Και τώρα.
Νομίζω ότι πάνω από μισό μέτρο ύψος μη εποχιακά φυτά απαγορεύεται να κοπούν χωρίς άδεια.
Και τώρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
ωχου...,kameron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 12:54Α, ναι, πράγματι, έχω χαμηλή ανεκτικότητα όταν ο άλλος (κατά τα άλλα απόλυτα στρατευμένος πολιτικά και κομματικά) μου λέει ότι κατανοεί τη δουλειά μου, ίσως γιατί κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Όταν γράφεις αθλιότητες επί προσωπικού, θα εισπράττεις και την ανάλογη απάντηση.dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 12:44αυτό έκανα και άρχισε η αξιολόγηση της αξιολόγησης αλλά επίσης από κοντά και οι ταμπέλες και οι δικές σου ερμηνείες.
Δεν είσαι όσο και αν θα ήθελες να εμφανίζεσαι χωρίς θέση ούτε υπεράνω στις αντιπαραθέσεις. Έχεις συγκεκριμένες θέσεις και χαμηλή ανεκτικότητα στην κριτική, γρήγορα το γυρίζεις στο προσωπικό.
Εφόσον η αντιπαράθεση έγινε πολιτική με υπευθυνότητα των νεοδημοκρατών λυπάμαι ετσι θα συνεχιστεί
Επειδή δε βλέπω ότι διαβάζεις μόνο όσα νομίζεις ότι εξυπηρετούν την αφήγησή σου, απάντησα στον Νάνο ότι δεν με ενδιαφέρει το υπεράνω, είναι γνωστή η πολιτική μου θέση άλλωστε και φυσικά έχω θέση όπως την ανέπτυξα, λυπάμαι που δεν την καταλαβαίνεις επειδή εν προκειμένω δεν μπαίνει σε κουτάκια.
Εσένα σου φταίνε τώρα οι πολιτικοί σου αντίπαλοι επειδή εκμεταλλεύονται το γεγονός, όταν έκαιγαν τα μαγκάλια, και λιποθυμούσαν τα παιδιά στα σχολεία , δεν σε θυμάμαι τόσο ευαίσθητο. Ούτε όταν λαϊκιζε ασύστολα ο σύριζα και ο νταουλιέρης το 2007, ζητώντας παραιτήσεις κλπ υποθέτω ότι είχες εκφράσει τον αποτροπιασμό σου.
Συγνώμη, αλλάNikosVy έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 12:54
2) το κοινό του Φόρουμ κομ τζιάρ, που είναι λαλίστατο για να κατηγορεί τον Καμίνη ότι φέρνει λαθρομετανάστες στην Αθήνα, το ίδιο κοινό που ψηφίζει εμφανίσιμους σέξι υποψήφιους δημάρχους με γυαλιά πιλότου μπόινγκ ακόμα και το βράδυ και ωραία πουμάμισα με πολύτιμα μανικτόκουμπα.
Πόσο παλιά;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ναι, αλλά μπήκες στο άρμα αυτών που τα έκαναν αυτά και τρέχεις στην ίδια κατεύθυνση!dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 13:08ωχου...,kameron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 12:54Α, ναι, πράγματι, έχω χαμηλή ανεκτικότητα όταν ο άλλος (κατά τα άλλα απόλυτα στρατευμένος πολιτικά και κομματικά) μου λέει ότι κατανοεί τη δουλειά μου, ίσως γιατί κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Όταν γράφεις αθλιότητες επί προσωπικού, θα εισπράττεις και την ανάλογη απάντηση.dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 12:44αυτό έκανα και άρχισε η αξιολόγηση της αξιολόγησης αλλά επίσης από κοντά και οι ταμπέλες και οι δικές σου ερμηνείες.
Δεν είσαι όσο και αν θα ήθελες να εμφανίζεσαι χωρίς θέση ούτε υπεράνω στις αντιπαραθέσεις. Έχεις συγκεκριμένες θέσεις και χαμηλή ανεκτικότητα στην κριτική, γρήγορα το γυρίζεις στο προσωπικό.
Εφόσον η αντιπαράθεση έγινε πολιτική με υπευθυνότητα των νεοδημοκρατών λυπάμαι ετσι θα συνεχιστεί
Επειδή δε βλέπω ότι διαβάζεις μόνο όσα νομίζεις ότι εξυπηρετούν την αφήγησή σου, απάντησα στον Νάνο ότι δεν με ενδιαφέρει το υπεράνω, είναι γνωστή η πολιτική μου θέση άλλωστε και φυσικά έχω θέση όπως την ανέπτυξα, λυπάμαι που δεν την καταλαβαίνεις επειδή εν προκειμένω δεν μπαίνει σε κουτάκια.
Εσένα σου φταίνε τώρα οι πολιτικοί σου αντίπαλοι επειδή εκμεταλλεύονται το γεγονός, όταν έκαιγαν τα μαγκάλια, και λιποθυμούσαν τα παιδιά στα σχολεία , δεν σε θυμάμαι τόσο ευαίσθητο. Ούτε όταν λαϊκιζε ασύστολα ο σύριζα και ο νταουλιέρης το 2007, ζητώντας παραιτήσεις κλπ υποθέτω ότι είχες εκφράσει τον αποτροπιασμό σου.
2-3 σελίδες πίσω είναι, πήγαινε και διάβασε τις ταμπέλες και τα κουτάκια και τις ερμηνείες που ξεκίνησες εσύ να μου απευθύνεις (και συνεχίζεις).
Δεν έγραψα τίποτα στο παλιό για τα μαγκάλια συγκεκριμένα, ούτε για τις φωτιές του 2007, ούτε ζητούσα παραιτήσεις εξιλέωσης
είχα πολύ σοβαρότερη κριτική να κάνω στις κυβερνήσεις του Καραμανλή και στις μνημονιακές.
Οπότε φαντάζομαι διεκδικώ με αξιώσεις δάφνες ανθρώπου "έξω από τα κουτάκια"
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Έτσι.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Πριν λίγο καιρό κατηγορούσαν τον Καμίνη ότι δεν είχε στήσει σωστά την Πρωτοχρονιάτικη ρόδα του στην Πλ. Συντάγματος.Athina__P έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 13:08Συγνώμη, αλλάNikosVy έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 12:54
2) το κοινό του Φόρουμ κομ τζιάρ, που είναι λαλίστατο για να κατηγορεί τον Καμίνη ότι φέρνει λαθρομετανάστες στην Αθήνα, το ίδιο κοινό που ψηφίζει εμφανίσιμους σέξι υποψήφιους δημάρχους με γυαλιά πιλότου μπόινγκ ακόμα και το βράδυ και ωραία πουμάμισα με πολύτιμα μανικτόκουμπα.Να προσπεράσουμε το γεγονός ότι βάζεις σε ένα τσουβάλι όλους τους φορουμίτες και σε αυτό το τσουβάλι οι άνθρωποι βάζουν τα δημόσια πρόσωπα σε κουτάκια, όπου το δημόσιο πρόσωπο έχει τη δυνατότητα να τα κάνει ΟΛΑ σωστά ή ΟΛΑ λάθος.
Το συμπέρασμα ότι εδώ κυκλοφορούν μπόλικοι ψηφοφόροι του Δήμου με τον χαρούμενο δήμαρχο από πού πηγάζει;
Τα κείμενα είναι εκεί, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιος ερμηνεύει τι και ποιος κάνει δίκη προθέσεων με προφανή στόχευση, δεν θα προσθέσω κάτι άλλο.dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 13:08
2-3 σελίδες πίσω είναι, πήγαινε και διάβασε τις ταμπέλες και τα κουτάκια και τις ερμηνείες που ξεκίνησες εσύ να μου απευθύνεις (και συνεχίζεις).
Δεν έγραψα τίποτα στο παλιό για τα μαγκάλια συγκεκριμένα, ούτε για τις φωτιές του 2007, ούτε ζητούσα παραιτήσεις εξιλέωσης
είχα πολύ σοβαρότερη κριτική να κάνω στις κυβερνήσεις του Καραμανλή και στις μνημονιακές.
Οπότε φαντάζομαι διεκδικώ με αξιώσεις δάφνες ανθρώπου "έξω από τα κουτάκια"
Κατάλαβα, δεν θέλεις να μάθουμε ποτέ πότε, τι ώρα, ο αρμόδιος της Πυροσβεστικής (ποιος, στην συνέντευξη τύπου αναφέρεται αόριστα) εισηγήθηκε την εκκένωση, σε ποιον την εισηγήθηκε, τι έγινε, τι του απάντησε ο άλλος, γιατί δεν έγινε, που αποδεικνύονται όλα αυτά;)panos291 έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 13:15Δεν θα λυσουν τα προβληματα ουτε τα γκρεμισματα, ουτε τα κομμενα κεφαλια, ουτε τα λυντσαρισματα.
Ας κατσουμε μια φορα να σκεφτουμε ψυχραιμα γιατι συνεβη αυτο. Προχθες διαβαζα οτι σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να συννενοηθουν μια σαρανταρια υπηρεσιες (με τους περισσοτερους ασχετους) με αποτελεσμα να χανεται πολυτιμος χρονος. Λοιπον δεν φταιει ουτε ο δημαρχος, ουτε ο αντιδημαρχος ουτε ο περιφερειαρχης, κανονικα αυτοι το μονο που επρεπε να κανουν ηταν να διαθετουν ολα τα μεσα τους (οπως και ολοι οι αλλοι, πυροσβεστικη, αστυνομια, λιμενικο κλπ) και να ακολουθουν ακαριαια εντολες μιας ολιγομελους υπηρεσιας αντιμετωπισης φυσικων καταστροφων η οποια θα βρισκεται σε 24ωρη ετοιμοτητα, προετοιμασμενη για οσα σεναρια ειναι δυνατον, και δεν θα αποτελειται απο κομματοσκυλα αλλα απο γνωστες του αντικειμενου.
Πιστευω οτι δεν υπηρχε ουτε ενας, συριζαιος, νεοδημοκρατης, κουκουες, χρυσαυγιτης , κυβερνητικος ή πολιτης, οποιαδηποτε θεση και αν ειχε που να ηθελε να συμβει αυτο και να μην στεναχωρηθηκε. Ας παραμερισουν εστω για μια φορα τα συμφεροντα τους και να κανουν κατι καλο.
Eννοω το αν φυτρωνουν απο μονα τους και οχι το αν μπορουν να επιβιωσουν αν τα φυτεψει καποιος.Chainis έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 13:04Όχι, το κλίμα στην Αττική είναι τέτοιο που ευνοεί την ύπαρξη και τον πολλαπλασιασμό τους γιατί ακριβώς η Αττική όπως και η ανατολική Κορινθία έχουν ξερό κλίμα και το πεύκο είναι από τα πιο ανθεκτικά δέντρα στην ξηρασία και επιβιώνουν έναντι άλλων.stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 10:25
Παντως σιγουρα ειναι παραξενο το οτι υπαρχουν τοσα πευκα στην Αττικη.
Το κλιμα δεν ειναι τετοιο που να ευνοει την υπαρξη τους.
Αρα μαλλον ο ανθρωπος εβαλε το χερακι του.