Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ.opsimasmenos έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:25Με έναν φυσιολογικό και ενιαίο τρόπο για όλους και όχι όπως θέλει ο κάθε ένας. Δεν μπορεί να είναι και οι δύο τρόποι σωστοί. Αυτός που το κρεμάει ανάποδα είναι λάθος. Κοροϊδεύει το μυστήριο για μένα.
Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
... να γιατί το βρέφος δεν πρέπει να έχει φάει πριν την ιεροτελεστία.opsimasmenos έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:25Με έναν φυσιολογικό και ενιαίο τρόπο για όλους και όχι όπως θέλει ο κάθε ένας. Δεν μπορεί να είναι και οι δύο τρόποι σωστοί. Αυτός που το κρεμάει ανάποδα είναι λάθος. Κοροϊδεύει το μυστήριο για μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 02 Φεβ 2021, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Ανάποδα δεν είδα ποτέ να κρατάν το μωρό. Δεν ακούγεται πολύ έξυπνο.
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ακούμπησα το χριστιανικό σου νεύρο και τινάχτηκες!George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:24Συγχαρητήρια τις έκανες 4.
Το στατιστικό δείγμα σου ποιο είναι?
Καθε χρόνο έχουμε θύματα από τροχαια και λέμε ότι πρέπει να οδηγούμε καλύτερα. Αν μου αποδείξεις ότι στατιστικά έχουμε θύματα ετησίως από βαφτίσεις τότε γιατί απλά να μην βαφτιζουμε καλύτερα κατα. Το παραπάνω πρότυπο και ουρλιάζουμε για κατάργηση?
Και Νανδρε ίσως και να μπήκα για νταματζ κοντρόλ αλλά εσύ 1000% το ποσταρες για να προκαλέσεις και τίποτε άλλο. Εκφράζεις απλά μια στείρα υστερία χωρίς να προσφέρεις τίποτε το ουσιαστικό.
Δεν πειράζει, η ταλιμπανιά θα σβήσει, αλλά δεν θα είμαστε εδώ να την χαρώ εγώ και να κλαις εσύ!

.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τη στιγμή που το βουτάς, δεν κάνει και μεγάλη διαφορά πως το κρατάς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
Ξέρεις ο ταλιμπανισμος διαβάζεται και ανάποδα... Ίσως θα έπρεπε να δεις έναν καθρέφτη.Nandros έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:39Ακούμπησα το χριστιανικό σου νεύρο και τινάχτηκες!George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:24Συγχαρητήρια τις έκανες 4.
Καθε χρόνο έχουμε θύματα από τροχαια και λέμε ότι πρέπει να οδηγούμε καλύτερα. Αν μου αποδείξεις ότι στατιστικά έχουμε θύματα ετησίως από βαφτίσεις τότε γιατί απλά να μην βαφτιζουμε καλύτερα κατα. Το παραπάνω πρότυπο και ουρλιάζουμε για κατάργηση?
Και Νανδρε ίσως και να μπήκα για νταματζ κοντρόλ αλλά εσύ 1000% το ποσταρες για να προκαλέσεις και τίποτε άλλο. Εκφράζεις απλά μια στείρα υστερία χωρίς να προσφέρεις τίποτε το ουσιαστικό.
Δεν πειράζει, η ταλιμπανιά θα σβήσει, αλλά δεν θα είμαστε εδώ να την χαρώ εγώ και να κλαις εσύ!:
.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Να πνίγονται τα βρέφη για μια ηλιθιότητα. Ότι πεις χριστιανούλη!George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:47Ξέρεις ο ταλιμπανισμος διαβάζεται και ανάποδα... Ίσως θα έπρεπε να δεις έναν καθρέφτη.Nandros έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:39Ακούμπησα το χριστιανικό σου νεύρο και τινάχτηκες!George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:24Συγχαρητήρια τις έκανες 4.
Δεν πειράζει, η ταλιμπανιά θα σβήσει, αλλά δεν θα είμαστε εδώ να την χαρώ εγώ και να κλαις εσύ!:
.
.
- George_V
Ότι πεις "αθειστικε ταλιμπαν".
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όσο και το μπανιάρισμα του κάθε μωρού. Τίποτε λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σοβαρά;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:44Τη στιγμή που το βουτάς, δεν κάνει και μεγάλη διαφορά πως το κρατάς.
Εγώ στο γιο μου, έτσι έμαθα να κολυμπάει. Βουτώντας τον και κρατώντας τον από τη μέση και όχι από τα πόδια.
Εσείς πως μάθατε στα παιδιά σας κολύμπι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τίποτα δεν είναι πιο ηλίθιο, απάνθρωπο και αχρείαστο, από τα τραγούδια του Αγγελάκα, των Αφών Κατσιμίχα, του Χαροούλη, του Πασσχαλίδη,και του Θηβαίου.
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Αποκλείεται να του έμαθες κολύμπι βουτώντας τον γιατί αυτά τα δύο είναι αντίθετα. Προφανώς θες να πεις ότι με τα χέρια σου του ασκούσες ελαφριά δύναμη προς τα πάνω ώστε να επιπλέει πιο εύκολα, να παραμείνει δηλαδή πάνω από την επιφάνεια του νερού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 21:22Σοβαρά;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:44Τη στιγμή που το βουτάς, δεν κάνει και μεγάλη διαφορά πως το κρατάς.
Εγώ στο γιο μου, έτσι έμαθα να κολυμπάει. Βουτώντας τον και κρατώντας τον από τη μέση και όχι από τα πόδια.
Αντίθετα ο παπάς ασκεί μεγάλη δύναμη προς τα κάτω ώστε να βουλιάξει, να παραμείνει δηλαδή κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Ε, μην τα βαφτίζετε αν είναι εγκληματικό.
Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα μ' αυτό.
Απλώς γελάω κάθε φορά που σκέφτομαι πόσοι από αυτούς που βρίσκουν τα μυστήρια ή τα έθιμα ηλίθια έκαναν θρησκευτικό γάμο, πόσοι βάφτισαν τα παιδιά τους αν και το θεωρούν εγκληματικό κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ τον πήγα κολυμβητήριο. Στην αρχή κολύμπησε με το μακαρόνι σε πισίνα που είχε βάθος 70 εκατοστά. Σιγά - σιγά απέκτησε αυτοπεποίθηση και ικανότητα και κάποια στιγμή έφυγε μόνος του. Πρόπερσι το καλοκαίρι έκανε μπάνιο σε Πάλτση και Λύρη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 21:22Σοβαρά;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:44Τη στιγμή που το βουτάς, δεν κάνει και μεγάλη διαφορά πως το κρατάς.
Αλλά για να καταλάβω. Εγώ λέω για αυτό που κάνουν οι παπάδες. Που το αρπάζουν και το βουτάνε μέσα στο νερό και το μωρό δε μπορεί να βγει αν δεν το θελήσει ο παπάς. Αυτός που μας βάφτισε το παιδί ήταν πρώην παλαιστής, έκανε το παιδί πακέτο κανονικό και το βούτηξε ολόκληρο μέσα. Τρεις φορές. Όταν τελικά το έβγαλε πάνω, είχε τυλιχτεί η αλυσίδα της κολυμπήθρας γύρω απ' τον λαιμό του. 3 μέρες μετά που του έβγαλα τον μύρο, το παιδί ούρλιαζε και σπαρταρούσε απ' τον φόβο στα χέρια μου.
Κάποιοι απ' τους παπάδες που βαφτίζουν είναι βλαμμένοι τι να κάνουμε; Αυτός που στη Ρουμανία παίρνει παράσημο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Ιουν 2024, 16:27