Πολλά προηγήθηκαν όμοια με αυτά που συμβάινουν κάθε μέρα σε άλλες περιοχές, απλά τώρα τα κάνανε σε μεσοαστική περιοχή.foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 12:59όχι γλυκιά μου δε θα πάω σε άλλο νήμα, θα επιμείνω ότι το βίντεο με τον τύπο που "προσπαθεί να μιλήσει" ξεκινά έτσι:
είναι ολοφάνερο ότι κάτι έχει προηγηθεί. Δικαίωμά σου να νομίζεις ότι αν αρκετοί μαλάκες πείσετε ο ένας τον άλλον για το αντίθετο θα γίνει αυτομάτως και πραγματικότητα, είδαμε τι καλά που σας οδήγησε αυτό το 2015.
Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
- Υδράργυρος
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Άντε πάλι. Επειδή κρατάνε τον ένα τι σημαίνει αυτό? Ότι πρέπει να βαράνε όποιον περνάει από τη πλατεία? Και που ξέρουμε στη τελικήGolden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:00Όταν λέω κινητικότητα εννοώ στιγμή έντασης. Κάποιον κρατάνε εκεί. Έτσι ξεκινά η δημοσιευμένη λήψη.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 12:58Πρέπει να συμβεί κάτι για να κινηθούν μέσα στον αστικό ιστό οι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ?Golden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 12:55
Το βίντεο ξεκινά με αστυνομικούς συγκεντρωμένους και σε κινητικότητα. Τί είχε γίνει προηγουμένως;
αν κρατάνε τον τύπο για λόγους που είναι legit? Μπορεί και αυτός να έπιασε κουβέντα τους αστυνομικούς. Χώρια πως δε ξέρουμε τη σχέση μεταξύ
των δύο συλληφθέντων. Αν υιοθετήσουμε τη δικηγορίστικη λογική, δε θα τελειώσει ποτέ η συζήτησή μας. Η ουσία είναι πως κάποιος πολίτης με
φάτσα που υπό «φυσιολογικές συνθήκες» δε θα θεωρούνταν «ύποπτη» πιάνει κουβέντα στους αστυνομικούς χωρίς να ανεβάζει τον τόνο της φωνής
του και βρίσκεται κάτω να τρώει γκλομπιές.
Τους συμπαθούσες και στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία? Εκεί ήμουν, είδα τα καφριλίκια τους.Golden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:02Τους εμπιστεύομαι περισσότερο από τους αριστετομπαχαλάκηδες.
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε την ουσία. Δεν είναι η ''δεξιά'' ή η ''αριστερά'' ,αυτό που σας προσδιορίζει σαν ανθρώπους. Αλλά το Έθνος. Κάπου τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφάλι σας, ένεκα ενός διαχρονικού μίσους ασίγαστου, καιξεχάσατε αυτό που στην ουσία πρεσβεύετε. Αλλά ποιά είμαι εγώ ,να σας το υπενθυμίσω.. Βαράτε τα νταούλια και συνεχίστε.Kauldron έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 12:59O Κούλης δεν είναι Έλληνας. Όταν κυβερνάνε κάτι τέτοιοι, πάντα από κάτω θα είμαστε απέναντι στον εξωτερικό εχθρό.
Δεν μπορείς να φέρεσαι στους Έλληνες σα να είναι κατακτημένος λαός (όπως κάνει η Δεξιά) και μετά να μιλάς για διχόνοια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και άλλη καταγγελία υπάρχει επίσης που λέει ότι οι αστυνομικοί τραμπουκίσαν δύο οικογένειες. Το μέλος μίας εξ'αυτών των οικογενειώνGolden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:03Ερώτημα θέτω. Υπάρχει μια καταγγελία.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:00Τι έγινε? Για γράψε μας.Golden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 12:57
Πριν από αυτά που δημοσιεύτηκαν από τη λήψη γνωρίζεις τί μπορεί να έγινε;
βγήκε στη τηλεόραση και προανήγγειλε πως θα κάνει μήνυση.
H Δεξιά τυγχάνει να κυβερνάει τώρα. Και κατά του σύριζα κατέβηκα στο δρόμο.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:06Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε την ουσία. Δεν είναι η ''δεξιά'' ή η ''αριστερά'' ,αυτό που σας προσδιορίζει σαν ανθρώπους. Αλλά το Έθνος. Κάπου τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφάλι σας, ένεκα ενός διαχρονικού μίσους ασίγαστου, καιξεχάσατε αυτό που στην ουσία πρεσβεύετε. Αλλά ποιά είμαι εγώ ,να σας το υπενθυμίσω.. Βαράτε τα νταούλια και συνεχίστε.
Το Κράτος είναι κατά του Έθνους. Οχι απλά τώρα, πολύ καιρό. Απλά τώρα πλέον φαίνεται πιο πολύ.
Ξύπνα και θα το καταλάβεις.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ξερω για άππερ ουμπερ ανω κατω μιντλ πύτε, μπορει οντως να εχει μια καποια, άνω του αξιοπρεπούς, ποιότητα ζωής, αλλα αυτο δεν παυει να τη χαρακτηρίζει overrated γενικως. Θαλασσα Δεν, αξιοθέατα Δεν, συγκοινωνίες/μετρό Δεν, κτλ κτλ. Ε, δεν δικαιολογείται τέτοια υπεραξία, οπως και να το κανουμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 22:41Η Νέα Σμύρνη είναι προφανώς middle class προάστιο. Δεν ειναι ούτε εργατική συνοικία αλλα ούτε και περιοχή πλουσίων. Η Αγία Παρασκευή είναι (upper) middle class. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή αλλά δεν έχει κ καμια χαοτική διαφορά, σα να πηγαίνεις από τα Πατήσια ή τα ταμπουρια στο ψυχικό ξέρω γω
Kauldron έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:06Τους συμπαθούσες και στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία? Εκεί ήμουν, είδα τα καφριλίκια τους.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ρε Γαλή, απλά δεν καταλαβαίνουν. Είπαμε, η νοοτροπία. Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να ασχοληθώ περαιτέρω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:05Τι Έλληνες ρε Πασιφάη;
Έχεις ακούσει ή έχεις διαβάσει κάπου για μια διακομματική συζήτηση αναφορικά με το θέμα της πανδημίας;
Πέρα από γενικολογίες και ηθικολογίες.
Όλοι προσπαθούν να τσιμπήσουν από εδώ κι από εκεί τελείως άσχετες φάσεις σαν βωμολόχοι.
Και οι τσιρλίντερς από κοντά, να ενισχύουν τον εθνικό αγώνα, αντίσταση, κάτι τέτοιο.
- Υδράργυρος
Πολύ κοντά στην πραγματικότηταΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 12:01προδικάζετε ότι όποιος τελειώνει ΕΠΑΛ είναι αγροίκος και άχρηστος και θα πρέπει μόνο να δουλεύει ως σκουπιδιάρης το πολύ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σού απάντησα. Σού έβαλα και τι λέει επωνύμως η γυναίκα που ήταν μπροστά, αυτόπτης μάρτυρας όταν ξεκίνησε η φάση, και ήταν η οικογένειά της εκείνη που δέχτηκε την παράλογη καταστολή από τους αστυνομικούς. Σού έβαλα και τα βίντεο με τον νεααρό, που δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τους αστυνομικούς και το τί έγινε μετά, όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να βαράνε αδιακρίτως, και επίσης απρόκλητα, και να φλομώνουν τις οικογένειες με δακρυγόνα και κρότου λάμψης.
Αλλά ό,τι και να σού πουν, εσύ θα λες ότι ο νεοδημοκρατικός γάιδαρος πετάει με υπερηχητικές ταχύτητες.
Ε δεν βγάζουμε άκρη, δεν πετάει και δεν πα να λες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 23:57Εγώ σας έχω πει ότι ο Κυριάκος είναι η συνεπής επιλογή για κάθε πραγματικό κομμουνιστή.
Τις προάλλες είχαμε κόψιμο ρεύματος στα ΒΠ. Τώρα ξύλο σε μικροαστούς.
Μόνο αυτός τολμά να χρησιμοποιήσει τους κρατικούς μηχανικούς για να ασκήσει ταξική βία, όπως πρέπει και απαιτούν οι συνθήκες.

Πέρα απ'την πλάκα βέβαια, ο σωστός τσέος απλά τους περνάει κατα ριπάς όλους απο ενα 300αράκι καρφί με οσο το δυνατόν λιγότερες κουβέντες, τους το κοβει και τους κολλάει το προστιμο στο μέτωπο, σαν παραγγελιά σε μπουζουκτσή. Και τελος.
Δεν κάθεται να σαπακιάζει με τόσο υπερβάλλοντα ζήλο.
Να με συγχωρείς, αλλά αυτό που αποκομίζω είναι, πως τα εκάστοτε κυβερνητικά στελέχη, προσπαθούν να στρέψουν με το μέρος τους την κοινή γνώμη. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έτσι είναι η πολιτική πρακτική. Η ουσία όμως χάνεται, διότι ο λαός είναι μονίμως εγκλωβισμένος, σε συγκεκριμένες επιλογές. Που ορίζονται από τα ίδια πρότυπα διαρκώς. Ποιά είναι αυτά; Κυβέρνηση - διαφωνίες- πορείες- συνδικάτα- της πουτάνας. Ανέκαθεν.Kauldron έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:09H Δεξιά τυγχάνει να κυβερνάει τώρα. Και κατά του σύριζα κατέβηκα στο δρόμο.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 13:06Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε την ουσία. Δεν είναι η ''δεξιά'' ή η ''αριστερά'' ,αυτό που σας προσδιορίζει σαν ανθρώπους. Αλλά το Έθνος. Κάπου τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφάλι σας, ένεκα ενός διαχρονικού μίσους ασίγαστου, καιξεχάσατε αυτό που στην ουσία πρεσβεύετε. Αλλά ποιά είμαι εγώ ,να σας το υπενθυμίσω.. Βαράτε τα νταούλια και συνεχίστε.
Το Κράτος είναι κατά του Έθνους. Οχι απλά τώρα, πολύ καιρό. Απλά τώρα πλέον φαίνεται πιο πολύ.
Ξύπνα και θα το καταλάβεις.
Αν εσύ το λοιπόν δεις πρόοδο και δουλειά για να αλλάξει το παραπάνω, σφύρα κλέφτικα.
Νοοτροπία μαν.
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν έσπαγε η αστυνομία τις συγκεντρώσεις τόσο καιρό;foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 12:59όχι γλυκιά μου δε θα πάω σε άλλο νήμα, θα επιμείνω ότι το βίντεο με τον τύπο που "προσπαθεί να μιλήσει" ξεκινά έτσι:
είναι ολοφάνερο ότι κάτι έχει προηγηθεί. Δικαίωμά σου να νομίζεις ότι αν αρκετοί μαλάκες πείσετε ο ένας τον άλλον για το αντίθετο θα γίνει αυτομάτως και πραγματικότητα, είδαμε τι καλά που σας οδήγησε αυτό το 2015.
Είναι πάγια τακτική να τρώνε ξύλο μπροστά στις κάμερες για να πουλάνε μετά «χουντα» και «αντίσταση».
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
24 Νοέμ 2024, 10:32
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η πιο δροσερή μαξιλαροθήκη;
από Libre arbitre » 14 Αύγ 2023, 18:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 43 Απαντήσεις
- 1439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
17 Αύγ 2023, 11:57
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Απρ 2024, 14:34
-