλύτερη. Αν είναι τούβλο κοινώς;
Επίσης, ας σταματήσει η γελοιότητα ότι οι ωραίοι είναι ηλίθιοι. Δεν είναι. Απλά είναι και ωραίοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 18 Ιαν 2021, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Επομένως, όταν λες ανέλιξη, εννοείς να νιώθει μία κοπέλα (ή ανάλογα ένας άντρας) ότι ο σύντροφος που έχει, την κάνει να νιώθει ότι βελτιώνεται ως άνθρωπος; Της βγάζει τον καλύτερο εαυτό;
Θα μπορούσε, πάντως, μία κοπέλα να βγαίνει με τον τύπο άντρα που αναφέρεις, απλά για να περνάει καλά. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό. Και το ανάποδο φυσικά. Το θέμα είναι να είναι ξεκάθαρο και από τις δύο πλευρές για αυτά που θέλει.
- Winston Smith
Τα κιλά απλά σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση το οποίο σε κάνει λιγότερο επιθυμητό. Το να κάνει γυμναστική το λέμε γιατί έτσι θα αισθανθεί ο ίδιος καλά με τον εαυτό του, λιγότερα κιλά, πιο δυνατός, επιτυχία στόχων (έχασα τα κιλά που είπα), μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και αν τα λιγότερα κιλά δεν του βρουν γυναίκα, θα του βρει η αυτοπεποίθηση και το ύψος του.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:42Επίσης, να προσθέσω κάτι άλλο πάνω σε αυτά που λέτε, με κάθε καλή διάθεση. Καλό είναι να έχουμε κάποια στάνταρντς, που να ανταποκρίνονται στα δικά μας κιόλας. Τί θέλω να πω. Δεν μπορεί να μην ξέρετε υπέρβαρους που να έχουν υπέροχες σχέσεις με άλλους ανθρώπους; Γιατί; Είναι η εξαίρεση; Όχι. Γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος που βρήκαν δεν ενδιαφέρεται για τα κιλά τους. Πώς να το κάνουμε, δεν ενδιαφέρονται όλοι για τα ίδια πράγματα στην εμφάνιση, εφόσον μιλάμε γι'αυτήν αποκλειστικά. Άλλον το χαλάει η στραβή μύτη , άλλον τον χαλάνε τα στραβά δόντια, άλλον το ύψος, άλλον τα κιλά. Προσαρμόσου στο γκρουπ των γυναικών που δεν ενδιαφέρονται για τα κιλά σου. Είναι ΠΟΛΛΕΣ.Puma έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:35Για τις γυναίκες που είναι έτσι, μπορεί να υπάρχουν και άντρες που το γνωρίζουν και το εκμεταλλεύονται. Άλλωστε... it takes two to tango.
Σαφώς, όμως, δεν μπορούμε να βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλες τις γυναίκες (όπως και όλους τους άντρες).
Πάνω σε αυτό, λοιπόν, Sothan, θα έλεγα απλά ότι καλό είναι μην είμαστε απόλυτοι.
- Cecily Anne
Εδώ γελιέσαι. Με το που αδυνατίσει, θα βρει άλλο πράγμα να του φταίει. Θα του φταίει η ραγάδα, η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα, κάτι θα βρει πάντως.Winston Smith έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:08Τα κιλά απλά σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση το οποίο σε κάνει λιγότερο επιθυμητό. Το να κάνει γυμναστική το λέμε γιατί έτσι θα αισθανθεί ο ίδιος καλά με τον εαυτό του, λιγότερα κιλά, πιο δυνατός, επιτυχία στόχων (έχασα τα κιλά που είπα), μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και αν τα λιγότερα κιλά δεν του βρουν γυναίκα, θα του βρει η αυτοπεποίθηση και το ύψος του.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:42Επίσης, να προσθέσω κάτι άλλο πάνω σε αυτά που λέτε, με κάθε καλή διάθεση. Καλό είναι να έχουμε κάποια στάνταρντς, που να ανταποκρίνονται στα δικά μας κιόλας. Τί θέλω να πω. Δεν μπορεί να μην ξέρετε υπέρβαρους που να έχουν υπέροχες σχέσεις με άλλους ανθρώπους; Γιατί; Είναι η εξαίρεση; Όχι. Γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος που βρήκαν δεν ενδιαφέρεται για τα κιλά τους. Πώς να το κάνουμε, δεν ενδιαφέρονται όλοι για τα ίδια πράγματα στην εμφάνιση, εφόσον μιλάμε γι'αυτήν αποκλειστικά. Άλλον το χαλάει η στραβή μύτη , άλλον τον χαλάνε τα στραβά δόντια, άλλον το ύψος, άλλον τα κιλά. Προσαρμόσου στο γκρουπ των γυναικών που δεν ενδιαφέρονται για τα κιλά σου. Είναι ΠΟΛΛΕΣ.Puma έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:35
Για τις γυναίκες που είναι έτσι, μπορεί να υπάρχουν και άντρες που το γνωρίζουν και το εκμεταλλεύονται. Άλλωστε... it takes two to tango.
Σαφώς, όμως, δεν μπορούμε να βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλες τις γυναίκες (όπως και όλους τους άντρες).
Πάνω σε αυτό, λοιπόν, Sothan, θα έλεγα απλά ότι καλό είναι μην είμαστε απόλυτοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αχ βρε Sothan με συγχωρείς. Παρεξήγησα τα γραφόμενα σου. Νόμιζα ότι εννοείς ότι οι γυναίκες επιλέγουν με σκοπιμότητα και συμφεροντολογικά. Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες ότι αναζητούν συντρόφους που τις εξελίσσουν πνευματικά, τις κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Δεν ισχύει βέβαια αλλά μπράβο σου που το βλέπεις έτσι και όχι σαν κάτι σεξιστακους που σκέφτονται ότι οι γυναίκες κοιτάνε τα χρήματα, το αυτοκίνητο, το επάγγελμα κτλ κτλ.Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:03Αμα είσαι με ένα τύπο που είναι κουκλί. μπράτσα 6 pack ωραία μούρη αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις μαζί του είναι σεξ και να τον βλέπεις είσαι ικανοποιημένη; Αμα δεν σου προσφέρει τίποτα πνευματικά; Αν δε σε βοηθάει να γίνεις καλύτερη. Αν είναι τούβλο κοινώς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στ' αρχίδια σου ναι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:05Άν σε ενδιαφέρει ένας ωραίος και είσαι σε ανάλογα κυβικά πνευματικού επιπέδου, στ'αρχίδια σου, αν είναι τούβλο, δεν το καταλαβαίνεις καν. Γι'αυτό σου έγραψα παραπάνω ότι καλό είναι τα στάνταρντς τα δικά μας να ανταποκρίνονται στα δικά τους.
Επίσης, ας σταματήσει η γελοιότητα ότι οι ωραίοι είναι ηλίθιοι. Δεν είναι. Απλά είναι και ωραίοι.
Ε ναι 10 φορές είναι λίγες πιστεύω.
Πρέπει να βρεις μια σταθερή γκόμενα. Σταθερή γκόμενα = 10 φορές το δίμηνο στην εντελώς ξεφτίλα.
Πρέπει να βρεις μια σταθερή γκόμενα. Σταθερή γκόμενα = 10 φορές το δίμηνο στην εντελώς ξεφτίλα.
Κοίτα είναι δύσκολοι καιροί. Εγώ δεν κατηγορώ καμία. Αλλά που θες να καταλήξεις πλέον; Οτι όλες ψάχνουν ένα κομμάτι κρέας; Ενα ωραίο κομμάτι κρέας; Μήπως αυτό λείπει από εσένα και το κυνηγάς για να ικανοποιηθείς; Δεν σε καλύπτει πλήρως η εμφάνιση σου;Naida έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:11Αχ βρε Sothan με συγχωρείς. Παρεξήγησα τα γραφόμενα σου. Νόμιζα ότι εννοείς ότι οι γυναίκες επιλέγουν με σκοπιμότητα και συμφεροντολογικά. Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες ότι αναζητούν συντρόφους που τις εξελίσσουν πνευματικά, τις κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Δεν ισχύει βέβαια αλλά μπράβο σου που το βλέπεις έτσι και όχι σαν κάτι σεξιστακους που σκέφτονται ότι οι γυναίκες κοιτάνε τα χρήματα, το αυτοκίνητο, το επάγγελμα κτλ κτλ.
- Cecily Anne
Θεωρείς ότι αν μια άσχημη, τα φτιάξει με έναν ωραίο το κάνει, γιατί δεν την καλύπτει η εμφάνισή της; Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτή νιώθει ωραία και βρήκε έναν ωραίο και είναι και οι 2 κομπλέ. Άσε που ο ωραίος, την έχει και την γουστάρει. Ξαναλέω, κουμάντο στα γούστα του καθένα θα κάνετε;Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:16Κοίτα είναι δύσκολοι καιροί. Εγώ δεν κατηγορώ καμία. Αλλά που θες να καταλήξεις πλέον; Οτι όλες ψάχνουν ένα κομμάτι κρέας; Ενα ωραίο κομμάτι κρέας; Μήπως αυτό λείπει από εσένα και το κυνηγάς για να ικανοποιηθείς; Δεν σε καλύπτει πλήρως η εμφάνιση σου;Naida έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:11Αχ βρε Sothan με συγχωρείς. Παρεξήγησα τα γραφόμενα σου. Νόμιζα ότι εννοείς ότι οι γυναίκες επιλέγουν με σκοπιμότητα και συμφεροντολογικά. Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες ότι αναζητούν συντρόφους που τις εξελίσσουν πνευματικά, τις κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Δεν ισχύει βέβαια αλλά μπράβο σου που το βλέπεις έτσι και όχι σαν κάτι σεξιστακους που σκέφτονται ότι οι γυναίκες κοιτάνε τα χρήματα, το αυτοκίνητο, το επάγγελμα κτλ κτλ.
- Winston Smith
Σωστό αυτό, αλλά αυτό γίνεται σε άτομα που δεν τα έχουν καθόλου καλά με τον εαυτό τους. Να έχεις δυνατό και υγιές σώμα που να το χαίρεσαι ο ίδιος (δεν μιλάμε απαραίτητα για σιξ πακ, ούτε για κάτι εξτριμ), δεν σημαίνει ότι προσπαθείς να φτιάξεις κάθε ατέλεια γιατί νομίζεις αυτό φταίει. Φτιάξε αυτά που σε χαλάνε, ισορροπημένα, χωρίς εμμονές, παράλληλα κάνεις στην υγεία σου (ψυχική και σωματική). Ούτε να σου φταίει η ραγάδα αλλά ούτε να προσπαθείς να ζορίσεις τον εαυτό σου να πιστέψει ότι τα 150 κιλά σου είναι οκ και θα βρεις κάποιον να σε γουστάρει (τίποτα από τα δύο δεν είναι υγιές είτε ψυχικά είτε σωματικά). Οκ υπάρχουν 1 στα 1000 που τους αρέσουν οι παχύσαρκοι, αλλά στατιστικά δύσκολα θα βρεις.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:09Εδώ γελιέσαι. Με το που αδυνατίσει, θα βρει άλλο πράγμα να του φταίει. Θα του φταίει η ραγάδα, η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα, κάτι θα βρει πάντως.Winston Smith έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:08Τα κιλά απλά σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση το οποίο σε κάνει λιγότερο επιθυμητό. Το να κάνει γυμναστική το λέμε γιατί έτσι θα αισθανθεί ο ίδιος καλά με τον εαυτό του, λιγότερα κιλά, πιο δυνατός, επιτυχία στόχων (έχασα τα κιλά που είπα), μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και αν τα λιγότερα κιλά δεν του βρουν γυναίκα, θα του βρει η αυτοπεποίθηση και το ύψος του.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:42
Επίσης, να προσθέσω κάτι άλλο πάνω σε αυτά που λέτε, με κάθε καλή διάθεση. Καλό είναι να έχουμε κάποια στάνταρντς, που να ανταποκρίνονται στα δικά μας κιόλας. Τί θέλω να πω. Δεν μπορεί να μην ξέρετε υπέρβαρους που να έχουν υπέροχες σχέσεις με άλλους ανθρώπους; Γιατί; Είναι η εξαίρεση; Όχι. Γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος που βρήκαν δεν ενδιαφέρεται για τα κιλά τους. Πώς να το κάνουμε, δεν ενδιαφέρονται όλοι για τα ίδια πράγματα στην εμφάνιση, εφόσον μιλάμε γι'αυτήν αποκλειστικά. Άλλον το χαλάει η στραβή μύτη , άλλον τον χαλάνε τα στραβά δόντια, άλλον το ύψος, άλλον τα κιλά. Προσαρμόσου στο γκρουπ των γυναικών που δεν ενδιαφέρονται για τα κιλά σου. Είναι ΠΟΛΛΕΣ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-