Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιούλ 2018, 00:46

zteo έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:43
Nαι ρε οι κρουνοι σε δασικες περιοχες οφειλουν να ειναι στην ευθυνη των δασοπυροσβεστων.Το παραμυθι οτι θα προσληφθουν κομματοσκυλα που δεν θα κανουν τιποτα ειναι ενα νοσηρο ψεμα για να μην δωσεται χρηματα για την προληψη πυρκαγιων.Οσο για το κλαψουρισμα περι καταπατητων κανε μου την χαρη ειδη εχουν θυσιαστει 80+ ατομα για την κονομα των εργολαβων και η κονομα τους ειναι το μονο που προστατευει το κρατο σας.
Ο απόλυτος παραλογισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Ιούλ 2018, 00:47

Heritage86 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:27
Εσύ ρε Νίκο,μπορείς με αποδείξεις να πεις τι ακριβώς έγινε αυτές τις μέρες;Μπορείς κυρίως να αποδείξεις ότι ΔΕΝ ήταν προβοκάτσια ότι έγινε;
Κανείς δεν μπορεί να στο πει αυτό με σιγουριά. Από την άλλη κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεικνύει ψευδές το κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασία που θα σκεφτεί κάποιος και θα ζητάει απαντήσεις.

Έχει σημασία πως μπήκαν οι φωτιές; Προφανώς ακόμα και αν επρόκειτο απλά και μόνο να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας. Η για να βρούμε τρόπους να προστατευθούμε αποτελεσματικότερα.
Ωστόσο αυτό που έχει εξαιρετικά μεγαλύτερη σημασία είναι τι κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις με τις μικρότερες κατά το δυνατόν απώλειες.
Φωτιές θα έχουμε. Βαλτές, από κεραυνούς, από καταπατητές από χ, ψ, λόγους. Προετοιμασία και πλάνο χρειάζεται.
Επίσης την άλλη φορά που θα πάμε στις δημοτικές εκλογές να φέρουμε λίγο στο μυαλό μας το τι έγινε προχθές και να φερθούμε λίγο πιο υπεύθυνα. Δεν είναι τόσο χαλαρή και ανέξοδη η ψήφος στις δημοτικές τελικά.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 26 Ιούλ 2018, 00:50

zteo έγραψε:

Nαι ρε οι κρουνοι σε δασικες περιοχες οφειλουν να ειναι στην ευθυνη των δασοπυροσβεστων.Το παραμυθι οτι θα προσληφθουν κομματοσκυλα που δεν θα κανουν τιποτα ειναι ενα νοσηρο ψεμα για να μην δωσεται χρηματα για την προληψη πυρκαγιων.Οσο για το κλαψουρισμα περι καταπατητων κανε μου την χαρη ειδη εχουν θυσιαστει 80+ ατομα για την κονομα των εργολαβων και η κονομα τους ειναι το μονο που προστατευει το κρατο σας.
άρα εδώ http://www.flamecontrol.gr/ell/categori ... πυρόσβεσης επομένως εργάζονται δασοπυροσβέστες ζτεο ...

Εικόνα

ενώ έχω ακριβώς το ίδιο πάτημα να ταυτίσω όλους εσάς στο κκε με καταπατητές και εργολάβους, όπως ακριβώς με ταυτίζεις κι εμένα με καταπατητή και εργολάβο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 26 Ιούλ 2018, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιούλ 2018, 00:53

ST48410 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:47

Επίσης την άλλη φορά που θα πάμε στις δημοτικές εκλογές να φέρουμε λίγο στο μυαλό μας το τι έγινε προχθές και να φερθούμε λίγο πιο υπεύθυνα. Δεν είναι τόσο χαλαρή και ανέξοδη η ψήφος στις δημοτικές τελικά.
Το βασικό πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Ότι περισσότερο "αντικειμενική" εκλογή μπορεί να γίνει στους δήμους της Αθήνας και μεγάλων πόλεων παρά σε παραθαλάσσιες, τουριστικές περιοχές. Απλώς γιατί εντός πόλεως οι δυνατότητες για αυθαιρεσίες, παραβάσεις κλπ άντε να αφορούν σε τραπεζοκαθίσματα, προσόψεις κλπ ενώ στα πέριξ οι εθιμικές αυθαιρεσίες είναι ο κανών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιούλ 2018, 00:56

nik_killthemall έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:50
άρα εδώ http://www.flamecontrol.gr/ell/categori ... πυρόσβεσης επομένως εργάζονται δασοπυροσβέστες ζτεο ...

Εικόνα

ενώ έχω ακριβώς το ίδιο πάτημα να ταυτίσω όλους εσάς στο κκε με καταπατητές και εργολάβους, όπως ακριβώς με ταυτίζεις κι εμένα με καταπατητή και εργολάβο.
Ε ναι, οι κομμουνιστές φημίζονται για την οικολογική τους εμμονή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 26 Ιούλ 2018, 00:59

Heritage86 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:35
Λίγο την ορθογραφία.Ντροπιάζεις το πολυτεχνείο/πολυτεχνική σχολή που σου έδωσε επαγγελματικά δικαιώματα.
Άσχετο. Δεν έχει καμία σημασία η ορθογραφία σε εξετάσεις πολυτεχνικής σχολής ή για επαγγελματικά δικαιώματα.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 26 Ιούλ 2018, 01:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:46
zteo έγραψε:
Ο απόλυτος παραλογισμός.
Αλλα λεγατε στην αρχη αλλα λετε τωρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 26 Ιούλ 2018, 01:05

nik_killthemall έγραψε:
zteo έγραψε:

Εικόνα

Θα μπορουσες καλλιστα να τους εκπαιδευσεις και στην συντηρηση κρουνων.Αλλα το μυαλο σου ειναι μονο πως θα παρεται τις καρεκλες των Συριζαιων και να μην αλλαξετε πολιτικη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 26 Ιούλ 2018, 01:07

zteo έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 01:05
Θα μπορουσες καλλιστα να τους εκπαιδευσεις και στην συντηρηση κρουνων.
Υδραυλικοί κάνουν την συντήρηση των κρουνών. :D

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιούλ 2018, 01:11

Μηχανικός έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 01:07
zteo έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 01:05
Θα μπορουσες καλλιστα να τους εκπαιδευσεις και στην συντηρηση κρουνων.
Υδραυλικοί κάνουν την συντήρηση των κρουνών. :D
Τόσο το καλύτερο. Να προσλάβουν και υδραυλικούς.

Με αναλογία, ένας υδραυλικός και τρεις που θα αυτεπιστατούν το έργο του υδραυλικού.

Μην κάνουμε και προχειροδουλειές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 26 Ιούλ 2018, 01:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:56
nik_killthemall έγραψε:

Εικόνα

γάμησέ τα ... η καθυστεριά στα πιο πάνω της ... η επίλυση στο προβλήμα : ο κρουνός δεν είχε νερό 20 χιλιομετρα απτην αθηνα, είναι προσληψη δασοπυροσβεστων που θα τους εκπαιδεύσεις στη συντήρηση υδραυλικών δικτύων ...

ειλικρινά σε τι διαφέρει από διανόηση δούρου ή ζερνταμερι των αγρων ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 26 Ιούλ 2018, 01:20

Ούτε τα δασαρχεία είχαν υδραυλικούς για την συντήρηση των κρουνών και των δεξαμενών στα δάση, την συντήρηση την αναλαμβάνουν ιδιώτες.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 26 Ιούλ 2018, 01:23

nik_killthemall έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 01:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:56
nik_killthemall έγραψε:

Εικόνα

γάμησέ τα ... η καθυστεριά στα πιο πάνω της ... η επίλυση στο προβλήμα : ο κρουνός δεν είχε νερό 20 χιλιομετρα απτην αθηνα, είναι προσληψη δασοπυροσβεστων που θα τους εκπαιδεύσεις στη συντήρηση υδραυλικών δικτύων ...

ειλικρινά σε τι διαφέρει από διανόηση δούρου ή ζερνταμερι των αγρων ?
Μην βγαινεις εκτος γραμμης ΝΔ για ολα φταιει η Δουρου ελλειψεις δεν υπηρχαν αυτο λεει τωρα η ΝΔ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 26 Ιούλ 2018, 01:35

Μηχανικός έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:59
Heritage86 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:35
Λίγο την ορθογραφία.Ντροπιάζεις το πολυτεχνείο/πολυτεχνική σχολή που σου έδωσε επαγγελματικά δικαιώματα.
Άσχετο. Δεν έχει καμία σημασία η ορθογραφία σε εξετάσεις πολυτεχνικής σχολής ή για επαγγελματικά δικαιώματα.
Είναι θέμα παιδείας όμως.Κάποτε τους κόβανε κάτι τύπους σαν και σένα από προσωπικό παράδειγμα.Στους ημμυ (παλιά που ήταν μαζί με άλλο παράρτημα),στον αυτόματο έλεγχο φοιτητής είχε γραπτό του 10 γεμάτο ανορθογραφία.Ο καθηγητής το μηδένισε φυσικά,"10 στο πολυτεχνείο,0 στη ζωή".Μάθε πρώτα λοιπόν ορθογραφία,μιας και εδώ είναι γραπτός λόγος,και μετά πολέμησε τόσο την πύρινη λαίλαπα,όσο και αυτούς που μισείς.0 στη ζωή λοιπόν και καλό ξημέρωμα.

Άβαταρ μέλους
billy huge
Phorum.gr user: Billy Huge

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge » 26 Ιούλ 2018, 01:37

Αν σε καιρό ειρήνης και με ένα άλφα βιοτικό επίπεδο, αλλά και μόρφωσης και πληροφοριών, γίνονται αυτά που γίνονται (νεκροί σε πυρκαγιές, νεκροί σε πλημμύρες, μπανκ ραν και επιδρομές στα σούπερ μάρκετ στα Κάπιταλ κοντρολ, κρατικός μηχανισμός ξεχαρβαλωμενος, μηδέν διοίκηση, μηδέν πλάνα, πολίτες σε πλήρη πανικό, πολίτες παρτακηδες, "εμφυλιοπολεμικό" κλίμα κτλ κτλ), τότε, σε έναν υποθετικό πόλεμο, τι έχει να γίνει; Ανατριχιαζω στην σκέψη και μόνο...
Vae Victis

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών