Παπάρας ο καθηγητής γιατί το πιθανότερο ο φοιτητής ήταν δυσλεκτικός, όπως είμαι και εγώ.Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 01:35Είναι θέμα παιδείας όμως.Κάποτε τους κόβανε κάτι τύπους σαν και σένα από προσωπικό παράδειγμα.Στους ημμυ (παλιά που ήταν μαζί με άλλο παράρτημα),στον αυτόματο έλεγχο φοιτητής είχε γραπτό του 10 γεμάτο ανορθογραφία.Ο καθηγητής το μηδένισε φυσικά,"10 στο πολυτεχνείο,0 στη ζωή".Μάθε πρώτα λοιπόν ορθογραφία,μιας και εδώ είναι γραπτός λόγος,και μετά πολέμησε τόσο την πύρινη λαίλαπα,όσο και αυτούς που μισείς.0 στη ζωή λοιπόν και καλό ξημέρωμα.Μηχανικός έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:59Άσχετο. Δεν έχει καμία σημασία η ορθογραφία σε εξετάσεις πολυτεχνικής σχολής ή για επαγγελματικά δικαιώματα.Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:35Λίγο την ορθογραφία.Ντροπιάζεις το πολυτεχνείο/πολυτεχνική σχολή που σου έδωσε επαγγελματικά δικαιώματα.
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
-
Σεβαστά όλα όσα γράφεις,και ναι για μένα έχει σημασία ποιος βρίσκεται πίσω από ότι έγινε.Απλά δε μου αρέσει να κατηγορώ ποτέ ανθρώπους δίχως αποδείξεις και ατράνταχτα στοιχεία.Ασφαλώς δεν περιμένω από άλλους να σκέφτονται όπως εγώ,κάθε άλλο,όταν κάτι μου προξενεί το ενδιαφέρον όμως θα το σχολιάζω.Εννοείται πως στις εκλογές ότι θέλεις κάνεις,ψήφισε ότι θες.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:47Κανείς δεν μπορεί να στο πει αυτό με σιγουριά. Από την άλλη κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεικνύει ψευδές το κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασία που θα σκεφτεί κάποιος και θα ζητάει απαντήσεις.Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:27Εσύ ρε Νίκο,μπορείς με αποδείξεις να πεις τι ακριβώς έγινε αυτές τις μέρες;Μπορείς κυρίως να αποδείξεις ότι ΔΕΝ ήταν προβοκάτσια ότι έγινε;
Έχει σημασία πως μπήκαν οι φωτιές; Προφανώς ακόμα και αν επρόκειτο απλά και μόνο να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας. Η για να βρούμε τρόπους να προστατευθούμε αποτελεσματικότερα.
Ωστόσο αυτό που έχει εξαιρετικά μεγαλύτερη σημασία είναι τι κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις με τις μικρότερες κατά το δυνατόν απώλειες.
Φωτιές θα έχουμε. Βαλτές, από κεραυνούς, από καταπατητές από χ, ψ, λόγους. Προετοιμασία και πλάνο χρειάζεται.
Επίσης την άλλη φορά που θα πάμε στις δημοτικές εκλογές να φέρουμε λίγο στο μυαλό μας το τι έγινε προχθές και να φερθούμε λίγο πιο υπεύθυνα. Δεν είναι τόσο χαλαρή και ανέξοδη η ψήφος στις δημοτικές τελικά.
Εξαιρετικά εύστοχες ερωτήσεις. Είτε ο Δήμος Αθηναίων έδωσε την εντολή είτε η Γ.Γ.Π.Π., κάποιος / κάποιοι αντιλήφθηκαν τον επερχόμενο κίνδυνο και έδρασαν.Nandros έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 20:04'
Για τα 600 τόσα παιδιά που απομακρύνθηκαν έγκαιρα από τις κατασκηνώσεις, διαβάζω:
Κατόπιν εντολής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και για προληπτικούς λόγους αναφορικά με την πυρκαιά στην Πεντέλη, εκκενώνονται τα ΚΑΑΥ του ΣΞ στον Άγιο Ανδρέα και της ΠΑ στο Ζούμπερι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο της φωτιάς δόθηκε εντολή να εκκενωθούν κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή Ζούμπερι Αττικής, για να προφυλαχθεί η ζωή των παιδιών από κάθε ενδεχόμενο. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
Το σχέδιο εκκένωσης του δήμου Αθηναίων που έσωσε τα παιδιά στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Γύρω στις 5 το απόγευμα πάρθηκε η απόφαση για την εκκένωση 617 παιδιών και μπήκε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που υπήρχε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Ο Δήμος είχε προνοήσει και είχε σύμβαση με εταιρεία λεωφορείων.
Ποια είναι η αλήθεια; Τα παιδιά τα έσωσε ο Δήμος Αθηναίων ή η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας;
Τί μέτρα πήρε η Γ.Γ. για τους υπόλοιπους στην περιοχή που κάηκε;
Γνωρίζει κανείς;
.
Και τα πούλμαν από που πήγαν για να παραλάβουν τα παιδιά; Αν έφυγαν από Αθήνα και έφτασαν εγκαίρως εκεί πριν τον χαμό σημαίνει ότι υπήρχε χρόνος αντίδρασης και το σενάριο ότι όλα εξελίχθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που δεν επέτρεπε αντίδραση δεν δένει.
Όποιος γνωρίζει ας πει να δούμε μήπως μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια καλύτερη εικόνα του τι έγινε.
-
Έχει βρεθεί η χώρα σε πόλεμο ουκ ολίγες φορές.Ανέτρεξε στα αρχεία εποχής και θα βρεις όλες τις απαντήσεις.billy huge έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 01:37Αν σε καιρό ειρήνης και με ένα άλφα βιοτικό επίπεδο, αλλά και μόρφωσης και πληροφοριών, γίνονται αυτά που γίνονται (νεκροί σε πυρκαγιές, νεκροί σε πλημμύρες, μπανκ ραν και επιδρομές στα σούπερ μάρκετ στα Κάπιταλ κοντρολ, κρατικός μηχανισμός ξεχαρβαλωμενος, μηδέν διοίκηση, μηδέν πλάνα, πολίτες σε πλήρη πανικό, πολίτες παρτακηδες, "εμφυλιοπολεμικό" κλίμα κτλ κτλ), τότε, σε έναν υποθετικό πόλεμο, τι έχει να γίνει; Ανατριχιαζω στην σκέψη και μόνο...
Και για μένα και για τον καθένα έχει σημασία. Αν μου βάλει κάποιος φωτιά στο σπίτι θέλω να ξέρω ποιος είναι. Το ίδιο και αν πάρει φωτιά το σπίτι από κακοτεχνία ή χαλασμένη συσκευή. Αυτό όμως που θα με γλιτώσει δεν είναι ακριβώς αυτή η γνώση. Είναι το να έχω πυροσβεστήρα και μάλλον πυρανίχνευση για να ειδοποιηθώ εγκαίρως.Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 01:46Σεβαστά όλα όσα γράφεις,και ναι για μένα έχει σημασία ποιος βρίσκεται πίσω από ότι έγινε.
ΥΓ. Και κάτι άσχετο. Γίναμε και λίγο περίγελος των γειτόνων.
97000 ο ένας 100 ο άλλος. Δεν αντέχονται τόσες καρπαζιές.
Εσείς οι από πάνω ξυπνάτε λίγο, δείξτε κάποια σημεία ζωής.
Κάτι για διπλωματία της κότας που τελείωσε διάβαζα πριν μερικές μέρες αλλά μπορεί και να μου φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 26 Ιούλ 2018, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ποιο πιθανο ειναι να μην αντιληφθηκαν τον επερχομενο κινδυνο και απλα να εδρασαν απο υπερβολικο φοβο που στην προκειμενη περιπτωση αποδειχτηκε σωτηριος.Χρονος για να υπαρξη αντιδραση υπηρχε.Προσωπικο,υλικοτεχνικη υποδομη καθως και προληπτικα μετρα δεν υπηρχαν για να υπαρξει οργανωμενη αντιδραση.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 01:48Εξαιρετικά εύστοχες ερωτήσεις. Είτε ο Δήμος Αθηναίων έδωσε την εντολή είτε η Γ.Γ.Π.Π., κάποιος / κάποιοι αντιλήφθηκαν τον επερχόμενο κίνδυνο και έδρασαν.Nandros έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 20:04'
Για τα 600 τόσα παιδιά που απομακρύνθηκαν έγκαιρα από τις κατασκηνώσεις, διαβάζω:
Κατόπιν εντολής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και για προληπτικούς λόγους αναφορικά με την πυρκαιά στην Πεντέλη, εκκενώνονται τα ΚΑΑΥ του ΣΞ στον Άγιο Ανδρέα και της ΠΑ στο Ζούμπερι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο της φωτιάς δόθηκε εντολή να εκκενωθούν κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή Ζούμπερι Αττικής, για να προφυλαχθεί η ζωή των παιδιών από κάθε ενδεχόμενο. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
Το σχέδιο εκκένωσης του δήμου Αθηναίων που έσωσε τα παιδιά στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Γύρω στις 5 το απόγευμα πάρθηκε η απόφαση για την εκκένωση 617 παιδιών και μπήκε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που υπήρχε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Ο Δήμος είχε προνοήσει και είχε σύμβαση με εταιρεία λεωφορείων.
Ποια είναι η αλήθεια; Τα παιδιά τα έσωσε ο Δήμος Αθηναίων ή η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας;
Τί μέτρα πήρε η Γ.Γ. για τους υπόλοιπους στην περιοχή που κάηκε;
Γνωρίζει κανείς;
.
Και τα πούλμαν από που πήγαν για να παραλάβουν τα παιδιά; Αν έφυγαν από Αθήνα και έφτασαν εγκαίρως εκεί πριν τον χαμό σημαίνει ότι υπήρχε χρόνος αντίδρασης και το σενάριο ότι όλα εξελίχθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που δεν επέτρεπε αντίδραση δεν δένει.
Όποιος γνωρίζει ας πει να δούμε μήπως μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια καλύτερη εικόνα του τι έγινε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δε διαφωνώ σε κάτι,αντίθετα συμφωνώ σε όσα γράφεις για τον πυροσβεστήρα και τα συναφή.Ως προς το υστερόγραφο,γιατί το βλέπεις ως προσβολή;Είναι κράτη που τη βγάζουν πολύ χειρότερα από την Ελλάδα,ακόμα και τώρα που αυτή βρίσκεται σε οικονομικό ζόρι.Αυτό μπορούν,αυτό δίνουν.Εκτός αν το θεωρείς προσβλητικό να πάρεις ευρώ σκοπιανών ή αλβανών εν αντιθέσει με γερμανών,ιταλών και πάει λέγοντας.Σου υπενθυμίζω ότι στο μνημόνιο δίνουν μικροποσά και χώρες ανύπαρκτες τύπου βαλτικής.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 01:55Και για μένα και για τον καθένα έχει σημασία. Αν μου βάλει κάποιος φωτιά στο σπίτι θέλω να ξέρω ποιος είναι. Το ίδιο και αν πάρει φωτιά το σπίτι από κακοτεχνία ή χαλασμένη συσκευή. Αυτό όμως που θα με γλιτώσει δεν είναι ακριβώς αυτή η γνώση. Είναι το να έχω πυροσβεστήρα και μάλλον πυρανίχνευση για να ειδοποιηθώ εγκαίρως.Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 01:46Σεβαστά όλα όσα γράφεις,και ναι για μένα έχει σημασία ποιος βρίσκεται πίσω από ότι έγινε.
ΥΓ. Και κάτι άσχετο. Γίναμε και λίγο περίγελος των γειτόνων.
97000 ο ένας 100 ο άλλος. Δεν αντέχονται τόσες καρπαζιές.
Εσείς οι από πάνω ξυπνάτε λίγο, δείξτε κάποια σημαία ζωής.
Κάτι για διπλωματία της κότας που τελείωσε διάβαζα πριν μερικές μέρες αλλά μπορεί και να μου φαίνεται.
Αυτό είναι που αναρωτιέμαι. Είδα διάφορες συνεντεύξεις. Άλλοι έλεγαν για 1-2 ώρες άλλοι για μισή ή και λιγότερο. Φυσικά αυτοί που το έζησαν μέσα στον πανικό τους μπορεί και να υπερβάλλουν ή να μην εκτιμούν σωστά τον χρόνο. Αλλά αν υπήρχε χρόνος τότε σίγουρα υπάρχουν και ευθύνες. Αν όχι τότε μιλάς για ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός που θα είχε σίγουρα νεκρούς και διάφορες συμπτώσεις (όπως πχ ένα αυτοκίνητο που μπλοκάρει ένα δρόμο) αυξάνουν ή μειώνουν κατά περίπτωση τον αριθμό των νεκρών.
ΥΓ Προσπαθώ να μπω λίγο στα παπούτσια αυτών που βρίσκονται στην διοίκηση ενός δήμου. Αν σου έλεγαν πριν μία εβδομάδα ότι μία φωτιά θα περάσει μέσα από κατοικημένη περιοχή δίπλα σε θάλασσα και θα αφήσει τόσους νεκρούς και ότι θα πρέπει εσύ ως υπεύθυνος να ετοιμάσεις πλάνο για κάτι τέτοιο, να εκπαιδεύσεις προσωπικό, να έρθεις σε διαπραγμάτευση με δημότες να σου παραχωρήσουν χώρο από τα οικόπεδά τους για να δημιουργήσεις οδούς διαφυγής προς την θάλασσα και να βάλεις σκαλάκια στον γκρεμό πόσο πιθανά και ρεαλιστικά θα σου φαίνονταν όλα αυτά; Τι προτεραιότητα και τι κονδύλια θα διέθετες;
Δεν θεωρώ προσβλητικό να πάρω Ευρώ από Σκοπιανούς ή Αλβανούς ούτε περίμενα κάποια τεράστια βοήθεια. Αλλά να! Εν ένας φίλος έχει ανάγκη και δεν είμαι στα καλύτερά μου δεν θα βγάλω ένα δίευρο ή ένα τάλιρο να του το βάλω στο χέρι. Μου φαίνεται κάπως...Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 02:04Ως προς το υστερόγραφο,γιατί το βλέπεις ως προσβολή;Είναι κράτη που τη βγάζουν πολύ χειρότερα από την Ελλάδα,ακόμα και τώρα που αυτή βρίσκεται σε οικονομικό ζόρι.Αυτό μπορούν,αυτό δίνουν.Εκτός αν το θεωρείς προσβλητικό να πάρεις ευρώ σκοπιανών ή αλβανών εν αντιθέσει με γερμανών,ιταλών και πάει λέγοντας.Σου υπενθυμίζω ότι στο μνημόνιο δίνουν μικροποσά και χώρες ανύπαρκτες τύπου βαλτικής.
'Η και διάφορες μη συμπτώσεις, όπως το γεγονός ότι η αστυνομία έστελνε τον κόσμο πίσω στην παραλία στο Μάτι επειδη είχε κλείσει τη Μαραθώνος (σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων) και ο μη έγκαιρος απεγκλωβισμός των κατοίκων που περίμεναν στην παραλία ενώ πίσω τους (αλλά ακριβώς πίσω τους) φλέγονταν τα πάντα, που μπορεί να οδήγησε και σε πνιγμούς. Αυτά, αν επιβεβαιωθούν, είναι δολοφονική ανικανότητα.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 02:11
Αυτό είναι που αναρωτιέμαι. Είδα διάφορες συνεντεύξεις. Άλλοι έλεγαν για 1-2 ώρες άλλοι για μισή ή και λιγότερο. Φυσικά αυτοί που το έζησαν μέσα στον πανικό τους μπορεί και να υπερβάλλουν ή να μην εκτιμούν σωστά τον χρόνο. Αλλά αν υπήρχε χρόνος τότε σίγουρα υπάρχουν και ευθύνες. Αν όχι τότε μιλάς για ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός που θα είχε σίγουρα νεκρούς και διάφορες συμπτώσεις (όπως πχ ένα αυτοκίνητο που μπλοκάρει ένα δρόμο) αυξάνουν ή μειώνουν κατά περίπτωση τον αριθμό των νεκρών.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτής της γυναίκας, σε κάποια στιγμή έκλεισε η κυκλοφορία στη Μαραθώνος και όσους πήγαιναν να διαφύγουν από Μαραθώνος, ανεβαίνοντας προς τα πάνω, συν και άλλους άσχετους ακόμα επί της Μαραθώνος, τους διοχέτευαν ξανά προς τον παραλιακό. Έτσι εξηγούνται και τα πολλά αυτοκίνητα. 
https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-podikia/
Επίσης, σύμφωνα με όσα λέει, έφυγαν σχεδόν ταυτόχρονα από το σπίτι, από όπου έκαναν στάση πριν πάνε στην παραλία, αν και οι φωτιές τους τύλιγαν
και στη συνέχεια από το σπίτι έφυγαν σχεδόν μαζί σχετικά έτσι όπως τα λέει δύο αυτοκίνητα. Το ένα πρόλαβε να φύγει πριν δημιουργηθεί το φονικό μποτιλιάρισμα στην Αργυρή ακτή ή ακολούθησε εναλλακτικούς δρόμους με τον παραλιακό, δεν διευκρινίζεται αυτό 
και τα δύο παιδιά της κυρίας βρέθηκαν με τη θεία τους με κατεύθυνση προς Ραφήνα λίγο πιο κάτω, στο Κόκκινο Λιμανάκι, μαζί με άλλους μπήκαν στη θάλασσα κλπ, ενώ η κυρία που μιλάει αποκλείστηκε στο σημείο που βρέθηκαν τα πολλά άτομα εγκλωβισμένα, εκείνη όμως βγήκε στη θάλασσα και σώθηκαν. Και μάλιστα σε συνθήκες όχι τόσο επικίνδυνες, σε σχέση με τα παιδιά της που ξανοίχτηκαν στα ανοιχτά.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-podikia/
Επίσης, σύμφωνα με όσα λέει, έφυγαν σχεδόν ταυτόχρονα από το σπίτι, από όπου έκαναν στάση πριν πάνε στην παραλία, αν και οι φωτιές τους τύλιγαν

και τα δύο παιδιά της κυρίας βρέθηκαν με τη θεία τους με κατεύθυνση προς Ραφήνα λίγο πιο κάτω, στο Κόκκινο Λιμανάκι, μαζί με άλλους μπήκαν στη θάλασσα κλπ, ενώ η κυρία που μιλάει αποκλείστηκε στο σημείο που βρέθηκαν τα πολλά άτομα εγκλωβισμένα, εκείνη όμως βγήκε στη θάλασσα και σώθηκαν. Και μάλιστα σε συνθήκες όχι τόσο επικίνδυνες, σε σχέση με τα παιδιά της που ξανοίχτηκαν στα ανοιχτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 26 Ιούλ 2018, 07:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Για να γελάσουμε λίγο,κάποιος γνωστός μου έπινε ένα καφέ που και που με κάποιον άλλο γνωστό μου.Ο γνωστός Α την έβγαζε με το μισθό.Ο γνωστός Β είναι βολεμένος με καταθέσεις,ενοίκια,μερίσματα.Ο γνωστός Α θεωρούσε φίλο το Β.Μια μέρα στο πλάγιο του ζήτησε λεφτά.Ο γνωστός Β απάντησε ως εξής:"Αυτός που δε ζητάει λεφτά είναι σοβαρός,επειδή ξέρει πως δε θα μπορεί να τα επιστρέψει".Τελειώνει η συνάντηση και τι κάνει ο γνωστός Β;Αποκαλεί τον Α ως αδερφό του και του δίνει μια καραμέλα.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 02:14Δεν θεωρώ προσβλητικό να πάρω Ευρώ από Σκοπιανούς ή Αλβανούς ούτε περίμενα κάποια τεράστια βοήθεια. Αλλά να! Εν ένας φίλος έχει ανάγκη και δεν είμαι στα καλύτερά μου δεν θα βγάλω ένα δίευρο ή ένα τάλιρο να του το βάλω στο χέρι. Μου φαίνεται κάπως...Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 02:04Ως προς το υστερόγραφο,γιατί το βλέπεις ως προσβολή;Είναι κράτη που τη βγάζουν πολύ χειρότερα από την Ελλάδα,ακόμα και τώρα που αυτή βρίσκεται σε οικονομικό ζόρι.Αυτό μπορούν,αυτό δίνουν.Εκτός αν το θεωρείς προσβλητικό να πάρεις ευρώ σκοπιανών ή αλβανών εν αντιθέσει με γερμανών,ιταλών και πάει λέγοντας.Σου υπενθυμίζω ότι στο μνημόνιο δίνουν μικροποσά και χώρες ανύπαρκτες τύπου βαλτικής.
Η ιστορία είναι πραγματική και τη μοιράζομαι μαζί σου επειδή δείχνεις καλοπροαίρετο άτομο.Άντε καλή συνέχεια.
Δέν έχω διαβάσει όλα τά πόστ
αλλά θυμήθηκα τόν Κάρλ Σαγκάν στά
καταπληκτικά ντοκυμαντέρ του
νά θυμίζει ένα παλιό παιχνίδι τών διανοουμένων λέγοντας ότι μέ
20 σωστά διατυπωμένα ερωτήματα μπορείς νά λύσεις όλα τά μυστήρια ...
Ενα ερώτημα πού θα πρέπει νομίζω νά γίνει στά λαμόγια είναι
Σέ πόση απόσταση από οικισμό ....ανεξαρτήτως κατεύθυνσης καί μποφώρ Στρατηγού Ανέμου ....
Πρέπει νά δίνεται εντολή εκκένωσης .........Υπάρχει τέτοια πρόβλεψη ; Υπάρχει Ελάχιστο Όριο ;
Καί νομίζω τήν απόφαση καί ολική Ευθύνη πρέπει νά τήν παίρνει Πυροσβέστης λόγω αμεσότητας κ μεγαλύτερης πείρας ....
Τώρα μέ τό ένα ανέκδοτο μού ήρθε κι ένα άλλο ....δέν περίμενα νά τό ακούσω από τόν συγκεκριμένο ....
Μπα μπίνος Παπαδημητρίου στό Σκάι ..... Θάπρεπε νά ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ μετά από τόσες φωτιές ......
Τάπε όλα .....
αλλά θυμήθηκα τόν Κάρλ Σαγκάν στά
καταπληκτικά ντοκυμαντέρ του
νά θυμίζει ένα παλιό παιχνίδι τών διανοουμένων λέγοντας ότι μέ
20 σωστά διατυπωμένα ερωτήματα μπορείς νά λύσεις όλα τά μυστήρια ...
Ενα ερώτημα πού θα πρέπει νομίζω νά γίνει στά λαμόγια είναι
Σέ πόση απόσταση από οικισμό ....ανεξαρτήτως κατεύθυνσης καί μποφώρ Στρατηγού Ανέμου ....
Πρέπει νά δίνεται εντολή εκκένωσης .........Υπάρχει τέτοια πρόβλεψη ; Υπάρχει Ελάχιστο Όριο ;
Καί νομίζω τήν απόφαση καί ολική Ευθύνη πρέπει νά τήν παίρνει Πυροσβέστης λόγω αμεσότητας κ μεγαλύτερης πείρας ....
Τώρα μέ τό ένα ανέκδοτο μού ήρθε κι ένα άλλο ....δέν περίμενα νά τό ακούσω από τόν συγκεκριμένο ....
Μπα μπίνος Παπαδημητρίου στό Σκάι ..... Θάπρεπε νά ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ μετά από τόσες φωτιές ......

Τάπε όλα .....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Eίναι κάτι φορές που από τη στιγμή που σου ζητήσει ο άλλος λεφτά, το πιθανότερο είναι ότι γαμήθηκε η σχέση σου ότι και να κάνεις.Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 02:35Για να γελάσουμε λίγο,κάποιος γνωστός μου έπινε ένα καφέ που και που με κάποιον άλλο γνωστό μου.Ο γνωστός Α την έβγαζε με το μισθό.Ο γνωστός Β είναι βολεμένος με καταθέσεις,ενοίκια,μερίσματα.Ο γνωστός Α θεωρούσε φίλο το Β.Μια μέρα στο πλάγιο του ζήτησε λεφτά.Ο γνωστός Β απάντησε ως εξής:"Αυτός που δε ζητάει λεφτά είναι σοβαρός,επειδή ξέρει πως δε θα μπορεί να τα επιστρέψει".Τελειώνει η συνάντηση και τι κάνει ο γνωστός Β;Αποκαλεί τον Α ως αδερφό του και του δίνει μια καραμέλα.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 02:14Δεν θεωρώ προσβλητικό να πάρω Ευρώ από Σκοπιανούς ή Αλβανούς ούτε περίμενα κάποια τεράστια βοήθεια. Αλλά να! Εν ένας φίλος έχει ανάγκη και δεν είμαι στα καλύτερά μου δεν θα βγάλω ένα δίευρο ή ένα τάλιρο να του το βάλω στο χέρι. Μου φαίνεται κάπως...Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 02:04Ως προς το υστερόγραφο,γιατί το βλέπεις ως προσβολή;Είναι κράτη που τη βγάζουν πολύ χειρότερα από την Ελλάδα,ακόμα και τώρα που αυτή βρίσκεται σε οικονομικό ζόρι.Αυτό μπορούν,αυτό δίνουν.Εκτός αν το θεωρείς προσβλητικό να πάρεις ευρώ σκοπιανών ή αλβανών εν αντιθέσει με γερμανών,ιταλών και πάει λέγοντας.Σου υπενθυμίζω ότι στο μνημόνιο δίνουν μικροποσά και χώρες ανύπαρκτες τύπου βαλτικής.
Η ιστορία είναι πραγματική και τη μοιράζομαι μαζί σου επειδή δείχνεις καλοπροαίρετο άτομο.Άντε καλή συνέχεια.
Σενάριο Α. Αν δεν τα δώσεις προφανώς θα κρυώσει ο άλλος, ειδικά αν του πετάξεις και καμμιά εξυπνάδα από πάνω όπως ο γνωστός σου.
Σενάριο Β. Αν τα δώσεις και αρχίζεις μετά να τα κυνηγάς θα σε πει ο άλλος γύφτο, πιεστικό, καρμίρη κλπ. Ή μπορεί απλά να εξαφανιστεί από ντροπή ή απλά για να μη σε ξεπληρώσει.
Σενάριο Γ. Αν τα δώσεις και τα ξεχάσεις εντελώς, τα ξεγράψεις ρε παιδί μου και δεν πεις ποτέ τίποτα, μπορεί ο άλλος να αρχίσει να σε αποφεύγει έτσι κι αλλιώς για να μην του τα ζητήσεις. Ή μπορεί να σε θεωρήσει μαλάκα που δεν τα ζητάς, και μετά να σου φέρεται σα να είσαι μαλάκας. Ή μπορεί να στο παίζει κουλ αλλά από μέσα του να είναι σε φάση "αγαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου, να, το βλέπω στην έκφρασή σου ότι τρώγεσαι να μου πεις για τα λεφτά. Κοίτα πώς με κοιτάει ο μαλάκας επειδή μου δάνεισε κάτι φράγκα" κλπ

Σενάριο Δ. Τα δίνεις και λές ξέχνα το δάνειο φίλε, χαρισμένα. Εκεί είναι που πολύς κόσμος θα σε πει και μαλάκα και φιγουρατζή (η μπορεί να μη σε πει, αλλά απλά να σε καταχωρήσει στο μυαλό του, οπότε θα αναρωτιέσαι εσύ μετά αν κατά βάθος σε θεωρεί μαλάκα

Όλα αυτά τα σενάρια τα έχω δει πολλές φορές, γενικά οι πιθανότητες να έχεις μια νορμάλ σχέση μετά τείνουν προς το μηδέν. Γίνεται, αλλά πρέπει να προσέξεις ΠΑΡΑ πολύ και τι θα πεις και πώς θα φερθείς.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- nik_killthemall
ΝΔ = Δουρου. Αλλά κι εσύ απτη μεριά σου μην βγαίνεις εκτός γραμμής χρυσής αυγής, κοινωνικοποίηση όλων των μέσων παραγωγής και κατάργηση εκλογών και προσλήψεις, στο πλευρό των χρυσαυγιτών ο ζτεο

Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-