Γιατί τα κανάλια δεν δείχνουν αυτές τις εικόνες;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Γιατί τα κανάλια δεν δείχνουν αυτές τις εικόνες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 02 Μαρ 2021, 22:54

Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2021, 22:38
elchav έγραψε:
02 Μαρ 2021, 22:14
Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2021, 21:23

Για το εσωκλειστοι πες τα στον κουλη σου που μας φορτωσες. Πηζεις;
σκάσε βλάκα
Σπασικλα πηζεις;
καθόλου, οι πιο πολλοί που θα μπουν ΜΕΘ θα είναι γονείς υποστηρικτών/υποστηρικτές του κουφοντίνα

θα ξεβρωμίσουμε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 02 Μαρ 2021, 22:55

Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2021, 22:42
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
02 Μαρ 2021, 22:19
Απαραίτητη σημείωση:Η πρόταση για επιβολή σκληρού λοκντάουν 2-3 εβδομάδων μέχρι να αξιολογήσουμε τη κατάσταση έχει εφαρμοστεί ήδη.
4 μηνες κλειστα τα μαγαζια; που υπαρχουν αυτα;
Εχουν βρει ευκολη λυση τα λοκνταουν επειδη τους χτυπησαν κολακευτικα την πλατη περσι, αλλα δε μπορει η απαντηση να ειναι συνεχεια λοκνταουν. Υπαρχει και η αναμενομενη κοπωση
Σωστός.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Μαρ 2021, 22:59

Dwarven Blacksmith έγραψε:
02 Μαρ 2021, 22:31
Απαραίτητη σημείωση:Η πρόταση για επιβολή σκληρού λοκντάουν 2-3 εβδομάδων μέχρι να αξιολογήσουμε τη κατάσταση έχει εφαρμοστεί ήδη.
Στη Γουχάν.
+ 1

Let them make the first mistake. We make the last move.

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 02 Μαρ 2021, 23:02

02 Μαρ 2021, 22:44
Στο σκέλος της πράξης στέκομαι και εγώ. Τον περσινό Μάρτιο, δε κυκλοφορούσε τίποτα στους ελληνικούς δρόμους για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.
Δεν είναι τυχαίο πως η κυβέρνηση, οι ειδικοί και τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν τη φράση «λοκντάουν τύπου Μαρτίου» για να περιγράψουν τυχούσα αυστηροποίηση των ήδη υπαρχόντων μέτρων περιορισμού της κοινωνικής κινητικότητας. Σε άλλες χώρες, όπως στην Ιταλία και την Ισπανία για
παράδειγμα τα περιοριστικά μέτρα ήταν ακόμη πιό αυστηρά και μακροχρόνια στην εφαρμογή τους σε σχέση με εκείνα που εφαρμόστηκαν εδώ.
ναι αλλά δεν κυκλοφορούσε τίποτα, επειδή κανείς λόγω πρωτόγνωρου φόβου δεν ήθελε να κυκλοφορήσει, όχι ότι πάρθηκαν διαφορετικά μέτρα
εκτός και αν δεν θυμάμαι καλά
εν πάση περιπτώσει, τότε ήταν ήδη Άνοιξη (και πρώτη φορά), αντεχόταν (ψυχολογικά-οικονομικά) ο εγκλεισμός μέχρι καλοκαίρι και ήταν και πρωτόγνωρο εκτός του φόβου και η θεσμική διαχείριση

τώρα, προς τι αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα κλειστά σχολεία ας πούμε που το απογευματάκι είναι όλα τα πιτσιρίκια πλατεία και πάρκα χωρίς μάσκες ή τα κλικ εγουέι μια βδομάδα κλπ κλπ
κυκλοφορώ έξω για λόγους υγείας (που και αυτό με έπαιρνε να το αναβάλλω για κάποιο διάστημα, αν ανακοίνωναν ένα σύντομο σοβαρό λοκ ντάουν - τώρα και να θέλω, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το πανηγύρι) και δεν έχω πετύχει ούτε έλεγχο σε μένα ούτε σε άλλον
σύνολον σε 1 χρόνο ιού, έχω πετύχει μόνο βράδυ να ελέγχουν ένα αμάξι μπροστά μου
έχω πάει επαρχία για σοβαρό λόγο με ένα σκασμό έγγραφα που το αποδεικνύουν και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ να δείξω χαρτιά, ένα νεύμα "προχώρα σε στυλ έλα μας κοροϊδεύεις και εσύ, αλλά τι να κάνω τώρα"
στον πηγαιμό αυτό, σε γυρισμό κοιμόντουσαν εντός περιπολικού
γίνονται έλεγχοι; προφανώς αλλά σε στυλ τροχαίας/παράνομου παρκαρίσματος δηλαδή οργάνωση για μάζεμα χρημάτων, όχι οργάνωση για να περιοριστεί ένα φαινόμενο

λοιπόν τώρα δεν μας παίρνει, πρέπει να σφίξουμε λουριά για ένα Χ διάστημα, αλλά κανονικό σφίξιμο όχι για το θεαθήναι
ακόμα και αν συνέβη αυτό πέρσυ και δεν απέδωσε, αν ισχυρίζεσαι αυτό, που δεν σε διαψεύδω απλώς δεν θυμάμαι, δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην ξαναδοκιμάσουμε τώρα

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 02 Μαρ 2021, 23:08

Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
02 Μαρ 2021, 23:02
02 Μαρ 2021, 22:44
Στο σκέλος της πράξης στέκομαι και εγώ. Τον περσινό Μάρτιο, δε κυκλοφορούσε τίποτα στους ελληνικούς δρόμους για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.
Δεν είναι τυχαίο πως η κυβέρνηση, οι ειδικοί και τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν τη φράση «λοκντάουν τύπου Μαρτίου» για να περιγράψουν τυχούσα αυστηροποίηση των ήδη υπαρχόντων μέτρων περιορισμού της κοινωνικής κινητικότητας. Σε άλλες χώρες, όπως στην Ιταλία και την Ισπανία για
παράδειγμα τα περιοριστικά μέτρα ήταν ακόμη πιό αυστηρά και μακροχρόνια στην εφαρμογή τους σε σχέση με εκείνα που εφαρμόστηκαν εδώ.
ναι αλλά δεν κυκλοφορούσε τίποτα, επειδή κανείς λόγω πρωτόγνωρου φόβου δεν ήθελε να κυκλοφορήσει, όχι ότι πάρθηκαν διαφορετικά μέτρα
εκτός και αν δεν θυμάμαι καλά
εν πάση περιπτώσει, τότε ήταν ήδη Άνοιξη (και πρώτη φορά), αντεχόταν (ψυχολογικά-οικονομικά) ο εγκλεισμός μέχρι καλοκαίρι και ήταν και πρωτόγνωρο εκτός του φόβου και η θεσμική διαχείριση

τώρα, προς τι αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα κλειστά σχολεία ας πούμε που το απογευματάκι είναι όλα τα πιτσιρίκια πλατεία και πάρκα χωρίς μάσκες ή τα κλικ εγουέι μια βδομάδα κλπ κλπ
κυκλοφορώ έξω για λόγους υγείας (που και αυτό με έπαιρνε να το αναβάλλω για κάποιο διάστημα, αν ανακοίνωναν ένα σύντομο σοβαρό λοκ ντάουν - τώρα και να θέλω, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το πανηγύρι) και δεν έχω πετύχει ούτε έλεγχο σε μένα ούτε σε άλλον
σύνολον σε 1 χρόνο ιού, έχω πετύχει μόνο βράδυ να ελέγχουν ένα αμάξι μπροστά μου
έχω πάει επαρχία για σοβαρό λόγο με ένα σκασμό έγγραφα που το αποδεικνύουν και δεν με άφησαν να δείξω χαρτιά, ένα νεύμα "προχώρα σε στυλ έλα μας κοροϊδεύεις και εσύ, αλλά τι να κάνω τώρα"
στον πηγαιμό αυτό, σε γυρισμό κοιμόντουσαν εντός περιπολικού
γίνονται έλεγχοι; προφανώς αλλά σε στυλ τροχαίας/παράνομου παρκαρίσματος δηλαδή οργάνωση για μάζεμα χρημάτων, όχι οργάνωση για να περιοριστεί ένα φαινόμενο

λοιπόν τώρα δεν μας παίρνει, πρέπει να σφίξουμε λουριά για ένα Χ διάστημα, αλλά κανονικό σφίξιμο όχι για το θεαθήναι
ακόμα και αν συνέβη αυτό πέρσυ και δεν απέδωσε, αν ισχυρίζεσαι αυτό, που δεν σε διαψεύδω απλώς δεν θυμάμαι, δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην ξαναδοκιμάσουμε τώρα
Αυτό ισχυρίζομαι. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για μιά πλειάδα χωρών που εφήρμοσαν τα περιοριστικά μέτρα με μεγαλύτερη ένταση και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Οι χώρες αυτές διατείνονται και σήμερα πως έχουν υψηλό αριθμό κρουσμάτων και νεκρών.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 02 Μαρ 2021, 23:15

Obi Wan Iakobi έγραψε:
02 Μαρ 2021, 22:37
Awesomatic έγραψε:
02 Μαρ 2021, 20:36
Όταν σε μια εβδομάδα κάποιοι θα αναρωτιούνται γιατί δεν φτάνουν οι ΜΕΘ, αυτές οι εικόνες θα είναι η απάντηση.
Μετα θα πηγαινουν εξω απο το νοσοκομεια με πανο αλληλεγγυης στους εργαζομενους.
Θα ζητήσουν συγγνώμη και θα τους ξεχάσουμε βρε συ.
Ετσι δεν έκανε ο πρωθυπουργός δις;

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 02 Μαρ 2021, 23:22

02 Μαρ 2021, 23:08
Αυτό ισχυρίζομαι. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για μιά πλειάδα χωρών που εφήρμοσαν τα περιοριστικά μέτρα με μεγαλύτερη ένταση και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Οι χώρες αυτές διατείνονται και σήμερα πως έχουν υψηλό αριθμό κρουσμάτων και νεκρών.
αυτό δεν έχει λογική, βέβαια αν δεν μεσολαβεί κάτι από το τότε με τα μέτρα μέχρι το "σήμερα"
θεωρητικώς ένα ολικό λοκντάουν θα απομόνωνε τους φορείς
το θέμα είναι πόσο ολικό μπορεί να είναι, για πόσο διάστημα και τι γίνεται αν μετά ανοίξεις αεροδρόμια ή έρθουν μεταλλάξεις κλπ

δεν είμαι επιδημιολόγος αλλά η ζωή ως τώρα αυτό έλεγε, τα ημίμετρα είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση να λύσεις όντως κάτι ή να πείσεις και τους άλλους επ αυτού

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 02 Μαρ 2021, 23:26

Σχεδιαζουν νεο λοκνταουν, αλλα απ την αλλη εχουν δημιουργησει απ το τιποτα ενα περιττο θεμα με τον κουφοντινα που δημιουργει συνωστισμους, νεα κρουσματα, πεδιο για δυναμικη αμφισβητηση των λοκνταουν. Και ολα αυτα με την αγορα ηδη 4 μηνες κλειστη.
Αυτη ειναι η ανικανοτητα της κυβερνησης του κουλη

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 02 Μαρ 2021, 23:28

Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2021, 23:26

Κράτα λίγη αξιοπρέπεια, αποδέξου με θάρρος την πολιτική και ιδεολογική σου συντριβή.

Στην τελική, σκέψου λίγο και τον εαυτό σου. Με τόσο πήξιμο, τι θα κάνεις όλα τα επόμενα χρόνια που θα εξακολουθήσει να σε στοιχειώνει;

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 02 Μαρ 2021, 23:30

Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
02 Μαρ 2021, 23:22
02 Μαρ 2021, 23:08
αυτό δεν έχει λογική, βέβαια αν δεν μεσολαβεί κάτι από το τότε με τα μέτρα μέχρι το "σήμερα"
θεωρητικώς ένα ολικό λοκντάουν θα απομόνωνε τους φορείς
το θέμα είναι πόσο ολικό μπορεί να είναι, για πόσο διάστημα και τι γίνεται αν μετά ανοίξεις αεροδρόμια ή έρθουν μεταλλάξεις κλπ

δεν είμαι επιδημιολόγος αλλά η ζωή ως τώρα αυτό έλεγε, τα ημίμετρα είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση να λύσεις όντως κάτι ή να πείσεις και τους άλλους επ αυτού
H ζωή αποδεικνύει πως δε μπορεί να υπάρξει ολικό lockdown γιατί πολύ απλά ακόμα και αν υπακούσουν όλοι οι πολίτες μιάς χώρας στα εκάστοτε
μέτρα, ένα σεβαστό ποσοστό αυτών πρέπει να βγεί έξω από το σπίτι του για να δουλέψει ή για να δει το γιατρό του κλπ. Ναι, δουλεύω εδώ και χρόνια
δίπλα σε κομπιουτεράδες και έχω βαρεθεί να ακούω για ΑΙ, ρομποτικές και άλλες παπαριές αλλά μιά πικρή αλήθεια της ζωής λέει πως πάντοτε θα πρέπει
να βάζει τα χεράκια του ο άνθρωπος για να κάνει τις βασικές εργασίες, άρα θα πρέπει πάντοτε να είναι έξω από το σπίτι του. Συν το θέμα που αφορά
την έμφυτη ανάγκη της κοινωνικοποίησης η οποία μοιραία σε βάθος 1, 2, 3 εβδομάδων θα αχρηστεύσει το οποιοδήποτε Lockdown.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 02 Μαρ 2021, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 02 Μαρ 2021, 23:30

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
02 Μαρ 2021, 20:17
σήμερα τα κανάλια έλεγαν για νέα μέτρα που έρχονται για να καταπολεμηθεί η διασπορά του κόβιντ
μετά έδειχναν τις λαϊκές όπου ο κόσμος συνωστίζεται
για τα παρακάτω, ούτε κουβέντα, ούτε μισό λεπτό ρεπορταζ
γιατί; γιατί η αριστερά είναι μια ιερή αγελάδα στην Ελλάδα που βρίσκεται υπεράνω κριτικής; γιατί δεν συνδέουν την άνοδο των κρουσμάτων με τις παρακάτω εικόνες;
οι κυβερνώντες επίσης είναι γελοίοι που επιτρέπουν επί μέρες αυτό το πράγμα και ύστερα έρχονται να μας ανακοινώσουν νέα μέτρα αφού υπό την ανοχή τους μια μικρή μειοψηφία κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει τη διασπορά
κατά τ'άλλα έριχναν πρόστιμα για "κορονοπάρτι" σε κάτι άσχετους που μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι 5-6 άτομα
ούτε για φτύσιμο

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Αν δείξουν αυτές τις εικόνες, θα ρωτά ο κόσμος "και γιατί κάνατε συλλήψεις τα Θεοφάνια; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;" Και μετά δεν θα ξέρουν τι να απαντήσουν και φοβούνται μήπως τους φύγουν τα θρησκευόμενα γίδια από το μαντρί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 02 Μαρ 2021, 23:32

Απαραίτητη σημείωση:Η πρόταση για επιβολή σκληρού λοκντάουν 2-3 εβδομάδων μέχρι να αξιολογήσουμε τη κατάσταση έχει εφαρμοστεί ήδη δε θα εφαρμοστεί ποτε
Fixed. Ο μόνος λόγος που εφαρμόστηκε πριν ένα χρόνο είναι γιατί ο κόσμος το πίστευε

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 02 Μαρ 2021, 23:37

kameron έγραψε:
02 Μαρ 2021, 23:28
Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2021, 23:26

Κράτα λίγη αξιοπρέπεια, αποδέξου με θάρρος την πολιτική και ιδεολογική σου συντριβή.

Στην τελική, σκέψου λίγο και τον εαυτό σου. Με τόσο πήξιμο, τι θα κάνεις όλα τα επόμενα χρόνια που θα εξακολουθήσει να σε στοιχειώνει;
Δε βλεπεις παραπανω; "εγω δεν τους ψηφισα" λεει ο αλλος. Αρχισανε. Ειναι το παλιο "εγω ουτως ή αλλος χουντικος ειμαι" που ακουγοταν συχνα πριν τις ηττες της νδ

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 02 Μαρ 2021, 23:38

Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2021, 23:37

Δε βλεπεις παραπανω; "εγω δεν τους ψηφισα" λεει ο αλλος. Αρχισανε. Ειναι το παλιο "εγω ουτως ή αλλος χουντικος ειμαι" που ακουγοταν συχνα πριν τις ηττες της νδ
Ο εν λόγω όντως δεν τους ψήφισε.
Βλέπω όμως ότι συνεχίζεις να έχεις ψευδαισθήσεις, να επαναλάβω την πρόταση για το στοίχημα ή θα κάνεις πάλι κο κο κο;

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 02 Μαρ 2021, 23:40

Υδράργυρος έγραψε:
02 Μαρ 2021, 23:37
the comet the course the tail πες του ότι είμαι τζημερικός να σκάσει :102:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών