Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 08 Μαρ 2021, 13:05

foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:59
Υδράργυρος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:56
foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:54

Αφού έχουν ακινητοποιήσει έναν άλλον όμως.
Ακόμα τραγουδάς ρε; Τράβα σε κανα άλλο νήμα
όχι γλυκιά μου δε θα πάω σε άλλο νήμα, θα επιμείνω ότι το βίντεο με τον τύπο που "προσπαθεί να μιλήσει" ξεκινά έτσι:

Εικόνα

είναι ολοφάνερο ότι κάτι έχει προηγηθεί. Δικαίωμά σου να νομίζεις ότι αν αρκετοί μαλάκες πείσετε ο ένας τον άλλον για το αντίθετο θα γίνει αυτομάτως και πραγματικότητα, είδαμε τι καλά που σας οδήγησε αυτό το 2015.
Πολλά προηγήθηκαν όμοια με αυτά που συμβάινουν κάθε μέρα σε άλλες περιοχές, απλά τώρα τα κάνανε σε μεσοαστική περιοχή.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 08 Μαρ 2021, 13:05

Golden Age έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:00
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:58
Golden Age έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:55

Το βίντεο ξεκινά με αστυνομικούς συγκεντρωμένους και σε κινητικότητα. Τί είχε γίνει προηγουμένως;
Πρέπει να συμβεί κάτι για να κινηθούν μέσα στον αστικό ιστό οι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ?
Όταν λέω κινητικότητα εννοώ στιγμή έντασης. Κάποιον κρατάνε εκεί. Έτσι ξεκινά η δημοσιευμένη λήψη.
Άντε πάλι. Επειδή κρατάνε τον ένα τι σημαίνει αυτό? Ότι πρέπει να βαράνε όποιον περνάει από τη πλατεία? Και που ξέρουμε στη τελική
αν κρατάνε τον τύπο για λόγους που είναι legit? Μπορεί και αυτός να έπιασε κουβέντα τους αστυνομικούς. Χώρια πως δε ξέρουμε τη σχέση μεταξύ
των δύο συλληφθέντων. Αν υιοθετήσουμε τη δικηγορίστικη λογική, δε θα τελειώσει ποτέ η συζήτησή μας. Η ουσία είναι πως κάποιος πολίτης με
φάτσα που υπό «φυσιολογικές συνθήκες» δε θα θεωρούνταν «ύποπτη» πιάνει κουβέντα στους αστυνομικούς χωρίς να ανεβάζει τον τόνο της φωνής
του και βρίσκεται κάτω να τρώει γκλομπιές.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 08 Μαρ 2021, 13:06

Golden Age έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:02
Kauldron έγραψε:
Golden Age έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:51

Υπάρχει καταγγελία.
Έλα ρε Γκόλντεν, τί θα έλεγε ο μπάτσος? Μήπως πρώτη φορά είναι που λένε ψέματα? Κάτω απ' τη γλώσσα τους το 'χουν το ψέμα αυτοί.
Τους εμπιστεύομαι περισσότερο από τους αριστετομπαχαλάκηδες.
Τους συμπαθούσες και στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία? Εκεί ήμουν, είδα τα καφριλίκια τους.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 08 Μαρ 2021, 13:06

Kauldron έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Βλέπω ακόμη ένα νήμα που δεν εκφράζει σύμπνοια, αλλά διχόνοια. Συγγνώμη Χελωνάκο μου. Προσωπικά σε συμπαθώ, αλλά θα προτιμούσα να σε έχω δίπλα μου σαν Έλληνα, ουχί απέναντι μου.
O Κούλης δεν είναι Έλληνας. Όταν κυβερνάνε κάτι τέτοιοι, πάντα από κάτω θα είμαστε απέναντι στον εξωτερικό εχθρό.
Δεν μπορείς να φέρεσαι στους Έλληνες σα να είναι κατακτημένος λαός (όπως κάνει η Δεξιά) και μετά να μιλάς για διχόνοια.
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε την ουσία. Δεν είναι η ''δεξιά'' ή η ''αριστερά'' ,αυτό που σας προσδιορίζει σαν ανθρώπους. Αλλά το Έθνος. Κάπου τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφάλι σας, ένεκα ενός διαχρονικού μίσους ασίγαστου, καιξεχάσατε αυτό που στην ουσία πρεσβεύετε. Αλλά ποιά είμαι εγώ ,να σας το υπενθυμίσω.. Βαράτε τα νταούλια και συνεχίστε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 08 Μαρ 2021, 13:07

Golden Age έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:03
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
Golden Age έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:57

Πριν από αυτά που δημοσιεύτηκαν από τη λήψη γνωρίζεις τί μπορεί να έγινε;
Τι έγινε? Για γράψε μας.
Ερώτημα θέτω. Υπάρχει μια καταγγελία.
Και άλλη καταγγελία υπάρχει επίσης που λέει ότι οι αστυνομικοί τραμπουκίσαν δύο οικογένειες. Το μέλος μίας εξ'αυτών των οικογενειών
βγήκε στη τηλεόραση και προανήγγειλε πως θα κάνει μήνυση.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 08 Μαρ 2021, 13:09

Πασιφάη έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:06
Kauldron έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Βλέπω ακόμη ένα νήμα που δεν εκφράζει σύμπνοια, αλλά διχόνοια. Συγγνώμη Χελωνάκο μου. Προσωπικά σε συμπαθώ, αλλά θα προτιμούσα να σε έχω δίπλα μου σαν Έλληνα, ουχί απέναντι μου.
O Κούλης δεν είναι Έλληνας. Όταν κυβερνάνε κάτι τέτοιοι, πάντα από κάτω θα είμαστε απέναντι στον εξωτερικό εχθρό.
Δεν μπορείς να φέρεσαι στους Έλληνες σα να είναι κατακτημένος λαός (όπως κάνει η Δεξιά) και μετά να μιλάς για διχόνοια.
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε την ουσία. Δεν είναι η ''δεξιά'' ή η ''αριστερά'' ,αυτό που σας προσδιορίζει σαν ανθρώπους. Αλλά το Έθνος. Κάπου τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφάλι σας, ένεκα ενός διαχρονικού μίσους ασίγαστου, καιξεχάσατε αυτό που στην ουσία πρεσβεύετε. Αλλά ποιά είμαι εγώ ,να σας το υπενθυμίσω.. Βαράτε τα νταούλια και συνεχίστε.
H Δεξιά τυγχάνει να κυβερνάει τώρα. Και κατά του σύριζα κατέβηκα στο δρόμο.
Το Κράτος είναι κατά του Έθνους. Οχι απλά τώρα, πολύ καιρό. Απλά τώρα πλέον φαίνεται πιο πολύ.
Ξύπνα και θα το καταλάβεις.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Μαρ 2021, 13:09

EKPLIKTIKOS έγραψε:
07 Μαρ 2021, 22:41
Η Νέα Σμύρνη είναι προφανώς middle class προάστιο. Δεν ειναι ούτε εργατική συνοικία αλλα ούτε και περιοχή πλουσίων. Η Αγία Παρασκευή είναι (upper) middle class. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή αλλά δεν έχει κ καμια χαοτική διαφορά, σα να πηγαίνεις από τα Πατήσια ή τα ταμπουρια στο ψυχικό ξέρω γω
Δεν ξερω για άππερ ουμπερ ανω κατω μιντλ πύτε, μπορει οντως να εχει μια καποια, άνω του αξιοπρεπούς, ποιότητα ζωής, αλλα αυτο δεν παυει να τη χαρακτηρίζει overrated γενικως. Θαλασσα Δεν, αξιοθέατα Δεν, συγκοινωνίες/μετρό Δεν, κτλ κτλ. Ε, δεν δικαιολογείται τέτοια υπεραξία, οπως και να το κανουμε.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 13:09

Kauldron έγραψε:
Golden Age έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:02
Kauldron έγραψε:

Έλα ρε Γκόλντεν, τί θα έλεγε ο μπάτσος? Μήπως πρώτη φορά είναι που λένε ψέματα? Κάτω απ' τη γλώσσα τους το 'χουν το ψέμα αυτοί.
Τους εμπιστεύομαι περισσότερο από τους αριστετομπαχαλάκηδες.
Τους συμπαθούσες και στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία? Εκεί ήμουν, είδα τα καφριλίκια τους.
:+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 08 Μαρ 2021, 13:10

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:05
Πασιφάη έγραψε:

Τι Έλληνες ρε Πασιφάη;
Έχεις ακούσει ή έχεις διαβάσει κάπου για μια διακομματική συζήτηση αναφορικά με το θέμα της πανδημίας;
Πέρα από γενικολογίες και ηθικολογίες.

Όλοι προσπαθούν να τσιμπήσουν από εδώ κι από εκεί τελείως άσχετες φάσεις σαν βωμολόχοι.

Και οι τσιρλίντερς από κοντά, να ενισχύουν τον εθνικό αγώνα, αντίσταση, κάτι τέτοιο.
Ρε Γαλή, απλά δεν καταλαβαίνουν. Είπαμε, η νοοτροπία. Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να ασχοληθώ περαιτέρω.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 08 Μαρ 2021, 13:10

Η πίτσα που παραγγέιλατε κύριοι

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 08 Μαρ 2021, 13:15

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:01
προδικάζετε ότι όποιος τελειώνει ΕΠΑΛ είναι αγροίκος και άχρηστος και θα πρέπει μόνο να δουλεύει ως σκουπιδιάρης το πολύ
Πολύ κοντά στην πραγματικότητα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 08 Μαρ 2021, 13:16

under έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:04
Σου εχω ζητησει τεσσερις φορες να μας δειξεις πως ξεκνησε η φαση αλλα εσυ που κατα τα αλλα επικαλεισαι τα ματια μας,αρνεισαι.
Ο λογος προφανης.
Σού απάντησα. Σού έβαλα και τι λέει επωνύμως η γυναίκα που ήταν μπροστά, αυτόπτης μάρτυρας όταν ξεκίνησε η φάση, και ήταν η οικογένειά της εκείνη που δέχτηκε την παράλογη καταστολή από τους αστυνομικούς. Σού έβαλα και τα βίντεο με τον νεααρό, που δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τους αστυνομικούς και το τί έγινε μετά, όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να βαράνε αδιακρίτως, και επίσης απρόκλητα, και να φλομώνουν τις οικογένειες με δακρυγόνα και κρότου λάμψης.
Αλλά ό,τι και να σού πουν, εσύ θα λες ότι ο νεοδημοκρατικός γάιδαρος πετάει με υπερηχητικές ταχύτητες.
Ε δεν βγάζουμε άκρη, δεν πετάει και δεν πα να λες.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Μαρ 2021, 13:16

Dwarven Blacksmith έγραψε:
07 Μαρ 2021, 23:57
Εγώ σας έχω πει ότι ο Κυριάκος είναι η συνεπής επιλογή για κάθε πραγματικό κομμουνιστή.
Τις προάλλες είχαμε κόψιμο ρεύματος στα ΒΠ. Τώρα ξύλο σε μικροαστούς.
Μόνο αυτός τολμά να χρησιμοποιήσει τους κρατικούς μηχανικούς για να ασκήσει ταξική βία, όπως πρέπει και απαιτούν οι συνθήκες.
:smt023:lol::lol:

Πέρα απ'την πλάκα βέβαια, ο σωστός τσέος απλά τους περνάει κατα ριπάς όλους απο ενα 300αράκι καρφί με οσο το δυνατόν λιγότερες κουβέντες, τους το κοβει και τους κολλάει το προστιμο στο μέτωπο, σαν παραγγελιά σε μπουζουκτσή. Και τελος.
Δεν κάθεται να σαπακιάζει με τόσο υπερβάλλοντα ζήλο.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 08 Μαρ 2021, 13:16

Kauldron έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:09
Πασιφάη έγραψε:
Kauldron έγραψε:

H Δεξιά τυγχάνει να κυβερνάει τώρα. Και κατά του σύριζα κατέβηκα στο δρόμο.
Το Κράτος είναι κατά του Έθνους. Οχι απλά τώρα, πολύ καιρό. Απλά τώρα πλέον φαίνεται πιο πολύ.
Ξύπνα και θα το καταλάβεις.
Να με συγχωρείς, αλλά αυτό που αποκομίζω είναι, πως τα εκάστοτε κυβερνητικά στελέχη, προσπαθούν να στρέψουν με το μέρος τους την κοινή γνώμη. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έτσι είναι η πολιτική πρακτική. Η ουσία όμως χάνεται, διότι ο λαός είναι μονίμως εγκλωβισμένος, σε συγκεκριμένες επιλογές. Που ορίζονται από τα ίδια πρότυπα διαρκώς. Ποιά είναι αυτά; Κυβέρνηση - διαφωνίες- πορείες- συνδικάτα- της πουτάνας. Ανέκαθεν.
Αν εσύ το λοιπόν δεις πρόοδο και δουλειά για να αλλάξει το παραπάνω, σφύρα κλέφτικα.
Νοοτροπία μαν.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 08 Μαρ 2021, 13:17

foscilis έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:
foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 12:54

Αφού έχουν ακινητοποιήσει έναν άλλον όμως.
Ακόμα τραγουδάς ρε; Τράβα σε κανα άλλο νήμα
όχι γλυκιά μου δε θα πάω σε άλλο νήμα, θα επιμείνω ότι το βίντεο με τον τύπο που "προσπαθεί να μιλήσει" ξεκινά έτσι:

Εικόνα

είναι ολοφάνερο ότι κάτι έχει προηγηθεί. Δικαίωμά σου να νομίζεις ότι αν αρκετοί μαλάκες πείσετε ο ένας τον άλλον για το αντίθετο θα γίνει αυτομάτως και πραγματικότητα, είδαμε τι καλά που σας οδήγησε αυτό το 2015.
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν έσπαγε η αστυνομία τις συγκεντρώσεις τόσο καιρό;
Είναι πάγια τακτική να τρώνε ξύλο μπροστά στις κάμερες για να πουλάνε μετά «χουντα» και «αντίσταση».

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών