Όχι. Αλλού το είπε. Σε κάποια δημόσια ομιλία του (σε κοινό). Πραγματικά είχε κάνει μία κατανομή πολύ καλή και πολύ λειτουργική.
Ειρωνικό ήταν το ποστ. Γιατί ξέρω ότι δεν τον γουστάρουν, αλλά η άποψη αυτή για τους φόβους είναι αποδεκτή απ αυτούς.
Όχι. Αλλού το είπε. Σε κάποια δημόσια ομιλία του (σε κοινό). Πραγματικά είχε κάνει μία κατανομή πολύ καλή και πολύ λειτουργική.
πάω πάσο, δεν το έχω υπόψιν μου...
Να απαντήσω.
Καλύτερα τα πάει με την μαγειρική, αφού "μαγειρεύει" στοιχεία!
Γειά σου lyna, καλημέρα...
Οι πυλώνες στους οποίους είναι δομημένο το σύμπαν .chris έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 08:59Γειά σου lyna, καλημέρα...
ΟΚ, τσίμπησα, τι είναι οι πυλώνες βρε;
Πάντως να πω από πριν, η γνώμη μου για τον Δανέζη είναι λίγο θολή, έχω δει μόνο 2-3 επεισόδια (ούτε καν ολόκληρα)
από κείνη την εκπομπή που είχε και ... δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα.
Η εντύπωση που έχω ακόμα και τώρα είναι πως προσπαθούσε να σε "τραβήξει", να σε καθηδηγήσει στα δικά του
συμπεράσματα ντε και καλά, και χρησιμοποιώντας κάποιες φορές καθαρά "ξεχειλωμένα" επιχειρήματα.
Αλλά εντάξει, με επιφύλαξη τα λέω όλα αυτά, περιμένω περισσότερα.
chris
Γεια σου lyna,lyna έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 17:08Οι πυλώνες στους οποίους είναι δομημένο το σύμπαν .chris έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 08:59Γειά σου lyna, καλημέρα...
Πάντως να πω από πριν, η γνώμη μου για τον Δανέζη είναι λίγο θολή, έχω δει μόνο 2-3 επεισόδια (ούτε καν ολόκληρα)
Η εντύπωση που έχω ακόμα και τώρα είναι πως προσπαθούσε να σε "τραβήξει", να σε καθηδηγήσει στα δικά του
συμπεράσματα ντε και καλά, και χρησιμοποιώντας κάποιες φορές καθαρά "ξεχειλωμένα" επιχειρήματα.
chris
Είναι τώρα ο δανεζης και κάνει διάλεξη περί φόβου της ύλης σε καμία 100στη γυναίκες . (Υποθέτω όχι φυσικοί ) . Κυκλοφορεί δλδ το βιντεάκι...
Δεν είχα αντέξει παρά μόνο το πρώτο δεκάλεπτο από την ομιλία του ,μετά με έπιασε πονοκέφαλος αλλά τότε ήμουν νέα. Ίσως τώρα το δω και τρώω κ ποπκορν.
έντιτ καλησπέρα καλησπέρα!
chris έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 09:03Γεια σου lyna,lyna έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 17:08Οι πυλώνες στους οποίους είναι δομημένο το σύμπαν .chris έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 08:59
Γειά σου lyna, καλημέρα...
chris
Είναι τώρα ο δανεζης και κάνει διάλεξη περί φόβου της ύλης σε καμία 100στη γυναίκες . (Υποθέτω όχι φυσικοί ) . Κυκλοφορεί δλδ το βιντεάκι...
Δεν είχα αντέξει παρά μόνο το πρώτο δεκάλεπτο από την ομιλία του ,μετά με έπιασε πονοκέφαλος αλλά τότε ήμουν νέα. Ίσως τώρα το δω και τρώω κ ποπκορν.
διάλεξη περί φόβου της ύλης και μάλιστα σε 100 γυναίνες!?!?!
που μπορώ να βρω αυτό το "διαμάντι" να το δω και γω;;;
Ντάξει, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δω τώρα, πόσα εγκεφαλικά κύτταρα να κάψω;lyna έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 20:43βασικά, θυμαμαι ενα άλλο αλλά δεν το βρίσκω (αυτό με το γυναικομάνι )chris έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 09:03Γεια σου lyna,lyna έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 17:08
Οι πυλώνες στους οποίους είναι δομημένο το σύμπαν .
διάλεξη περί φόβου της ύλης και μάλιστα σε 100 γυναίνες!?!?!
που μπορώ να βρω αυτό το "διαμάντι" να το δω και γω;;;
αλλά περι φόβου και ύλης (??)
56'
(χΟχΟχΟ )
Chris, δεν ξέρω πού δουλεύεις κ τι κύτταρα καις καθημερινά όλοι αυτοί ζουν ανάμεσα μας , δουλεύουν, βγάζουν λεφτά, μεγαλώνουν παιδιά κτλ κτλ
Καλημέρα lyna,
Δανέζη και σία, + το γυναικομάνι που τον αποθεώνει...