Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA
Δημοσιεύσεις: 9239
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 11:27

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 28 Φεβ 2021, 08:41

independent44 έγραψε:
28 Φεβ 2021, 01:33
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
27 Φεβ 2021, 07:36
independent44 έγραψε:
27 Φεβ 2021, 03:06
Πριν μια εβδομάδα το λέγαμε "Αλλαγές που θα μας επιβάλλουν philanthropists με την πρόφαση του κορωνοϊού"
Σκουληκοφαγία....μέχρι χθες ψεκ...σήμερα τσεκ
.

Οι αρχαίοι Ελληνες ετρωγαν τα τζιτζίκια..... :roll:

Πως σου φαίνεται ;;;

.
Μου φαίνεται ότι είναι βολικό να αποφεύγω να πω για κάτι που θα μας συμβεί αύριο... συγκρίνοντάς το
με κάτι άλλο που μπορεί ίσως να είχε συμβεί πριν 3000 χρόνια..
Αλεύρι όμως από τζιτζίκια θα έτρωγες;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

independent44
Δημοσιεύσεις: 1890
Εγγραφή: 09 Φεβ 2021, 23:36
Phorum.gr user: independent_44

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 » 28 Φεβ 2021, 22:48

OANNHSEA έγραψε:
28 Φεβ 2021, 08:41

Αλεύρι όμως από τζιτζίκια θα έτρωγες;;;
Θα το αποφύγω μέχρι το τελευτίο δευτερόλεπτο που θα μπορέσω

Άβαταρ μέλους
Juno
Δημοσιεύσεις: 17974
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:46

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 28 Φεβ 2021, 23:02

John Brown Gun Club έγραψε:
23 Φεβ 2021, 16:26
SpoilerShow
Και τέτοια έχεις φάει βρε Μπλάκυ, κοσμογυρισμένε Ζορμπά εσύ!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA
Δημοσιεύσεις: 9239
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 11:27

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 01 Μαρ 2021, 08:59

independent44 έγραψε:
28 Φεβ 2021, 22:48
OANNHSEA έγραψε:
28 Φεβ 2021, 08:41

Αλεύρι όμως από τζιτζίκια θα έτρωγες;;;
Θα το αποφύγω μέχρι το τελευτίο δευτερόλεπτο που θα μπορέσω
Ναι ε;;;
Ε λοιπόν πάρε έξτρα την μάθηση για το πως φτιάχνεται το αλεύρι που τρως...
- Μπαίνει η αλωνιστική να αλέσει το σιτάρι. Μέσα στα σιτοχώραφα όμως υπάρχουν κάθε λογής έντομα, ποντίκια και μικρά πουλιά. Μέσα στο φορτηγό λοιπόν που πηγαίνει το σιτάρι στο σιλό αποθήκευσης, υπάρχουν πληθώρα έντομα, διάφορα άλλα φυτά, ποντικάκια, πουλιά ή μέρη αυτών.
- Το σιτάρι μπαίνει στο σιλό, μαζί με όλα τα παραπάνω. Λόγω της σκόνης τα μουμιοποιεί, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες γενιές εντόμων.
- Όταν απαιτηθεί το σιτάρι οδεύει προς το μύλο. Εκεί μπαίνει 24 ώρες στα υγρά αμπάρια για να μαλακώσει. Η χαρά των μικροβίων.
- Τώρα περνάει από μία σειρά μηχανημάτων τα οποία α) αφαιρούν τα μεγάλα ξένα στοιχεία, όπως ποντίκια ή κεφάλια από ποντίκια ή μεγάλα έντομα, β) πέτρες, γ) ότι είναι ελαφρύτερο από ένα κόκκο σιταριού. Το πρώτο μηχάνημα είναι στην κορυφή του μύλου, γιατί καταβρωμάει από αυτά που βγάζει...
- Τελειώσαμε; Όχι βέβαια... Γιατί στο τέλος της παραγωγής του αλευριού υπάρχει ένα μηχάνημα (VIBRO) το οποίο χτυπάει σαν τρελό το αλεύρι για να σπάσουν τα αυγά των εντόμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό!!! Και έτσι δεν μαμουνιάζει εύκολα το τελικό προϊόν...

Τυχερούλης δηλαδή!!! Τρως μαζί με το αλεύρι και πρωτεϊνες εντόμων και πρωτεϊνες από ένα σωρό βακτήρια και μύκητες!!! :003::003::003:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

independent44
Δημοσιεύσεις: 1890
Εγγραφή: 09 Φεβ 2021, 23:36
Phorum.gr user: independent_44

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 » 01 Μαρ 2021, 14:16

OANNHSEA έγραψε:
01 Μαρ 2021, 08:59
independent44 έγραψε:
28 Φεβ 2021, 22:48
OANNHSEA έγραψε:
28 Φεβ 2021, 08:41

Αλεύρι όμως από τζιτζίκια θα έτρωγες;;;
Θα το αποφύγω μέχρι το τελευτίο δευτερόλεπτο που θα μπορέσω
Ναι ε;;;
Ε λοιπόν πάρε έξτρα την μάθηση για το πως φτιάχνεται το αλεύρι που τρως...
- Μπαίνει η αλωνιστική να αλέσει το σιτάρι. Μέσα στα σιτοχώραφα όμως υπάρχουν κάθε λογής έντομα, ποντίκια και μικρά πουλιά. Μέσα στο φορτηγό λοιπόν που πηγαίνει το σιτάρι στο σιλό αποθήκευσης, υπάρχουν πληθώρα έντομα, διάφορα άλλα φυτά, ποντικάκια, πουλιά ή μέρη αυτών.
- Το σιτάρι μπαίνει στο σιλό, μαζί με όλα τα παραπάνω. Λόγω της σκόνης τα μουμιοποιεί, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες γενιές εντόμων.
- Όταν απαιτηθεί το σιτάρι οδεύει προς το μύλο. Εκεί μπαίνει 24 ώρες στα υγρά αμπάρια για να μαλακώσει. Η χαρά των μικροβίων.
- Τώρα περνάει από μία σειρά μηχανημάτων τα οποία α) αφαιρούν τα μεγάλα ξένα στοιχεία, όπως ποντίκια ή κεφάλια από ποντίκια ή μεγάλα έντομα, β) πέτρες, γ) ότι είναι ελαφρύτερο από ένα κόκκο σιταριού. Το πρώτο μηχάνημα είναι στην κορυφή του μύλου, γιατί καταβρωμάει από αυτά που βγάζει...
- Τελειώσαμε; Όχι βέβαια... Γιατί στο τέλος της παραγωγής του αλευριού υπάρχει ένα μηχάνημα (VIBRO) το οποίο χτυπάει σαν τρελό το αλεύρι για να σπάσουν τα αυγά των εντόμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό!!! Και έτσι δεν μαμουνιάζει εύκολα το τελικό προϊόν...

Τυχερούλης δηλαδή!!! Τρως μαζί με το αλεύρι και πρωτεϊνες εντόμων και πρωτεϊνες από ένα σωρό βακτήρια και μύκητες!!! :003::003::003:

.
Εντυπωσιακό και Αηδιαστικό δε λέω..
Άρα λοιπόν αφού στο σιτάρι και μάλλον σε πάρα πολλά τρόφιμα υπάρχει 1/100.000 κατά βάρος υπολείμματα εντόμων και ποντικιών γιατί να ταλαιπωριόμαστε με το άλεσμα κτλ και δεν τα τρώμε κατ' ευθείαν να ξεμπερδεύουμε;

nowhere
Δημοσιεύσεις: 17202
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2019, 08:56

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 01 Μαρ 2021, 14:28

OANNHSEA έγραψε:
01 Μαρ 2021, 08:59
Ναι ε;;;
Ε λοιπόν πάρε έξτρα την μάθηση για το πως φτιάχνεται το αλεύρι που τρως...
- Μπαίνει η αλωνιστική να αλέσει το σιτάρι. Μέσα στα σιτοχώραφα όμως υπάρχουν κάθε λογής έντομα, ποντίκια και μικρά πουλιά. Μέσα στο φορτηγό λοιπόν που πηγαίνει το σιτάρι στο σιλό αποθήκευσης, υπάρχουν πληθώρα έντομα, διάφορα άλλα φυτά, ποντικάκια, πουλιά ή μέρη αυτών.
- Το σιτάρι μπαίνει στο σιλό, μαζί με όλα τα παραπάνω. Λόγω της σκόνης τα μουμιοποιεί, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες γενιές εντόμων.
- Όταν απαιτηθεί το σιτάρι οδεύει προς το μύλο. Εκεί μπαίνει 24 ώρες στα υγρά αμπάρια για να μαλακώσει. Η χαρά των μικροβίων.
- Τώρα περνάει από μία σειρά μηχανημάτων τα οποία α) αφαιρούν τα μεγάλα ξένα στοιχεία, όπως ποντίκια ή κεφάλια από ποντίκια ή μεγάλα έντομα, β) πέτρες, γ) ότι είναι ελαφρύτερο από ένα κόκκο σιταριού. Το πρώτο μηχάνημα είναι στην κορυφή του μύλου, γιατί καταβρωμάει από αυτά που βγάζει...
- Τελειώσαμε; Όχι βέβαια... Γιατί στο τέλος της παραγωγής του αλευριού υπάρχει ένα μηχάνημα (VIBRO) το οποίο χτυπάει σαν τρελό το αλεύρι για να σπάσουν τα αυγά των εντόμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό!!! Και έτσι δεν μαμουνιάζει εύκολα το τελικό προϊόν...

Τυχερούλης δηλαδή!!! Τρως μαζί με το αλεύρι και πρωτεϊνες εντόμων και πρωτεϊνες από ένα σωρό βακτήρια και μύκητες!!! :003::003::003:

.
οκ αν συμβαίνει αυτό ας πληρώσουμε για αποξηραμένο εμετό ιγκουάνα σε πακέτα

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith
Δημοσιεύσεις: 49705
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
Τοποθεσία: Maiore Patria

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Μαρ 2021, 14:31

nowhere έγραψε:
01 Μαρ 2021, 14:28
OANNHSEA έγραψε:
01 Μαρ 2021, 08:59
Ναι ε;;;
Ε λοιπόν πάρε έξτρα την μάθηση για το πως φτιάχνεται το αλεύρι που τρως...
- Μπαίνει η αλωνιστική να αλέσει το σιτάρι. Μέσα στα σιτοχώραφα όμως υπάρχουν κάθε λογής έντομα, ποντίκια και μικρά πουλιά. Μέσα στο φορτηγό λοιπόν που πηγαίνει το σιτάρι στο σιλό αποθήκευσης, υπάρχουν πληθώρα έντομα, διάφορα άλλα φυτά, ποντικάκια, πουλιά ή μέρη αυτών.
- Το σιτάρι μπαίνει στο σιλό, μαζί με όλα τα παραπάνω. Λόγω της σκόνης τα μουμιοποιεί, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες γενιές εντόμων.
- Όταν απαιτηθεί το σιτάρι οδεύει προς το μύλο. Εκεί μπαίνει 24 ώρες στα υγρά αμπάρια για να μαλακώσει. Η χαρά των μικροβίων.
- Τώρα περνάει από μία σειρά μηχανημάτων τα οποία α) αφαιρούν τα μεγάλα ξένα στοιχεία, όπως ποντίκια ή κεφάλια από ποντίκια ή μεγάλα έντομα, β) πέτρες, γ) ότι είναι ελαφρύτερο από ένα κόκκο σιταριού. Το πρώτο μηχάνημα είναι στην κορυφή του μύλου, γιατί καταβρωμάει από αυτά που βγάζει...
- Τελειώσαμε; Όχι βέβαια... Γιατί στο τέλος της παραγωγής του αλευριού υπάρχει ένα μηχάνημα (VIBRO) το οποίο χτυπάει σαν τρελό το αλεύρι για να σπάσουν τα αυγά των εντόμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό!!! Και έτσι δεν μαμουνιάζει εύκολα το τελικό προϊόν...

Τυχερούλης δηλαδή!!! Τρως μαζί με το αλεύρι και πρωτεϊνες εντόμων και πρωτεϊνες από ένα σωρό βακτήρια και μύκητες!!! :003::003::003:

.
οκ αν συμβαίνει αυτό ας πληρώσουμε για αποξηραμένο εμετό ιγκουάνα σε πακέτα
Σκατά νυχτερίδας με καφεΐνη θες;
Θές βέβαια αλλά σιγά μη το αντέχει η τσέπη σου.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

nowhere
Δημοσιεύσεις: 17202
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2019, 08:56

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 01 Μαρ 2021, 14:36

δεν έχω τόσο λεπτό ουρανίσκο,θα μείνω στο κλασικό αλευράκι και στο νες

Άβαταρ μέλους
Feindflug
Δημοσιεύσεις: 15902
Εγγραφή: 08 Φεβ 2019, 21:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 01 Μαρ 2021, 14:38

Για πόσα γραμμάρια πρωτεϊνης ανά 100gr σκουληκιών μιλάμε, τύποι;

Έχει απ' όλα τα αμινοξέα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 40006
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 01 Μαρ 2021, 15:08

Καραμελίτσα έγραψε:
24 Φεβ 2021, 12:15
Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;
Για τα σκλήκια δε έχω ιδέα αλλά για το άλλο άμα κατεβάσεις (όχι εσύ Λίτσα) κάνα λίτρο χυμό μπανάνα πχ βοηθάει τόσο στην υφή όσο και στη γεύση, και τίγκα στη πρωτεΐνα ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Feindflug
Δημοσιεύσεις: 15902
Εγγραφή: 08 Φεβ 2019, 21:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 01 Μαρ 2021, 15:09

sys3x έγραψε:
01 Μαρ 2021, 15:08
Καραμελίτσα έγραψε:
24 Φεβ 2021, 12:15
Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;
Για τα σκλήκια δε έχω ιδέα αλλά για το άλλο άμα κατεβάσεις (όχι εσύ Λίτσα) κάνα λίτρο χυμό μπανάνα πχ βοηθάει τόσο στην υφή όσο και στη γεύση, και τίγκα στη πρωτεΐνα ε.
Και πού το ξέρεις εσύ, τύπε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 01 Μαρ 2021, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 40006
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 01 Μαρ 2021, 15:10

Feindflug έγραψε:
01 Μαρ 2021, 14:38
Για πόσα γραμμάρια πρωτεϊνης ανά 100gr σκουληκιών μιλάμε, τύποι;

Έχει απ' όλα τα αμινοξέα;
Νταξ, δεν είναι και ξες, σπέρμα, ας μην υπερβάλομε δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x
Δημοσιεύσεις: 40006
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 21:40
Τοποθεσία: m lagou

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 01 Μαρ 2021, 15:12

Feindflug έγραψε:
01 Μαρ 2021, 15:09
sys3x έγραψε:
01 Μαρ 2021, 15:08
Καραμελίτσα έγραψε:
24 Φεβ 2021, 12:15
Αν ταϊζεις τα σκουλήκια κάστανα, λέτε να έχουν γεύση φουαγκρά;
Για τα σκλήκια δε έχω ιδέα αλλά για το άλλο άμα κατεβάσεις (όχι εσύ Λίτσα) κάνα λίτρο χυμό μπανάνα πχ βοηθάει τόσο στην υφή όσο και στη γεύση, και τίγκα στη πρωτεΐνα ε.
Και πού το ξέρεις εσύ, τύπε;
Μια δοκιμή θα σε πείσει, έτσι πες της.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα
Δημοσιεύσεις: 11061
Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 01 Μαρ 2021, 15:23

OANNHSEA έγραψε:
01 Μαρ 2021, 08:59
independent44 έγραψε:
28 Φεβ 2021, 22:48
OANNHSEA έγραψε:
28 Φεβ 2021, 08:41

Αλεύρι όμως από τζιτζίκια θα έτρωγες;;;
Θα το αποφύγω μέχρι το τελευτίο δευτερόλεπτο που θα μπορέσω
Ναι ε;;;
Ε λοιπόν πάρε έξτρα την μάθηση για το πως φτιάχνεται το αλεύρι που τρως...
- Μπαίνει η αλωνιστική να αλέσει το σιτάρι. Μέσα στα σιτοχώραφα όμως υπάρχουν κάθε λογής έντομα, ποντίκια και μικρά πουλιά. Μέσα στο φορτηγό λοιπόν που πηγαίνει το σιτάρι στο σιλό αποθήκευσης, υπάρχουν πληθώρα έντομα, διάφορα άλλα φυτά, ποντικάκια, πουλιά ή μέρη αυτών.
- Το σιτάρι μπαίνει στο σιλό, μαζί με όλα τα παραπάνω. Λόγω της σκόνης τα μουμιοποιεί, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες γενιές εντόμων.
- Όταν απαιτηθεί το σιτάρι οδεύει προς το μύλο. Εκεί μπαίνει 24 ώρες στα υγρά αμπάρια για να μαλακώσει. Η χαρά των μικροβίων.
- Τώρα περνάει από μία σειρά μηχανημάτων τα οποία α) αφαιρούν τα μεγάλα ξένα στοιχεία, όπως ποντίκια ή κεφάλια από ποντίκια ή μεγάλα έντομα, β) πέτρες, γ) ότι είναι ελαφρύτερο από ένα κόκκο σιταριού. Το πρώτο μηχάνημα είναι στην κορυφή του μύλου, γιατί καταβρωμάει από αυτά που βγάζει...
- Τελειώσαμε; Όχι βέβαια... Γιατί στο τέλος της παραγωγής του αλευριού υπάρχει ένα μηχάνημα (VIBRO) το οποίο χτυπάει σαν τρελό το αλεύρι για να σπάσουν τα αυγά των εντόμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό!!! Και έτσι δεν μαμουνιάζει εύκολα το τελικό προϊόν...

Τυχερούλης δηλαδή!!! Τρως μαζί με το αλεύρι και πρωτεϊνες εντόμων και πρωτεϊνες από ένα σωρό βακτήρια και μύκητες!!! :003::003::003:

.
Στο σχολείο το μάθαμε αυτό. Ο κάθε μύλος είναι ενα ξεχωριστό οικοσύστημα με τις δικές του ποικιλίες εντόμων. Και γι' αυτό πάντα κοσκινίζεις το αλεύρι και ποτέ δεν το τρως ωμό.
Z

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Δημοσιεύσεις: 15497
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Νέα πηγή πρωτεΐνης - με τη σφραγίδα της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 01 Μαρ 2021, 15:27

OANNHSEA έγραψε:
28 Φεβ 2021, 08:41
independent44 έγραψε:
28 Φεβ 2021, 01:33
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
27 Φεβ 2021, 07:36


.

Οι αρχαίοι Ελληνες ετρωγαν τα τζιτζίκια..... :roll:

Πως σου φαίνεται ;;;

.
Μου φαίνεται ότι είναι βολικό να αποφεύγω να πω για κάτι που θα μας συμβεί αύριο... συγκρίνοντάς το
με κάτι άλλο που μπορεί ίσως να είχε συμβεί πριν 3000 χρόνια..
Αλεύρι όμως από τζιτζίκια θα έτρωγες;;;

.
Έχω φάει τζιτζικι, ζωντανό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών