Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:04Αντικειμενικά πάντως, αν κάποιος που ανήκει σε μια απο αυτές τις κατηγορίες προτείνει για καφέ σε μια κοπέλα εκείνη όχι μόνο θα του ρίξει άκυρο, αλλά θα δυσανασχετήσει κιόλας. Και δεν μιλάμε για παρενόχληση ή για πέφτουλες, αλλά για νορμαλ καταστάσεις. Μιλάω εξ ιδίας πείρας πάντα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:55Έχω σιχαθεί να διαβάζω τυπους στο ίντερνετ που δε γαμανε επειδή είναι αντιπαθητικοι κ ολοι έχουν μια δικαιολογία τυπου ειμαι χοντρός, είμαι κοντός, δεν έχω λεφτά κτλ. Δεν ειμαι απο τους τύπους που βλέπουν παντού μισογυνηδες, το αντίθετο θα με έλεγες, αλλά αυτή η κατηγορία των αντρών είναι όντως μισογυνηδες κατά βάθος
Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι γιατι έχουν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Μας βλέπουν ως πλάσματα που δρουν συμφεροντολογικά άρα αυτοί δεν έχουν λεφτά, εμφάνιση, καλό αυτοκίνητο οπότε για αυτό δεν έχουν γκόμενα. Μαλακίες. Όλοι μπορούν να έχουν μια συντροφιά έστω για σεξ. Υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες και πολλοί άντρες μόνοι. Αυτό που τους χωρίζει είναι η μαλακία που τους δέρνει εκατέρωθεν.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:55
Έχω σιχαθεί να διαβάζω τυπους στο ίντερνετ που δε γαμανε επειδή είναι αντιπαθητικοι κ ολοι έχουν μια δικαιολογία τυπου ειμαι χοντρός, είμαι κοντός, δεν έχω λεφτά κτλ. Δεν ειμαι απο τους τύπους που βλέπουν παντού μισογυνηδες, το αντίθετο θα με έλεγες, αλλά αυτή η κατηγορία των αντρών είναι όντως μισογυνηδες κατά βάθος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για κάποιο λόγο αυτό το νήμα μου προκαλεί μια ψιλοκατάθλιψη... 

Δεν είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκουν γυναίκα, δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν.
Επειδή κάποιος είναι παχύσαρκος δεν τον φέρνει στην θέση να είναι με τον οποιοδήποτε άνθρωπο και είναι απόλυτα λογικό. Φυσικά οι επιλογές είναι λίγο περιορισμένες αλλά τίποτα χαμένο.
Επειδή κάποιος είναι παχύσαρκος δεν τον φέρνει στην θέση να είναι με τον οποιοδήποτε άνθρωπο και είναι απόλυτα λογικό. Φυσικά οι επιλογές είναι λίγο περιορισμένες αλλά τίποτα χαμένο.
the end
- Cecily Anne
Κανένας μας δεν μπορεί να είναι με τον οποιοδήποτε. Πάντα υπάρχει αυτός που δε θα θέλει εσένα και θα θέλει κάποιον άλλο και πάντα υπάρχει κάποιος που θελει εσένα κι εσύ δεν τον θέλεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:08Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
Ζητάω πολλά;
Και πού είσαι ακόμα, όταν η πλειοψηφία στους πτυχιούχους είναι γυναίκες...

- EKPLIKTIKOS
Το ότι θα παντρευτείς κάποιον από παρόμοια κοινωνική τάξη είναι ψιλοδεδομενο κ για τα δύο φύλα ετσι; αλλα αφού το ρωτας εγω ξέρω τη μανα μου που ήταν από σχετικά εύπορη οικογένεια κ ο πατέρας μου ήταν φτωχόςParrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:21Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:08Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
Ζητάω πολλά;
- Cecily Anne
Συγγνώμη, αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί να θέλει ο CEO τη σερβιτόρα σώνει και ντε; Δεν έχει δικαίωμα να γουστάρει κάτι άλλο, επειδή θα τσαντιστούν οι σερβιτόρες; Όπως δε θα κάνουμε κουμάντο στα γούστα αυτού που θέλει την υπέρβαρη, έτσι δε θα κάνουμε κουμάντο και στα γούστα αυτής που δε θέλει το σερβιτόρο. Βρείτε κάποια που να θέλει ΕΣΑΣ.Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:21Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:08Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
Ζητάω πολλά;
Των συναθροίσεων για σένα τότε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πιάνεσαι γιατί είσαι μιλλένιουμ (οπως και γω) οπότε οι γονείς μας ενδεχομένως να παντρεύτηκαν και από προξενιό.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:25Το ότι θα παντρευτείς κάποιον από παρόμοια κοινωνική τάξη είναι ψιλοδεδομενο κ για τα δύο φύλα ετσι; αλλα αφού το ρωτας εγω ξέρω τη μανα μου που ήταν από σχετικά εύπορη οικογένεια κ ο πατέρας μου ήταν φτωχόςParrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:21Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:08Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
Ζητάω πολλά;
Εγώ ρωτάω για το σήμερα: Πόσες πιθανότητες έχει ένας υδραυλικός που μπαινοβγαίνει σε κάποιο νοσοκομείο για τα καζανάκια να τον ερωτευτεί μια γιατρός; Να σου πω: Στις ταινίες 100%, στην πραγματικότηα 0%.
Οπότε η φεμινιστική προπαγάνδα ότι οι γυναίκες δεν ψάχνουν για αντρες ανώτερους κοινωνικά από εκείνες, πάει περίπατο.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:27Συγγνώμη, αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί να θέλει ο CEO τη σερβιτόρα σώνει και ντε; Δεν έχει δικαίωμα να γουστάρει κάτι άλλο, επειδή θα τσαντιστούν οι σερβιτόρες; Όπως δε θα κάνουμε κουμάντο στα γούστα αυτού που θέλει την υπέρβαρη, έτσι δε θα κάνουμε κουμάντο και στα γούστα αυτής που δε θέλει το σερβιτόρο. Βρείτε κάποια που να θέλει ΕΣΑΣ.
Λες και δε το ξέραμε

Αν εννοείς συναθροίσεις στο σκυλάδικο να σπάμε πιάτα, μάλλον ψάχνεις για τον Ekpliktikos.
Αν εννοείς όμορφες κουβέντες, παρεΐστικη μουσικούλα κλπ, τότε πέφτεις αρκετά μέσα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Οι γυναίκες θέλουν λεφτά σαν απεγνωσμένες. Κάνουν σαν 10χρονα που ζητάνε χαρτζηλίκι. Να λέμε αλήθειες ε;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:31Δεν πιάνεσαι γιατί είσαι μιλλένιουμ (οπως και γω) οπότε οι γονείς μας ενδεχομένως να παντρεύτηκαν και από προξενιό.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:25Το ότι θα παντρευτείς κάποιον από παρόμοια κοινωνική τάξη είναι ψιλοδεδομενο κ για τα δύο φύλα ετσι; αλλα αφού το ρωτας εγω ξέρω τη μανα μου που ήταν από σχετικά εύπορη οικογένεια κ ο πατέρας μου ήταν φτωχόςParrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:21Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.
Ζητάω πολλά;
Εγώ ρωτάω για το σήμερα: Πόσες πιθανότητες έχει ένας υδραυλικός που μπαινοβγαίνει σε κάποιο νοσοκομείο για τα καζανάκια να τον ερωτευτεί μια γιατρός; Να σου πω: Στις ταινίες 100%, στην πραγματικότηα 0%.Οπότε η φεμινιστική προπαγάνδα ότι οι γυναίκες δεν ψάχνουν για αντρες ανώτερους κοινωνικά από εκείνες, πάει περίπατο.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:27Συγγνώμη, αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί να θέλει ο CEO τη σερβιτόρα σώνει και ντε; Δεν έχει δικαίωμα να γουστάρει κάτι άλλο, επειδή θα τσαντιστούν οι σερβιτόρες; Όπως δε θα κάνουμε κουμάντο στα γούστα αυτού που θέλει την υπέρβαρη, έτσι δε θα κάνουμε κουμάντο και στα γούστα αυτής που δε θέλει το σερβιτόρο. Βρείτε κάποια που να θέλει ΕΣΑΣ.
Λες και δε το ξέραμε
Να γελάμε θα επιτρέπεται;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-