χμμΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Μαρ 2021, 13:30Και στο αρχικό μου ποστ ΔΕΝ έχω υποστηρίξει κάποια κακοποίηση γυναικών απλά έθεσα το ερώτημα το τι εννοούν οι γυναίκες όταν ζητούν από έναν άνδρα να είναι δυναμικός , μάγκας και πολύ άνδρας ...
Δεν υποστηρίζω την κακοποίηση των γυναικών ούτε κανενός άλλου ανθρώπου , ίσα ίσα υποστηρίζω τα δικαιώματα των γυναικών καθώς και τα εργασιακά ξ ανθρώπινα δικαιώματα τους χωρίς όμως τις ακρότητες και υπερβολές που γίνονται πάνω σε αυτά
ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ..
Re: ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ..
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Casper - έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:12Ακριβώς αυτό. Από το στόμα μου το πήρες. Κάπου ώπα με τα τρολλάκια.
Εντομεταξύ χθες έβλεπα εφιάλτη πως ήμουν παντρεμένη με κάποιον και τον έτρεμα. Θα μπαίναμε μαζί στο αμάξι και έτρεχα στα χωράφια να ξεφύγω, μέχρι που κατέληξα σε σπίτι γνωστών μου οι οποίοι χωρίς να έχουν ιδέα με "έσπρωχναν" προς τον άντρα μου. Και μετά ξαναξεκίνησε το κυνηγητό στο βουνό.
Με τις πλάκες και τα χαχα χουχου είναι να σαν να αφαιρούμε την βαρύτητα από αυτά τα γεγονότα, σαν να μην είναι τόσο σημαντικά τελικά. Δεν ξέρω πώς να το εκφράσω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
εγω γνωριζω εναν. αυτος ριχνει καμμια σφαλιαρα σε αντρες, οχι στη γυναικα του.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Μαρ 2021, 13:22Επειδή δεν δέχομαι εκβιασμούς λογοκρισία και απειλές από συγκεκριμένα άτομα χρήστες του φόρουμ , (ακόμη και με το εάν αυτά τα άτομα είχα φιλικές σχέσεις στο παρελθόν ,)για το να εκφράζω ελεύθερα την γνώμη μου , σταματώ μεν την συζήτηση στο νυν νήμα αλλά , θα συνεχίσω να εκφράζω τις απόψεις μου σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ
Οποιος η οποια δεν θέλει να συμμετέχει σε μια συζήτηση , απλά δεν συμμετέχει
Ούτε μπορούμε να απαγορεύουμε συζητήσεις σε άλλους χρήστες για θέματα στα οποία εμείς έχουμε κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία , εάν ισχύει κάτι τέτοιο το ογδόντα τοις εκατό των θεμάτων θα έπρεπε να απαγορεύονται
νύχτα έγραψε: ↑16 Μαρ 2021, 13:40χμμΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Μαρ 2021, 13:30Και στο αρχικό μου ποστ ΔΕΝ έχω υποστηρίξει κάποια κακοποίηση γυναικών απλά έθεσα το ερώτημα το τι εννοούν οι γυναίκες όταν ζητούν από έναν άνδρα να είναι δυναμικός , μάγκας και πολύ άνδρας ...
Δεν υποστηρίζω την κακοποίηση των γυναικών ούτε κανενός άλλου ανθρώπου , ίσα ίσα υποστηρίζω τα δικαιώματα των γυναικών καθώς και τα εργασιακά ξ ανθρώπινα δικαιώματα τους χωρίς όμως τις ακρότητες και υπερβολές που γίνονται πάνω σε αυτά
σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, συμπονώ τις κόρες
έχω επίσης το δικαίωμα να αποδοκιμάζω τέτοιου είδους απόψεις
δεν ήρθα στο τσιφλίκι σου να το κάνω
δεν ήρθα στο τσιφλίκι σου να το κάνω
Εγώ συμπονώ την πάρτη μου, που άνοιξα τα σώψυχά μου.
Και έρχεται ο κανένας και ομιλεί περί δημοκρατικών δικαιωμάτων, ενώ παράλληλα τρολλάρει για περιπτώσεις ανθρώπων που πόνεσαν κι έφαγαν σκατά με τη σέσουλα. Ρε δε γαμιόμαστε.
Και έρχεται ο κανένας και ομιλεί περί δημοκρατικών δικαιωμάτων, ενώ παράλληλα τρολλάρει για περιπτώσεις ανθρώπων που πόνεσαν κι έφαγαν σκατά με τη σέσουλα. Ρε δε γαμιόμαστε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk

Αν και ειμαι κατα της βίας, θαθελα να κανει τον μάγκα ο νηματοθετης με ομοίους του.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εξαρτάται το ποσο εξαρτάται απο σενα ώστε να σε υπομένει...
Έλλειψη αυτοπεποίθησης δημιουργεί το σύμπλεγμα του αφέντη στο σπίτι...
Παρατηρητής...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Μαρ 2021, 13:26Εάν σε ενοχλούν οι συζητήσεις του φόρουμ ΜΗΝ συμμετέχεις σε αυτές- Casper - έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:12Ακριβώς αυτό. Από το στόμα μου το πήρες. Κάπου ώπα με τα τρολλάκια.
Εντομεταξύ χθες έβλεπα εφιάλτη πως ήμουν παντρεμένη με κάποιον και τον έτρεμα. Θα μπαίναμε μαζί στο αμάξι και έτρεχα στα χωράφια να ξεφύγω, μέχρι που κατέληξα σε σπίτι γνωστών μου οι οποίοι χωρίς να έχουν ιδέα με "έσπρωχναν" προς τον άντρα μου. Και μετά ξαναξεκίνησε το κυνηγητό στο βουνό.
Με τις πλάκες και τα χαχα χουχου είναι να σαν να αφαιρούμε την βαρύτητα από αυτά τα γεγονότα, σαν να μην είναι τόσο σημαντικά τελικά. Δεν ξέρω πώς να το εκφράσω.
Δεν σε υποχρέωσε κανείς σε αυτό
Αλλοιμονο εάν δεν μπορούμε να συζητήσουμε θέματα όπως η κακοποίηση των γυναικών γιατί κάποιες , κακοποιημένες από τους δικούς τους άνδρες έστω , γυναίκες θέλουν να μην γίνονται τέτοιες συζητήσεις η γιατί θέλουν να ακούγονται μόνον οι δικές τους ακραίες από την δική τους πλευρά, απόψεις ..

Πραγματικά δεν είμαι πια σίγουρη αν είσαι όντως τρολλ ή τα εννοείς αυτά που λες. Αν τα εννοείς, υπάρχει σοβαρό θέμα και λυπάμαι. Και θα το λέω γιατί με ενοχλεί και είναι δικαίωμά μου. Εσύ προεξοφλείς γενικά ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ οι γυναίκες (δηλαδή την βία) και μάλιστα το επικροτείς. Αυτό κι' αν είναι νοσηρό. Αν δεν γουστάρεις τον αντίλογο σ' αυτά που γράφεις, συζήτα αυτές τις υψηλού επιπέδου συζητήσεις με τους συμπατριώτες σου στο χωριό εκεί στα βουνά της Ρούμελης πίνοντας τσίπουρο...

Οταν η γυναικα ειναι νορμαλ ολα κυλουν ενταξει, το προβλημα ειναι οταν καποια θελει μερικες ψιλες. Ικανοποιεις το αλλο σου μισο σπαζοντας τον κωδικα ηθικης σου ή οχι; Διοτι υπαρχουν και τετοιες.
(Δεν αναφερομαι σε ερωτικο παιγνιδι)
(Δεν αναφερομαι σε ερωτικο παιγνιδι)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γνωρίζω κοπέλα που το έχει ζήσει δύο φορές με τον ίδιο άντρα. Την έβγαζε με το ζόρι έξω από το αυτοκίνητο κοντά σε ένα δάσος νύχτα και της έλεγε να τρέξει να κρυφτεί και πως αν την έπιανε θα την έσπαγε στο ξύλο.- Casper - έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:12Ακριβώς αυτό. Από το στόμα μου το πήρες. Κάπου ώπα με τα τρολλάκια.
Εντελώς σάϊκο ο τύπος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Gherschaagk έγραψε: ↑16 Μαρ 2021, 16:46Γνωρίζω κοπέλα που το έχει ζήσει δύο φορές με τον ίδιο άντρα. Την έβγαζε με το ζόρι έξω από το αυτοκίνητο κοντά σε ένα δάσος νύχτα και της έλεγε να τρέξει να κρυφτεί και πως αν την έπιανε θα την έσπαγε στο ξύλο.- Casper - έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 15:12Ακριβώς αυτό. Από το στόμα μου το πήρες. Κάπου ώπα με τα τρολλάκια.
Εντελώς σάϊκο ο τύπος.
Εντελώς σάικο η φίλη σου επίσης.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Who is The 4th man
22 Μάιος 2023, 09:58
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Τους ενοχλούν και τα παιδιά σας που θέλουν να δουν την Ακρόπολη την ίδια ώρα με τους τουρίστες
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 06:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 94 Απαντήσεις
- 2645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
26 Μάιος 2024, 14:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλοι οι νεαροί άνδρες όταν απολύονται από τον στρατό βάζουν την ταυτότητα στα δόντια;
από AsimakisLazarou » 12 Μάιος 2023, 20:30 » σε Life style - 14 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Μάιος 2023, 14:33
-