ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:59
Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:48
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:32
To ίδιο και εγώ. Οι ανατιμήσεις συμβαίνουν όταν για κάποιο λόγο μειώνεται η παραγωγή ή όταν κυκλοφορεί χρήμα στην αγορά.
Τι να σου πώ, όπου έχω δουλέψει ο κανόνας είναι ότι ανεβάζεις τιμές όποτε μπορείς και όσο μπορείς
Αν μπορείς να ανεβάσεις τιμές και τις πληρώνει ο πελάτης, γιατί να μην το κάνεις έτσι κι αλλιώς; άσχετα από πληθωρισμούς, κόστη, παραγωγές.
Σίγουρα. Αυτό όμως που γράφεις έχει να κάνει με τη θέση μίας επιχείρησης στην αγορά αλλά και πόσο ελαστική είναι η ζήτηση των προϊόντων/υπηρεσιών που παράγει σε σχέση με τη τιμή και το εισόδημα. Ένα μονοπώλιο ανεβοκατεβάζει τις τιμές κατά το δοκούν ρίχνοντας τη παραγωγή ενώ
μία επιχείρηση που πουλάει εθιστικά προϊόντα/υπηρεσίες μπορεί να χρεώνει υψηλές τιμές.
Απο εκεί και πέρα όσο περισσότερο ανταγωνιστική γίνεται μία αγορά τόσο περισσότερο παίζει ρόλο και η προθυμία πληρωμής των καταναλωτών
που με τη σειρά της καθορίζεται από διάφορους παράγοντες που καταλήγουν στο «πόσο χρήμα κυκλοφορεί στην αγορά».
Μη μη μην τα μπλέκεις με τις θεωρίες, οι θεωρίες είναι φτιαγμένες για δοκιμαστικούς σωλήνες σε συνθήκες εργαστηρίου.
Εγώ το έχω βιώσει ως εξής, και όποιος έχει δουλέψει πιστεύω τις έχει ακούσει αυτές τις συζητήσεις 100 φορές: μπαίνει ο οικονομικός στο τμήμα πωλήσεων και λέει παιδιά μου ανέβηκαν τα κόστη, να ανεβάσετε τις τιμές να ρεφάρω. Και η απάντηση 100 φορές στις 100 είναι "ρε μεγάλε αν μπορούσα να ανεβάσω τιμές θα τις είχα ανεβάσει προχτές, εσένα περίμενα να μου το πεις;"
Μετα κάθεται ο οικονομικός να εξηγήσει τα κόστη στον πωλητή, ο οποίος 9 φορές στις 10 δεν καταλαβαίνει Χριστό, αλλά τελικά λέει δε γαμιέται που θα κάθομαι να τσακώνομαι με το μλκ, και πάει στους πελάτες του: "συγνώμη μας ανέβηκαν τα κόστη, πρέπει να ανεβάσω τις τιμές"
Ο πρώτος πελάτης λέει οκ πάρτα, ο δεύτερος λέει οκ πάρτα, ο τρίτος λέει δε γαμιέσαι κι εσύ και τα πακοτίνια σου, θα παραγγείλω πιτσίνια. Και έτσι ο πωλητής έχασε το 33% των πωλήσεών του σε μια μέρα, μια τρύπα στο νερό. Και την άλλη μέρα τρέχει ο οικονομικός πανικόβλητος με ένα εξελόφυλο στο χέρι να του πει να ξαναρίξει τις τιμές εκεί που ήταν και να πάρει τηλέφωνο τον τρίτο πελάτη.
Κάπως έτσι είναι στην πράξη, τιμές να ανεβαίνουν έτσι απότομα μόνο αν είναι γενικό φαινόμενο πχ ανέβηκε η βενζίνη και ανεβάζει τιμή όλη η αγορά (που νομίζω κάτι τέτοιο λέει κι ο Χέλι ότι συμβαίνει). Και πάλι συνήθως έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, πέφτουν οι πωλήσεις.
Και μονοπώλιο να είσαι, και ανελαστικό να είναι το προϊόν, πάλι έχει τιμή που δεν πάει παραπάνω. Πχ είσαι ο μόνος που πουλάς τσιγάρα σε όλο τον πλανήτη, αν ανεβάσεις τιμές πάλι θα βρεθεί ο τρίτος-τέταρτος πελάτης που θα πει το κόβω ή αρχίζω άτμισμα.
Και οι πωλητές την έχουν ήδη βρει αυτή την τιμή που δεν χάνουν πωλήσεις, αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους, δεν περιμένουν ν'ανέβουν τα κόστη.