Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:32

Λεγεών έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:26
Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 12:43
Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση
να τους κλείσω ντηλς για βελτιωτικά καυσίμων, ελ σουπερμάρκετ και τρίτα μάτια για να πάρει η αγορά τα πάνω της και να βγάλουμε το κατιτίς;

.

Damage control του 2014. Tωρα ασχολουμαι με αλλα mlm. :smt005:

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:34

Echelon έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:24
Αρίστος έγραψε:

Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση να τους γλυτωνω 3 ΔΙΣ καθε μηνα που χανει η οικονομια απο το αχρειαστο lockdown που το μονο που κανει ειναι να δημιουργει περισσοτερους συνωστισμους;

.
Δεν είσαι τόσο ωραίος όσο η Παγώνη, δεν "γράφεις" στο γυαλί.

Εν τω μεταξύ τα μποτ έχουν τιλτάρει. Η κασέτα έχει κολλήσει στο τι έκανε ο Τσίπρας.

Οτι το συγκεκριμενο lockdown δεν δουλευει το εχουν καταγγειλει ηδη ο Ιωαννιδης του Στανφορντ και ο Γεροτζιαφας της Σορβονης. Τωρα και η Παγωνη. Ας δοκιμασουν να τους βγαλουν ψεκασμενους.

.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 01 Μαρ 2021, 13:37

Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:12

Sυμφωνει η δε συμφωνει μαζι μου η Παγωνη;

.
δεν ξερει οτι υπαρχεις.

επισης, η λιανικη γινειται σε κλειστους χωρους, οι συνωστισμοι που αναφερεις εσυ σε ανοιχτους. μεγαλη διαφορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:40

Ασέβαστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:37
Αρίστος έγραψε:

.
δεν ξερει οτι υπαρχεις.

Το αντιθετο μπορει να ισχυει.

Οταν γραφω αρθρο με διαβαζουν δεκαπλασιοι απο οσους ασχολουνται με την Παγωνη.

.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 01 Μαρ 2021, 13:41

Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:34
Echelon έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση να τους γλυτωνω 3 ΔΙΣ καθε μηνα που χανει η οικονομια απο το αχρειαστο lockdown που το μονο που κανει ειναι να δημιουργει περισσοτερους συνωστισμους;

.

Εν τω μεταξύ τα μποτ έχουν τιλτάρει. Η κασέτα έχει κολλήσει στο τι έκανε ο Τσίπρας.

Οτι το συγκεκριμενο lockdown δεν δουλευει το εχουν καταγγειλει ηδη ο Ιωαννιδης του Στανφορντ και ο Γεροτζιαφας της Σορβονης. Τωρα και η Παγωνη. Ας δοκιμασουν να τους βγαλουν ψεκασμενους.

.
Ο Ιωαννίδης είναι αρκετά ψεκ. Λίγο να τους ακούσει κανείς να μιλάει σε εκείνη την συνέντευξη στο Κρήτη TV (ή όπου ήταν), το κατανοεί ο καθένας.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:41

Ασέβαστος έγραψε:

επισης, η λιανικη γινειται σε κλειστους χωρους, οι συνωστισμοι που αναφερεις εσυ σε ανοιχτους. μεγαλη διαφορα.

Η λιανικη ΔΕΝ γινεται σε κλειστους χωρους, παντα οι πορτες ειναι ανοιχτες διαπλατα. Αν λοιπον τηρηθουν μετρα τα καταστηματα συμφερει υγειονομικα να ανοιξουν.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:44

Λεγεών έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:41
Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:34
Echelon έγραψε:

.
Ο Ιωαννίδης είναι αρκετά ψεκ. Λίγο να τους ακούσει κανείς να μιλάει σε εκείνη την συνέντευξη στο Κρήτη TV (ή όπου ήταν), το κατανοεί ο καθένας.

Ο Ιωαννιδης ειναι μεσα στους 4-5 καλυτερους επιδημιολογους-στατιστικολογους του πλανητη. Γραφει μαλιστα και στο περιοδικο του ΠΟΥ, στο οποιο τον θελουν παροτι τους κανει αντιπολιτευση.

Ο Ιωαννιδης λοιπον εξαρχης ειχε προβλεψει οτι το συγκεκριμενο lockdown θα αποδειχτει αποτυχια και θα οδηγησει ενδεχομενως και σε 10.000 θανατους. Και οτι η λυση δεν ειναι τα κλεινουμε ολα αλλα παιρνουμε στοχευμενα μετρα.

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2021, 13:45

Αρίστος έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Η λιανικη ΔΕΝ γινεται σε κλειστους χωρους, παντα οι πορτες ειναι ανοιχτες διαπλατα.
.
:lol::lol::lol::lol::lol:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ J.J. & Hellegenes !
:blm::blm::blm::blm::blm:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:48

Δεν μιλαω για πολυκαταστηματα, μικρα καταστηματα λιανικης με ανοιχτες πορτες εχουν επαρκη αερισμο.

Απο το να παιζουν μπιριμπα, ταβλι και role games στα σπιτια ας πανε να δουλεψουν.

.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Μαρ 2021, 09:50

Αρίστος έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Η λιανικη ΔΕΝ γινεται σε κλειστους χωρους, παντα οι πορτες ειναι ανοιχτες διαπλατα. Αν λοιπον τηρηθουν μετρα τα καταστηματα συμφερει υγειονομικα να ανοιξουν.

.
αληθεια τωρα, νομιζεις οτι μπορεις να κοροιδεψεις κοσμο με τετοια τεχνασματα; μπραβο σου αν τα καταφερνεις.

διαπλατα ανοιχτες πορτες = ανοιχτος χωρος. :102: αριστεια λογικη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Μαρ 2021, 09:52

Daje έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:45
Αρίστος έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Η λιανικη ΔΕΝ γινεται σε κλειστους χωρους, παντα οι πορτες ειναι ανοιχτες διαπλατα.
.
:lol::lol::lol::lol::lol:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ J.J. & Hellegenes !
:blm::blm::blm::blm::blm:
καταφερνει να κοροιδευει με τετοια. υπαρχουν ψεκες που τον πιστευουν. :c020:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Μαρ 2021, 09:57

NewModelArmy έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:31
Ανευθυνη,εγκληματικη σταση.Οταν οι ειδικοι και μελη της επιτροπης υιοθετουν την πρακτικη "πουτανα ολα,οποιος πεθανει πεθανε" :-?
Ε μάλλον κάποιοι από αυτους δεν είναι και τόσο ειδικοί.

Μάλλον είναι ένα μάτσο μαλάκες που ναι μεν ξέρουν τι αντιβίωση να σου γράψουν αν πονάει ο λαιμός σου αλλά από μοντέλα και ατενσιονχοριλικι σκαμπαζουν όσα και ο Αριστος.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 02 Μαρ 2021, 10:27

Στον ίδιο δρόμο και η κυβέρνηση αν και αυτά αλλάζουν διαρκώς.

Στο αρμόδια οικονομικά υπουργεία θεωρούν ότι το κλείσιμο στο λιανεμπόριο και στην εστίαση δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και ίσως έφτασε η ώρα να σχεδιαστεί εκ νέου ένα μοντέλο που θα συνδυάζει την ανοικτή οικονομία, αλλά με κανόνες τέτοιους που θα προστατεύουν σε ένα βαθμό τους πολίτες από τον κορονοϊό.

Ήδη ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας το συνολικό κόστος των παρεμβάσεων που έχουν γίνει υπερβαίνουν τα 27 δισ. και υπάρχει δρόμος μπροστά.

Click4more Lockdown: Ενδεχόμενο παράτασης και μετά την Καθαρά Δευτέρα – Πως θα κάνουμε Πάσχα

Η άσκηση αυτή μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά και αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικό, φέρνοντας τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και την οικονομία στα όριά τους.

Όλα συγκλίνουν στην άποψη ότι ο κύβος ερρίφθη στην κυβέρνηση και ξεκινάει στην Αττική από τις 16 Μαρτίου, την επομένη της Καθαρής Δευτέρας η λειτουργία της αγοράς. Πρώτο θα ξεκινήσει το λιανεμπόριο. Τα σχολεία είτε θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή στις 22 Μαρτίου ή στις 29 του ίδιου μήνα. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους ειδικούς προκειμένου να βρεθεί ένα μοντέλο που θα επιτρέψει και το άνοιγμα της εστίασης. Το τελευταίο βέβαια θα συνδυαστεί και με τις καιρικές συνθήκες.

Η άποψη ότι το lockdown στην Αττική ελάχιστα έχει προσφέρει στον έλεγχο της πανδημίας, πλέον δεν ακούγεται μόνο από τα στόματα παραγόντων της αγοράς, αλλά και από ειδικούς επιστήμονες που θεωρούν ότι η απαγόρευση ίσως πλέον είναι ένα μέτρο που πρέπει να αναθεωρηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεν εστίαση είναι στο «πάγο» από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ από τότε και μέχρι σήμερα και λιανικό εμπόριο είναι μία έξω μία μέσα και ουσιαστικά υπολειτουργεί.

Το κόστος είναι πλέον δυσβάσταχτο και στο οικονομικό επιτελείο το λένε πλέον φωναχτά. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη ότι τα χρήματα που θα μπορούν επιπλέον να διατεθούν για την στήριξη της οικονομίας είναι πεπερασμένα.

Μάλιστα στις αρχές της περασμένης εβδομάδος, η κυρίαρχη άποψη στην κυβέρνηση ήταν να ανοίξει η αγορά την 1η Μαρτίου, χθες δηλαδή, αλλά η απότομη αύξηση των κρουσμάτων είχε ως αποτέλεσμα αυτό να αναβληθεί.

Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι δεν θα αναγκαστούν να αποφασίσουν ξανά κλείσιμο της αγοράς. Και αυτή τους την άποψη την εστιάζουν στο γεγονός ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού κινείται ιδιαίτερα καλά, ενώ η έλευση της Άνοιξης συνεισφέρει στην αποδυνάμωση, έστω και μικρή του ιού.

Εκτός απροόπτου το αργότερο την Πέμπτη θα ξεπεράσουμε ως χώρα το 1 εκατ. εμβολιασμούς, κάτι που ναι μεν είναι χαμηλότερο του αρχικού σχεδιασμού τον Δεκέμβριο, ωστόσο είναι κατά πολύ υψηλότερο των απαισιόδοξων προβλέψεων που ακολούθησαν στην συνέχεια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η ζημιά για το ΑΕΠ υπερβαίνει το 1,2 δισ. ευρώ κάθε μήνα με την αγορά κλειστή, ενώ το δημοσιονομικό κόστος υπερβαίνει τα 3 δισ. ευρώ.

Το παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κατάσταση στις διεθνείς χρηματαγορές αρχίζει να γίνεται δύσκολη, με το κόστος δανεισμού να αυξάνει, φέρνει την απόφαση για άνοιγα της αγοράς μία ώρα νωρίτερα και ουσιαστικά φαντάζει ως μονόδρομος.

Ένας άλλος λόγος που θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ την εν λόγω εξέλιξη είναι και τουρισμός. Οι παράγοντες της αγοράς θεωρούν ότι για να έχει ένα αποτέλεσμα η φετινή τουριστική περίοδος, απαιτείται να έχει προηγηθεί αρκετό καιρό πριν η ομαλοποίηση, έστω και σχετική στην οικονομία και στην κοινωνία.

Εκτιμούν ότι δεν μπορεί να πατηθεί ένα κουμπί και να αρχίσει να λειτουργεί η οικονομία. Απαιτούνται στάδια και μάλιστα με τη συγκεκριμένη χρονική σειρά.

https://www.newsit.gr/oikonomia/psaxnou ... a/3231967/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Μαρ 2021, 10:31

Το προπαγανδιστικό αυτό κείμενο μας λέει ότι αν ανοίξουν τα πάντα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί ενώ στην πραγματικότητα το πιθανότερο αποτέλεσμα όπως είδαμε και από τον Ιανουάριο είναι να ξεφύγει εντελώς. Είναι φοβερό δείγμα μαγικής σκέψης.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Μαρ 2021, 10:33

Αρίστος έγραψε:
vatraxos έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:04
Εικόνα

Ασε το αποτυχημενο damage control.

.
Η Παγώνη εν ολίγοις λέει ότι αυτό δεν είναι πραγματικό lockdown οπότε ναι, καλύτερα να ανοίξουν τα μαγαζιά.
Ο κάθε καργιολης με ένα καφέ στο χέρι σουλατσάρει από δω και από εκεί.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών