Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Paris
- Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Paris » 19 Ιαν 2021, 17:16
Naida έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:11
Αν ένας str8 προβληματίζεται μια φορά αν πρέπει να την πέσει, ένας γκέι προβληματίζεται 100. Που και πολύ διακριτικό και ευγενικό πέσιμο να κάνει, κινδυνεύει να τον εξευτέλισουν ή ακόμα χειρότερα να του επιτεθούν.
απροβληματιστοι ειναι
την πέφτουν απο εντελως ωμα έως χαριτωμενα ευγενικα και δεν έχουν κανενα ενδοιασμο για τις πιθανες αντιδρασεις
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 19 Ιαν 2021, 17:19
Paris έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:16
Αν ένας str8 προβληματίζεται μια φορά αν πρέπει να την πέσει, ένας γκέι προβληματίζεται 100. Που και πολύ διακριτικό και ευγενικό πέσιμο να κάνει, κινδυνεύει να τον εξευτέλισουν ή ακόμα χειρότερα να του επιτεθούν.
απροβληματιστοι ειναι
την πέφτουν απο εντελως ωμα έως χαριτωμενα ευγενικα και δεν έχουν κανενα ενδοιασμο για τις πιθανες αντιδρασεις
Υπάρχουν και αυτοί που θα την πέσουν έτσι, δεν αντιλέγω. Για την πλειοψηφία όμως δεν είναι έτσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 19 Ιαν 2021, 17:20
απροβληματιστοι ειναι
Κάνουν ένα γλοιώδες πέσιμο, φάση "αστειάκι". Σου λέει δε θα φάμε ξύλο, μια πλακίτσα κάναμε. Νομίζω αυτό ενοχλεί και τους στρέιτ άντρες πιο πολύ. Ποτέ δεν έχω ακούσει παράπονο από στρέιτ άντρα για "κακό πέσιμο", όταν ήταν κάτι ευθύ που απορρίφθηκε άμεσα και ο άλλος απλά έφυγε. Τα γλοιώδη αστειάκια είναι που σπάνε τ'αρχίδια τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 19 Ιαν 2021, 17:21
zoltan έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:03
Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36
Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 13:07
Ερχόμαστε τώρα στους γκέϊ: Μπορεί ένας γκέϊ να ακολουθήσει παρόμοια τακτική; Να την πέφτει δηλαδή σε άνδρες αδιακρίτως στο Πανεπιστήμιο ή στον χώρο εργασίας και να μη τρέχει τίποτα; Δεν νομίζω. Αρα, τι πρέπει να κάνουν αυτοί;
Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
lol
Πριν λίγα χρόνια όταν έκανα μεταπτυχιακό, ένα βράδυ ένας βραζιλιάνος -που τον ήξερα από το πανεπιστήμιο- μου λέει μετά το κλαμπ πάμε σπίτι του, έχει weed και μπύρες. Πάω εγώ νομίζοντας πάμε να χαλαρώσουμε πριν πάμε σπίτια για ύπνο. Αφού ανάψαμε το τσιγάρο, έρχεται κάθεται δίπλα μου, βάζει το χέρι του στο μπούτι μου και αρχίζει να με χαϊδεύει. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει "is this happening?". Μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα του λέω "no man, this is not happening". Τελειώσαμε το τσιγάρο και πήγα σπίτι. Την άλλη μέρα μου στέλνει στο messenger "oh man, we were so wasted yesterday, I don't remember anything, haha". Φυσικά δεν ήμασταν ιδιαίτερα πιωμένοι αλλά ένιωθε κι αυτός αμήχανα.
Το gaydar και τον δύο ήταν γτπ. Να πω πως κανείς από τους δυο μας δεν ήμασταν στο ελάχιστο θυληπρεπείς.
Ο τύπος ήταν γκέι. Και να μην του έκατσες εσύ, που ήσουν αφελές κι αθώο, του έκατσε κάποιος άλλος. Μια χαρά είναι το gaydar του αλλά ήθελε κι εσένα.
Είναι σαν τη φάση των γυναικών που νομίζουν πως ο κολλητός τους είναι γκέι μέχρι που τον κάνουν άντρα και μετά συνειδητοποιούν πως δεν είναι καθόλου γκέι ο "γκέι κολλητός". Απ' την ανάποδη όμως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Paris
από Paris » 19 Ιαν 2021, 17:24
Naida έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:19
απροβληματιστοι ειναι
Υπάρχουν και αυτοί που θα την πέσουν έτσι, δεν αντιλέγω. Για την πλειοψηφία όμως δεν είναι έτσι.
για σενα δεν ειναι ετσι
ασε να γνωριζουμε εμεις που τα βιωσαμε
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 19 Ιαν 2021, 17:26
Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:21
hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:17
Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:13
Αυτό είναι λογικό. Από την άλλη, βάζει σοβαρούς περιορισμούς, που οδηγεί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Duh! Οι γκέι δεν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά απόπειρας αυτοκτονιών μόνο λόγω κοινωνικών αντιλήψεων αλλά και γιατί εγγενώς είναι προβληματικό για την ζωή σου να έλκεσαι ερωτικά από άτομα που στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έλκονται από εσένα.
Αλήθεια έχουν μεγαλύτερο ποσοστό απόπειρας αυτοκτονιών; Δεν το ήξερα. Και τι ποσοστό επιτυχίας αυτοκτονιών; Ασφαλώς είναι εγγενώς προβληματικό για την ζωή σου να έλκεσαι ερωτικά από άτομα που στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έλκονται από εσένα. Οδηγεί σε συμπλέγματα, απαγοήτευση, κατάθλιψη, απονενοημένα διαβήματα.
Εδώ ακριβώς παίζει η κωμικοτραγική παρανόηση.
Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και σε πολλούς στρέιτ που έλκονται μόνον από το άλλο φύλο χωρίς ανταπόκριση.
Παλιά έλεγαν ότι η απόλυτη δυστυχία είναι να είσαι φτωχός, γέρος, άσχημος και πούστης.
Πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα αν είσαι φτωχός, γέρος κι άσχημος στρέιτ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
elchav
από elchav » 19 Ιαν 2021, 17:26
Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:50
Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36
Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 13:07
Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Τον μόνο παραλληλισμό που μπορώ να κάνω, είναι του Highlander που καταλάβαινε τους άλλους
αθανάτους συριζαίους από την οσμή.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 19 Ιαν 2021, 17:27
Paris έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:24
απροβληματιστοι ειναι
για σενα δεν ειναι ετσι
Πρώτον , γκέι δεν είναι μόνο άνδρες. Δεύτερον Θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη γνώμη βασιζόμενη σε λόγια γκέι φίλων μου.
Que Sera, Sera...
-
Paris
από Paris » 19 Ιαν 2021, 17:28
Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:20
απροβληματιστοι ειναι
Κάνουν ένα γλοιώδες πέσιμο, φάση "αστειάκι". Σου λέει δε θα φάμε ξύλο, μια πλακίτσα κάναμε. Νομίζω αυτό ενοχλεί και τους στρέιτ άντρες πιο πολύ. Ποτέ δεν έχω ακούσει παράπονο από στρέιτ άντρα για "κακό πέσιμο", όταν ήταν κάτι ευθύ που απορρίφθηκε άμεσα και ο άλλος απλά έφυγε. Τα γλοιώδη αστειάκια είναι που σπάνε τ'αρχίδια τους.
απο ολα εχει ο μπαξες
οι μεθοδοι προσεγγισης ειναι αντιστοιχες με αυτες που κανουν γλοιωδεις καψωμενοι αντρες σε γυναικες
-
Paris
από Paris » 19 Ιαν 2021, 17:29
Naida έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:27
για σενα δεν ειναι ετσι
Πρώτον , γκέι δεν είναι μόνο άνδρες. Δεύτερον Θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη γνώμη βασιζόμενη σε λόγια γκέι φίλων μου.
οκ
πιστευε αυτα που σου λενε οι φιλοι σου
θα μεινω σε αυτα που εχω ζησει
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 19 Ιαν 2021, 17:30
Paris έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:29
για σενα δεν ειναι ετσι
οκ
Πες μας τι έχεις ζήσει τουλάχιστον, τυπε
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 19 Ιαν 2021, 17:31
για σενα δεν ειναι ετσι
οκ
Εσύ μπορεί να τους ελκυες πολύ και να μην μπορούσαν να κρατηθούν.
Que Sera, Sera...
-
Paris
από Paris » 19 Ιαν 2021, 17:34
Naida έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:31
οκ
Εσύ μπορεί να τους ελκυες πολύ και να μην μπορούσαν να κρατηθούν.
εσυ μεινε με την εντυπωση πως ειναι ακακοι πσψυχουλες και ανικανοι για να γινουν φορτικοι και επικινδυνοι
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 19 Ιαν 2021, 17:40
απροβληματιστοι ειναι
Καμμία σχέση. Οι πιθανότητες να στην πέσει ωμά σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον ο γκέι είναι συντριπτικά περισσότερες από την αντίστοιχη για στρέιτ. Ο στρέιτ θα παίξει έτσι μόνον σε κωλόμπαρο τρίτης κατηγορίας, αν έχει κάβα και κολλητό τον μπράβο.
Το πρώτο εκλαμβάνεται από τους ακαδημαϊκούς σεξολόγους ως χαριτωμενιά, απεξάρτηση από την αποστειρωμένη αντιμετώπιση του ερωτισμού, ακομπλεξάριστη ελεύθερη έκφραση αυθεντικότητας/σεξοταυτότητας, γροθιά στο στομάχι των χριστοταλιμπανέων κλπ
Το δεύτερο ως βαρβαρισμός κλπ κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 19 Ιαν 2021, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
31 Μαρ 2024, 13:22
-
-
- 98 Απαντήσεις
- 2448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
18 Δεκ 2023, 21:31
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Φεβ 2024, 07:56
-
-
- 202 Απαντήσεις
- 5165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
14 Ιαν 2025, 22:17
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.