klg έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:38
stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 19:47
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το ύφος σου.
Πολύ μένος για μία άποψη περί ζωής και θανάτου.
Δεν υπάρχει κανένα μένος, ο Δανέζης είναι λυμένο πρόβλημα εδώ και μια δεκαετία. Δεν το γράφω με κανένα ίχνος εκνευρισμού, απλούστατα είναι γεγονός.
Βλέπω ότι συνεχίζει να προβληματίζει τους ίδιους που προβλημάτιζε και πριν 10 χρόνια πάντως.

Επομένως, το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ εκείνος, ο οποίος μάλιστα δίδαξε σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες σημερινούς επιστήμονες στην αστροφυσική.
stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 19:47
Το είδαμε τώρα από τον Δανέζη.
Μα δεν είναι αστροφυσική.
Ξεχώρισέ τα.
Εγώ δεν έχω τίποτα να ξεχωρίσω, άλλος έχει τρικυμία στο κεφάλι του εδώ και χρόνια.

Μιλάμε για τσαντίλα!
stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 09:21
Μα δεν πρόκειται για διαφωνία. Διαφωνία υπάρχει όταν καταθέτει κανείς άποψη για ένα θέμα. Εσύ απλά απαξιώνεις και επιτίθεσαι.
Δεν σου επιτέθηκα ποτέ, δεν ξέρω καν γιατί γράφεις κάτι τέτοιο. Η άποψή μου είναι ότι ο Δανέζης λέει και γράφει παπαριές (χωρίς να θίγω το καταπόσον είναι επιστήμονας ή καταλαβαίνει τη ΓΘΤΣ in the first place). Δεν είναι επίθεση προς τον Δανέζη, απλώς αγνοούμε το τι γράφει και λέει και πάμε παρακάτω.
Μα δεν πάτε παρακάτω. Εδώ στέκεστε και συνεχίζετε να αναπαράγετε τους ίδιους αφορισμούς.
Ξεκινήσατε να βγάλετε τα μαθηματικά μη επιστημονικά, τους καθηγητές μη επιστήμονες και να δούμε πού θα καταλήξετε μέσα σε αυτή την τρικυμία που περιγράφεις παραπάνω.
stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 09:21
Α μάλιστα. Έπειτα από τον αφορισμό του επιστήμονα, ετοιμαζόμαστε να αφορίσουμε και τον φιλοσοφο, τον καλλιτέχνη και ό,τι άλλο προκειμένου να βγάλουμε το θυμικό μας.
Φιλοσοφική προσέγγιση είναι ο scientific structuralism στη φυσική ,όχι το κάνεις misrepresent την ΓΘΤΣ και να τραβάς ad hoc συμπεράσματα που πλησιάζουν τη θεολογία.
Επίσης κάναμε συζήτηση 10+ σελίδες για τη φιλοσοφία των μαθηματικών και θα μου πεις ότι αφορίζω και τον "φιλόσοφο" (ποιον φιλοσόφο;). Σε βρίσκω ακόμα και για τα δεδομένα σου υπερβολικό.
Ποια "φιλοσοφία των μαθηματικών";
Η συζήτηση έγινε για να καταλάβεις αυτό που σου λεν τα ΑΕΙ, δηλαδή η πανεπιστημιακή κοινότητα της χώρας σου: ότι παράγουν επιστήμονες.
Το γεγονός ότι δεν κατάλαβες όσα σου περιγράφει η επιστημονική αυτή κοινότητα σε συνδυασμό με τη νομοθεσία της χώρας σου, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει εσένα.
Έτσι, αφού πλέον βλέπω τι εννοείς με τον όρο "φιλοσοφία" καταλαβαίνω το χάσμα μεταξύ της φιλοσοφίας και των απόψεών σου.