Εχω κάνει λίγο σεξ.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:08

Parrot έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:04
EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Ιαν 2021, 12:55
Έχω σιχαθεί να διαβάζω τυπους στο ίντερνετ που δε γαμανε επειδή είναι αντιπαθητικοι κ ολοι έχουν μια δικαιολογία τυπου ειμαι χοντρός, είμαι κοντός, δεν έχω λεφτά κτλ. Δεν ειμαι απο τους τύπους που βλέπουν παντού μισογυνηδες, το αντίθετο θα με έλεγες, αλλά αυτή η κατηγορία των αντρών είναι όντως μισογυνηδες κατά βάθος :g030:
Αντικειμενικά πάντως, αν κάποιος που ανήκει σε μια απο αυτές τις κατηγορίες προτείνει για καφέ σε μια κοπέλα εκείνη όχι μόνο θα του ρίξει άκυρο, αλλά θα δυσανασχετήσει κιόλας. Και δεν μιλάμε για παρενόχληση ή για πέφτουλες, αλλά για νορμαλ καταστάσεις. Μιλάω εξ ιδίας πείρας πάντα.
Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιαν 2021, 13:11

EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Ιαν 2021, 12:55
Naida έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:28

Να γιατί δεν κάνεις πολύ σεξ. Αποτίναξε την μιζέρια από το μυαλό σου.
:g030:

Έχω σιχαθεί να διαβάζω τυπους στο ίντερνετ που δε γαμανε επειδή είναι αντιπαθητικοι κ ολοι έχουν μια δικαιολογία τυπου ειμαι χοντρός, είμαι κοντός, δεν έχω λεφτά κτλ. Δεν ειμαι απο τους τύπους που βλέπουν παντού μισογυνηδες, το αντίθετο θα με έλεγες, αλλά αυτή η κατηγορία των αντρών είναι όντως μισογυνηδες κατά βάθος :g030:
Ναι γιατι έχουν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Μας βλέπουν ως πλάσματα που δρουν συμφεροντολογικά άρα αυτοί δεν έχουν λεφτά, εμφάνιση, καλό αυτοκίνητο οπότε για αυτό δεν έχουν γκόμενα. Μαλακίες. Όλοι μπορούν να έχουν μια συντροφιά έστω για σεξ. Υπάρχουν πολλές γυναίκες μόνες και πολλοί άντρες μόνοι. Αυτό που τους χωρίζει είναι η μαλακία που τους δέρνει εκατέρωθεν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 18 Ιαν 2021, 13:16

Για κάποιο λόγο αυτό το νήμα μου προκαλεί μια ψιλοκατάθλιψη... :e040:

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Ιαν 2021, 13:18

Δεν είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκουν γυναίκα, δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν.
Επειδή κάποιος είναι παχύσαρκος δεν τον φέρνει στην θέση να είναι με τον οποιοδήποτε άνθρωπο και είναι απόλυτα λογικό. Φυσικά οι επιλογές είναι λίγο περιορισμένες αλλά τίποτα χαμένο.
the end

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 18 Ιαν 2021, 13:19

Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:05
EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Ιαν 2021, 12:56
stavmanr έγραψε:
18 Ιαν 2021, 12:53

Όλη τη ζωή είχες μπροστά σου όταν γεννιόσουν.
Τώρα έχεις όλη τη ζωή μειούμενη κατά 33,4 έτη.
Εσύ πρεπει να είσαι η ψυχή των πάρτι, τυπε
:smt005:
Τα πάρτις είναι για παιδάκια.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:20

Πάνας έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:18
Δεν είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκουν γυναίκα, δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν.
Επειδή κάποιος είναι παχύσαρκος δεν τον φέρνει στην θέση να είναι με τον οποιοδήποτε άνθρωπο και είναι απόλυτα λογικό. Φυσικά οι επιλογές είναι λίγο περιορισμένες αλλά τίποτα χαμένο.
Κανένας μας δεν μπορεί να είναι με τον οποιοδήποτε. Πάντα υπάρχει αυτός που δε θα θέλει εσένα και θα θέλει κάποιον άλλο και πάντα υπάρχει κάποιος που θελει εσένα κι εσύ δεν τον θέλεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 18 Ιαν 2021, 13:21

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:08
Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.
Ζητάω πολλά;

Και πού είσαι ακόμα, όταν η πλειοψηφία στους πτυχιούχους είναι γυναίκες... :a108:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 18 Ιαν 2021, 13:25

Parrot έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:21
Cecily Anne έγραψε:
Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.
Ζητάω πολλά;

Και πού είσαι ακόμα, όταν η πλειοψηφία στους πτυχιούχους είναι γυναίκες... :a108:
Το ότι θα παντρευτείς κάποιον από παρόμοια κοινωνική τάξη είναι ψιλοδεδομενο κ για τα δύο φύλα ετσι; αλλα αφού το ρωτας εγω ξέρω τη μανα μου που ήταν από σχετικά εύπορη οικογένεια κ ο πατέρας μου ήταν φτωχός

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:27

Parrot έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Ζητάω πολλά;

Συγγνώμη, αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί να θέλει ο CEO τη σερβιτόρα σώνει και ντε; Δεν έχει δικαίωμα να γουστάρει κάτι άλλο, επειδή θα τσαντιστούν οι σερβιτόρες; Όπως δε θα κάνουμε κουμάντο στα γούστα αυτού που θέλει την υπέρβαρη, έτσι δε θα κάνουμε κουμάντο και στα γούστα αυτής που δε θέλει το σερβιτόρο. Βρείτε κάποια που να θέλει ΕΣΑΣ.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιαν 2021, 13:29

stavmanr έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:19
Naida έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Ιαν 2021, 12:56

Εσύ πρεπει να είσαι η ψυχή των πάρτι, τυπε
Των συναθροίσεων για σένα τότε.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 18 Ιαν 2021, 13:31

EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:25
Parrot έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Ζητάω πολλά;

Το ότι θα παντρευτείς κάποιον από παρόμοια κοινωνική τάξη είναι ψιλοδεδομενο κ για τα δύο φύλα ετσι; αλλα αφού το ρωτας εγω ξέρω τη μανα μου που ήταν από σχετικά εύπορη οικογένεια κ ο πατέρας μου ήταν φτωχός
Δεν πιάνεσαι γιατί είσαι μιλλένιουμ (οπως και γω) οπότε οι γονείς μας ενδεχομένως να παντρεύτηκαν και από προξενιό.
Εγώ ρωτάω για το σήμερα: Πόσες πιθανότητες έχει ένας υδραυλικός που μπαινοβγαίνει σε κάποιο νοσοκομείο για τα καζανάκια να τον ερωτευτεί μια γιατρός; Να σου πω: Στις ταινίες 100%, στην πραγματικότηα 0%.

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:27
Συγγνώμη, αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί να θέλει ο CEO τη σερβιτόρα σώνει και ντε; Δεν έχει δικαίωμα να γουστάρει κάτι άλλο, επειδή θα τσαντιστούν οι σερβιτόρες; Όπως δε θα κάνουμε κουμάντο στα γούστα αυτού που θέλει την υπέρβαρη, έτσι δε θα κάνουμε κουμάντο και στα γούστα αυτής που δε θέλει το σερβιτόρο. Βρείτε κάποια που να θέλει ΕΣΑΣ.
Οπότε η φεμινιστική προπαγάνδα ότι οι γυναίκες δεν ψάχνουν για αντρες ανώτερους κοινωνικά από εκείνες, πάει περίπατο.
Λες και δε το ξέραμε :smt005:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 18 Ιαν 2021, 13:32

Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:29
stavmanr έγραψε:
Naida έγραψε:

Αν εννοείς συναθροίσεις στο σκυλάδικο να σπάμε πιάτα, μάλλον ψάχνεις για τον Ekpliktikos.
Αν εννοείς όμορφες κουβέντες, παρεΐστικη μουσικούλα κλπ, τότε πέφτεις αρκετά μέσα.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 13:34

Οι γυναίκες θέλουν λεφτά σαν απεγνωσμένες. Κάνουν σαν 10χρονα που ζητάνε χαρτζηλίκι. Να λέμε αλήθειες ε;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:37

Parrot έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:31
EKPLIKTIKOS έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:25
Parrot έγραψε:
Ζητάω πολλά;

Δεν πιάνεσαι γιατί είσαι μιλλένιουμ (οπως και γω) οπότε οι γονείς μας ενδεχομένως να παντρεύτηκαν και από προξενιό.
Εγώ ρωτάω για το σήμερα: Πόσες πιθανότητες έχει ένας υδραυλικός που μπαινοβγαίνει σε κάποιο νοσοκομείο για τα καζανάκια να τον ερωτευτεί μια γιατρός; Να σου πω: Στις ταινίες 100%, στην πραγματικότηα 0%.

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:27
Οπότε η φεμινιστική προπαγάνδα ότι οι γυναίκες δεν ψάχνουν για αντρες ανώτερους κοινωνικά από εκείνες, πάει περίπατο.
Λες και δε το ξέραμε :smt005:
Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιαν 2021, 13:38

stavmanr έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:32
Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:29
stavmanr έγραψε:

Αν εννοείς συναθροίσεις στο σκυλάδικο να σπάμε πιάτα, μάλλον ψάχνεις για τον Ekpliktikos.
Αν εννοείς όμορφες κουβέντες, παρεΐστικη μουσικούλα κλπ, τότε πέφτεις αρκετά μέσα.
Να γελάμε θα επιτρέπεται;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών