Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Το ματωμένο φεγγάρι το είδατε πριν ρε άχρηστοι; Από τις μαλακίες σας κοκκίνισε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο Χαοτικός δεν άκουσε κακά λογάκια για τον Τσίπρα. Και αν άκουσε είμαι σίγουρος οτι όρθωσε το ανάστημά του και - όπως κάνει στο πχώρουμ - τους εξήγησε πόσο φταίνε τα καθάρματα οι πυρόπληκτοι που χτίζανε αυθαίρετα. Περήφανα. Κοιτώντας τους ΚΑ - ΤΑ - ΜΑ - ΤΑ.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:39τον τσίπρα όλοι τον βρίζανε παντούΧαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:28Εγώ πάλι με ότι κόσμο ήρθα σε επαφή άκουγα για λάθη του παρελθόντος και πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες και πως αν ήταν η Kouli κυβέρνηση δεν θα γινόταν τίποτα καλύτερο.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:23
βγήκα σήμερα με φίλους και παντού όλοι έβριζαν τον τσίπρα...
δεν ξέρω, δημοσκοπική εταιρεία δεν είμαι, αλλά τέτοιο κλίμα δεν έχω ξαναπετύχει.
το και ο κούλης τα ίδια θα κάνει ναι, το άκουσα..
αλλά δεν άκουσα ούτε μισό υποστηρικτικό σχόλιο για τον τσίπρα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
χαλασε μια τεντα ,χρυσοπληρωσαμε την νοσηλεια του και πιθανοτατα τωρα ειναι συνταξιουχος και απολαμβανει τον θαυμασμο απο τυπους σαν και εσενα.Αντε πάμε απο την αρχή μέχρι να το καταλάβουν οι λιγότερο πολύστροφοι :
Ανέλαβε την ευθύνη πέφτωντας απο τον 5ο όροφο.
Αξιοπρέπεια*. Την έσωσε.*
Δεν έγραψα κάτι τέτοιο, αντιθέτως, όπως σημείωσα, εκτιμώ ότι αυτά τα γεγονότα έχουν εν τέλει περιορισμένη επίδραση. Αν χάσει ο σύριζα, θα χάσει για άλλους λόγους με κυριότερο αυτό που αναφέρω πιο πάνω. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είναι αναντίρρητο ότι αυτή η ιστορία χαλάει ή θα αλλοιώσει τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τις αναμενόμενες κινήσεις του Σεπτεμβρίου.dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:44δλδ?
δε θα καρπωθεί δημοσκοπικά που λεει και ο Kameron τη δυσαρέσκεια o Κούλης?
Αν κάνεις δίκη προθέσεων, τουλάχιστον να την κάνεις σωστά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
καλου κακού κρύψτε όμως τον Κούλη τουλάχιστον όσο γινεταιmetaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:47η νδ δεν πρόκειται να ανέβει δημοσκοπικά
απλά θα πέσει ο συριζα.
A μπράβο, γιατί μερικοί μερικοί για κάποιους λόγους δικούς τους λένε ότι φταίει η μεσογειακή βλάστηση και το πράσινο.kameron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:41Εγώ έγραψα ότι συνθήκες δόμησης που θυμίζουν ανατολική Αττική έχω συναντήσει και στην Ιταλία και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, ακόμα και στη Γαλλία. Το ότι συνολικά ο μηχανισμός πάσχει στην Ελλάδα περισσότερο από τις άλλες χώρες είναι άλλο ζήτημα.Athina__P έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:35Τώρα διάβασα για τις φωτιές στην Πορτογαλία, όπου ήταν μια κατάσταση παρόμοια με της Ζαχάρως, που εγκλωβίστηκαν άνθρωποι σε επαρχιακό δρόμο προσπαθώντας να ξεφύγουν. Να καούν τόσοι άνθρωποι μαζεμένοι σε κατοικημένη περιοχή, πού έχει γίνει στη Μεσόγειο ή παγκοσμίως; Ενώ πράγματι, δόμηση σαν του Ματιού έχει σε πολλά σημεία; Βλέπε Μονακό, Κάπρι που είναι και πολύ πιο ιδιαίτερα, με κλίσεις κλπ. Καλά δεν συζητάμε ότι αυτή εδώ η περιοχή είναι στα όρια μιας πρωτεύουσας με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους πόρους πυρόσβεσης.kameron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:28Σε εμάς είναι αντικειμενικά δύσκολο να βγάλεις άκρη με το γενικότερο χάος και τις δυσλειτουργίες, αλλά αναφορικά με τις παραλίες μην νομίζετε ότι η κατάσταση και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι πολύ καλύτερη, ειδικά στο μεσογειακό χώρο παρατηρούνται πολλές αντίστοιχες αυθαιρεσίες στις παραλιακές ζώνες.
Καταρχήν, έχουν κίνητρα για όποιον θέλει να κάψει ανενόχλητος; Δεν νομίζω πως έχουν...
- metaxoskolikas
μπορεί να πάει και στους ίδιους τους πυρόπληκτους να τα πειYochanan έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:48Ο Χαοτικός δεν άκουσε κακά λογάκια για τον Τσίπρα. Και αν άκουσε είμαι σίγουρος οτι όρθωσε το ανάστημά του και - όπως κάνει στο πχώρουμ - τους εξήγησε πόσο φταίνε τα καθάρματα οι πυρόπληκτοι που χτίζανε αυθαίρετα. Περήφανα. Κοιτώντας τους ΚΑ - ΤΑ - ΜΑ - ΤΑ.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:39τον τσίπρα όλοι τον βρίζανε παντού
ήταν ένας ηλικιωμένος σε διπλανό τραπέζι που πρέπει να είχε χάσει δικό του άνθρωπο στην πυρκαγιά, είχε και πρόβλημα στην κίνηση απότι κατάλαβα και δεν μπορούσε να φύγει για να γλιτώσει...
τραγικές καταστάσεις
Αν είχαν τόση φαγούρα για το σκοπιανό, να έκαναν κάτι εγκαίρως, αντί για ψηφο διαμαρτυρίας εκ των υστέρων...metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:47η νδ δεν πρόκειται να ανέβει δημοσκοπικάdna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:44δλδ?
απλά θα πέσει ο συριζα.
έχω αρκετούς φίλους που το ρίξανε συριζα, λόγω αντινεοδημοκρατισμού
τους έλεγα μην το ρίξετε ρε, χρόνια δεξιοί ήταν κιόλας
μετά από το σκοπιανό κλπ δε θέλουν να ακούν για τσίπρα, αλλά δε σημαίνει ότι θα πάνε στον κούλη ή κάπου αλλού.
- metaxoskolikas
συμφωνώ. μέγιστη χαζομάρα και μιλάμε κιόλας για ανθρώπους κάργα δεξιούς...Athina__P έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:51Αν είχαν τόση φαγούρα για το σκοπιανό, να έκαναν κάτι εγκαίρως, αντί για ψηφο διαμαρτυρίας εκ των υστέρων...metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:47η νδ δεν πρόκειται να ανέβει δημοσκοπικάdna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:44δλδ?
απλά θα πέσει ο συριζα.
μετά από το σκοπιανό κλπ δε θέλουν να ακούν για τσίπρα, αλλά δε σημαίνει ότι θα πάνε στον κούλη ή κάπου αλλού.
ο τσίπρας γενικά δε θα έβγαινε χωρίς τους απογοητευμένους δεξιούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 28 Ιούλ 2018, 01:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Λεες το παληκάρι απο το Μαξίμου έχει τα κότσια να πάει στο Μάτι για να πει Αναλαμβάνω την ευθύνηperseus έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:48χαλασε μια τεντα ,χρυσοπληρωσαμε την νοσηλεια του και πιθανοτατα τωρα ειναι συνταξιουχος και απολαμβανει τον θαυμασμο απο τυπους σαν και εσενα.Αντε πάμε απο την αρχή μέχρι να το καταλάβουν οι λιγότερο πολύστροφοι :
Ανέλαβε την ευθύνη πέφτωντας απο τον 5ο όροφο.
Αξιοπρέπεια*. Την έσωσε.*
Απόλαυση οι αποψινές φθηνές μαγκιες απο τους σαν εσένα.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:49καλου κακού κρύψτε όμως τον Κούλη τουλάχιστον όσο γινεταιmetaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:47η νδ δεν πρόκειται να ανέβει δημοσκοπικά
απλά θα πέσει ο συριζα.
παρ' όλο το γκάου που είσαι θα παρατήρησες οτι μόνο αυτός κρύβεται
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Μπορώ να πω ο,τι θέλω φίλε. Τις μαλακίες που λέει ο άλλος κι εσύ ακολουθάς τις λέμε στη δουλειά ντελίριο. Άλλοι δεν είμαστε τοσο τυπολάτρες και τη λέμε μαλακία. Εγώ τη λέω πουστιά βέβαια γιατί πούστικο είναι το όραμά σας για τη ζωή. Ένοχο, σκοτεινό, και καρμικό. Κι η πουστιά σας είναι τα γκαιμπελίστικα που πετάτε. Γιατί κανείς δεν κατηγόρησε τους πληγέντες. Εσάς κατηγόρησαν πολλοί και τρέχετε να κρυφτείτε πίσω από τους νεκρούς. Αυτή είναι η πασοκο-δεξιάmetaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:50μπορεί να πάει και στους ίδιους τους πυρόπληκτους να τα πειYochanan έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:48Ο Χαοτικός δεν άκουσε κακά λογάκια για τον Τσίπρα. Και αν άκουσε είμαι σίγουρος οτι όρθωσε το ανάστημά του και - όπως κάνει στο πχώρουμ - τους εξήγησε πόσο φταίνε τα καθάρματα οι πυρόπληκτοι που χτίζανε αυθαίρετα. Περήφανα. Κοιτώντας τους ΚΑ - ΤΑ - ΜΑ - ΤΑ.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:39
τον τσίπρα όλοι τον βρίζανε παντού
ήταν ένας ηλικιωμένος σε διπλανό τραπέζι που πρέπει να είχε χάσει δικό του άνθρωπο στην πυρκαγιά, είχε και πρόβλημα στην κίνηση απότι κατάλαβα και δεν μπορούσε να φύγει για να γλιτώσει...
τραγικές καταστάσεις
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θυμάσαι στα παλλόμενα πέη, στην αρχή της διακυβέρνησης; Τότε οι δικοί τους σηκώσανε ανάστημα στις κυβερνητικές αποφάσεις και είπαν ΟΧΙ, το τερματίσατε, ήταν μια λάθος απόφαση! Για το Μακεδονικό, λουφάξανε... Λουφάξανε! Και δεν μιλάω για διαδηλώσεις και τέτοια, αλλά να μπει βέτο στην ίδια τη χάραξη της πολιτικής.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:53συμφωνώ. μέγιστη χαζομάρα και μιλάμε κιόλας για ανθρώπους κάργα δεξιούς...Athina__P έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:51Αν είχαν τόση φαγούρα για το σκοπιανό, να έκαναν κάτι εγκαίρως, αντί για ψηφο διαμαρτυρίας εκ των υστέρων...metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:47
η νδ δεν πρόκειται να ανέβει δημοσκοπικά
απλά θα πέσει ο συριζα.
ο τσίπρας γενικά δε θα έβγαινε χωρίς τους απογοητευμένους δεξιούς.
-
Για την ακρίβεια δημοσίευσες παράγγελμα από το συγκρότημα που στηρίζει την οικογένεια.Αλλού οι πονηριές.Το ιν.γρ υπάρχει από τότε που μπαίναμε διαδίκτυο με χρονοχρέωση και τα τηλέφωνα ήταν με ροδέλα.Είναι η ηλεκτρονική όψη του παλιού ΔΟΛ που δεν έκλεισε ούτε στην κατοχή και σήμερα είναι η ναυαρχίδα της "αντικειμενικότητας" του ΔΟΜ.Καμιά κυβέρνηση δε μπορεί να κρύψει τίποτα,υποτιμάς τη νοημοσύνη σου μόνο που τα λες αυτά.Αλαφουζόλ,κουμπάρος,το κανάλι του πατριαρχείου καθώς και αυτού που έφαγε τα λεφτά των καραβανάδων χορεύουν στο ρυθμό του μετώπου λογικής και των παραφυάδων του χρόνια ολόκληρα.Όποιος θέλει γράφει ότι θέλει και το δημοσιεύει από την καρέκλα του σπιτιού/γραφείου του ανά ώρα και στιγμή που επιθυμεί,όπως εσύ έκανες παρακάτω,ανοίγοντας το παρόν:Yochanan έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:33Αυτό το βλέπεις έτσι εσύ γιατι είσαι τελειωμένο κοματοσκυλο και τα κρίνεις όλα με βάση τα ψηφαλάκια που κόβουνε απο τη μπαράταξημας. Δεν ήμουν καθόλου ειρωνικος καθώς το βράδυ της 23ης δεν ήξερα το μέγεθος της καταστροφης γιατι δεν είχε περάσει στα μέσα. Γιατί η κυβέρνηση που στηρίζεις το έκρυβε για να κανει επικοινωνιακη διαχειριση. Τώρα θα μοιράσεις πάλι κανα ψόφο ή τζάμπα περιμένουμε;Heritage86 έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:23Απλά είναι λίγο γραφικό να μιλά για λογική ο ίδιος ο νηματοθέτης,όταν έδωσε το έναυσμα με πλήρως ειρωνικό σφύριγμα.Ακολούθησε ο συρφετός ωσάν αμαξοστοιχία.Το τρένο είχε προορισμό το "μέτωπο λογικής".
Yochanan @ Πυρκαγιες στην Αττική
και για όσους βαριούνται:
Yochanan έγραψε: ↑23 Ιούλ 2018, 19:48Είμαστε όλοι κομπλέ;
http://www.in.gr/2018/07/23/greece/sto- ... ai-spitia/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heritage86 την 28 Ιούλ 2018, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτοί που κατηγόρησαν, μήπως συμπτωματικά κατηγορούσαν κάποτε και για λιποθυμισμένα μαθητούδια;Χαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:57Μπορώ να πω ο,τι θέλω φίλε. Τις μαλακίες που λέει ο άλλος κι εσύ ακολουθάς τις λέμε στη δουλειά ντελίριο. Άλλοι δεν είμαστε τοσο τυπολάτρες και τη λέμε μαλακία. Εγώ τη λέω πουστιά βέβαια γιατί πούστικο είναι το όραμά σας για τη ζωή. Ένοχο, σκοτεινό, και καρμικό. Κι η πουστιά σας είναι τα γκαιμπελίστικα που πετάτε. Γιατί κανείς δεν κατηγόρησε τους πληγέντες. Εσάς κατηγόρησαν πολλοί και τρέχετε να κρυφτείτε πίσω από τους νεκρούς. Αυτή είναι η πασοκο-δεξιάmetaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:50μπορεί να πάει και στους ίδιους τους πυρόπληκτους να τα πει
τραγικές καταστάσεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-