Δεν μπορώ να καταλάβω, τί ομαλό βλέπεις στο να χαϊδεύεις τα παπάρια σου εν ώρα εργασίας και μετά να ακουμπάς τον άλλο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τον έκαναν μαύρο στο ξύλο οι συνάδελφοι, διότι δεν γίνεται να τα έβλεπε μόνο αυτή. Δηλαδή, μετά από ένα σημείο, σου έρχεται τρέλα.
Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Γιατί είναι άλλο να έχει κάποιος θαυμάστριες εντός και εκτός επαγγελματικού χώρου και άλλο να συμπεριφέρεται σαν δίποδο στην α ή β που δεν έχουν εκδηλώσει προσωπικό ενδιαφέρον.Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:48Προφανώς και είναι. Αλλά ο εμφανίσιμοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:22Και βάσει ποιας λογικής συμπεραίνεται ότι αν κάνει τα ίδια ένας εμφανίσιμος ηθοποιός, δεν είναι ξεφτίλας;Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:14
μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρενόχληση ή απλά αυτοεξευτελισμός.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.
1) θα του την πέφτουν και δεν θα έχει χρόνο να την πέφτει ο ίδιος
2) δεν θα χρειαστεί να κάνει χοντρό πέσιμο καθώς εύκολα θα βρίκσει ανταπόκριση και σε απλό φλερτ
3) και να κάνει τα ίδια τα θύματα θα τον δουν με άλλο μάτι
Την έχεις ακούσει την ατάκα ότι αν ο τύπος στις 50 αποχρώσεις του γκρι ήταν φτωχαδάκι θα τον λέγανε ανώμαλο βιαστή. Κάπως έτσι πάει κι εδώ. Χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν και κοπέλες που κοιτάνε τη δουλειά τους και μόνο και θα έριχναν χυλόπιτα στον οποιονδήποτε δεν βλέπω τον λόγο γιατί π.χ. ο κούρκουλος ή ο γεωργίτσης θα γινόταν εμετικοί πέφτουλες σε μια κοπέλα όταν είχαν στρατούς από άλλες ηθοποιούς ή θαυμάστριες να τους παρακαλάνε.
Αναφορικά με την ερώτηση "δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος άντρας μπάζο* όταν υπάρχει σε ένα χώρο με όμορφες γυναίκες;" η απάντηση είναι πολύ απλή.
Ό,τι κάνουν και οι γυναίκες που είναι μπάζα.
Χρησιμοποιώ έναν από τους αντρικούς όρους για τον χαρακτηρισμό της εμφάνισης των γυναικών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν τον χαστούκισε την πρώτη φορά αυτή.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:06Δεν μπορώ να καταλάβω, τί ομαλό βλέπεις στο να χαϊδεύεις τα παπάρια σου εν ώρα εργασίας και μετά να ακουμπάς τον άλλο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τον έκαναν μαύρο στο ξύλο οι συνάδελφοι, διότι δεν γίνεται να τα έβλεπε μόνο αυτή. Δηλαδή, μετά από ένα σημείο, σου έρχεται τρέλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Τι να το κάνεις το χαστούκι, κλίβανο ήθελε να ξεβρωμίσει από τα μικρόβια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:26Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν τον χαστούκισε την πρώτη φορά αυτή.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:06Δεν μπορώ να καταλάβω, τί ομαλό βλέπεις στο να χαϊδεύεις τα παπάρια σου εν ώρα εργασίας και μετά να ακουμπάς τον άλλο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τον έκαναν μαύρο στο ξύλο οι συνάδελφοι, διότι δεν γίνεται να τα έβλεπε μόνο αυτή. Δηλαδή, μετά από ένα σημείο, σου έρχεται τρέλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Τέχνη θα ήταν να του αφήσει μια διάρροια πάνω στα τζάμια του αμαξιού του αλά Πόλοκ.
Μλκ , όταν το είχα δει με έναν λοχία; ως υπογραφή ..έπεσα απ΄ την καρέκλα

-
Συνήθως τα πλένουμε. Και συνήθως αν όχι πάντα είναι πιο καθαρά από ένα αιδοίο.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:06Δεν μπορώ να καταλάβω, τί ομαλό βλέπεις στο να χαϊδεύεις τα παπάρια σου εν ώρα εργασίας και μετά να ακουμπάς τον άλλο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τον έκαναν μαύρο στο ξύλο οι συνάδελφοι, διότι δεν γίνεται να τα έβλεπε μόνο αυτή. Δηλαδή, μετά από ένα σημείο, σου έρχεται τρέλα.
- Cecily Anne
Και πού ξέρεις εσύ τί συφιλιάρης χλαμυδοκουβαλητής είναι ο άλλος;άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:37Συνήθως τα πλένουμε. Και συνήθως αν όχι πάντα είναι πιο καθαρά από ένα αιδοίο.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:06Δεν μπορώ να καταλάβω, τί ομαλό βλέπεις στο να χαϊδεύεις τα παπάρια σου εν ώρα εργασίας και μετά να ακουμπάς τον άλλο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τον έκαναν μαύρο στο ξύλο οι συνάδελφοι, διότι δεν γίνεται να τα έβλεπε μόνο αυτή. Δηλαδή, μετά από ένα σημείο, σου έρχεται τρέλα.
-
Αν είναι φαίνεται απ' το βλέμμα.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:42Και πού ξέρεις εσύ τί συφιλιάρης χλαμυδοκουβαλητής είναι ο άλλος;άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:37Συνήθως τα πλένουμε. Και συνήθως αν όχι πάντα είναι πιο καθαρά από ένα αιδοίο.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:06
Δεν μπορώ να καταλάβω, τί ομαλό βλέπεις στο να χαϊδεύεις τα παπάρια σου εν ώρα εργασίας και μετά να ακουμπάς τον άλλο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τον έκαναν μαύρο στο ξύλο οι συνάδελφοι, διότι δεν γίνεται να τα έβλεπε μόνο αυτή. Δηλαδή, μετά από ένα σημείο, σου έρχεται τρέλα.
- Cecily Anne
Κι απ'τ΄αυτιά.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:43Αν είναι φαίνεται απ' το βλέμμα.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:42Και πού ξέρεις εσύ τί συφιλιάρης χλαμυδοκουβαλητής είναι ο άλλος;άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:37
Συνήθως τα πλένουμε. Και συνήθως αν όχι πάντα είναι πιο καθαρά από ένα αιδοίο.
Χρησιμοποίησα το "χαστούκι" επειδή κάτι έγραψες για "μαύρο ξύλο", έτσι ως περισσότερο ήπια αντίδραση. Και δεν αφορά μόνον σ' αυτή τη φάση.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:30Τι να το κάνεις το χαστούκι, κλίβανο ήθελε να ξεβρωμίσει από τα μικρόβια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:26Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν τον χαστούκισε την πρώτη φορά αυτή.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:06
Αλλά όταν η γυναίκα δεν τολμάει να πει "κοφ' το", "μακριά τα ξερά σου", "είστε μεγιστοτεράστιος αυνάν Δάσκαλε" ή απλώς να σηκωθεί και να φύγει, θα πάνε οι άλλοι άντρες παλιάς κοπής να τον πλακώσουν στο ξύλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρω ότι θα μου σούρεις τώρα διάφορα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:44Χρησιμοποίησα το "χαστούκι" επειδή κάτι έγραψες για "μαύρο ξύλο", έτσι ως περισσότερο ήπια αντίδραση. Και δεν αφορά μόνον σ' αυτή τη φάση.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:30Τι να το κάνεις το χαστούκι, κλίβανο ήθελε να ξεβρωμίσει από τα μικρόβια.
Αλλά όταν η γυναίκα δεν τολμάει να πει "κοφ' το", "μακριά τα ξερά σου", "είστε μεγιστοτεράστιος αυνάν Δάσκαλε" ή απλώς να σηκωθεί και να φύγει, θα πάνε οι άλλοι άντρες παλιάς κοπής να τον πλακώσουν στο ξύλο;
Αλλά εγώ θα το γράψω.
Αυτά είναι τα κακά της μη οπλοφορίας των γυναικών στην Αθήνα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Cecily Anne
Γιατί όχι ρε συ; Η Δανδουλάκη επενέβη και τον πέταξε όξω για παράδειγμα, όταν η μία από τις 3 έκανε θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:44Χρησιμοποίησα το "χαστούκι" επειδή κάτι έγραψες για "μαύρο ξύλο", έτσι ως περισσότερο ήπια αντίδραση. Και δεν αφορά μόνον σ' αυτή τη φάση.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:30Τι να το κάνεις το χαστούκι, κλίβανο ήθελε να ξεβρωμίσει από τα μικρόβια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στον Τροχό της Τύχης πάντως διασκεδάζω με την ασχετοσύνη τους. Όταν βλέπω <30 ξέρω ότι ή θα βγάλω τα μαλλιά μου ή θα πεθάνω στα γέλια, με πιθανότητα επιβεβαίωσης >90%.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:56Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η μπουμερική ομερτά.
Μόνο από μιλλένιαλς και κάτω θα μάθετε αλήθειες.
Χωρίς πλάκα, προβληματίζομαι για την σύγχρονη αμορφωσιά και την υποβάθμιση του σχολείου τις τελευταίες δεκαετίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με καυλώνει τόσο αυτή η γυναίκα μ'αυτά που λέει.
από Εκτωρ » 08 Αύγ 2023, 03:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Αύγ 2023, 07:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1091 Προβολές
-