Δε διαφωνώ με αυτό. Αλλά μετά πως πήγες στο ότι το πλυντήριο είναι άχρηστο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:33Βρε καλέ μου, εγώ με το "όπως" πρέπει εννοώ ότι τα πιάτα που βάζω στο νεροχύτη, τα καθαρίζω πριν από τα υπολείμματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα τα καθαρίσω πριν τα βάλω στο πλυντήριο. Αυτό είναι θέμα συνήθειας που δεν εξαρτάται από το αν υπάρχει πλυντήριο ή όχι και από το αν τα πιάτα θα πλυθούν σε 5 λεπτά ή σε 10 ώρες. Και αν δεν το κάνεις την ώρα που πρέπει δηλαδή αμέσως μετά από το φαγητό, το να τα βάλεις στο πλυντήριο την επόμενη μέρα, έχει την ίδια ακριβώς βαβούρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:10Δνε έχω το δικό σας πληντήριο αλλά ρωτάω, δοκιμάσατε; Αν όχι, κάντε μόνοι σας πειράματα. Το χρόνο με το "όπως πρέπει" τον ξέρετε. Βάλτε τα μισά με 10s βρέξιμο, τα μισά με απλό σκούπισμα, κλπ ό,τι σας έρθει.
Ανάλογα τα αποτελέσματα, θα δεις πως συμφέρει να τα βάζετε. Δεν χρειάζεται να εμπιστευτείτε εμένα.
Με λίγα λόγια, αναφέρομαι στις μηχανιστικές κινήσεις που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, ανεξαρτήτως αν υπάρχουν εξειδικευμένες συσκευές ή όχι. Σε μια στοιχειώδη οργάνωση της καθημερινότητας μας.
Διάλογοι με μια πρώην μου
- Dwarven Blacksmith
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Στο ότι είναι άχρηστο για μένα. Στο ότι αν έπρεπε να ζήσω σε έναν πιο μικρό χώρο, όπου πχ θα έπρεπε να βάλω πλυντήριο ρούχων σε ένα μικρό μπάνιο για να έχω πλυντήριο πιάτων στην κουζίνα, θα αφαιρούσα το πλυντήριο πιάτων από το κόνσεπτ χωρίς δεύτερη σκέψη. Για μένα το πλυντήριο πιάτων είναι ακριβώς όπως το μπιντέ στο μπάνιο. Αν υπάρχει χώρος δεν μ' ενοχλεί, αν δεν υπάρχει, απλώς μ' εκνευρίζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:37Δε διαφωνώ με αυτό. Αλλά μετά πως πήγες στο ότι το πλυντήριο είναι άχρηστο;
Κάποιοι άλλοι γουστάρουν και τα δύο. Και πολύ καλά κάνουν.
Δεν ισχυρίζομαι ότι εγώ είμαι η σωστή αλλά το πως αντιμετωπίζω εγώ το θέμα.
Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, έτσι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Φεβ 2021, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
το πλυντηριο πιατων ειναι ενας ευκολος τροπος για να κρυβεις τις στοιβες απο τα απλυτα πιατα 

Αμα είναι να τα βάλεις να τα κριψεις, τα πλένει κιόλαςomg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:47το πλυντηριο πιατων ειναι ενας ευκολος τροπος για να κρυβεις τις στοιβες απο τα απλυτα πιατα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
omg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:47το πλυντηριο πιατων ειναι ενας ευκολος τροπος για να κρυβεις τις στοιβες απο τα απλυτα πιατα

Εγώ πάντως απ' όσες διακοπές/σκ κλπ με φιλικές παρέες σε σπίτια που είχαν πλυντήριο πιάτων, ξέρω ότι πάντοτε μετά τον ενθουσιασμό στην ετοιμασία (αγόρια έμπΥροι ψήστες-κορίτσια σερβιτόρες/μασίστες) και την κλασσική κραιπάλη, υπάρχει ένα απειλητικό ερώτημα που πλανάται στο χώρο.
Ποιος θα βάλει τα πιάτα στο πλυντήριο;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα χώνουμε μέσα και τα πλένουμε στους 70 βαθμούς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:14Και τα κατσαρολικά τι τα κάνετε;enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:10
Τίποτα δεν καίει , αλλά είμαστε 2 άτομα , δουλεύει 4,5 φορές το μήνα .
Τα' χετε σε πεντάδες ανά μέγεθος ή παίρνετε καινούργια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- omg kai 3 lol
Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:54Αμα είναι να τα βάλεις να τα κριψεις, τα πλένει κιόλαςomg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:47το πλυντηριο πιατων ειναι ενας ευκολος τροπος για να κρυβεις τις στοιβες απο τα απλυτα πιατα
δε νομιζω να συμμφερει να τα πλενει δυο-δυο

Α έχεις τακτική εσύomg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:22Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:54Αμα είναι να τα βάλεις να τα κριψεις, τα πλένει κιόλαςomg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:47το πλυντηριο πιατων ειναι ενας ευκολος τροπος για να κρυβεις τις στοιβες απο τα απλυτα πιατα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν ψήνουν οι έμπΥροι κολλητέ, είναι σαν τους Σπαρτιάτες.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 20:15
μασίστας είναι αυτός που κουβαλάει βάρη πιάτων&οικογενειακά γενικώς ή αυτός που μασάει, φιλενάδα;
Κάθε Όμοιος θέλει και 4-5 ψιλούς τριγύρω για να αποδώσει.
Γι' αυτό και είναι πάντα καλύτερα να είναι έξω από το σπίτι.
Μέσα είναι ικανοί να κάνουν το πεδίο να μοιάζει με χιροσίμα για να κάνουν μια ομελέτα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:28Όταν ψήνουν οι έμπΥροι κολλητέ, είναι σαν τους Σπαρτιάτες.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 20:15
μασίστας είναι αυτός που κουβαλάει βάρη πιάτων&οικογενειακά γενικώς ή αυτός που μασάει, φιλενάδα;
Κάθε Όμοιος θέλει και 4-5 ψιλούς τριγύρω για να αποδώσει.
Γι' αυτό και είναι πάντα καλύτερα να είναι έξω από το σπίτι.
Μέσα είναι ικανοί να κάνουν το πεδίο να μοιάζει με χιροσίμα για να κάνουν μια ομελέτα.
14:40
- omg kai 3 lol
αυτο εσυ καταλαβες;
ενα ατομο ή ενα ζευγαρι ποσα πιατα λερωνουν για να βαζουν πλυντηριο καθε μερα;
κι αν δε βαζουν και δεν καταδεχονται να τα πλενουν ουτε με το χερι λογικα καπου θα τα στοιβιαζουν!

Σαλάτα και βραδυνό δεν τρώτε, τύπε;omg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:22Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:54Αμα είναι να τα βάλεις να τα κριψεις, τα πλένει κιόλαςomg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:47το πλυντηριο πιατων ειναι ενας ευκολος τροπος για να κρυβεις τις στοιβες απο τα απλυτα πιατα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- omg kai 3 lol
και μπανανα και μηλο ειδικα λεκες απο μπανανα στο πιατο δε φευγει με τιποτα στο χερι!

να μαντεψω, bosch, siemens, η κατι τετοιο, ολα ιδια ειναι. 3 πλακετες εχω αλλαξει. στην πραγματικοτητα το μονο που φταιει ειναι ενα ρελε πανω στην πλακετα, ουτε ενα ευρω δεν θα κοστιζει. για κοιτα μην βρεις καναν καλο ηλεκτρονικο να κατσει να ασχοληθει να στο αλλαξει...Nostalgia έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 15:35
Καλα και σε μενα η γκρινια ηταν μικρη, μεχρι να μαζεψουμε λιγο το σπιτι και να ερθει ο αλλος, μετα οταν εφυγε ασχοληθηκαμε με το αν αξιζει να το φτιαξουμε ή να παρουμε νεο. Πλακετα πλυντηριου πιατων 130€ συν το ΦΠΑ, ενω του εχω αλλαξει μονος μου ηδη τρομπα νερου, διακοπτη ον/οφφ και διακοπτη πορτας. Καινουριο το ειχαμε παρει νομιζω 300κατι. Δεν γαμιομαστε λεω εγω....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian