Εκδιώχθηκε αφου έφαγε από τον καρπό του δέντρου της γνώσης
Αυτά όλα είναι συμβολικά
Αυτόματα γνώρισε και τη πονηρη γνώση
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Εκδιώχθηκε αφου έφαγε από τον καρπό του δέντρου της γνώσης
Προσπάθεια αποπροσανατολισμού...λες και δεν το 'ξερα.
Πράγμα που έρχεται σε φανερή αντίθεση και με την δική σου ερμηνεία και με τα γραφόμενα της Γέννεσης.
Αυτό δεν το γνωρίζω και δεν θυμάμαι να αναφέρεται κάτι τέτοιο στην Γέννεση.
Αν είνα έτσι, διότι δεν είμαι και βαθυς γνώστης, τότε έχει δίκιο ο jey_pap και όχι ο σταβρομανούρας...
https://mondrian.mashable.com/uploads%2 ... zonaws.com ...Λοξίας έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 16:21Προσπάθεια αποπροσανατολισμού...λες και δεν το 'ξερα.
Αυτό που οφείλεις πρώτα να απαντήσεις και μετά να κάνεις τις όποιες παρατηρήσεις έχεις, είναι αυτό που σου έγραψα στο προηγούμενο και προ-προηγούμενο ποστ μου...
Όπως συμφώνησα για το συγκεριμένο εδάφιο (και όχι μόνον τώρα), ο Αδάμ κατείχε ΗΔΗ την αθανασία/αφθαρσία.
Αλλά, το παπάκι έγραψε...Πράγμα που έρχεται σε φανερή αντίθεση και με την δική σου ερμηνεία και με τα γραφόμενα της Γέννεσης.
Θέλεις να τοποθετηθείς σε αυτό; Καλώς. Δεν θέλεις; και πάλι καλώς
Αλλά, αποπροσανατολισμό της συζήτησης σε εμένα, ΤΕΛΟΣ.
Απλώς θα κράξω για άλλη μια φορά την δικολαβίστικη νοοτροπία που έχεις και για την οποία έχεις γίνει σούργελο στο φόρουμ.
Όσο για τη δική μου ερμηνεία στο εδάφιο που παραθέτεις και έχεις κολλήσει σε αυτό, αρνούμενος να δεις την jay_papεια μαλακία, έχουμε χρόνο, ΑΦΟΥ απαντήσεις εκεί που οφείλεις πρώτα.
ΥΓ 1.
Εξκολουθείς, πιστεύω, να βλέπεις πως το μικρό παπάκι κάνει την μεγάλη πάπια, αρνούμενο να βγει από την τρύπα του.
Και τι σημαίνει αυτό; Πως εμμένει στην θεολόγησή του πως ο Αδάμ ΔΕΝ κατείχε την αθανασία/αφθαρσία, αλλά την ανανέωνε μόλις έληγε ο χρόνος...
Μόνο πόσα ευρώ στοίχιζε δεν μας είπε και αν του έδινε και bonus μερικά GB για σερφάρισμα...
ΥΓ 2.
Τι έγινε; έτσι έχετε συνεννοηθεί στα μεταξύ σας ΠΜ (που τα συνηθίζετε);
ΥΓ 3.
Άσε το δικηγοριλίκι υπέρ του παπακίου...στόμα έχει.
Αντί να δεις το ξεφτίλισμα που κάνει το παπάκι στην Γέννεση και στην Ορθόδοξη παράδοσή σας με την δική του θεολογίστικη αρλούμπα, παριστάνεις τον δικηγόρο του. Αλλά πότε έβαγλε κόρακας κοράκου μάτι;
Αηδία έχετε καταντήσει...
Στην αποκάλυψη του Ιωάννη...
Ουτε κι εγώ ειμαι βαθύς γνωστης των ερμηνειών που δίνουν οι Πατέρες...συμπεραίνω απο αυτά που διαβάζω.
Ναι μπλου μου αλλα γιατί επρεπε να εκδιωχθεί...το λεει παρακάτω γιατί δεν μπορούσε να μείνει στον παράδεισο...
Τρόμο;