ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:44
Στο σκέλος της πράξης στέκομαι και εγώ. Τον περσινό Μάρτιο, δε κυκλοφορούσε τίποτα στους ελληνικούς δρόμους για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.
Δεν είναι τυχαίο πως η κυβέρνηση, οι ειδικοί και τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν τη φράση «λοκντάουν τύπου Μαρτίου» για να περιγράψουν τυχούσα αυστηροποίηση των ήδη υπαρχόντων μέτρων περιορισμού της κοινωνικής κινητικότητας. Σε άλλες χώρες, όπως στην Ιταλία και την Ισπανία για
παράδειγμα τα περιοριστικά μέτρα ήταν ακόμη πιό αυστηρά και μακροχρόνια στην εφαρμογή τους σε σχέση με εκείνα που εφαρμόστηκαν εδώ.
ναι αλλά δεν κυκλοφορούσε τίποτα, επειδή κανείς λόγω πρωτόγνωρου φόβου δεν ήθελε να κυκλοφορήσει, όχι ότι πάρθηκαν διαφορετικά μέτρα
εκτός και αν δεν θυμάμαι καλά
εν πάση περιπτώσει, τότε ήταν ήδη Άνοιξη (και πρώτη φορά), αντεχόταν (ψυχολογικά-οικονομικά) ο εγκλεισμός μέχρι καλοκαίρι και ήταν και πρωτόγνωρο εκτός του φόβου και η θεσμική διαχείριση
τώρα, προς τι αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα κλειστά σχολεία ας πούμε που το απογευματάκι είναι όλα τα πιτσιρίκια πλατεία και πάρκα χωρίς μάσκες ή τα κλικ εγουέι μια βδομάδα κλπ κλπ
κυκλοφορώ έξω για λόγους υγείας (που και αυτό με έπαιρνε να το αναβάλλω για κάποιο διάστημα, αν ανακοίνωναν ένα σύντομο σοβαρό λοκ ντάουν - τώρα και να θέλω, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το πανηγύρι) και δεν έχω πετύχει ούτε έλεγχο σε μένα ούτε σε άλλον
σύνολον σε 1 χρόνο ιού, έχω πετύχει μόνο βράδυ να ελέγχουν ένα αμάξι μπροστά μου
έχω πάει επαρχία για σοβαρό λόγο με ένα σκασμό έγγραφα που το αποδεικνύουν και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ να δείξω χαρτιά, ένα νεύμα "προχώρα σε στυλ έλα μας κοροϊδεύεις και εσύ, αλλά τι να κάνω τώρα"
στον πηγαιμό αυτό, σε γυρισμό κοιμόντουσαν εντός περιπολικού
γίνονται έλεγχοι; προφανώς αλλά σε στυλ τροχαίας/παράνομου παρκαρίσματος δηλαδή οργάνωση για μάζεμα χρημάτων, όχι οργάνωση για να περιοριστεί ένα φαινόμενο
λοιπόν τώρα δεν μας παίρνει, πρέπει να σφίξουμε λουριά για ένα Χ διάστημα, αλλά κανονικό σφίξιμο όχι για το θεαθήναι
ακόμα και αν συνέβη αυτό πέρσυ και δεν απέδωσε, αν ισχυρίζεσαι αυτό, που δεν σε διαψεύδω απλώς δεν θυμάμαι, δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην ξαναδοκιμάσουμε τώρα