Ε, το έκανα εγώ.
Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δικό σου ήταν το φόρουμ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όχι. Αλλά έμπαιναν στο φόρουμ που έγραφα παράλληλα, συγκεκριμένα ένας τύπος διαχειριστής τότε και με άλλο νικ απ'την ίδια IP με έβριζε χυδαία και χρησιμοποιούσε μάλιστα και απειλές. Τον έχουμε ''τσακώσει'' εν τω μεταξύ και μπαίνω ένα βράδυ στο δικό του και τα κάνω πουτάνα όλα. Μου ζητούσαν συγγνώμη και ως ένδειξη καλής θέλησης, το κατέβασαν. Έχω ακόμη μέχρι και τα μέηλ τους.

Μπορώ να φανταστώ πολύ εύκολα. Ακόμα και στην αρχαία εποχή

Οι διασπάσεις που προέκυψαν αργότερα ήταν αναμενόμενες. Αυτό έσπειραν, αυτό θερίζουν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:02Μπορώ να φανταστώ πολύ εύκολα. Ακόμα και στην αρχαία εποχήενώ υπήρχε κατιτίς το Ελληνοπρεπές στο δικό τους φόρουμ (τριπλοί κωδικοί για την είσοδο στο Άβατο, άψογη η τσάκιση στη χλαμύδα και ξεσκονισμένοι πάντα οι πλαστικοί κότινοι, δε λέω) έμπαιναν στο μαύρο και άρχιζαν τα ξεκατινιάσματα τύπου μίστερ μπούτι εναντίον εθνικού σταρ. Πως βλέπεις κάτι πιτσιρίκια που κάνουν σαν τρελαμένα και τσιρίζουν στους παιδότοπους; Ακριβώς έτσι. Αλλά κάποιοι έπαιζαν πολύ πιο βρώμικα από τα κανονικά πιτσιρίκια.
Οι διασπάσεις που προέκυψαν αργότερα ήταν αναμενόμενες. Αυτό έσπειραν, αυτό θερίζουν.

Φιλοι απο το μακρινο 2002

Ε ναι τι να μας πουν, το πχορουμ ηταν και ειναι παιδικη χαρα σε σχεση με το ΜΦ. Αυτο που βιωσαμε εκεινα τα χρονια δεν θα το ξαναζησουμε ποτε και για τις καλες και για τις κακες στιγμες. Μιλαμε για κανονικο πολεμο ποιος θα ελεγξει το ΜΦ και οταν ειδαν οτι δεν μπορουν προτιμησαν να το καταστρεψουν, περσονες που το παιζουν ακομα σοβαροι, βλεπεις δεν ησουν του χεριου τους και αυτο ενοχλουσε, ασχετα εαν ειχες δωσει ολο σου το ειναι γιαυτο το φορουμ.
Ας ειναι, η τελικη σουμα ειναι θετικη, εγινα φιλος με σενα, τον Λοξια, τον Κουπακια, την Σονια κλπ.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Πονηριδης ηταν και ειχε παιξει πολλες φορες πουστικα και υπογειως....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Έτσι ακριβώς μάτια μου.

Αυτό που έμεινε αξίζει πολύ περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nostalgia,το ζητούμενο, μακρυά απ'τα φόρα είναι, να αποκτήσεις αξιόλογους φίλους. Συν τω χρόνω, το σημαντικότερο.
Ρε ψοφόγατο...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 13:48Ο δικός μας είναι. Από τους ελάχιστους σοβαρούς του υσεε που μπήκαν τότε.Πασιφάη έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 13:00Εδώ μέσα δεν τον πρόλαβα, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης στον γραπτό του λόγο. Άσχετο, αλλά θυμάμαι στο ΜΦ κι έναν Λοξία που έγραφε. Δεν ξέρω αν είναι ο δικός μας ο Λοξίας.
Για τον Ταϋγέτη είμαι σχεδόν σίγουρη οτι έγραφε στο φόρουμ που προανεφερα. Αλλά αν είναι άλλη περσόνα, δεν θα μπορέσει να το επιβεβαιώσει.
Και η διαχειρίστρια δεν έχει αλλάξει νικ.

Πάει...άρχισες και δεν θυμάσαι και εσύ...

Δεν ήμουν ποτέ στο υσεε, άθεος άνθρωπος!
Μπας και θυμάσαι που κόλλαγα στον Τρίσμικρο και στον Αβραάμ και μπερδεύτηκες;
Εγώ και ο Κουπάκια είμαστε τάλε κουάλε...

Α, ο σημερινός ΤΑΥΓΕΤΗΣ δεν είναι ο παλιός.
Το ξερω, αλλα ειχαμε δεθει με το ΜΦ.
Οκ, μπορεί να έπαιξαν απίστευτες πουστιές αλλά οι καλές στιγμές παραμένουν αξεπέραστες.
Τόσο γέλιο σε παρέες δεν έριξα ποτέ και δεν ήμουν η μόνη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε Λοξία τώρα που σε βρήκα εύκαιρο, Ο Τρίσμικρος, ο Αβραάμ, ο Κουπάκιας και ένας Vrill, έγραφαν στο Δωδεκάθεον.οργκ;Λοξίας έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:20Ρε ψοφόγατο...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 13:48Ο δικός μας είναι. Από τους ελάχιστους σοβαρούς του υσεε που μπήκαν τότε.Πασιφάη έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 13:00
Εδώ μέσα δεν τον πρόλαβα, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης στον γραπτό του λόγο. Άσχετο, αλλά θυμάμαι στο ΜΦ κι έναν Λοξία που έγραφε. Δεν ξέρω αν είναι ο δικός μας ο Λοξίας.
Για τον Ταϋγέτη είμαι σχεδόν σίγουρη οτι έγραφε στο φόρουμ που προανεφερα. Αλλά αν είναι άλλη περσόνα, δεν θα μπορέσει να το επιβεβαιώσει.
Και η διαχειρίστρια δεν έχει αλλάξει νικ.
Πάει...άρχισες και δεν θυμάσαι και εσύ...
Δεν ήμουν ποτέ στο υσεε, άθεος άνθρωπος!
Μπας και θυμάσαι που κόλλαγα στον Τρίσμικρο και στον Αβραάμ και μπερδεύτηκες;
Εγώ και ο Κουπάκια είμαστε τάλε κουάλε...
Α, ο σημερινός ΤΑΥΓΕΤΗΣ δεν είναι ο παλιός.
Το ξερω βρε, αλλα μενει στο τελος μια πικρια που χαθηκε κατι που αγαπουσες.
Ετσι, γιαυτο και στεναχωριεμαι για την ολη καταληξη.
Ημουν κι εγω στης Γαλης....

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29