Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 28 Ιούλ 2018, 01:47

Το ματωμένο φεγγάρι το είδατε πριν ρε άχρηστοι; Από τις μαλακίες σας κοκκίνισε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 28 Ιούλ 2018, 01:48

metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:39
Χαοτικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:28
metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:23

βγήκα σήμερα με φίλους και παντού όλοι έβριζαν τον τσίπρα...
δεν ξέρω, δημοσκοπική εταιρεία δεν είμαι, αλλά τέτοιο κλίμα δεν έχω ξαναπετύχει.
Εγώ πάλι με ότι κόσμο ήρθα σε επαφή άκουγα για λάθη του παρελθόντος και πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες και πως αν ήταν η Kouli κυβέρνηση δεν θα γινόταν τίποτα καλύτερο.
τον τσίπρα όλοι τον βρίζανε παντού
το και ο κούλης τα ίδια θα κάνει ναι, το άκουσα..
αλλά δεν άκουσα ούτε μισό υποστηρικτικό σχόλιο για τον τσίπρα.
Ο Χαοτικός δεν άκουσε κακά λογάκια για τον Τσίπρα. Και αν άκουσε είμαι σίγουρος οτι όρθωσε το ανάστημά του και - όπως κάνει στο πχώρουμ - τους εξήγησε πόσο φταίνε τα καθάρματα οι πυρόπληκτοι που χτίζανε αυθαίρετα. Περήφανα. Κοιτώντας τους ΚΑ - ΤΑ - ΜΑ - ΤΑ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 28 Ιούλ 2018, 01:48

Αντε πάμε απο την αρχή μέχρι να το καταλάβουν οι λιγότερο πολύστροφοι :

Ανέλαβε την ευθύνη πέφτωντας απο τον 5ο όροφο.

Αξιοπρέπεια*. Την έσωσε.*
χαλασε μια τεντα ,χρυσοπληρωσαμε την νοσηλεια του και πιθανοτατα τωρα ειναι συνταξιουχος και απολαμβανει τον θαυμασμο απο τυπους σαν και εσενα.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 28 Ιούλ 2018, 01:49

dna replication έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:44
δλδ?
δε θα καρπωθεί δημοσκοπικά που λεει και ο Kameron τη δυσαρέσκεια o Κούλης?
Δεν έγραψα κάτι τέτοιο, αντιθέτως, όπως σημείωσα, εκτιμώ ότι αυτά τα γεγονότα έχουν εν τέλει περιορισμένη επίδραση. Αν χάσει ο σύριζα, θα χάσει για άλλους λόγους με κυριότερο αυτό που αναφέρω πιο πάνω. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είναι αναντίρρητο ότι αυτή η ιστορία χαλάει ή θα αλλοιώσει τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τις αναμενόμενες κινήσεις του Σεπτεμβρίου.

Αν κάνεις δίκη προθέσεων, τουλάχιστον να την κάνεις σωστά.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 28 Ιούλ 2018, 01:49

metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:47
η νδ δεν πρόκειται να ανέβει δημοσκοπικά
απλά θα πέσει ο συριζα.
καλου κακού κρύψτε όμως τον Κούλη τουλάχιστον όσο γινεται

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 28 Ιούλ 2018, 01:50

kameron έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:41
Athina__P έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:35
kameron έγραψε:
Σε εμάς είναι αντικειμενικά δύσκολο να βγάλεις άκρη με το γενικότερο χάος και τις δυσλειτουργίες, αλλά αναφορικά με τις παραλίες μην νομίζετε ότι η κατάσταση και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι πολύ καλύτερη, ειδικά στο μεσογειακό χώρο παρατηρούνται πολλές αντίστοιχες αυθαιρεσίες στις παραλιακές ζώνες.
Τώρα διάβασα για τις φωτιές στην Πορτογαλία, όπου ήταν μια κατάσταση παρόμοια με της Ζαχάρως, που εγκλωβίστηκαν άνθρωποι σε επαρχιακό δρόμο προσπαθώντας να ξεφύγουν. Να καούν τόσοι άνθρωποι μαζεμένοι σε κατοικημένη περιοχή, πού έχει γίνει στη Μεσόγειο ή παγκοσμίως; Ενώ πράγματι, δόμηση σαν του Ματιού έχει σε πολλά σημεία; Βλέπε Μονακό, Κάπρι που είναι και πολύ πιο ιδιαίτερα, με κλίσεις κλπ. Καλά δεν συζητάμε ότι αυτή εδώ η περιοχή είναι στα όρια μιας πρωτεύουσας με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους πόρους πυρόσβεσης.

Καταρχήν, έχουν κίνητρα για όποιον θέλει να κάψει ανενόχλητος; Δεν νομίζω πως έχουν...
Εγώ έγραψα ότι συνθήκες δόμησης που θυμίζουν ανατολική Αττική έχω συναντήσει και στην Ιταλία και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, ακόμα και στη Γαλλία. Το ότι συνολικά ο μηχανισμός πάσχει στην Ελλάδα περισσότερο από τις άλλες χώρες είναι άλλο ζήτημα.
A μπράβο, γιατί μερικοί μερικοί για κάποιους λόγους δικούς τους λένε ότι φταίει η μεσογειακή βλάστηση και το πράσινο.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 01:50

Yochanan έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:48
metaxoskolikas έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Εγώ πάλι με ότι κόσμο ήρθα σε επαφή άκουγα για λάθη του παρελθόντος και πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες και πως αν ήταν η Kouli κυβέρνηση δεν θα γινόταν τίποτα καλύτερο.
Ο Χαοτικός δεν άκουσε κακά λογάκια για τον Τσίπρα. Και αν άκουσε είμαι σίγουρος οτι όρθωσε το ανάστημά του και - όπως κάνει στο πχώρουμ - τους εξήγησε πόσο φταίνε τα καθάρματα οι πυρόπληκτοι που χτίζανε αυθαίρετα. Περήφανα. Κοιτώντας τους ΚΑ - ΤΑ - ΜΑ - ΤΑ.
μπορεί να πάει και στους ίδιους τους πυρόπληκτους να τα πει
ήταν ένας ηλικιωμένος σε διπλανό τραπέζι που πρέπει να είχε χάσει δικό του άνθρωπο στην πυρκαγιά, είχε και πρόβλημα στην κίνηση απότι κατάλαβα και δεν μπορούσε να φύγει για να γλιτώσει...
τραγικές καταστάσεις

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 28 Ιούλ 2018, 01:51

metaxoskolikas έγραψε:
dna replication έγραψε:
δλδ?
απλά θα πέσει ο συριζα.
έχω αρκετούς φίλους που το ρίξανε συριζα, λόγω αντινεοδημοκρατισμού
τους έλεγα μην το ρίξετε ρε, χρόνια δεξιοί ήταν κιόλας
μετά από το σκοπιανό κλπ δε θέλουν να ακούν για τσίπρα, αλλά δε σημαίνει ότι θα πάνε στον κούλη ή κάπου αλλού.
Αν είχαν τόση φαγούρα για το σκοπιανό, να έκαναν κάτι εγκαίρως, αντί για ψηφο διαμαρτυρίας εκ των υστέρων...

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 01:53

Athina__P έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:51
metaxoskolikas έγραψε:
dna replication έγραψε:
δλδ?
απλά θα πέσει ο συριζα.
μετά από το σκοπιανό κλπ δε θέλουν να ακούν για τσίπρα, αλλά δε σημαίνει ότι θα πάνε στον κούλη ή κάπου αλλού.
Αν είχαν τόση φαγούρα για το σκοπιανό, να έκαναν κάτι εγκαίρως, αντί για ψηφο διαμαρτυρίας εκ των υστέρων...
συμφωνώ. μέγιστη χαζομάρα και μιλάμε κιόλας για ανθρώπους κάργα δεξιούς...
ο τσίπρας γενικά δε θα έβγαινε χωρίς τους απογοητευμένους δεξιούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 28 Ιούλ 2018, 01:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 28 Ιούλ 2018, 01:53

perseus έγραψε:
Αντε πάμε απο την αρχή μέχρι να το καταλάβουν οι λιγότερο πολύστροφοι :

Ανέλαβε την ευθύνη πέφτωντας απο τον 5ο όροφο.

Αξιοπρέπεια*. Την έσωσε.*
χαλασε μια τεντα ,χρυσοπληρωσαμε την νοσηλεια του και πιθανοτατα τωρα ειναι συνταξιουχος και απολαμβανει τον θαυμασμο απο τυπους σαν και εσενα.
Λεες το παληκάρι απο το Μαξίμου έχει τα κότσια να πάει στο Μάτι για να πει Αναλαμβάνω την ευθύνη

Απόλαυση οι αποψινές φθηνές μαγκιες απο τους σαν εσένα.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 28 Ιούλ 2018, 01:57

dna replication έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:49
metaxoskolikas έγραψε:
απλά θα πέσει ο συριζα.
καλου κακού κρύψτε όμως τον Κούλη τουλάχιστον όσο γινεται

παρ' όλο το γκάου που είσαι θα παρατήρησες οτι μόνο αυτός κρύβεταιΕικόνα( εδω και καιρό)
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 28 Ιούλ 2018, 01:57

metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:50
Yochanan έγραψε:
metaxoskolikas έγραψε:

ήταν ένας ηλικιωμένος σε διπλανό τραπέζι που πρέπει να είχε χάσει δικό του άνθρωπο στην πυρκαγιά, είχε και πρόβλημα στην κίνηση απότι κατάλαβα και δεν μπορούσε να φύγει για να γλιτώσει...
τραγικές καταστάσεις
Μπορώ να πω ο,τι θέλω φίλε. Τις μαλακίες που λέει ο άλλος κι εσύ ακολουθάς τις λέμε στη δουλειά ντελίριο. Άλλοι δεν είμαστε τοσο τυπολάτρες και τη λέμε μαλακία. Εγώ τη λέω πουστιά βέβαια γιατί πούστικο είναι το όραμά σας για τη ζωή. Ένοχο, σκοτεινό, και καρμικό. Κι η πουστιά σας είναι τα γκαιμπελίστικα που πετάτε. Γιατί κανείς δεν κατηγόρησε τους πληγέντες. Εσάς κατηγόρησαν πολλοί και τρέχετε να κρυφτείτε πίσω από τους νεκρούς. Αυτή είναι η πασοκο-δεξιά
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 28 Ιούλ 2018, 01:57

metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:53
Athina__P έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:51
metaxoskolikas έγραψε:

απλά θα πέσει ο συριζα.
συμφωνώ. μέγιστη χαζομάρα και μιλάμε κιόλας για ανθρώπους κάργα δεξιούς...
ο τσίπρας γενικά δε θα έβγαινε χωρίς τους απογοητευμένους δεξιούς.
Θυμάσαι στα παλλόμενα πέη, στην αρχή της διακυβέρνησης; Τότε οι δικοί τους σηκώσανε ανάστημα στις κυβερνητικές αποφάσεις και είπαν ΟΧΙ, το τερματίσατε, ήταν μια λάθος απόφαση! Για το Μακεδονικό, λουφάξανε... Λουφάξανε! Και δεν μιλάω για διαδηλώσεις και τέτοια, αλλά να μπει βέτο στην ίδια τη χάραξη της πολιτικής.

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 28 Ιούλ 2018, 01:58

Yochanan έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:33
Heritage86 έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:23
Απλά είναι λίγο γραφικό να μιλά για λογική ο ίδιος ο νηματοθέτης,όταν έδωσε το έναυσμα με πλήρως ειρωνικό σφύριγμα.Ακολούθησε ο συρφετός ωσάν αμαξοστοιχία.Το τρένο είχε προορισμό το "μέτωπο λογικής".
Αυτό το βλέπεις έτσι εσύ γιατι είσαι τελειωμένο κοματοσκυλο και τα κρίνεις όλα με βάση τα ψηφαλάκια που κόβουνε απο τη μπαράταξημας. Δεν ήμουν καθόλου ειρωνικος καθώς το βράδυ της 23ης δεν ήξερα το μέγεθος της καταστροφης γιατι δεν είχε περάσει στα μέσα. Γιατί η κυβέρνηση που στηρίζεις το έκρυβε για να κανει επικοινωνιακη διαχειριση. Τώρα θα μοιράσεις πάλι κανα ψόφο ή τζάμπα περιμένουμε;
Για την ακρίβεια δημοσίευσες παράγγελμα από το συγκρότημα που στηρίζει την οικογένεια.Αλλού οι πονηριές.Το ιν.γρ υπάρχει από τότε που μπαίναμε διαδίκτυο με χρονοχρέωση και τα τηλέφωνα ήταν με ροδέλα.Είναι η ηλεκτρονική όψη του παλιού ΔΟΛ που δεν έκλεισε ούτε στην κατοχή και σήμερα είναι η ναυαρχίδα της "αντικειμενικότητας" του ΔΟΜ.Καμιά κυβέρνηση δε μπορεί να κρύψει τίποτα,υποτιμάς τη νοημοσύνη σου μόνο που τα λες αυτά.Αλαφουζόλ,κουμπάρος,το κανάλι του πατριαρχείου καθώς και αυτού που έφαγε τα λεφτά των καραβανάδων χορεύουν στο ρυθμό του μετώπου λογικής και των παραφυάδων του χρόνια ολόκληρα.Όποιος θέλει γράφει ότι θέλει και το δημοσιεύει από την καρέκλα του σπιτιού/γραφείου του ανά ώρα και στιγμή που επιθυμεί,όπως εσύ έκανες παρακάτω,ανοίγοντας το παρόν:

Yochanan @ Πυρκαγιες στην Αττική

και για όσους βαριούνται:
Yochanan έγραψε:
23 Ιούλ 2018, 19:48
Είμαστε όλοι κομπλέ;
http://www.in.gr/2018/07/23/greece/sto- ... ai-spitia/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heritage86 την 28 Ιούλ 2018, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 28 Ιούλ 2018, 01:59

Χαοτικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:57
metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:50
Yochanan έγραψε:

τραγικές καταστάσεις
Μπορώ να πω ο,τι θέλω φίλε. Τις μαλακίες που λέει ο άλλος κι εσύ ακολουθάς τις λέμε στη δουλειά ντελίριο. Άλλοι δεν είμαστε τοσο τυπολάτρες και τη λέμε μαλακία. Εγώ τη λέω πουστιά βέβαια γιατί πούστικο είναι το όραμά σας για τη ζωή. Ένοχο, σκοτεινό, και καρμικό. Κι η πουστιά σας είναι τα γκαιμπελίστικα που πετάτε. Γιατί κανείς δεν κατηγόρησε τους πληγέντες. Εσάς κατηγόρησαν πολλοί και τρέχετε να κρυφτείτε πίσω από τους νεκρούς. Αυτή είναι η πασοκο-δεξιά
Αυτοί που κατηγόρησαν, μήπως συμπτωματικά κατηγορούσαν κάποτε και για λιποθυμισμένα μαθητούδια;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών